Gratis hotline 0800 2633100
 
Corel Pinnacle Studio 26

Corel Pinnacle Studio 26 Standard

€ 45,71 *

incl. BTW gratis verzending

 • 241822304
 • ESDPNST26STML
 • Permanent geldig
 • Alle talen
 • Wereldwijd
[Back-up] Gegevensdrager naar uw software
Creëer met inspiratie. Geniet van videobewerking op professioneel niveau waarmee u uw...meer

Productinformatie "Corel Pinnacle Studio 26 Standard"

Creëer met inspiratie.

Geniet van videobewerking op professioneel niveau waarmee u uw creatieve concepten kunt omzetten in uitstekende producties die het witte doek waardig zijn, met behulp van geavanceerde gereedschappen, filmische effecten, de ongeëvenaarde nauwkeurigheid van keyframing en de topprestaties van Pinnacle Studio™ 26 Ultimate.

 • Geavanceerd gereedschap
 • Nauwkeurige bediening
 • Filmische effecten

Bewerk en improviseer met vertrouwen.

Leer snel het vak. Bereik het professionele niveau.

 

Pinnacle Studio 26

Breng je producties dichter bij de profs

Geniet van geavanceerde HD, 4K en 360° videobewerking op onbeperkte sporen. Breng je producties naar een hoger niveau met krachtige pro tools, waaronder video masking, 360° video editing, motion tracking, multi-camera editing, split-screen video en nog veel meer!

 

 

 

 

 

 

Pinnacle Studio 26

Boei je publiek met ongelooflijke creatieve transformaties 

Voeg filmische flair toe aan je video's met uitgebreide kleurcorrectiemogelijkheden, morph en naadloze overgangen, verfeffecten, aangepaste titels en nog veel meer - je hebt alles wat je nodig hebt om het unieke
karakter van je producties te laten zien.

 

 

 

 

 

 

 

Pinnacle Studio 26Bewerken met ongeëvenaarde precisie, controle en framenauwkeurige afstelling

Ga verder dan traditionele keyframing en verfijn elke parameter van je bewerking - positionering, grootte, snelheid, overlays, overgangen, effecten en meer.Pas je werkruimte aan je persoonlijke bewerkingsvoorkeuren aan: Stel aangepaste sneltoetsen in, groepeer en bewerk clips tegelijkertijd, en ontdek een gestroomlijnde workflow met ongekende productstabiliteit en betrouwbaarheid.

 

 

 

Pinnacle Studio 26 Ultimate

Wat is er NIEUW in Pinnacle Studio 26?

Deze nieuwe versie van Pinnacle is sneller, beter en efficiënter dan ooit tevoren - en dat hebben we aan jou te danken. Op basis van jullie feedback hebben we het product versterkt en ons gericht op de belangrijkste bewerkingsprocessen om echte verbeteringen te leveren in de aspecten die er voor jullie echt toe doen, en onze meest gestroomlijnde en soepele bewerkingservaring in jaren. Pinnacle Studio 26 brengt tastbare verbeteringen in de gebruikerservaring die verder gaan dan eenvoudige bugfixes en tweaks in de gebruikersinterface - we hebben de structuur van het product bijgewerkt met wijzigingen in alles van gedragslogica tot resource management en een gloednieuwe Proxy Codec. Geniet van een gestroomlijnde workflow met aanzienlijk verbeterde stabiliteit, prestaties en gebruiksgemak, en richt je volledig op de creatieve kant van videobewerking!

 

VERBETERD ProductstabiliteitBildschirmfoto-2022-08-22-um-11-25-02

Deze release richt zich vooral op de stabiliteit van het product en de prestaties van de kernfuncties, alsmede op tientallen crash- en bugfixes voor gerichte verbeteringen in meer dan 200 door gebruikers geïdentificeerde scenario's. Pinnacle Studio 26 is onze meest betrouwbare en stabiele release tot nu toe. Geniet van soepele en gestroomlijnde videobewerking vanaf het moment dat je installeert!

 

 

 

  

 

Pinnacle Studio 26

 VERBETERD Productprestaties

Er zijn ongelooflijke prestatieverbeteringen doorgevoerd op door de gebruiker aangegeven gebieden zoals de opstarttijd van de software, het gebruik van bronnen, de reactiesnelheid van de gebruikersinterface en de projectvoorvertoning, en de snelheid van importeren en exporteren. 
De belangrijkste prestatieverbeteringen zijn:
 -Implementatie van Apple ProRes* als slim proxy-formaat ter verbetering van voorvertoning, afspelen, rendering op de tijdlijn en de algehele reactiesnelheid bij bewerking
 -Wijziging van de gedragslogica om onnodige verversingen te voorkomen en rendervertragingen te beperken
-Een nieuw vervolgkeuzemenu om kwaliteitsopties te selecteren voor projectvoorvertoning om de prestaties te optimaliseren
-Gerichte snelheidsverbeteringen bij het importeren van clips in de bibliotheek en het exporteren van voltooide projecten

 


ANDERE VERBETERINGEN

 

  

Pinnacle Studio 26 Ultimate

VERBETERD! Keyframe bewerken

Met de nieuw toegevoegde opties voor keyframebeheer kun je gemakkelijk groepen keyframes bewerken om snel je aanpassingen te reproduceren, zoals looping-animaties, lichtflitsen, aangepaste pan- en zoomanimaties, complexe reeksen kleur- of helderheidsveranderingen, en meer.
Groepen keyframes maken, kopiëren, plakken en verwijderen naar een andere clip of een andere parameter van dezelfde clip via parameters (helderheid, transparantie, verzadiging, enz.).

 

 

 

 

Pinnacle Studio 26

VERBETERD! Gebruikersinterface

Profiteer van gestroomlijnde bewerking met verbeterde bruikbaarheid in het hele product, dankzij verbeteringen in het installatieproces, opties in het bedieningspaneel, hulp in het product en meer. Herziene delen van het bedieningspaneel bieden meer controle over het bewerken, inclusief opties om de computerbelasting te verminderen; herziene tooltips en interfacestrings zorgen voor meer duidelijkheid en begrip.

 

 

 

 

Pinnacle Studio 26

VVERBETERD! Uitvoering van gereedschappen en functies in het hele product

Profiteer van de verbeterde reactiesnelheid bij het bewerken van titels en zie in het titelvoorbeeld wijzigingen veel sneller toegepast op titels. Je kunt je aangepaste titels ook beter beheren met verbeterde toegang tot je opgeslagen voorinstellingen.
Breid je mogelijkheden voor videomaskering uit met snellere reactietijden voor het maken en bewerken van vormen, het volgen van objecten en het toepassen van kenmerken op het masker of de mat voor betere afspeelprestaties.

 

 

 

 

Maak je verhaal filmisch.

Waarom je creatieve visie beperken met de werkelijkheid? U kiest het verhaal dat u wilt vertellen - fantasie, documentaire of liefdesverhaal - en Pinnacle Studio helpt u de ongelooflijke resultaten van professioneel niveau te bereiken die u wilt met een groot aantal opmerkelijke functies en nauwkeurige bedieningselementen.

Bildschirmfoto-2022-08-25-um-12-10-07

 

Laat kleur in het spel!

Gebruik de volledige reeks kleurcorrectieregelaars.

ULTIEME EXCLUSIEVE Kleurcorrectie
Geavanceerde bedieningselementen zoals tooncurve, HSL-aanpassing, kleurenwiel en selectieve vectorscoop maken het gemakkelijk om onafhankelijk kleuren, hoge lichten, middentonen en schaduwen aan te passen.

Kleurcorrectie
Pas de witbalans aan, corrigeer onderbelichte scènes en pas direct correcties toe.

Selectieve kleur
Experimenteer met Selectieve kleur om een enkele tint te benadrukken en de aandacht te vestigen op een belangrijk facet van je scène.

LUT's en filters
Pas onmiddellijk een filter of filmisch LUT-profiel toe om een specifiek filmeffect te creëren en de algemene toon/stemming van je scène te veranderen.

Voeg diepte toe aan je verhaal

ULTIEME EXCLUSIEVE Video Masking
Ontwikkel je verhaal, frame voor frame. Verbeter, combineer en verander je beelden met videomaskers.

Verwijder afleidingen
Verbeter je opnamen en voorkom herhalingen doorafleidende objecten uit je clips te maskeren.

Gerichte speciale effecten
Maak gezichten lichter, vervaag achtergronden, censureer nummerplaten, vervaag tekst en meer met de unieke kracht van Mask Creator.

Kloon objecten
Kloon personages en objecten op het scherm, maak unieke montages en gebruik de geavanceerde verhaalmogelijkheden.

Combineer clips
Lagen clips op unieke manieren om illusies te creëren en verbluffende nieuwe landschappen te maken.

ULTIMATE EXCLUSIVE Smart Object Tracking
Bewerk efficiënter en bespaar veel tijd met Smart Object Tracking, een intelligente, vormbewuste motion tracking voor maskers toegepast op gewone objecten. Pas eenvoudig maskers toe op objecten in je video - van huisdieren tot auto's tot drones en meer. Het is niet nodig om voor elk beeld opnieuw maskers te maken, want slimme technologie automatiseert het proces door het oorspronkelijke gemaskeerde object te herkennen en het gedurende de geselecteerde aflevering te volgen.

 

Mengmodi

Improviseer on the fly met overvloeimodi en kies hoe je een clip met een andere overvloeit - van het maken van een overlay-effect, tot het overvloeien van gemaskeerde gebieden, tot het maken van lichtdoorlopen of andere kleur- en belichtingseffecten. Elke overvloeimodus gebruikt een andere formule om de kleur- en helderheidswaarden in een geselecteerde clip te combineren met de waarden in een onderliggende clip. De mengmodi vergroten je creativiteit en geven je films een artistiek tintje.

Verken bewegende graphics en effecten
-ULTIMATIVE EXCLUSIVE, censureer bewegende objecten met mozaïek vervaging
-ULTIMATIVE EXCLUSIVE, voeg afbeeldingen of tekst toe aan bewegende objecten met motion tracking
-creëer time-lapse of slow-motion effecten met time remapping.
-Voeg visuele interesse toe met Pan en Zoom en Motion Blur effecten.

 

Afmetingen. Perspectieven. Hoeken. De wereld is niet lineair.
Probeer MultiCam, Split Screen Template Creator, Screen Recording en 360 Video Editor.

MultiCam Editing
Met MultiCam Editing kun je video's met maximaal zes camera's bewerken om een scène vanuit verschillende perspectieven en met verschillende detailniveaus te laten zien.

MultiCam Capture en schermopname
Met de verbeterde MultiCam Capture 2.0 Lite kun je eenvoudig en naadloos je scherm opnemen en webcambeelden vastleggen. Voeg audio-overlays toe om boeiende tutorials, spelvideo's of webinars op te nemen. Gebruik deze tool voor vloggen, het maken van kanaalinhoud of het produceren van zakelijke video's.

ULTIMATELY EXCLUSIEF Split-screen template creator
Combineer twee of meer afzonderlijk gefilmde video's op één scherm. Gebruik deze populaire techniek om promotie- of vergelijkingsvideo's te maken, om verschillende spelstrategieën te laten zien of om een van je verhalen beter te illustreren.

ULTIMATELY EXCLUSIVE 360° video editor
Speel met leuke perspectieven en 3D-effecten (Tiny Planet, Rabbit Hole) om vermakelijke momenten in je films te brengen. Bewerk eenvoudig je 360° beelden en maak prachtige panorama's!

 

Muziek kan een goede video geweldig maken! Maak kennis met de geavanceerde audio-editor.

Beheers je geluid:
Fade in en uit, demp of verwijder geluid met een paar klikken.
Neem je eigen commentaar en voice-over op met de ingebouwde opnametools
Overlay en balanceer audio automatisch voor heldere vertellingen met audio ducking
Gebruik geavanceerde audiofuncties voor aangepaste geluidsprofielen, pitch scaling en meerkanaals geluidsmixing
Gebruik royalty-vrije muziek en geluidseffecten om je video's de finishing touch te geven.

Speel met formaten. Het is gemakkelijk.
Converteer video's naar de populairste bestandsformaten.
Deel gemakkelijk over platforms en apparaten.
Brand naar schijven, waaronder Ultra HD Blu-ray, en kies uit meer dan 100 aanpasbare menusjablonen

Inbegrepen:
Voornaamste toepassingen:

-Videobewerkingssoftware
-Video-opname en schermopname
-Slideshow maken
-Audio-editor
-DVD maken
-Video-omzetter

Creatieve inhoud:

-Honderden filters en effecten
-Bibliotheek van geanimeerde overlays, afbeeldingen, creatieve lettertypes en titels
-Sjablonen en videomontages
-Muziek en geluidseffecten zonder licentie

Systeemvereisten

Besturingssysteem: 
Processor*: 
Intel Core i5 of i7 1,06 GHz of hoger vereist voor AVCHD en Intel Quick Sync video-ondersteuning

RAM: 4 GB of hoger, 8+GB aanbevolen voor UHD, multi-camera of 360 video
Grafische kaart: Minimale resolutie 1024 x 768, minimaal 256 MB VGA VRAM, 512 MB of meer aanbevolen voor hardware decodeerversnelling
DirectX grafisch apparaat aanbevolen:
NVIDIA GeForce 700-serie / Quadro 600 (op Fermi-basis) of nieuwer (CUDA-ondersteuning vereist)
ATI Radeon HD 5XXX-serie of hoger
Intel HD Graphics Ivy Bridge of hoger
3D Titler vereist DirectX 11
Geluidskaart: Windows-compatibele geluidskaart
Harde schijfruimte: 10 GBharde schijfruimte vereist voor volledige installatie
Internetverbinding vereist voor installatie, registratie en updates Registratie vereist om product te gebruiken.
Geïmporteerde formaten

Video: AVCHD, DV, HDV, AVI, MPEG-1/-2/-4, Flash, 3GP (MPEG-4, H.263), WMV, niet-gecodeerde DVD-titels (inclusief DVD-VR/+VR), MOV (DV, MPEG-4, H.264), HEVC** (H.265), XAVC, MXF, DVCPRO HD, XAVC S, GoPro LRV, Cineform
Audio: MP3, MPA, M4A, WAV, AMR, AC3, AAC, Vorbis, WMA
Beeld: BMP, GIF, JPG, JPS, J2K, PCX, PNG, PSD, TGA, TIF, WMF
Exportformaten

Disc: DVD, AVCHD, Blu-ray ($)
Video: DV, HDV, AVI, WMV, MPEG-1/-2/-4, Flash, 3GP, HEVC** (H.265, H.264), XAVC S, MOV, M2TS, FLV, 3GP, GIF, Cineform
Beeld: BMP, JPEG, TIF, TGA
Audio: AC3, MP2, MP3, MP4, WAV
Accessoires

DVD brander nodig om DVD en AVCHD discs te maken
Voor het branden van Blu-ray discs moet een aparte plug-in voor het product worden aangeschaft.

Ondersteunde talen
Engels, Duits, Frans, Italiaans, Spaans, Nederlands, Pools, Tsjechisch, Russisch, Fins, Deens en Zweeds.

Hoe en wanneer krijg ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productcodes en toegang tot het downloadcentrum worden u direct na uw aankoop per e-mail ter beschikking gesteld, tenzij een datamedium is besteld.
Welke betalingsopties zijn voor mij beschikbaar?
PayPal, Amazon Pay, directe bankoverschrijving, creditcard, Apple Pay, vooruitbetaling, aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkwinkel. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
Prijsstelling meer

Hoe komen onze prijzen tot stand?

Het basisprincipe van softwarehandel is de kunst van het weglaten.

 • Door hoeveelheden te bundelen
 • Elimineer leverings- en opslagkosten door virtueel voorraadbeheer.
 • Direct invoer
 • Langdurige relatie met distributeurs.
 • Kleine winstmarge, de belangrijkste prioriteit bij Blitzhandel24 is waardecreatie en de groei van het klantenbestand.
 • Een centrale en lean administratie.
 • Bulkaankopen van geautoriseerde leveranciers / distributeurs.
 • Eliminatie van hoge marketinginvesteringen, omdat we in staat zijn om gericht in te spelen op de behoeften van onze klanten en zo het concept van ''reclame door middel van referenties'' op betrouwbare wijze kunnen implementeren.
 • Maakt dit de kwaliteit slechter?

  We beloven onze klanten uitstekende kwaliteit. De prijzen hebben op geen enkele manier invloed op de kwaliteit, onze klanten ontvangen geteste, geverifieerde producten. Bovendien hebt u met Blitzhandel24 tot € 20.000 bescherming via Trusted Shops en een wettelijk beveiligde winkel met EHI-keurmerk.

Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "Corel Pinnacle Studio 26 Standard"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken