Gratis hotline 0800 2633100
 
Easy Photo Unblur

Easy Photo Unblur

€ 40,62 *

incl. BTW gratis verzending

 • BH2020
 • Permanent geldig
 • Meertalig
 • Wereldwijd
[Back-up] Gegevensdrager naar uw software
In tegenstelling tot andere verscherpingsprogramma's gebruikt Easy Photo Unblur geen eenvoudig...meer

Productinformatie "Easy Photo Unblur"

In tegenstelling tot andere verscherpingsprogramma's gebruikt Easy Photo Unblur geen eenvoudig verscherpingsfilter, maar heeft het complexe vervagingalgoritmen gebaseerd op de snelle Fourier-transformatie. Lees verder om te leren hoe je een afbeelding onscherper maakt.

Hoe kan ik een afbeelding onscherper maken?
Je kunt deze software gebruiken om een afbeelding snel te desharpen. Het verwijdert beweging en scherpteonscherpte met behulp van een militair-grade "blinde deconvolutie technologie" programma om je onscherpe afbeelding te wissen. Zodra je je afbeelding hebt geüpload, kun je de optie "Onscherpte verminderen" kiezen om onscherpte te verwijderen en de scherpte aan te passen. Je kunt ook de batchmodus gebruiken om ruis uit meerdere afbeeldingen tegelijk te verwijderen.

Het enige wat je hoeft te doen is je foto uploaden via Bestanden toevoegen, de instellingen voor ruisonderdrukking in het venster wijzigen, de doelmap selecteren en op Start klikken. Je kunt een voorinstelling kiezen of handmatig selecteren. Deze software is heel eenvoudig te gebruiken en je kunt de foto in een paar klikken onscherp maken en de ruis verwijderen.

Hoe verwijder je onscherpte uit een afbeelding?
Het is gemakkelijk om dit programma te gebruiken en je beelden worden helder en scherp. Je kunt automatische of handmatige aanpassingen maken om het beeld onscherp te maken, en je kunt de onscherpte vergroten om gezichten en gecensureerde afbeeldingen in je tekst onherkenbaar te maken. Elke functie die je in dit programma gebruikt is eenvoudig, en je hebt geen eerdere ervaring nodig om het te gebruiken. De software is intuïtief en verwijdert onscherpte uit foto's om je beelden scherper te maken.

Waarom zijn mijn foto's onscherp?
Je foto's kunnen om een aantal redenen onscherp zijn. Het onderwerp of de camera kan bewogen hebben tijdens het nemen van de foto, of de automatische scherpstelling kan op een achtergrond of een ander beeld hebben scherpgesteld. Gelukkig kun je de onscherpte met deze software op de volgende manieren verhelpen:

Onscherpe afbeelding corrigeren
Je kunt onscherpe foto's corrigeren door op het gereedschap Onscherpte verminderen te klikken. Hierdoor worden onscherpe foto's en onscherpe beelden automatisch scherpgesteld.

Cameratrilling elimineren
Soms kan je camera ervoor zorgen dat je foto onscherp is en moet je Camera Shake Reduction gebruiken om dit te verhelpen. Je kunt de functie Camerabewegingsreductie gebruiken om camerabewegingen te verwijderen en een foto onscherp te maken.

Bewegingsonscherpte verwijderen
Je hebt de functie bewegingsonscherpte-reductie nodig voor actiefoto's met een lage ISO of waarbij geen flitser is gebruikt. De sluitertijd is misschien niet snel genoeg om het beeld vast te leggen voordat het onderwerp beweegt. Gebruik de functie Bewegingsonscherpte verminderen om dit soort onscherpte te elimineren.

Onscherpe tekst corrigeren
Easy Photo Unblur kan Gaussiaanse onscherpte ongedaan maken. Dit herstelt de tekst na verscherping, zodat je de tekst kunt lezen en toch een verscherpt beeld hebt.

Gezichten en andere gecensureerde delen van de foto vervagen
Met deze software kun je gezichten vervagen. Je kunt de Denoise parameters aanpassen om vervaging te herstellen waar dat nodig is.

Hoe en wanneer krijg ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productsleutels en toegang tot het downloadcentrum worden u direct na uw aankoop per e-mail ter beschikking gesteld.
Welke betalingsopties zijn voor mij beschikbaar?
PayPal, Amazon Pay, directe bankoverschrijving, creditcard, Apple Pay, vooruitbetaling, aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkwinkel. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
Prijsstelling meerWelke Factoren Beïnvloeden Onze Prijzen?

Onze prijsstelling is gebaseerd op verschillende factoren en omvat een combinatie van bewezen strategieën in de softwarehandel:

 • Inkoopstrategieën
  Door bundeling van hoeveelheden, onze 14 jaar marktervaring op internationaal niveau en expertise in softwarehandel behalen we kostenbesparingen en efficiënte inkoopmethoden.
 • Afschaffing van Leverings- en Opslagkosten
  Efficiënt digitaal voorraadbeheer minimaliseert opslag- en logistieke kosten.
 • Relatiebeheer met Leveranciers
  Directe import en langdurige relaties met fabrikanten en distributeurs stellen ons in staat om tussenpersonen over te slaan en exclusieve speciale voorwaarden te bieden.
 • Regionale Prijzen
  We passen onze prijzen aan op basis van regio en valuta om rekening te houden met de wereldwijde marktomstandigheden.
 • Automatisering
  Het gebruik van moderne technologieën maakt efficiënt order- en klantonderzoek mogelijk, waardoor kosten worden verlaagd.
 • Kostenbeheer in Marketing
  De belangrijkste reclamestrategie richt zich op de tevredenheid van onze klanten en vertrouwt voornamelijk op aanbevelingen.
 • Lage Winstmarge
  Onze belangrijkste focus bij Blitzhandel24 ligt op klanttevredenheid en het uitbreiden van onze klantenbasis, waarbij we een slanke winstmarge behouden.

 

Veiligheid en Kwaliteit: Onze Belofte aan U

Kwaliteit staat voorop

Ondanks onze concurrerende prijzen blijft de kwaliteit van onze producten op het hoogste niveau.

Wij garanderen onze klanten eersteklas kwaliteit tegen de beste prijs. Alle producten bij Blitzhandel24 zijn getest en geverifieerd.
Veiligheid en Vertrouwen

Uw veiligheid is belangrijk voor ons. Daarom bieden wij u dekking tot €20.000 via Trusted Shops.

Onze online winkel is juridisch beschermd door het EHI-keurmerk, zodat u met vertrouwen kunt winkelen.

 

Als u verdere vragen of zorgen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn hier om u te helpen!Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "Easy Photo Unblur"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken