Gratis hotline 0800 2633100
 
ESET File Security for Microsoft Windows Server

ESET File Security for Microsoft Windows Server

€ 100,61 *

incl. BTW gratis verzending

 • 241820853
 • EFS-N1-A1
 • 1 Jaar
 • Alle talen
 • Wereldwijd

jaren:

Type vergunning:

Productschaal:

[Back-up] Gegevensdrager naar uw software
Bestandsbeveiliging voor Microsoft Windows Server biedt geavanceerde bescherming voor de...meer

Productinformatie "ESET File Security for Microsoft Windows Server"

Bestandsbeveiliging voor Microsoft Windows Server

biedt geavanceerde bescherming voor de gegevens van uw organisatie die worden uitgevoerd op alle algemene servers, netwerkbestandsopslag, waaronder OneDrive, en multifunctionele servers om de bedrijfscontinuïteit te waarborgen:

Vinkje

Ransomware Preventie

Vinkje

Detectie van zero-day bedreigingen

Vinkje

Preventie van inbreuken op gegevens

Vinkje

Bescherming tegen botnets


Gelaagde verdediging

Een enkele verdedigingslaag is niet voldoende voor het steeds veranderende bedreigingslandschap van vandaag. Alle endpointproducten zijn in staat malware te detecteren vóór uitvoering, tijdens uitvoering en na uitvoering. Een extra laag kan worden geïmplementeerd in de vorm van cloud sandbox analyse met ESET Dynamic Threat Defense. Door zich niet alleen te richten op een specifiek deel van de malware levenscyclus, kan ESET het hoogst mogelijke niveau van bescherming bieden.
Beheerserver

ESET File Security-oplossingen worden beheerd door een enkel venster dat op Windows of Linux kan worden geïnstalleerd. Naast de installatie biedt ESET een virtuele appliance die gemakkelijk kan worden geïmporteerd voor een snelle en eenvoudige installatie.
Machine Learning

Alle ESET Endpoint producten maken momenteel gebruik van machine learning in combinatie met al onze andere verdedigingslagen, en doen dit al sinds 1997. Meer bepaald wordt machine learning gebruikt in de vorm van geconsolideerde output en neurale netwerken.
Use Cases
PROBLEM
Sommige bedrijven willen extra zekerheid dat ze beschermd zijn tegen ransomware-aanvallen. Zij willen er ook zeker van zijn dat hun netwerkschijven niet versleuteld zijn.

 •     Network Attack Protection kan voorkomen dat ransomware ooit een systeem infecteert door exploits op de netwerklaag tegen te houden.
 •     Onze gelaagde verdediging heeft een ingebouwde sandbox waarmee malware kan worden opgespoord die detectie probeert te omzeilen door middel van versluiering.
 •     Gebruik ESET's cloud malware protection om automatisch bescherming te bieden tegen nieuwe bedreigingen zonder te hoeven wachten op de volgende detectie-update. Typische reactietijd van 20 minuten.
 •     Alle producten omvatten bescherming na de uitvoering in de vorm van Ransomware Shield om ervoor te zorgen dat organisaties beschermd zijn tegen de versleuteling van schadelijke bestanden.
Als ESET File Security niet zeker is of er een potentiële bedreiging is, heeft het de mogelijkheid om het monster te uploaden naar ESET Cloud Sandbox, Dynamic Threat Defense, om een kwaliteitsbeslissing te nemen over of iets kwaadaardig is.
Het ESET Verschil
Gedragsgebaseerde detectie - HIPS

ESET's Host-based Intrusion Prevention System (HIPS) controleert systeemactiviteit en gebruikt een vooraf gedefinieerde reeks regels om verdacht systeemgedrag te detecteren en te stoppen.
Ransomware Protection

Een extra laag die gebruikers beschermt tegen ransomware. Onze technologie bewaakt en evalueert alle lopende toepassingen op basis van hun gedrag en reputatie. Het is ontworpen om processen die lijken op het gedrag van ransomware te detecteren en blokkeren.
NetworkAttack Protection

ESET Network Attack Protection verbetert de detectie van bekende kwetsbaarheden op netwerkniveau. Het biedt nog een belangrijke beschermingslaag tegen de proliferatie van malware, netwerkgestuurde aanvallen en de exploitatie van kwetsbaarheden waarvoor nog geen patch is gepubliceerd of uitgerold.
BotnetProtection

ESET Botnet Protection detecteert kwaadaardige communicatie die door botnets wordt gebruikt en identificeert tegelijkertijd de aanvallende processen. Elke gedetecteerde kwaadaardige communicatie wordt geblokkeerd en aan de gebruiker gemeld.
Office 365 OneDrive opslag

Eenmaal aangemeld op een enkele server, kan ESET OneDrive scannen om de vertrouwde bron van bedrijfsopslag te onthullen en te controleren.
Optionele Cloud Sandbox Analyse

ESET Dynamic Threat Defense voegt een extra beveiligingslaag toe aan ESET File Security oplossingen door gebruik te maken van cloudgebaseerde sandboxing technologie om nieuwe, nooit eerder geziene types van bedreigingen te detecteren.
AMSI/Protected Service Support

ESET-producten maken gebruik van de Antimalware Scan Interface (AMSI) om geavanceerde bescherming tegen malware te bieden voor gebruikers, gegevens, toepassingen en werklasten. Bovendien maakt het gebruik van de Protected Service Interface, een nieuwe beveiligingsmodule die in Windows is ingebouwd en waarmee alleen vertrouwde, ondertekende code kan worden geladen en die betere bescherming biedt tegen aanvallen door injectie van code.
Ongeëvenaarde prestaties

ESET-producten blijven uitblinken in prestaties en winnen tests van derden die bewijzen hoe licht onze endpoints op systemen zijn. ESET File Security oplossingen zijn gebaseerd op een 64-bit kern en bevatten DLL modules die meer geheugen besparen, snellere opstarttijden van de computer mogelijk maken en native ondersteuning voor toekomstige Windows updates mogelijk maken.
ESET spitstechnologie
Voortdurende ontwikkeling van toonaangevende bescherming.
Onze wereldwijde onderzoekslaboratoria sturen de ontwikkeling van ESET's unieke technologie

ESET gebruikt meerlagige technologieën die veel verder gaan dan de mogelijkheden van eenvoudige antivirusbescherming. De onderstaande figuur toont verschillende ESET-kerntechnologieën en een idee wanneer en hoe deze bij benadering een bedreiging kunnen detecteren en/of blokkeren tijdens de levenscyclus ervan in het systeem.UEFI Scanner

ESET is de eerste internetbeveiligingsleverancier die een speciale laag van Unified Extensible Firmware Interface (UEFI) bescherming in zijn oplossing integreert. ESET UEFI Scanner controleert en handhaaft de beveiliging van de pre-boot omgeving die voldoet aan de UEFI specificatie. Het is ontworpen om kwaadaardige componenten in firmware op te sporen en deze aan de gebruiker te melden.

DNA-detecties

Detectietypen variëren van zeer specifieke hashes tot ESET DNA-detecties, dat zijn complexe definities van kwaadaardig gedrag en malware-eigenschappen.

Terwijl kwaadaardige code gemakkelijk kan worden gewijzigd of versluierd door aanvallers, wordt het gedrag van objecten niet zo gemakkelijk gewijzigd, en ESET DNA detecties zijn ontworpen om van dit principe gebruik te maken.
Machine Learning

ESET heeft een in-house machine learning engine ontwikkeld, ESET Augur genaamd. Het maakt gebruik van de gecombineerde kracht van neurale netwerken (zoals Deep Learning en langetermijngeheugen) en een handgeplukte set van zes classificatiealgoritmen. Hierdoor kan het een geconsolideerde uitvoer genereren en helpen het inkomende monster correct te markeren als schoon, potentieel ongewenst of kwaadaardig.

Cloud Malware Protection System


Het ESET Cloud Malware Protection System is een van de verschillende technologieën die gebaseerd zijn op ESET's LiveGrid® cloudsysteem. Onbekende, mogelijk kwaadaardige toepassingen en andere potentiële bedreigingen worden gemonitord en doorgegeven aan de ESET Cloud via het ESET LiveGrid® Feedback System.
Reputatie en cache

Wanneer een bestand of URL wordt gescand, controleren onze producten de lokale cache op bekende schadelijke of op de witte lijst geplaatste goedaardige objecten voordat ze worden gescand. Dit verbetert de scanprestaties.
Vervolgens vraagt ons ESET LiveGrid® Reputatiesysteem naar de reputatie van het object (d.w.z. of het object reeds elders werd gezien en als kwaadaardig werd geklasseerd). Hierdoor wordt het scannen efficiënter en kan malware-informatie sneller met onze klanten worden gedeeld.

Gedragsdetectie en -blokkering - HIPS


ESET's Host-based Intrusion Prevention System (HIPS) controleert systeemactiviteit en gebruikt een vooraf gedefinieerde reeks regels om verdacht systeemgedrag te detecteren. Wanneer dit soort activiteiten wordt geïdentificeerd, stopt het HIPS zelfverdedigingsmechanisme het aanvallende programma of proces van het uitvoeren van potentieel schadelijke activiteiten.
In-product Sandbox

De malware van vandaag is vaak sterk versluierd en probeert detectie zo veel mogelijk te omzeilen. Om dit te doorzien en het werkelijke gedrag te identificeren dat zich onder de oppervlakte verbergt, gebruiken we in-product sandboxing. Met deze technologie emuleren ESET oplossingen verschillende componenten van computerhardware en -software om een verdacht monster uit te voeren in een geïsoleerde, gevirtualiseerde omgeving.

Advanced Memory Scanner


Advanced Memory Scanner is een unieke ESET technologie die effectief een groot probleem van moderne malware aanpakt - het zware gebruik van versluiering en/of encryptie. Om deze problemen aan te pakken, controleert Advanced Memory Scanner het gedrag van een kwaadaardig proces en scant het zodra het zich in het geheugen blootgeeft.
Exploit Blocker

Exploit Blocker controleert gewoonlijk exploiteerbare toepassingen (browsers, documentlezers, e-mailclients, Flash, Java, enz.) en richt zich niet alleen op specifieke CVE-identifiers, maar ook op exploitatietechnieken. Wanneer het wordt geactiveerd, wordt het gedrag van het proces geanalyseerd, en als het verdacht wordt geacht, kan de bedreiging onmiddellijk op de machine worden geblokkeerd.

Ransomware Protection


ESET Ransomware Shield is een extra laag die gebruikers beschermt tegen ransomware. Deze technologie bewaakt en evalueert alle lopende toepassingen op basis van hun gedrag en reputatie. Het is ontworpen om processen te detecteren en te blokkeren die lijken op het gedrag van ransomware.
Bescherming tegen netwerkaanvallen

Bescherming tegen netwerkaanvallen is een uitbreiding van de firewalltechnologie en verbetert de detectie van bekende kwetsbaarheden op netwerkniveau. Het biedt nog een belangrijke beschermingslaag tegen de verspreiding van malware, aanvallen via het netwerk en de exploitatie van kwetsbaarheden waarvoor nog geen patch is vrijgegeven of beschikbaar is gesteld.

Botnet Protection

ESET Botnet Protection detecteert kwaadaardige communicatie die door botnets wordt gebruikt en identificeert tegelijkertijd de aanvallende processen. Elke gedetecteerde kwaadaardige communicatie wordt geblokkeerd en aan de gebruiker gemeld.
eigenschappen: "ESET File Security for Microsoft Windows Server"
Besturingssysteem:
Windows Server
Inbegrepen toepassingen:
Bescherming tegen virussen
Server bescherming
Hoe en wanneer krijg ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productcodes en toegang tot het downloadcentrum worden u direct na uw aankoop per e-mail ter beschikking gesteld, tenzij een datamedium is besteld.
Welke betalingsopties zijn voor mij beschikbaar?
PayPal, Amazon Pay, directe bankoverschrijving, creditcard, Apple Pay, vooruitbetaling, aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkwinkel. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
eigenschappen: "ESET File Security for Microsoft Windows Server"
Besturingssysteem:
Windows Server
Inbegrepen toepassingen:
Bescherming tegen virussen
Server bescherming
Prijsstelling meer

Hoe komen onze prijzen tot stand?

Het basisprincipe van softwarehandel is de kunst van het weglaten.

 • Door hoeveelheden te bundelen
 • Elimineer leverings- en opslagkosten door virtueel voorraadbeheer.
 • Direct invoer
 • Langdurige relatie met distributeurs.
 • Kleine winstmarge, de belangrijkste prioriteit bij Blitzhandel24 is waardecreatie en de groei van het klantenbestand.
 • Een centrale en lean administratie.
 • Bulkaankopen van geautoriseerde leveranciers / distributeurs.
 • Eliminatie van hoge marketinginvesteringen, omdat we in staat zijn om gericht in te spelen op de behoeften van onze klanten en zo het concept van ''reclame door middel van referenties'' op betrouwbare wijze kunnen implementeren.
 • Maakt dit de kwaliteit slechter?

  We beloven onze klanten uitstekende kwaliteit. De prijzen hebben op geen enkele manier invloed op de kwaliteit, onze klanten ontvangen geteste, geverifieerde producten. Bovendien hebt u met Blitzhandel24 tot € 20.000 bescherming via Trusted Shops en een wettelijk beveiligde winkel met EHI-keurmerk.

Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "ESET File Security for Microsoft Windows Server"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken