Gratis hotline 0800 2633100
 
Corel PaintShop Pro 2023 Ultimate

Corel PaintShop Pro 2023 Ultimate

€ 40,62 * € 50,79 * (Array % bespaard)

incl. BTW gratis verzending

 • 241822303
 • ESDPSP2023ULML
 • Permanent geldig
 • DE | EN | FR | IT | ES | NL | RU | CN | JP
 • Wereldwijd
[Back-up] Gegevensdrager naar uw software
PaintShop Pro brengt glans in je digitale wereld! Haal het meeste uit elke opname die je maakt...meer

Productinformatie "Corel PaintShop Pro 2023 Ultimate"

PaintShop Pro brengt glans in je digitale wereld!

Haal het meeste uit elke opname die je maakt met Corel PaintShop Pro 2023 Ultimate. Dit geavanceerde fotobewerkingsprogramma bevat een veelzijdige reeks professionele bewerkings- en grafische ontwerptools, tijdbesparende AI-oplossingen en een exclusief uitbreidingspakket met premium software.

 • Fotobewerking
 • Grafisch ontwerp
 • Intelligente oplossingen

De exclusieve beeldbewerkingscollectie van Corel PaintShop Pro 2023 Ultimate

Wat zit er in Corel PaintShop Pro 2023 Ultimate?

 • ADVANCED! MultiCam Capture 2.0 Lite
  Gebruik MultiCam Capture 2.0 Lite om de belangstelling van je kijkers te vangen en je publiek uit te breiden. Neem moeiteloos how-to video's, online uitdagingen, productdemo's, spelvideo's en meer op met deze gebruiksvriendelijke opnametool.
 • NIEUW! Gratis lettertypen
  Ontvang 50 moderne lettertypen gratis met Corel PaintShop Pro 2023 Ultimate! Experimenteer met lettertypestijlen en kleuren en maak unieke ontwerpen met geavanceerde typografie.
 • Painter® Essentials™ 8
  Dit eenvoudige schilderprogramma voor beginners nodigt je uit om te experimenteren met digitaal schilderen. Schilder en teken op een leeg doek met levensechte schildergereedschappen, of waag je aan exclusieve op afbeeldingen gebaseerde AI- en kloonkunst. Profiteer ook van een nieuw gereedschapspakket voor schilderen.
 • PhotoMirage™ Express
  Met PhotoMirage Express maak je van elke afbeelding in enkele minuten een betoverende animatie. Met dit programma is het kinderlijk eenvoudig om foto's tot leven te brengen, en het is enorm leuk. Het is net zo makkelijk om de voltooide meesterwerken achteraf te delen op sociale media platforms. Maak fascinerende foto-animaties met PhotoMirage Express die kijkers zullen boeien.
 • Highlight Reel
  Met Highlight Reel, een slimme tool voor het maken van diavoorstellingen en films, kun je in een handomdraai een montage samenstellen van de hoogtepunten van je laatste avontuur. Om dit te doen importeer je gewoon je digitale media. Highlight Reel analyseert en extraheert vervolgens de beste foto's en video's en maakt - op de maat van de muziek - een gezamenlijke video voor je. Films maken om alledaagse momenten te delen is nog nooit zo eenvoudig geweest.
 • Sea-to-Sky™ werkruimte
  Breng je onderwater- en dronefotografie naar een nieuw niveau met de 'Sea-to-Sky' werkruimte. Maak naadloze correcties en creatieve verbeteringen met aangepaste gereedschappen, en herbeleef de meest gedenkwaardige momenten.
 • Corel® Creative Collection
  Breid je creatieve mogelijkheden uit met tientallen penselen en texturen en meer dan 100 royalty-vrije achtergronden. Voeg speelse, romantische of abstracte ontwerpen en vrolijke penseelstreken toe aan je fotoprojecten.

Een complete oplossing voor fotobewerking met Corel PaintShop Pro 2023 Ultimate

 • Verbeter foto's met AI
  Vertrouw op kunstmatige intelligentie en machine learning om je foto's met één klik te verbeteren en het beste in elke foto naar boven te halen.
 • Bewerk foto's als een pro
  Bewerk, retoucheer en repareer je foto's met een uitgebreide verzameling gereedschappen die geschikt zijn voor alle ervaringsniveaus.
 • Maak grafische ontwerpen met Corel PaintShop Pro 2023 Ultimate
  Gebruik intuïtieve tekstgereedschappen, penselen, texturen en patronen, en teken- en schildergereedschappen om inspirerende ontwerpen te maken.
 • Indrukwekkende effecten
  Experimenteer met honderden creatieve filters en geweldige effecten om gepersonaliseerde foto's te maken, af te drukken en te delen.
 • Kies uit meerdere werkruimten
  Keuze en aanpassing staan centraal in Corel PaintShop Pro 2023 Ultimate biedt meerdere werkruimten die kunnen worden aangepast om efficiënt te werken.

Nieuw in Corel PaintShop Pro 2023 Ultimate

Achter elk geweldig beeld zit echte intelligentie. Zeer effectieve functies en hulpmiddelen gebaseerd op kunstmatige intelligentie en machine learning technologie maken het mogelijk om iets werkelijk unieks te creëren.

NIEUW AfterShot Lab
Nu geïntegreerd in PaintShop Pro, geeft AfterShot Lab je een groot aantal professionele en krachtige gereedschappen voor volledige RAW-bewerking. Met geïntegreerde RAW-beeldbewerking hoef je geen extra toepassingen of meerdere bewerkingsprocessen parallel uit te voeren.

OPTIMISED Framing Tools
Verrijk het visuele verhaal dat je beelden vertellen! Met het gereedschap Geoptimaliseerd kader kun je vormen (uitsnijdingsmaskers) maken op basis van symmetrische en vooraf ingestelde vormen of vectortekstobjecten, of bestaande vector- en tekstobjecten omzetten in vormen. Je kunt deze vormen vervolgens vullen met afbeeldingen, patronen of kleuren om surrealistische, avant-gardistische of zelfs speelse effecten te creëren.

NIEUW Focus Stacking
Met de nieuwe functie Focus Stacking kun je meerdere foto's van hetzelfde onderwerp, elk genomen op een andere scherpstelafstand, combineren tot één beeld met een grotere scherptediepte dan de afzonderlijke bronbeelden.

OPTIMISTE real-time mengmodusvoorvertoning
Controleer snel de resultaten bij het mengen van lagen met de nieuwe mengmodusvoorvertoning. Ga gewoon met de muis over de keuzelijstopties in het Lagenpalet. Creatief mengen en snel een voorbeeld van lagen bekijken met het gebruiksvriendelijke en intuïtieve gereedschap Mengmodus.

NIEUW Uitlijnen op objecten
Met de nieuwe functie Uitlijnen op objecten kun je objecten snel en nauwkeurig uitlijnen. Je kunt het bewerkingskader gebruiken om twee objecten automatisch en zeer nauwkeurig uit te lijnen, waardoor extra stappen in het bewerkingsproces vervallen.

OPTIMISTE bruikbaarheid en prestaties
Profiteer van programmabrede verbeteringen! Meer inhoud is nu zichtbaar op de vernieuwde Nieuw van Sjabloon pagina, en met nieuwe filter- en sorteeropties kun je snel naar specifieke onderwerpen zoeken. Bij het bewerken van vectoren kun je nu perfecte resultaten bereiken door nauwkeurig rotatiewaarden en hoeken in te voeren. Profiteer van een prestatieverhoging van 30% in de Refinement Brush en ondersteuning voor de nieuwste camera's, naast andere verbeteringen!

Corel PaintShop Pro 2023 Ultimate is echt. slim. creatief.

Krijg precies de resultaten die je wilt met de innovatieve gereedschappen en functies van PaintShop Pro.

Corel PaintShop Pro 2023 Ultimate biedt krachtige fotobewerkingstools
Vertrouw op de veelzijdige selectie van professionele tools in deze foto-editor om het beste uit elke foto te halen.

Basisgereedschappen
Snijd je foto's bij met behulp van beeldcompositiegereedschappen zoals de Gulden Snede en de Derde Regel om een bepaald gebied scherp te stellen. Resize je foto's met behulp van presets of kies een specifiek percentage of pixel- of afdrukformaat. Herstel en repareer oude foto's met het gereedschap Remove Image Blemishes, en herstel kleur en contrast van vervaagde foto's met het gereedschap Correct Faded Colours.

Aanpassingsgereedschappen
Gebruik een verscheidenheid aan krachtige aanpassingsgereedschappen om je foto's te bewerken. Deze omvatten helderheid en contrast, invullicht en helderheid, vervaagde kleurcorrectie, witbalans, tint en verzadiging, ruisverwijdering, resonantie, verscherping, kleurcorrectie en tooncorrectie en curven.

Selectie- en correctiegereedschappen
Isoleer het te selecteren gebied met diverse selectiegereedschappen en verfijn de selectie met het verfijningspenseel. Corrigeer vervormingen, vignettering en kleurafwijkingen in je foto's met de gereedschappen voor lenscorrectie, en gebruik het gereedschap rechtzetten om een scheve horizon te corrigeren of het gereedschap perspectiefcorrectie om het te laten lijken alsof de foto vanuit een andere hoek is genomen.

RAW, HDR en 360° camera-ondersteuning
De professionele tools in AfterShot Lab, nu geïntegreerd met Corel PaintShop Pro 2023 Ultimate, breiden je RAW-bewerkingsmogelijkheden uit. Door meerdere, verschillend belichte opnamen van hetzelfde onderwerp te combineren, kun je unieke HDR-foto's maken. Bewerk foto's gemaakt met een 360-graden camera: Foto's rechtzetten door ze te draaien. Verwijder snel het statief van een foto of creëer een interessant "planeet" effect.

Tijdbesparende tools
Verminder herhalingen en versnel complexe beeldbewerkingen met scripts. Leg een reeks bewerkingen vast als een script dat vervolgens op elk gewenst moment op elke foto kan worden toegepast. Automatiseer de gelijktijdige bewerking van meerdere foto's (bijvoorbeeld een watermerk of fotokader toevoegen of de grootte aanpassen) met batchverwerking.

Corel PaintShop Pro 2023 Ultimate geeft je creatieve grafische ontwerpfuncties

Verken een wereld van onbegrensde creatieve mogelijkheden om je ontwerpen tot leven te brengen.

Lagen en maskers
Lagen en maskers zijn essentieel voor geavanceerde beeldbewerking, fotocompositie en grafisch ontwerp. Gebruik meerdere, niet-destructieve lagen om je afbeeldingen te bewerken en moeiteloos fotocomposities te maken. Maak maskers om delen van een laag zichtbaar of onzichtbaar te maken, mengingen tussen lagen toe te voegen en precieze speciale effecten te maken.

Tekstgereedschappen
Voegtekstelementen toe aan je afbeeldingen om interessante projecten te maken, zoals memes en beeldcitaten. Pas instellingen als lettertype, grootte, stijl, uitlijning, regelafstand en kerning aan met een complete set typografiehulpmiddelen.

Teken-, schilder- en vulgereedschappen
Schilder met de ingebouwde penselen van de app of importeer penselen uit Adobe Photoshop om je ontwerpideeën tot leven te brengen. Teken met de vector illustratiegereedschappen en experimenteer met kleurpaletten, kleurverlopen, patronen en beeldstempels om je ontwerpen naar een hoger niveau te tillen.

Sjablonen en creatieve inhoud
Toegang tot een verscheidenheid aan ingebouwde sjablonen om collages, wenskaarten, afbeeldingen voor sociale media, webbanners, brochures, visitekaartjes en meer te ontwerpen. Gebruik veel verschillende inspirerende penselen, texturen, patronen en andere creatieve inhoud in het product om tijd te besparen bij het maken van je ontwerpen.

Slimme oplossingen
Met de verschillende slimme gereedschappen in PaintShop Pro kun je je foto's in een handomdraai verbeteren.

AI-ondersteunde hulpmiddelen

Vergroot afbeeldingen zonder ongewenste vervorming met AI Upsampling, verwijder snel artefacten en ruis uit je foto's met AI Artefact Removal en AI Noise Removal, maak gestileerde versies van je foto's met de artistieke effecten van AI Style Transfer, en vervang de achtergrond in een afbeelding met AI Background Replacement.

Inhoudelijke gereedschappen
Verwijder vlekken, objecten en afleidende elementen met het gereedschap Objectverwijdering, of probeer inhoudelijke bewerkingsgereedschappen als SmartClone, Magic Move en Magic Fill om lege gebieden automatisch op te vullen.

Portret- en retoucheergereedschappen
Verwijder rode ogen, vlekken en ongewenste lijnen, of strijk rimpels glad, maak tanden witter en egaliseer huidtinten met de Make-up en Retoucheergereedschappen. En maak moeiteloos professioneel ogende portretten met de AI Portretmodus, die automatisch portretfoto's analyseert en een bokeh waas aan de achtergrond toevoegt.

correcties met 1 klik, scherptediepte en selectieve focus.
Laat het aanbrengen van kleur- en scherptecorrecties over aan 'One Step Photo Correction' of gebruik 'Intelligent Photo Correction' om de instellingen te verfijnen en de perfecte foto te maken. Voeg een zachte focus toe, speel met de scherptediepte van je foto's of pas een bokeh-effect toe om delen van de foto scherp en de rest onscherp te maken. Of gebruik selectieve focus om een tilt-shift effect te creëren waardoor de objecten op je foto's miniaturen lijken.

Instant effecten
Bekijk een aantal vooraf ingestelde foto-effecten (bijv. filmstijl, zwart-wit, landschap, retro, traditioneel en kunsteffecten), of combineer meerdere effecten om het effect te versterken. Kies uit honderden effecten (waaronder 3D-, kunst-, licht- en reflectie-effecten) om een slagschaduw of kader aan je afbeeldingen toe te voegen, of om foto's in schetsen of schilderijen te veranderen.

Leermateriaal en ondersteuning
Profiteer van een uitgebreide lijst met productinformatie, tips, trucs, ondersteunende diensten en snelkoppelingen.

Leermateriaal
Kies uit vele nuttige video-tutorials op het tabblad Welkom, of bezoek de PaintShop Pro leerpagina voor extra hulp. Ga voor meer tips en trucs naar de bekroonde PaintShop Pro Learning Studio.

Ondersteuning voor de nieuwste pennen en grafische tablets
Het programma ondersteunt de nieuwste mainstream en voor WinTab geschikte grafische tablets, evenals Windows Ink. Dit betekent dat je een stylus kunt gebruiken bij het tekenen, schilderen en toepassen van aanpassingen en effecten om meer controle uit te oefenen.

Naadloze overdracht van inhoud en plug-ins
Om het upgradeproces te vereenvoudigen kan inhoud van vorige versies moeiteloos worden overgezet naar de nieuwe versie. Plug-ins, scripts, penseeltips, kleurenpaletten, kleurverlopen, patronen, texturen en effecten die je eerder hebt geïnstalleerd.

Plug-in ondersteuning
Breid de mogelijkheden van PaintShop Pro uit met 64-bit plug-ins ontwikkeld door derden, zoals Adobe plug-ins of penselen, Topaz Labs, Nik Collection by DXO en nog veel meer. Importeer PSD-bestanden en exporteer je bestanden naar Photoshop om moeiteloos op verschillende platforms te werken.

Sneltoetsen
Bespaar tijd met handige

Systeemvereisten van Corel PaintShop Pro 2023 Ultimate

Besturingssysteem

 • Windows 11, Windows 10 (aanbevolen is versie 1903 of hoger met het laatste servicepack; 64-bits edities)*.
 • Voor virtualisaties: Microsoft Windows Server 2012 R2, Windows Server 2016, Windows Server 2019
 • Intel® Celeron G-serie of AMD® Phenom II en hoger (Intel® i5 of AMD® Ryzen-serie en hoger wordt aanbevolen om AI-functies te ondersteunen)
 • 4 GB RAM (8 GB wordt aanbevolen om AI-functies te ondersteunen)
 • 3 GB vrije ruimte op de harde schijf (4 GB is aanbevolen)
 • Schermresolutie van 1366 x 768 (aanbevolen schermresolutie is 1920 x 1080 bij 100 dpi). Ondersteunt tot 250 dpi op schermen met de juiste resolutie
 • DirectX 11 (of hoger) compatibele grafische kaart met het nieuwste stuurprogramma (DirectX 12 compatibele discrete VGA-kaart voor GPU-versnelling aanbevolen)
 • Internetverbinding vereist voor online functies en video tutorials


Ondersteunde talen

 • Engels, Frans, Duits, Italiaans, Spaans, Nederlands, Russisch, Traditioneel Chinees en Japans


Ondersteunde importformaten

 • AI, BMP, CAL, CALS, CGM, CLP, CUR, CUT, DCX, DIB, EMF, EPS, GIF, HDP, HEIF, HEIC, HIF, IFF, IMG, J2K, JIF, JP2, JPC, JPE, JPEG, JPG, JPS, MAC, MPO, MRW, MSP, PBM, PCD**, PCT, PCX, PDF, PGM, PIC, PICT, PNG, PNS, PPM, PS, PSD, PSP (PSP-afbeeldingsbestanden), RAS, RAW, RIF, RLE, SCT, SVG, SVGZ, TGA, TIF, UFO, WBM, WBMP, WDP, WEBP, WMF, WPG***.
 • Ondersteuning voor RAW-bestanden van meer dan 800 cameramodellen, waaronder de volgende bestandsextensies: 3FR, ARW, CR2, CRW, DCR, DNG, K25, KDC, NEF, NRW, ORF, PEF, RAF, RW2, SR2, SRF, X3F (bekijk de volledige modellijst)

Ondersteunde exportformaten

 • BMP, CAL, CALS, CLP, CUT, DCX, DIB, EMF, EPS, AI, PS, GIF, HDP, WDP, IFF, IMG, JP2, J2K, JPC, JPG, JIF, JPE, JPEG, MAC, MSP, PBM, PCX, PGM, PIC, PPM, PNG, PSD, PSP (PSPIMAGE-bestanden), RAS, RAW, RIF, RIFF, RLE, SCT, CT, JPS, PNS, TGA, TIF, TIFF, WBMP, WBM, WEBP, WMF

Penseelformaten

 • PaintShop Pro penseel (.pspbrush)
 • Adobe Photoshop-penselen (.abr)
 • Jasc borstel (.jbr)
Hoe en wanneer krijg ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productsleutels en toegang tot het downloadcentrum worden u direct na uw aankoop per e-mail ter beschikking gesteld.
Welke betalingsopties zijn voor mij beschikbaar?
PayPal, Amazon Pay, directe bankoverschrijving, creditcard, Apple Pay, vooruitbetaling, aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkwinkel. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
Prijsstelling meer



Welke Factoren Beïnvloeden Onze Prijzen?

Onze prijsstelling is gebaseerd op verschillende factoren en omvat een combinatie van bewezen strategieën in de softwarehandel:

 • Inkoopstrategieën
  Door bundeling van hoeveelheden, onze 14 jaar marktervaring op internationaal niveau en expertise in softwarehandel behalen we kostenbesparingen en efficiënte inkoopmethoden.
 • Afschaffing van Leverings- en Opslagkosten
  Efficiënt digitaal voorraadbeheer minimaliseert opslag- en logistieke kosten.
 • Relatiebeheer met Leveranciers
  Directe import en langdurige relaties met fabrikanten en distributeurs stellen ons in staat om tussenpersonen over te slaan en exclusieve speciale voorwaarden te bieden.
 • Regionale Prijzen
  We passen onze prijzen aan op basis van regio en valuta om rekening te houden met de wereldwijde marktomstandigheden.
 • Automatisering
  Het gebruik van moderne technologieën maakt efficiënt order- en klantonderzoek mogelijk, waardoor kosten worden verlaagd.
 • Kostenbeheer in Marketing
  De belangrijkste reclamestrategie richt zich op de tevredenheid van onze klanten en vertrouwt voornamelijk op aanbevelingen.
 • Lage Winstmarge
  Onze belangrijkste focus bij Blitzhandel24 ligt op klanttevredenheid en het uitbreiden van onze klantenbasis, waarbij we een slanke winstmarge behouden.

 

Veiligheid en Kwaliteit: Onze Belofte aan U

Kwaliteit staat voorop

Ondanks onze concurrerende prijzen blijft de kwaliteit van onze producten op het hoogste niveau.

Wij garanderen onze klanten eersteklas kwaliteit tegen de beste prijs. Alle producten bij Blitzhandel24 zijn getest en geverifieerd.
Veiligheid en Vertrouwen

Uw veiligheid is belangrijk voor ons. Daarom bieden wij u dekking tot €20.000 via Trusted Shops.

Onze online winkel is juridisch beschermd door het EHI-keurmerk, zodat u met vertrouwen kunt winkelen.

 

Als u verdere vragen of zorgen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn hier om u te helpen!



Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "Corel PaintShop Pro 2023 Ultimate"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken