Gratis hotline 0800 2633100
 

EaseUS Todo PCTrans Technician 13 Lifetime

€ 752,39 * € 1.016,80 * (Array % bespaard)

incl. BTW gratis verzending

 • 241820780
 • SNTPCTP50
 • Permanent geldig
 • Meertalig
 • Wereldwijd
[Back-up] Gegevensdrager naar uw software
EaseUS Todo PCTrans Technician 13 Een professionele PC transfer oplossing om nieuwe PC's op...meer

Productinformatie "EaseUS Todo PCTrans Technician 13 Lifetime"

EaseUS Todo PCTrans Technician 13

Een professionele PC transfer oplossing om nieuwe PC's op te zetten. Overdracht van gegevens, geïnstalleerde toepassingen en gebruikersaccounts van de ene computer naar de andere, onder Windows

Verplaats gegevens, toepassingen en gebruikersaccounts van de ene computer naar de andere.

 • Rijbewijs voor technici
 • Voor Windows 10, 8.1, 8, 7, Vista, XP en Server 2003/2008/2012/2016/2019
 • Transfereert onbeperkt toepassingen
 • Overdracht van bestanden
 • Overdracht via netwerk of beeldbestand, of tussen lokale harde schijven
 • Apps overzetten naar externe apparaten
 • Overdracht van gebruikersaccounts
 • Staat zakelijk gebruik toe
 • Licentie voor onbeperkt aantal PC's
 • Stelt u in staat technische diensten aan te bieden aan uw klanten

 

Besturingssysteem, hardware upgrade

Upgraden naar Windows 10? Harde schijf upgrade? EaseUS Todo PCTrans doet beide zonder dat u uw apps opnieuw hoeft te installeren. U kunt het programma dus gebruiken om uw gegevens binnen uw PC te verplaatsen.

Als u bijvoorbeeld overschakelt op een nieuwe Windows, zullen uw programma's na de overdracht automatisch uitvoerbaar worden gemaakt. U kunt naadloos overschakelen op uw nieuwe besturingssysteem zonder de gebruikelijke herinstallatiemarathons te hoeven doorlopen.

Voor het lopende proces in bedrijven en ondernemingen is het noodzakelijk upgrades van hardware en besturingssystemen uit te voeren zonder het lopende proces in gevaar te brengen. EaseUS PC Trans maakt dit mogelijk.

 

IT-migratiemanager

 • PC-migratie is nog nooit zo eenvoudig geweest. Deze PC transfer software helpt bij het opzetten van PC's en vult ze met alle gegevens, programma's en instellingen die gebruikers nodig hebben.
 • Hiermee kunt u pc's en servers op een gestandaardiseerde manier instellen, zodat al uw machines snel aan uw bedrijfsbehoeften voldoen en productief werk kan beginnen of doorgaan.
 • Als er een hardwarestoring optreedt, kunt u gewoon de oude machine opnieuw laden (als die nog werkt), of een nieuwe machine laden met de oude inhoud.

 

PC Migratie Service

Met deze technicus-editie van Todo PC Trans kunnen dienstverleners PC-implementatie en -migratie als een dienst aan klanten aanbieden.

Met de Technician-licentie kunt u alle PC's en servers in een bedrijf onderhouden, of de mogelijkheden van het programma als een dienst aan uw klanten aanbieden.

Met automatische overdracht en een intuïtieve gebruikersinterface hoeft u geen IT-professional te zijn om dit te doen. Als uw bedrijf of klant Windows Server gebruikt, kunt u de migratie zelfs uitvoeren zonder opnieuw op te starten, waardoor de downtime tot een minimum wordt beperkt.

 

Drie overdrachtsmodi

PC naar PC
Verbind twee computers via LAN om bestanden, apps en profielinstellingen via het netwerk over te dragen.

Image Transfer
Maak images van uw bestanden, toepassingen en accounts en zet ze automatisch over naar de doel-pc of gebruik ze als back-up.

Lokaal overzetten
Migreer geïnstalleerde programma's tussen partities en harde schijven, bijv. als u uw hardware wilt upgraden of opslagruimte wilt creëren.

 

Wat is er nieuw in versie 13 ?

 • Geoptimaliseerde gebruikersinterface voor scannen.
 • Ondersteunt filteren van gemigreerde inhoud.
 • Ondersteunt het opschonen van lokale systeemschijven en grote bestanden.
 • Ondersteunt de overdracht van antivirussoftware.

PC-overdracht op bedrijfsniveau

Efficiënt
Een modern bedrijf is afhankelijk van snelle toegang tot de juiste informatie en toepassingen, verdeeld over de juiste computers en servers. EaseUS Todo PC Trans is de meest efficiënte oplossing om deze computers en servers aan te passen aan veranderende bedrijfsbehoeften.

Uitgebreid
EaseUS Todo PCTrans zet gegevens, applicaties en gebruikersaccounts over zonder gegevensverlies.Of het nu gaat om nieuwe pc's en servers, Windows-upgrades of 'gewoon' nieuwe harde schijven, deze software zorgt ervoor dat de overgang zo soepel mogelijk verloopt.

Automatisch
Eenmaal gestart, verloopt het proces volledig automatisch, zodat u ondertussen aan andere dingen kunt werken. Minimaliseer de downtime en maximaliseer uw persoonlijke efficiëntie en die van uw klanten of collega's.

Hoe en wanneer krijg ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productsleutels en toegang tot het downloadcentrum worden u direct na uw aankoop per e-mail ter beschikking gesteld.
Welke betalingsopties zijn voor mij beschikbaar?
PayPal, Amazon Pay, directe bankoverschrijving, creditcard, Apple Pay, vooruitbetaling, aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkwinkel. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
Prijsstelling meerWelke Factoren Beïnvloeden Onze Prijzen?

Onze prijsstelling is gebaseerd op verschillende factoren en omvat een combinatie van bewezen strategieën in de softwarehandel:

 • Inkoopstrategieën
  Door bundeling van hoeveelheden, onze 14 jaar marktervaring op internationaal niveau en expertise in softwarehandel behalen we kostenbesparingen en efficiënte inkoopmethoden.
 • Afschaffing van Leverings- en Opslagkosten
  Efficiënt digitaal voorraadbeheer minimaliseert opslag- en logistieke kosten.
 • Relatiebeheer met Leveranciers
  Directe import en langdurige relaties met fabrikanten en distributeurs stellen ons in staat om tussenpersonen over te slaan en exclusieve speciale voorwaarden te bieden.
 • Regionale Prijzen
  We passen onze prijzen aan op basis van regio en valuta om rekening te houden met de wereldwijde marktomstandigheden.
 • Automatisering
  Het gebruik van moderne technologieën maakt efficiënt order- en klantonderzoek mogelijk, waardoor kosten worden verlaagd.
 • Kostenbeheer in Marketing
  De belangrijkste reclamestrategie richt zich op de tevredenheid van onze klanten en vertrouwt voornamelijk op aanbevelingen.
 • Lage Winstmarge
  Onze belangrijkste focus bij Blitzhandel24 ligt op klanttevredenheid en het uitbreiden van onze klantenbasis, waarbij we een slanke winstmarge behouden.

 

Veiligheid en Kwaliteit: Onze Belofte aan U

Kwaliteit staat voorop

Ondanks onze concurrerende prijzen blijft de kwaliteit van onze producten op het hoogste niveau.

Wij garanderen onze klanten eersteklas kwaliteit tegen de beste prijs. Alle producten bij Blitzhandel24 zijn getest en geverifieerd.
Veiligheid en Vertrouwen

Uw veiligheid is belangrijk voor ons. Daarom bieden wij u dekking tot €20.000 via Trusted Shops.

Onze online winkel is juridisch beschermd door het EHI-keurmerk, zodat u met vertrouwen kunt winkelen.

 

Als u verdere vragen of zorgen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn hier om u te helpen!Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "EaseUS Todo PCTrans Technician 13 Lifetime"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken