Gratis hotline 0800 2633100
 
Dit product is momenteel niet beschikbaar!

Onze aanbeveling

CorelDRAW Graphics Suite 2021 CorelDRAW Graphics Suite 2021
Grafische software die je er gewoon sneller brengt.   Creëer krachtige dingen in plaats van correctie loops te maken CorelDRAW® Graphics Suite 2021 is de perfecte basis voor alle soorten ontwerptaken. Het complete pakket...
vanaf € 488,02 * € 731,08 *
CorelDRAW Graphics Suite 2019 voor Windows grafische vormgevingssoftware Nieuwe...meer

Productinformatie "CorelDRAW Graphics Suite 2019, MAC, Download"

Corel Certified Reseller badge
Uw partner voor Corel: Blitzhandel24
Blitzhandel24 staat aan uw zijde als de officiële Corel-partner en ondersteunt u bij uw projecten. Voor individuele aanvragen profiteert u van exclusieve aanbiedingen die op maat voor u zijn gemaakt.
Neem voor gepersonaliseerde aanbiedingen contact met ons op via e-mail: [email protected]
Garantie-informatie

Bij Blitzhandel24 hechten we veel waarde aan kwaliteit en klanttevredenheid. Onze producten worden zorgvuldig geselecteerd om aan hoge eisen te voldoen.

Onze toegewijde klantensupport staat voor u klaar. Uw tevredenheid is belangrijk voor ons - we staan aan uw zijde om oplossingen te vinden.

CorelDRAW Graphics Suite 2019 voor Windows

grafische vormgevingssoftware

 • Nieuwe niet-destructieve effecten voor bitmap- en vectorobjecten
 • Meer controle over objecten, lagen en pagina's
 • Verbeterde pixelworkflow voor pixelnauwkeurige documenten
 • Nieuw in de suite! Werken op de weg met CorelDRAW.app

Doe het gewoon anders

In deze uitstekende softwareoplossing voor grafisch ontwerp vindt u alle professionele vectorillustratie, lay-out, beeldbewerking en ontwerpgereedschappen die u nodig hebt om sneller, efficiënter en op meer plaatsen te kunnen werken.

 • Grafiek en illustratie
 • Beeldbewerking
 • Paginaopmaak
 • lettertypebeheer

Waarom CorelDRAW?

1. altijd de controle hebben
U heeft controle over uw gehele ontwerpproces en kunt zelf kiezen hoe u het product wilt aanschaffen. Profiteer van hoogwaardige functies die speciaal zijn ontworpen voor het platform van uw keuze - Windows of Mac - en werk onderweg met CorelDRAW.app.

2. creatief zijn
Of het nu gaat om signage, logo's, web graphics of printprojecten: Profiteer van ongekende aanpassingsmogelijkheden en functies die aansluiten bij uw unieke ontwerpstijl.

3.efficiënt werken
Deze uitgebreide suite van creatieve toepassingen combineert intuïtieve tools met uitzonderlijke snelheid, kracht en prestaties, zodat u het meeste uit uw tijd kunt halen.

Wat is inbegrepen?

Gebruik een uitgebreide suite van veelzijdige professionele grafische tools om uw unieke ideeën uit te drukken.

Innovatief en productief
Bereik onovertroffen productiviteit met nieuwe krachtige functies in dit veelzijdige grafische ontwerpprogramma. Geniet van een soepele workflow dankzij de ondersteuning voor de industriestandaard PDF/X-4 en profiteer van een verbeterde content browsing ervaring. Bovendien heeft u nu overal toegang tot uw werk via CorelDRAW.app.

Creatief en aanpasbaar
Maak originele illustraties, borden en logo's voor print en web. Ontwerp uw eigen manier met professionele tools voor documentstijlen, pagina-indeling en vectorafbeeldingen. Maak ook gebruik van nieuwe niet-destructieve functies om effecten toe te passen op vector- en bitmapobjecten. Pas de gebruikersinterface, tools, sjablonen en nog veel meer aan uw individuele wensen aan.

Gemakkelijk te leren en te gebruiken
Deze verzameling van krachtige toepassingen omvat een verscheidenheid aan intuïtieve tools, tutorials, tips, trucs, leermateriaal en ontdekkingsbestanden om u te helpen snel, gemakkelijk en met succes aan de slag te gaan. Gebruik een van de vele nieuwe sjablonen om snel brochures, posters, social media-beelden en meer te maken zonder telkens opnieuw te hoeven beginnen.

Wat onderscheidt CorelDRAW Graphics Suite van de concurrentie?

Flexibele inkoopopties, lage prijs
U kunt kiezen tussen de aankoop van de software of een abonnement. Bovendien is een abonnement op CorelDRAW® Graphics Suite goedkoper voor bedrijven en consumenten dan een abonnement op een concurrerend product met vergelijkbare functies.

30 jaar ervaring met het Windows-besturingssysteem
CorelDRAW Graphics Suite is ontworpen voor Windows. Profiteer van krachtige pen- en aanraakfuncties, ondersteuning voor Microsoft Surface Dial, een Windows kleurenbeheersysteem en nog veel meer.

Geïntegreerde toepassingen
CorelDRAW biedt grafisch ontwerp en lay-out in één enkele toepassing. PHOTO-PAINT biedt gereedschappen voor beeldverwerking die geïntegreerd zijn in de workflow.

De innovaties in 2019

Meer precisie en controle

OPTIMIZED! Objects" docking window
Het beheer van de ontwerpelementen, niveaus en pagina's is volledig opnieuw ontworpen. Het nieuwe "Objects"-docking-venster geeft u directe controle over de structuur van een document en snelle toegang tot de onderdelen ervan.

OPTIMIZED! Pixel-workflow
Zorg ervoor dat alle afbeeldingen die bedoeld zijn voor het internet pixelnauwkeurig zijn. Lijn het pixelraster uit met de rand van de pagina, zodat de geëxporteerde afbeeldingen duidelijke randen hebben. Een nieuwe knop voor pixelrasteruitlijning maakt het gemakkelijker om perfecte vormen te creëren.

Meer vrijheid voor creatieve experimenten

NIEUW! Niet-destructieve effecten
U kunt bitmap-effecten toepassen op beide vectoren en bitmaps, de effecten aanpassen en naar wens experimenteren zonder de bronafbeelding of het object te wijzigen. Het nieuwe tabblad Effecten in het venster Eigenschappen docking dient als centrale locatie voor niet-destructieve bewerking.

NIEUW! Sjablonen
Profiteer van een nieuwe workflow bij het gebruik van de opdracht "Nieuw van sjabloon" en een verscheidenheid aan bijgewerkte sjablonen die gratis kunnen worden gedownload via de optie "Meer tools" in het welkomstscherm.

Meer verbeteringen op verzoek van gebruikers

OPTIMIZED! PDF/X-standaarden
CorelDRAW Graphics Suite 2019 biedt een breder scala aan ISO-conforme PDF/X-exportopties. Nieuwe ondersteuning voor PDF/X-4 zorgt voor een eenvoudige uitvoer van bestanden die compatibel zijn met een breed scala aan apparaten.

OPTIMIZED! Gebruikersinterface
De nieuwe gebruikersinterface is nu nog eenvoudiger te navigeren. Zoek en vervang projectonderdelen efficiënter en profiteer van een verbeterde mailmerge-functie en een opnieuw ontworpen dialoogvenster met opties.

OPTIMIZED! Prestaties en stabiliteit
Met CorelDRAW Graphics Suite kunt u snel en efficiënt werken. Profiteer van prestatieverbeteringen, waaronder tekstbewerking, starttijd, laadtijd van documenten en grafische weergave.

Creatief werken buiten het bureaublad

Met CorelDRAW.app kunt u grote ideeën direct in de praktijk brengen, waar u ook bent. Met deze krachtige webapplicatie, de nieuwste toevoeging aan CorelDRAW Graphics Suite 2019, hebt u altijd en overal toegang tot uw werk. Log in op CorelDRAW.app en u kunt een concept presenteren aan een klant op een 2in1 of mobiel apparaat, of werken aan uw ontwerpen, zelfs als u niet achter uw computer zit.

Ontwerp op de weg
Ga ook naar uw CorelDRAW-bestanden en maak nieuwe thema's aan als u niet achter uw computer zit.

Opslaan in de wolk
Sla uw werk op in de cloud, zodat u het op elk moment en op elk systeem kunt bekijken.

Moeiteloze import en export
Profiteer van de ondersteuning van import en export van de dataformaten CDR, PDF, PNG, JPEG en SVG.
Om in te loggen op coreldraw.app gaat u naar coreldraw.app en gebruikt u de gebruikersnaam en het wachtwoord waarmee u CorelDRAW Graphics Suite 2019 hebt geregistreerd.

Functies die je nergens anders zult vinden

CorelDRAW Graphics Suite biedt tijdbesparende tools die andere grafische programma's niet aanbieden of een plug-in nodig hebben. Hier is een overzicht van functies die alleen beschikbaar zijn in CorelDRAW.

Symmetrie
Maak verschillende symmetrische ontwerpen in real time: van eenvoudige objecten tot caleidoscopische effecten. Verhoog uw productiviteit door dit anders zo complexe proces te automatiseren.

Pointillizer
Maak hoogwaardige vectormozaïeken van een willekeurig aantal geselecteerde vector- of bitmapobjecten met slechts een paar klikken. Deze functie, gebaseerd op de pointillistische schilderstijl, is geweldig voor voertuigreclame, raamdecoratie en nog veel meer.

LiveSketch
Teken en ontwerp zonder vertraging! LiveSketch™ is een revolutionair hulpmiddel dat gebruik maakt van kunstmatige intelligentie en machinaal leren om schetsen uit de vrije hand, getekend op apparaten met aanraakfunctionaliteit, om te zetten in precieze vectorcurven.

Schaduwwerking
Bewerk slagschaduwen direct met de muis met behulp van het gereedschap Back-ed Shadow in plaats van ze in een dialoogvenster te verplaatsen. Het unieke Block Shadows gereedschap voegt vaste vectorgraden toe aan objecten en tekstelementen, waardoor het aantal lijnen en knopen in schaduwen sterk wordt verminderd - een zeer handig gereedschap voor iedereen die met freesjes en plotters werkt.

Creatief gereedschap voor creatieve mensen

Vectoriële illustratie

Gebruik de krachtige vectorillustratietools van CorelDRAW om eenvoudige lijnen en vormen om te zetten in complexe kunstwerken. Gebruik veelzijdige vormgevings- en tekengereedschappen om lijnen te maken. Bewerk uw vectorafbeeldingen met creatieve effecten. Gebruik effectgereedschappen zoals "Contour", "Envelope", "Fade" of "Mesh Fill".

Paginaopmaak
Toegang tot alle tools die u nodig hebt om lay-outs voor brochures, documenten met meerdere pagina's en meer te maken. Bespaar ruimte voor tekst en afbeeldingen of gebruik het teksthulpprogramma voor plaatshouders om een pagina voorlopig in te richten en te zien hoe de tekst eruit zal zien.

Beeldbewerking
Retoucheer en verbeter uw foto's met de krachtige, op lagen gebaseerde beeldbewerkingstools van PHOTO-PAINT. Pas kleur en toon aan, verwijder kleine fouten, corrigeer het perspectief en nog veel meer. Gebruik AfterShot Pro HDR om prachtige HDR-foto's te maken van uw RAW-beelden.

Typografie
Gebruik een complete set van typografie-instrumenten om de types te ordenen. Voeg effecten toe zoals blokschaduwen en contouren, lijn de tekst uit met lijnen of laat hem om objecten heen vloeien. Profiteer van OpenType typografische kenmerken zoals ligaturen, ornamenten, kleine kappen en decoratieve letters.

Kleur, vullingen en transparanten
Breng eenvoudig kleur aan op vullingen en contouren met behulp van kleurvlekken, of creëer kleuren met behulp van kleurharmonieën. Verander de transparantie van een object of vul objecten met patronen, hellingen, gaasvullingen en meer.

Stijlen en stijlgroepen
Het Object Styles informatievenster vereenvoudigt het beheer van stijlen en stijlgroepen om meerdere objecten uniform te formatteren, iteratieve versies te maken of hele documenten snel en consistent te formatteren.

Druk- en webontwerpen

Hulpmiddelen voor webgraphics
Maak boeiende webcontent met een verzameling webgraphics en presets. Met de functie voor het publiceren op WordPress kunt u verschillende afbeeldingsformaten direct uploaden naar uw WordPress site.

Professionele afdrukuitvoer
Met CorelDRAW kunt u uw documenten eenvoudig voorbereiden op het afdrukken. Met een krachtige kleurmanagementmodule kunt u zorgen voor kleurconsistentie over alle media en weet u dat de kleuren correct zijn voordat ze worden afgedrukt.

Bestandscompatibiliteit
Compatibiliteit met meer dan 100 grafische, publicatie- en beeldbestandsformaten maakt het gemakkelijk om te werken met elk type projectbron. Publiceer uw werk in verschillende bestandsformaten, waaronder AI, PSD, PDF, JPG, PNG, SVG, DWG, DXF, EPS, TIFF en nog veel meer.

Royalty-vrije, hoogwaardige inhoud

Om ultramoderne ontwerpen te maken, bevat deze oplossing voor grafisch ontwerp meer dan 7.000 royaltyvrije clipart- en voertuigfilmsjablonen, 1.000 digitale afbeeldingen met hoge resolutie, 1.000 TrueType- of OpenType-lettertypen, 150 professioneel ontworpen sjablonen en meer dan 600 gradiënten, vectorvullingen en bitmapvullingen.

Ongeëvenaarde controle over objecten
Met het handige Objects-docking-venster kunt u elk element in uw document bedienen. U kunt het gebruiken om objecten te verbergen, te hernoemen en te zoeken en om hun stapelvolgorde te wijzigen. Gebruik het venster Objecteigenschappen docking om de opmaak, vullingen en andere eigenschappen van objecten te beheren.

lettertypebeheer
Organiseer en beheer uw lettertypes met de intuïtieve functies van Corel Font Manager en gebruik uw favoriete lettertypes zonder ze te installeren. Gebruik de netwerkopslagfunctie om uw werk met lettertypen te versnellen.

Aanpassing van het werkgebied
Pas het werkgebied aan uw workflow aan.Importeer CorelDRAW en PHOTO-PAINT workspaces die in eerdere versies zijn gemaakt of gebruik vooraf gedefinieerde workspaces die industriespecifieke tools op een duidelijke en toegankelijke manier organiseren.


Eenvoudige vectorisatie van bitmaps
Bespaar kostbare tijd bij het converteren van bitmapafbeeldingen naar vectorafbeeldingen. De geïntegreerde PowerTRACE™ zet zelfs veeleisende bitmapafbeeldingen om in hoogwaardige vectorobjecten.

Niet-destructief bewerken
Bewerk bitmaps en vectoren met de zekerheid dat de originele afbeelding of het originele object niet wordt overschreven

.

Profiteer van vele niet-destructieve functies zoals het gereedschap Blokschaduw, de modus Symmetrische tekening, het effectgereedschap, Perspectiefeffect toevoegen en andere nieuwe niet-destructieve effecten.


Vanaf de grond opgebouwd voor Mac

aanrakingsbalk
Gebruik de tijdbesparende functies van de Touch Bar. Dit multi-touch display biedt niet alleen snelle toegang tot de bedieningselementen van het besturingssysteem, maar ook tot CorelDRAW-specifieke functies zoals lay-outinstellingen, tekstbesturingen en meer.

Donkere modus
Profiteer van de ondersteuning voor de donkere modus van macOS Mojave, een donkerder kleurenschema voor alle vensters, weergaven, menu's en bedieningselementen. Als je naar de donkermodus overschakelt, wordt de gebruikersinterface van CorelDRAW Graphics Suite ook donker om te zorgen voor een consistente look en feel op je Mac.

Inheemse macos
CorelDRAW Graphics Suite voor Mac is ontworpen volgens de Apple Developer Human Interface Guidelines om een native Mac-ervaring te garanderen. De menu's, vensters en weergaven, velden en labels, knoppen en andere elementen van de gebruikersinterface weerspiegelen de uitmuntendheid van Apple in het ontwerp van de gebruikersinterface.

En dat is nog niet alles...

CorelDRAW Graphics Suite bevat zoveel krachtige grafische ontwerpkenmerken dat het onmogelijk is om ze allemaal op te sommen!

Systeemvereisten:

 • macOS 10.15, 10.14, 10.13 of 10.12 met de laatste herziening
 • Multicore Intel-processor met 64-bits ondersteuning
 • 4 logische kernen of hoger
 • 2 GB RAM (8 GB RAM of meer wordt aanbevolen)
 • 4 GB vrije ruimte op de harde schijf voor de applicatiebestanden (een solid-state drive wordt aanbevolen)
 • Schermresolutie van 1280 x 800 (1920 x 1080 aanbevolen)
 • Muis of pentablet
 • Een internetverbinding is nodig om CorelDRAW Graphics Suite te installeren en te authenticeren en om toegang te krijgen tot enkele van de meegeleverde softwarecomponenten, online functies en inhoud.

Hoe en wanneer krijg ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productsleutels en toegang tot het downloadcentrum worden u direct na uw aankoop per e-mail ter beschikking gesteld.
Welke betalingsopties zijn voor mij beschikbaar?
PayPal, Amazon Pay, directe bankoverschrijving, creditcard, Apple Pay, vooruitbetaling, aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkwinkel. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
Prijsstelling meerWelke Factoren Beïnvloeden Onze Prijzen?

Onze prijsstelling is gebaseerd op verschillende factoren en omvat een combinatie van bewezen strategieën in de softwarehandel:

 • Inkoopstrategieën
  Door bundeling van hoeveelheden, onze 14 jaar marktervaring op internationaal niveau en expertise in softwarehandel behalen we kostenbesparingen en efficiënte inkoopmethoden.
 • Afschaffing van Leverings- en Opslagkosten
  Efficiënt digitaal voorraadbeheer minimaliseert opslag- en logistieke kosten.
 • Relatiebeheer met Leveranciers
  Directe import en langdurige relaties met fabrikanten en distributeurs stellen ons in staat om tussenpersonen over te slaan en exclusieve speciale voorwaarden te bieden.
 • Regionale Prijzen
  We passen onze prijzen aan op basis van regio en valuta om rekening te houden met de wereldwijde marktomstandigheden.
 • Automatisering
  Het gebruik van moderne technologieën maakt efficiënt order- en klantonderzoek mogelijk, waardoor kosten worden verlaagd.
 • Kostenbeheer in Marketing
  De belangrijkste reclamestrategie richt zich op de tevredenheid van onze klanten en vertrouwt voornamelijk op aanbevelingen.
 • Lage Winstmarge
  Onze belangrijkste focus bij Blitzhandel24 ligt op klanttevredenheid en het uitbreiden van onze klantenbasis, waarbij we een slanke winstmarge behouden.

 

Veiligheid en Kwaliteit: Onze Belofte aan U

Kwaliteit staat voorop

Ondanks onze concurrerende prijzen blijft de kwaliteit van onze producten op het hoogste niveau.

Wij garanderen onze klanten eersteklas kwaliteit tegen de beste prijs. Alle producten bij Blitzhandel24 zijn getest en geverifieerd.
Veiligheid en Vertrouwen

Uw veiligheid is belangrijk voor ons. Daarom bieden wij u dekking tot €20.000 via Trusted Shops.

Onze online winkel is juridisch beschermd door het EHI-keurmerk, zodat u met vertrouwen kunt winkelen.

 

Als u verdere vragen of zorgen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn hier om u te helpen!Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "CorelDRAW Graphics Suite 2019, MAC, Download"
3 nov. 2020

Alles Bestens, gerne wieder.

schnelle Lieferung, alles ok, gerne wieder

Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken