Gratis hotline 0800 2633100
 
Easy Photo Editor Pro

Easy Photo Editor Pro

€ 40,62 *

incl. BTW gratis verzending

 • BH2022
 • Permanent geldig
 • Alle talen
 • Wereldwijd
[Back-up] Gegevensdrager naar uw software
Maak van je digitale kiekje een perfecte ansichtkaart! Of het nu gaat om een voorbijganger, een...meer

Productinformatie "Easy Photo Editor Pro"

Maak van je digitale kiekje een perfecte ansichtkaart! Of het nu gaat om een voorbijganger, een hangende kabel of gewoon een ongewenste schaduw, je kunt gemakkelijk afleidende objecten uit je foto verwijderen. Verwijder ongewenste objecten met slechts één klik! Onze eenvoudige foto-editor helpt je het hele object te selecteren en opnieuw te maken wat eronder zit om een schone, perfecte ansichtkaart zonder vlekken en afleidingen te maken.

Simple Photo Editor Download
Ruim afleidingen in je foto's op met één klik! SoftOrbits Simple Photo Editor perfectioneert Smart Select, Smart Mask en Smart Background, zodat je objecten zoals storende schaduwen, elektriciteitspalen of gewoon willekeurige voorbijgangers kunt selecteren en verwijderen.

Verwijder objecten met één klik
Je hebt geen duur fotobewerkingsprogramma meer nodig om van je digitale foto's meesterwerken te maken. SoftOrbit's Simple Photo Editor ruimt je foto's op door je te helpen ongewenste objecten te selecteren en te verwijderen, foto's automatisch of onder jouw toezicht te verbeteren, details te verscherpen, de horizon te nivelleren en de foto precies goed in te kaderen. Het gereedschap is klein en bliksemsnel. Binnen de kortste keren gebruik je het als een pro en maak je perfecte foto na perfecte foto.
Misschien heb je de perfecte foto gemaakt, maar blokkeert een object zoals een persoon op de achtergrond of een auto je zicht. Eenvoudige fotobewerkingssoftware heeft gereedschappen waarmee je deze ongewenste objecten gemakkelijk kunt verwijderen. Met een enkele klik kun je schaduwen, mensen of andere objecten die in de weg staan verwijderen.
Met Simple Photo Editor software kun je niet alleen ongewenste objecten verwijderen, maar ook allerlei andere fouten herstellen, zoals rode ogen, en aanpassingen doen aan helderheid, kadrering, uitlijning en contrast. Het is zo eenvoudig als het selecteren van het gewenste gereedschap en klikken op het deel van de foto dat je wilt verbeteren.
Met de Simple Photo Editor software van SoftOrbits kun je je foto's er professioneel en vrij van onnodige afleiding uit laten zien. Dit programma heeft gereedschappen waarmee je ongewenste objecten kunt verwijderen of de details van je foto kunt verscherpen en onvolkomenheden kunt verwijderen.
Het programma is intuïtief en gemakkelijk te gebruiken, en je zult blij zijn met de resultaten. Of je nu een amateur of een professionele fotograaf bent, dit programma maakt je foto's kristalhelder en vrij van onvolkomenheden.
De software kan je foto automatisch verbeteren, of je kunt zelf kiezen welke veranderingen je wilt aanbrengen. Je kunt vele acties uitvoeren om de foto te verscherpen of af te stemmen op de horizon. Wat je ook wilt verbeteren, Simple Image Editor zal je helpen je foto te bewerken om de perfecte foto te maken.

Beheer je fotocollectie

Als je door je fotocollectie bladert, zie je waarschijnlijk veel afbeeldingen die zo op elkaar lijken dat het niet de moeite waard is ze te bewaren. SoftOrbit's Simple Photo Editor wordt geleverd met een handig bestandsbeheer waarmee je door je hele fotocollectie kunt navigeren en met een paar klikken duplicaten kunt verwijderen.

Naast ongewenste items kun je ook een datumstempel, logo of watermerk verwijderen. Zodra je de foto hebt geüpload, kun je het gebied selecteren waar het ongewenste object of de tekst zich bevindt en de intuïtieve software voor het verwijderen van watermerken zal het verwijderen en het overblijvende gebied aanpassen aan de rest van de foto.

Als je foto's van professionele kwaliteit wilt maken, kan deze software je helpen. Er zijn zoveel opties in de gereedschapskist, en de meeste daarvan zijn acties met één klik. Bovendien kun je je foto draaien, bijsnijden of inkaderen om hem te laten opvallen. Er zijn zoveel opties, en het is gemakkelijk en snel.

Hoe en wanneer krijg ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productcodes en toegang tot het downloadcentrum worden u direct na uw aankoop per e-mail ter beschikking gesteld, tenzij een datamedium is besteld.
Welke betalingsopties zijn voor mij beschikbaar?
PayPal, Amazon Pay, directe bankoverschrijving, creditcard, Apple Pay, vooruitbetaling, aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkwinkel. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
Prijsstelling meer

Hoe komen onze prijzen tot stand?

Het basisprincipe van softwarehandel is de kunst van het weglaten.

 • Door hoeveelheden te bundelen
 • Elimineer leverings- en opslagkosten door virtueel voorraadbeheer.
 • Direct invoer
 • Langdurige relatie met distributeurs.
 • Kleine winstmarge, de belangrijkste prioriteit bij Blitzhandel24 is waardecreatie en de groei van het klantenbestand.
 • Een centrale en lean administratie.
 • Bulkaankopen van geautoriseerde leveranciers / distributeurs.
 • Eliminatie van hoge marketinginvesteringen, omdat we in staat zijn om gericht in te spelen op de behoeften van onze klanten en zo het concept van ''reclame door middel van referenties'' op betrouwbare wijze kunnen implementeren.
 • Maakt dit de kwaliteit slechter?

  We beloven onze klanten uitstekende kwaliteit. De prijzen hebben op geen enkele manier invloed op de kwaliteit, onze klanten ontvangen geteste, geverifieerde producten. Bovendien hebt u met Blitzhandel24 tot € 20.000 bescherming via Trusted Shops en een wettelijk beveiligde winkel met EHI-keurmerk.

Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "Easy Photo Editor Pro"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken