Gratis hotline 0800 2633100
 

Corel VideoStudio 2022 Pro

€ 40,62 *

incl. BTW gratis verzending

 • 241822182
 • ESDVS2022PRML
 • Permanent geldig
 • DE | EN | FR | IT | NL | CN | JP
 • Wereldwijd
[Back-up] Gegevensdrager naar uw software
Nieuw videobewerkingsprogramma Corel VideoStudio Pro 2022 Maak van je mooiste momenten snel...meer

Productinformatie "Corel VideoStudio 2022 Pro"

Nieuw videobewerkingsprogramma Corel VideoStudio Pro 2022

Maak van je mooiste momenten snel unieke films en ervaringen. Profiteer van intuïtieve gereedschappen, creatieve effecten, slimme functies en geoptimaliseerde prestaties.

Wat biedt Corel VideoStudio 2022 Pro?

Maak moeiteloos verbluffende films met de krachtige gereedschappen en unieke effecten in deze gemakkelijk te leren videobewerker.

Neemop
Importeer je clips, leg het scherm vast of gebruik de ingebouwde hulpmiddelen om video van meerdere camera's op te nemen en zo je spannendste films te maken!

Bewerken
Krijg toegang tot een uitgebreide reeks basisgereedschappen, maak snelle correcties, pas creatieve filters toe en ontdek nog veel meer krachtige functies die gemakkelijk te leren en te gebruiken zijn.

Deel
Exporteer je projecten naar populaire formaten om ze online te delen en op meerdere apparaten te bekijken, direct naar YouTube te uploaden of op schijf te branden met een aangepast menu.

Alles wat je nodig hebt om geweldige films te maken:

VideoStudio's unieke combinatie van een gebruiksvriendelijke interface met beginnersvriendelijke gereedschappen en praktische handleidingen is uitgebreid met innovatieve creatieve functies die videobewerking nog leuker maken!

Basis bewerking
Gebruik de basis gereedschappen om je video's te bewerken en de beste opnamen te kiezen om interessante video's te maken.

Slepen en neerzetten
Bewerk je video's door eenvoudig eerst je clips en dan creatieve afbeeldingen, overlays, geanimeerde titels en overgangen naar een tijdlijn te slepen.

Corrigeer fouten
Verbeter kleuren, voer witbalans- en lenscorrecties uit, en herstel kleine foutjes om van je films stijlvolle producties te maken.

Paseffecten toe
Maak je video's interessanter en spannender door creatieve effecten, overlays, nieuwe AR-geanimeerde stickers, gezichtseffecten en overgangen met camerabewegingen toe te passen!

Geavanceerde hulpmiddelen
Gebruik de multi-camera opname- en bewerkingshulpmiddelen om clips die vanuit verschillende hoeken zijn opgenomen te combineren. Maak GIFS, verbeter panoramische opnamen met 360° video bewerkingsgereedschappen, of voeg animatie en snelheidseffecten toe aan je video's.

Corel VideoStudio 2022 vernieuwingen

Gezichtseffecten
Nieuwe gezichtseffecten laten de sterren van je video's er geweldig uitzien! Met eenvoudige bediening kun je je huid lichter of gladder maken, of de breedte van je gezicht en de grootte van je ogen aanpassen om je gelaatstrekken te perfectioneren. Je kunt naar hartelust experimenteren met deze populaire bewerkingsgereedschappen en de instellingen handmatig aanpassen, afhankelijk van het effect dat je wilt bereiken. Dit hulpmiddel is niet alleen geweldig voor het perfectioneren van lifestyle video's, maar ook voor het maken van Instagram en TikTok video's of grappige clips!

Zetspraak om in tekst
Zet snel en gemakkelijk spraak om in tekst met een nieuw tijdbesparend hulpmiddel om ondertitels voor films te maken. Met de nieuwe VideoStudio kun je opgenomen ondertitels bewerken en exporteren en ze dan gebruiken op YouTube, TikTok of een ander platform. Ondertitels zijn nuttig, bijvoorbeeld wanneer de gesproken tekst bepaalde technische termen en produktnamen bevat, de kwaliteit van het oorspronkelijke commentaar onvoldoende is of de taal onduidelijk is.

AR-geanimeerdestickers
De nieuwe AR-geanimeerde stickers brengen plezier in je komende projecten! Deze gezichtsherkenningsstickers zijn ideaal om gezichten te verbergen, emoties te versterken of speelse momenten te creëren. De stickers kunnen ook op meerdere oppervlakken aangebracht worden, de positie en grootte kunnen later aangepast worden. Bovendien kunnen AR stickers gebruikt worden om reacties te markeren en een persoonlijk tintje te geven aan spelvideo's, reactievideo's, online uitdagingen, tutorials of andere projecten. In VideoStudio 2022 kunnen statische en geanimeerde AR stickers nu gemakkelijker gezocht, gesorteerd en gecombineerd worden tot collecties.

GIF creatie functie
Met de nieuwe GIF creatie functie kun je een fragment van je video vastleggen en er een kort filmpje van maken dat herhaald wordt om moeiteloos hoogtepunten, spannende momenten of grappige inhoud te delen op alle online platforms. Er is niets mooiers dan je beste beelden in een kiekje te laten zien!

Camerabewegingsovergangen
Met de nieuwe camera bewegingsovergangen met bewegingsonscherpte kun je creatieve aanpassingen maken die je video's er prachtig uit laten zien! Boots verbluffende overgangen uit je favoriete films na, maak overgangen die scènes in elkaar laten overlopen, pas ze aan om ze natuurlijker of dramatischer te laten lijken - jij bepaalt hoe je je opnamen het best tot hun recht laat komen en ze er filmischer uit laat zien.

Andere nieuwe en verbeterde functies in Corel VideoStudio 2022 Pro zijn

Nieuwe niet-lineaire keyframing met variabele snelheid
Gebruik niet-lineaire keyframing om tijd te besparen en gemakkelijk en intuïtief snelheidsaanpassingen aan je video te maken. Experimenteer met specifieke scènes met behulp van vooraf ingestelde snelheidssjablonen - laat ze in bullet tempo lopen of toon elk detail in slow motion. Je kunt zelfs je aangepaste snelheidspresets opslaan als je ze opnieuw wilt gebruiken.

Verbeterdebewerking van audiogolfvormen
Met de verbeterde bewerking van audiogolfvormen kun je moeiteloos het geluid in je project bijstellen om het best mogelijke geluid te krijgen. Het is nu gemakkelijker dan ooit om de volledige suite van verwante hulpmiddelen te gebruiken en te ontdekken, met een gebruiksvriendelijker interface waar hoge en lage geluidsgolven duidelijk verschijnen zoals ze in het voorbeeldvenster verschijnen, en audio-gerelateerde hulpmiddelen snel te vinden zijn in het Muziek tabblad van het Opties paneel. Beheers dus het geluid in je video op een intuïtieve en doelgerichte manier!

Verbeterde LUT profielen
Ontdek populaire LUT profielen om de kleuren in je video aan te passen en categoriseer of hernoem de profielen naar je eigen wensen. Deze verbetering is bedoeld om het gemakkelijker te maken snel het juiste profiel te vinden als het aantal profielen in je verzameling groter is dan een eenvoudige zoekactie.

Verbeterdemediabibliotheek
De verbeterde mediabibliotheek met verbeterde tagging van inhoud maakt het zoeken naar inhoud in de nieuwe VideoStudio 2022 veel sneller en gemakkelijker. Gebruik de intuïtieve tagging hulpmiddelen om je media op meerdere trefwoorden te ordenen en tijd te besparen bij het doorbladeren van je media voor verdere bewerking.

Nieuwe formaatondersteuning waaronder ProRes Smart Proxy
VideoStudio 2022 breidt je exportmogelijkheden uit met nieuwe codec en bestandsformaat ondersteuning. Profiteer van nieuwe gereedschappen voor het maken van GIF animaties en nieuwe ondersteuning voor HEVC MOV bestanden en PCM 5.1CH audio. Deze functies bieden veel meer flexibiliteit en kwaliteit bij het opslaan van videoprojecten. Bovendien biedt Smart Proxy nu ProRes, dat gebruikt kan worden om kleinere proxy-bestanden te maken om opslagruimte te besparen.

Functies die je videobewerkingssoftware een boost geven

Krijg precies de resultaten die je wilt met VideoStudio's uitgebreide reeks praktische, innovatieve gereedschappen en functies. Geniet van een leuke, functierijke video-editor waarmee je zo ongeveer alles met gemak kunt maken!

Bijsnijden, draaien, formaat aanpassen
Snijd video's bij, snijd ze bij en deel ze direct in de Tijdlijn. Draai of verander de beeldverhouding met een paar klikken.

Corrigeer onvolkomenheden
Pas lenscorrecties toe om fisheye vervorming te verwijderen die door groothoek- of actiecamera's is vastgelegd, en corrigeer de kleur van clips om de temperatuur van het licht aan te passen of unieke effecten te creëren.

Gebruik sjablonen, titels en overgangen
Kies uit onmiddellijke projectsjablonen, titelvoorinstellingen, overgangen en filters - en duik in leuke, intuïtieve videobewerking met slepen en neerzetten.

Word creatief met kleur met Corel VideoStudio 2022 Pro

Kleurcorrectie
Corrigeer of verfijn de kleuren in je projecten met intuïtieve bedieningselementen. Pas kleurtoon, verzadiging en witbalans aan of pas onmiddellijk automatische aanpassingen toe.

Kleurverbeteringen
Geef kleuren een boost, verhelder scènes en speel met unieke kleurenfilters om accentkleuren te introduceren die je projecten sfeer en fantasie geven en ze uniek maken.

LUT Profiles
Verander gemakkelijk dag in nacht, recreëer de kleurenschema's van beroemde films en pas onmiddellijk geavanceerde bioscoopeffecten toe op je projecten met LUT (Look-Up-Table) profielen.

Maak en bewerk video met meerdere camera's

Screen capture software
Neem webcam video op en neem je scherm tegelijk op (zelfs in 4K!) of neem twee schermen tegelijk op - allemaal met MultiCam Capture Lite. Leg met een enkele klik video en audio vast en bewerk naadloos met multi-camera bewerking.

Multi-camera bewerking
Laat jezelf van alle kanten zien! Combineer, synchroniseer en bewerk beeldmateriaal van meerdere camera's*, en kies dan de hoek die je wilt laten zien als je video wordt afgespeeld. Voeg beeld-in-beeld effecten toe om tegelijk je beste perspectieven te laten zien, en bewerk verder op de tijdlijn. Combineer tot 4 invalshoeken met VideoStudio Pro (6 invalshoeken in Ultimate).

Splitscreen sjablonen
Ontdek splitscreen sjablonen om meerdere video's op het scherm te combineren. Begin je split screen projecten met kant-en-klare sjablonen.

Filters, effecten en andere creatieve hulpmiddelen om je video's indrukwekkend en inspirerend te maken

Filters en effecten
Geef je project een artistiek tintje met honderden creatieve drag-and-drop effecten en filters. Verrijk je video met nieuwe texturen, kleurverlopen, reflecties en meer. Verfraai zelfs je lifestyle video's met nieuwe gezichtseffecten!

Graphics & Overlays
Sleep geanimeerde overlays en grafische elementen naar je video om diepte aan je scènes toe te voegen. Verfraai je verhaal met transparante overlays met achtergrond, waaronder luchtbellen, lens flares en meer!

NIEUWE geanimeerde AR stickers
Voeg flair toe aan je opnamen met trendy gezichtsherkenningsstickers die gezichtskenmerken herkennen en matchen. Je kunt dus gemakkelijk gekke karakter oren, flitsende ogen, oversized zonnebrillen of over-the-top hoeden importeren en ze op elk project toepassen. Of maskeer eenvoudig gezichten op de achtergrond van je video om de aandacht op de hoofdactie te vestigen. Met de nieuwe VideoStudio kunnen AR stickers op meerdere gezichten aangebracht worden en later bewerkt worden voor positie en grootte. Jij hebt de leiding!

Directe diavoorstellingen en films danl Corel VideoStudio 2022 Pro

Onmiddellijke projectsjablonen
Bespaar tijd en geef je videocreatie een vliegende start met onmiddellijke projectsjablonen om populaire stijlen of virale clips na te maken. Kies een sjabloon, sleep dan een video naar de algemene plaatsaanduiding, die automatisch in de tijdlijn wordt ingevoegd, en je bent klaar om uit te voeren.

Highlight Reel
Ontdek AI-gestuurde gezichtsherkenning met Highlight Reel, een intelligente maker van films en diavoorstellingen die automatisch je beste opnamen en clips selecteert en die met minpuntjes overslaat.

FastFlick
Maak diavoorstellingen en films in enkele minuten! Kies eenvoudig een sjabloon en voeg je media toe om een snelle en gemakkelijke diavoorstelling te maken.

Corel VideoStudio 2022 Pro biedt animatiegereedschappen met een druk op de knop

Aangepaste bewegingspaden
Maak en pas de beweging van afbeeldingen, vormen, titels en overlays langs een pad aan met flexibele besturingselementen. Dit is de perfecte manier om een leuk effect te creëren, accenten aan te brengen of een personage over het scherm te laten bewegen.

Stop motion animatie
Sluit je camera aan of gebruik je webcam om een stop motion animatie te maken! Gebruik de automatische opname-instellingen en de instructies op het scherm die het je gemakkelijk maken vloeiende, natuurlijk ogende bewegingen te maken.

Painting Creator
Maak je eigen geanimeerde tekeningen om aan je videoclips toe te voegen met het gereedschap Painting Creator. Deze functie registreert je penseelstreken terwijl je schildert, zodat je gezichten, kaartroutes en meer aan je video's kunt toevoegen!

Speel met beweging, voeg dynamiek toe aan je video

Time-lapse en slow-motion video's
Speel met snelheid door gemakkelijk een slow-motion video te maken, high-speed effecten toe te voegen, het beeld te bevriezen of scènes terug te spoelen en opnieuw af te spelen met Time Remapping.

Pan en Zoom
Richt je publiek op de actie of benadruk belangrijke momenten door te pannen en te zoomen zodat je onderwerp in beeld blijft.

Bewegingvolgen
Volg een voorwerp in je video en voeg bewegende tekst, afbeeldingen of onscherpe gezichten, logo's of nummerplaten toe met de precieze bewegingstraceermiddelen.

360° editor om je uniciteit van alle kanten te laten zien

360° video bewerken
Sluit de lus met een volledige suite van 360° video bewerkingsgereedschappen om je 360° video te trimmen, te verbeteren, titels of muziek toe te voegen en te bewerken op de tijdlijn.

Tiny Planet en Rabbit Hole effecten
Geef je publiek een vermakelijk perspectief en transformeer je 360° opnamen met Tiny Planet of Rabbit Hole effecten (sferische panorama's) met eenvoudige bediening.

Formaten omzetten
Zet enkele of dubbele fisheye opnamen om in een gelijkhoekig of sferisch panorama. Je kunt zelfs de kijkhoek instellen en omzetten naar standaard video die op TV's en standaard videospelers kan worden afgespeeld.

exporteer 360° video's
Exporteer je 360° video om op je VR koptelefoon of 360 speler te bekijken, of upload hem direct naar YouTube om met je publiek te delen!

Audio opnemen, bewerken en mixen

Voeg geluidseffecten en royalty-vrije muziek toe
Kies uit honderden geluidseffecten om belangrijke momenten op het scherm te markeren! Importeer gemakkelijk je eigen muziek of kies een nummer uit Scorefitter, onze royalty-vrije muziekbibliotheek die zich automatisch aanpast aan de lengte van je project.

Beheers jegeluid
Je kunt je geluid aanpassen, dempen en overlappen direct in de tijdlijn. Stem de geluidsniveaus in clips op elkaar af om de dialoog helder te houden en geniet van een harmonieus resultaat.

Nieuw Verbeterd bewerken van audiogolfvormen
Geniet van de verbeterde interface voor het bewerken van audiogolfvormen, die nu veel gebruiksvriendelijker is en de gebruikers helpt de bijbehorende gereedschappen gemakkelijk te bedienen en te ontdekken.

Crossfade en Overlay Audio met Audio Ducking
Gebruik ingebouwde audio ducking om automatisch vertellingen te detecteren en achtergrondruis te verwijderen, zodat je voice-over of muziektrack helder en duidelijk klinkt.

Neem voice-over
Neem je eigen geluid op met de ingebouwde voice-over tools om vertellingen toe te voegen, extra dialoog en meer! VideoStudio 2022 maakt het gemakkelijk om video's te maken die er op hun best uitzien en klinken.

Boei en vergroot je publiek

 •  Exporteer naar populaire formaten en apparaten
 • Deel direct naar YouTube of Vimeo
 • Brand meer dan 50 aangepaste menu's met hoofdstukken op een disc

Vergelijk de versies Corel VideoStudio 2022 Pro en Corel VideoStudio 2022 Ultimate

Leer enkele van de opwindende nieuwe functies kennen die VideoStudio 2022 onderscheiden van vorige versies en ontdek welke versie geschikt is voor jou.

 

Pro 2022

Markeer kenmerken

Gebruiksvriendelijke videobewerkingstoestellen ✔️ ✔️
Drag and drop overlays, titels, afbeeldingen en overgangen NIEUW Camera bewegingsovergangen NIEUW Camera bewegingsovergangen
Creatieve filters en effecten GEAVANCEERD Bibliotheekbeheer GEAVANCEERD bibliotheekbeheer
AR stickers met gezichtsherkenning NIEUWE geanimeerde AR Stickers NIEUW Geanimeerde AR stickers
Gezichtseffecten NIEUW NIEUW
Gezicht indexeren   NIEUW
Taal naar tekst NIEUW NIEUW
Schermrecorder ✔️ ✔️
Bewerking met meerdere camera's 4 camera's
6 camCameraseras
Video stabilisatie Basis Geavanceerd
Kleuren sorteren   ✔️
Video maskeren   ✔️
Morphing en naadloze overgangen   ✔️
GIF maker NIEUW NIEUW
DVD authoring en menu's maken (MyDVD) 50+ sjablonen
100+ sjablonen

Basisbegrippen van bewerken

Intuïtieve gebruikersinterface 4K, HD 4K, HD
Modi om de tijdlijn en het storyboard te bewerken ✔️ ✔️
Gereedschap voor knippen, splitsen, samenvoegen, roteren en zoomen ✔️ ✔️
Hulpmiddelen voor rollen, duwen en strekken ✔️ ✔️
Videosporen 50 sporen
50 sporen
Audiotracks 8 sporen
8 sporen
Kleurcorrectie ✔️ ✔️
Lenscorrectie / Fisheye correctie ✔️ ✔️
Verstelbare spoorhoogte en slimme uitlijnhulpmiddelen ✔️ ✔️
Display met twee vensters, uitneembare vensters ✔️ ✔️
Intelligente proxy verwerking ✔️ ✔️

Creatieve bewerkingsfuncties

Kleurgradatie   ✔️
LUT profielen GEAVANCEERD met verbeterd bibliotheekbeheer VERBETERD met verbeterd bibliotheekbeheer
Maak een sjabloon voor gesplitst scherm   ✔️
Video maskeren   ✔️
AR stickers met gezichtsherkenning NIEUWE geanimeerde AR Stickers NIEUWE geanimeerde AR Stickers
Onmiddellijke project sjablonen ✔️ ✔️
Smart Movie Creator (Highlight Reel) ✔️ ✔️
Videostabilisatie Basis Geavanceerd
Pas de beweging aan ✔️ ✔️
Beweging volgen ✔️ ✔️
Time-Remapping NIEUW Niet-lineaire keyframing controles NIEUW Niet-lineaire keyframing controles
Time-lapse video ✔️ ✔️
Schermrecorder ✔️ ✔️
Verwerking met meerdere camera's 4 camera's
6 camera's
Chroma toets / Groen scherm ✔️ ✔️
Doorzichtigheid van het spoor ✔️ ✔️
3D spoor editor   ✔️
Stop-motion animatie ✔️ ✔️
Schilderij Schepper ✔️ ✔️
Taal naar tekst NIEUW NIEUW
Ondertitel Editor ✔️ ✔️

Audiobewerking

Royalty-vrije muziekstukken en geluidseffecten ✔️ ✔️
Aanpassen, overlappen en dempen van geluid VERBETERD met gebruiksverbeteringen VERBETERD met gebruiksverbeteringen
Audio ducking ✔️ ✔️
Audio filtering en correctie VERBETERD met verbeterde vindbaarheid ADVANCED met verbeterde vindbaarheid
Voice-over hulpmiddelen ✔️ ✔️

360° video-editor

360° titels, overgangen en filters ✔️ ✔️
Tiny Planet en Rabbit Hole effecten ✔️ ✔️
zet 360° om in standaard video ✔️ ✔️
Converteer video onder gelijke hoek, fisheye of dual-fisheye ✔️ ✔️

Inbegrepen extra's

Video- en schermopnamesoftware (MultiCam Capture Lite) ✔️ ✔️
Slideshow maker (FastFlick) ✔️ ✔️
DVD authoring en menu's maken (MyDVD) 50+ sjablonen
100+ sjablonen

Ultieme effecten collectie - eersteklas effecten plug-ins

NewBlueFX Elementen   ✔️
NewBlueFX stylisten   ✔️
NewBlueFX Essenties ✔️ ✔️
NewBlueFX Filters   ✔️
NewBlueFX ColorFast Motion Effecten   ✔️
proDAD Mercalli (videostabilisatie)   ✔️
proDAD VitaScene LE   ✔️
proDAD Adorage (geanimeerde overlays)   ✔️
proDAD Handscript Animatie en RotoPen   ✔️

Video uitgangen & delen

Importeren/exporteren van alfakanaal video ✔️ ✔️
Branden van DVD's en AVCHD's met menu's en hoofdstukken ✔️ ✔️
Exporteer naar alle gangbare video formaten en apparaten ✔️ ✔️
GIF maker NIEUW NIEUW
Exporteer naar YouTube en Vimeo ✔️ ✔️
Slimme pakketprojecten om gemakkelijk te archiveren/herstellen ✔️ ✔️

Formaten en ondersteuning

4K, HD, 360° video ✔️ ✔️
GIF maker (GIF89a) NIEUW NIEUW
ProRes Smart Proxy NIEUW NIEUW
Intel® Quick Sync Video Hardware Versnelling Optimalisatie van ENHANCEDIntel® 11e Gen Core Technologie Optimalisatie van ENHANCEDIntel® 11e Gen Core Technologie
Ondersteuning voor NVIDIA, Intel en AMD DirectX video versnelling ✔️ ✔️
nVidia CUDA optimalisatie ✔️ ✔️
Renderen met meerdere threads ✔️ ✔️

Waarom bewerken met Corel VideoStudio 2022 Pro?

Geniet evenveel van je bewerkingservaring als van het vastleggen van je mooiste momenten!

Easy
Geniet van een beginners-vriendelijke editor, perfect voor alle vaardigheidsniveaus, ondersteund met geweldig en echt nuttig lesmateriaal. Gebruik alle nieuw toegevoegde gereedschappen om in een handomdraai clips te maken en te knijpen, en deel ze met gemak!

Leuk
Ontdek populaire video-achtige sjablonen en trendy geanimeerde AR stickers, speel met kleuren, zet spraak om in ondertitels en maak automatisch diavoorstellingen en slimme films.

Creatief
Kies uit honderden filters, ontdek nieuw toegevoegde gezichtseffecten, speel met bewegingen, titels en overgangen, geniet van multi-camera opname en bewerking, animaties en nog veel meer!

Systeemeisen

 • Besturingssysteem: Windows 11, Windows 10, Windows 8, alleen 64 bit
 • Processor: Core i3 of AMD A4 serie voor standaard video. Intel Core i7 of AMD Athlon A10 voor HD en UHD video's
 • RAM: 4 GB of meer, 8+ GB sterk aanbevolen voor HD en UHD video's
 • Grafische kaart: Minimale beeldschermresolutie: 1366 x 768, minstens 512 MB VRAM of hoger aanbevolen voor hardwareversnelling
 • Geluidskaart: Windows-compatibele geluidskaart
 • Harde schijf: Minstens 6 GB voor volledige installatie
 • Internetverbinding vereist voor installatie, registratie en updates.

Uitvoerformaten

 • Video: AVC, AVI, DV, GIF89a, HDV, M2T, MOV2 (H.264/HEVC1), MPEG-1/-2/-4 (H.264/ HEVC1), UIS, UISX, WebM, WMV, XAVC S, 3GP
 • Toestel: Apple iPod/iPhone/iPad/TV, Android toestellen, Sony PSP/PS3/PS4, Nintendo Wii, Microsoft Xbox compatibele formaten, DV, HDV
 • Disc: DVD, AVCHD, SD kaart, Blu-ray ($)
 • Web: YouTube, Vimeo
 • Audio: M4A, OGG, WAV, WMA
 • Afbeelding: BMP, JPG

Geïmporteerde formaten

 • Video: AVCHD (.M2T/.MTS), AVI, DV, DVR-MS, GIF89a, HDV, M2TS, M4V, MKV, MOD, MOV2 (H.264/HEVC1), MPEG-1/-2/-4(H.264/HEVC1), TOD, UIS, UISX, WebM, WMV, XAVC S, 3GP, niet-versleutelde DVD-titels
 • 360 video: gelijke hoek, enkele fisheye, dubbele fisheye
 • Audio: AAC, AC3, Aiff, AMR, AU, CDA, M4A, MOV, MP2, MP3, MP4, MPA, OGG, WAV, WMA
 • Beeld: BMP, GIF, JPG, MPO, PNG, PSD, PSPImage, TGA, TIF/TIFF, UFO, WBM, WBMP, WMF, Camera RAW

Accessoires

 • DVD brander vereist voor het maken van DVD en AVCHD discs
 • Voor het branden van Blu-Ray discs is de aankoop van een afzonderlijke plug-in bij het product vereist.

Ondersteunde talen

 • Engels, Frans, Duits, Italiaans, Nederlands, Traditioneel Chinees, Vereenvoudigd Chinees, Japans

1 HEVC ondersteuning vereist Windows 10 of Windows 11, ondersteunende PC hardware of grafische kaart en Microsoft HEVC video-extensie geïnstalleerd
2 Ondersteuning voor het importeren en uitvoeren van Cineform Alpha Channel video

Hoe en wanneer krijg ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productsleutels en toegang tot het downloadcentrum worden u direct na uw aankoop per e-mail ter beschikking gesteld.
Welke betalingsopties zijn voor mij beschikbaar?
PayPal, Amazon Pay, directe bankoverschrijving, creditcard, Apple Pay, vooruitbetaling, aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkwinkel. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
Prijsstelling meerWelke Factoren Beïnvloeden Onze Prijzen?

Onze prijsstelling is gebaseerd op verschillende factoren en omvat een combinatie van bewezen strategieën in de softwarehandel:

 • Inkoopstrategieën
  Door bundeling van hoeveelheden, onze 14 jaar marktervaring op internationaal niveau en expertise in softwarehandel behalen we kostenbesparingen en efficiënte inkoopmethoden.
 • Afschaffing van Leverings- en Opslagkosten
  Efficiënt digitaal voorraadbeheer minimaliseert opslag- en logistieke kosten.
 • Relatiebeheer met Leveranciers
  Directe import en langdurige relaties met fabrikanten en distributeurs stellen ons in staat om tussenpersonen over te slaan en exclusieve speciale voorwaarden te bieden.
 • Regionale Prijzen
  We passen onze prijzen aan op basis van regio en valuta om rekening te houden met de wereldwijde marktomstandigheden.
 • Automatisering
  Het gebruik van moderne technologieën maakt efficiënt order- en klantonderzoek mogelijk, waardoor kosten worden verlaagd.
 • Kostenbeheer in Marketing
  De belangrijkste reclamestrategie richt zich op de tevredenheid van onze klanten en vertrouwt voornamelijk op aanbevelingen.
 • Lage Winstmarge
  Onze belangrijkste focus bij Blitzhandel24 ligt op klanttevredenheid en het uitbreiden van onze klantenbasis, waarbij we een slanke winstmarge behouden.

 

Veiligheid en Kwaliteit: Onze Belofte aan U

Kwaliteit staat voorop

Ondanks onze concurrerende prijzen blijft de kwaliteit van onze producten op het hoogste niveau.

Wij garanderen onze klanten eersteklas kwaliteit tegen de beste prijs. Alle producten bij Blitzhandel24 zijn getest en geverifieerd.
Veiligheid en Vertrouwen

Uw veiligheid is belangrijk voor ons. Daarom bieden wij u dekking tot €20.000 via Trusted Shops.

Onze online winkel is juridisch beschermd door het EHI-keurmerk, zodat u met vertrouwen kunt winkelen.

 

Als u verdere vragen of zorgen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn hier om u te helpen!Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "Corel VideoStudio 2022 Pro"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken