Gratis hotline 0800 2633100
 
Corel AfterShot Pro 3

Corel AfterShot Pro 3

€ 35,54 *

incl. BTW gratis verzending

 • 241820950
 • ESDASP3MLPC
 • Permanent geldig
 • Alle talen
 • Wereldwijd
[Back-up] Gegevensdrager naar uw software
Corel AfterShot Pro 3 Nieuwe watermerk markering Geoptimaliseerde marktherstel...meer

Productinformatie "Corel AfterShot Pro 3"

Corel AfterShot Pro 3

 • Nieuwe watermerk markering
 • Geoptimaliseerde marktherstel
 • Nieuwe Misvormingscorrectie
 • Nieuwe bibliotheek met voorinstellingen voor afbeeldingen

Leer het geheim van het bewerken van foto's op een tijdbesparende manier.

Corel® AfterShot™ Pro 3 is tot vier keer sneller dan Adobe® Lightroom®*. Deze foto-editor helpt u uw ware creatieve potentieel te ontsluiten en bevrijdt u van hoge kosten, eindeloze abonnementen en urenlang computerwerk. Met AfterShot™ Pro 3 kunt u uw foto's sneller importeren, verwerken en uitvoeren en bent u sneller terug op de plaats waar u thuishoort: achter de camera.

Overzicht

Eenvoudig fotobeheer
Met de flexibele opties voor bestandsbeheer kunt u al uw foto's snel en eenvoudig sorteren, organiseren en bekijken op één plaats - importeren is niet nodig.
 

Supersnelle workflow
Met dit razendsnelle RAW-conversieprogramma kunt u uw foto's veel sneller laden, selecteren, bewerken en afdrukken. Het biedt tot vier keer snellere prestaties dan andere programma's.
 

Krachtige batchverwerking
Met krachtige controles en voorinstellingen voor batchverwerking kunt u duizenden foto's tegelijk bewerken en optimaliseren om snel het beste uit elke afbeelding te halen.

Krachtige niet-destructieve beeldverwerking

Krachtige aanpassingen
Of u nu uw foto's in RAW- of JPEG-formaat fotografeert, u kunt uw foto's bewerken met een verscheidenheid aan aanpassingshulpmiddelen. Deze omvatten: Gewas, Uitlijning, Highlight Recovery, Ruisonderdrukking, Kleur, Temperatuur, Blootstelling, Highlights, Licht vullen, etc.

Meerdere versies maken en bewerken
Maak eenvoudig aanpassingen aan verschillende versies van een hoofdfoto zonder het originele bestand te wijzigen. Met een breed scala aan correctiefuncties en aanpasbare voorinstellingen (zoals zwart-wit, cross-processing en meer) kunt u een oneindig aantal verschillende versies van een afbeelding maken.

Nauwkeurige controle met selectieve bewerking
Met de unieke laag- en regiofuncties kunt u specifieke gebieden van een foto isoleren en vervolgens precies daar aanpassen waar u wilt.

Lokaal contrast
De look wordt nagebootst met een hoogwaardige lens en benadrukt de objecten in een beeld door de nadruk te leggen op de textuur en de ruimtelijke structuur van de foto.

Alle hulpmiddelen die u nodig heeft om HDR-beelden te maken
Maak prachtige foto's met een intens visueel contrast met behulp van de nieuwe High Dynamic Range tools. Combineer meerdere belichtingen tot één prachtige HDR-foto. De gloednieuwe AfterShot HDR module bevat deze functies: Intelligente fotocorrectie, witbalans, helderheid/contrast, lichtsterkte/helderheid, lokale toonkartering, high-pass verscherping en digitale ruisverwijdering.

Geluidsreductie van Athentech
Optimaliseer uw beelden met de nieuwe beeldruisonderdrukking van Athentech. Zonder de kleuren te veranderen of het beeld bij te snijden, past deze bekroonde technologie automatisch de verlichting aan voor elke pixel in een opname.

Rood oog verwijderen
Nauwkeurige eliminatie van rode ogen in uw foto's.

Volledige controle met gepersonaliseerde workflow

Instelbaar werkbereik
U kunt de AfterShot Pro werkruimte op elk gewenst moment aanpassen aan uw taak. De miniatuur-, preview-, zoek- en toolvensters kunnen worden getoond of verborgen. En u kunt kiezen uit verschillende weergavemogelijkheden, waaronder diashow, full-screen en multiscreenweergave.

Eenvoudige integratie met foto-editors
Verwerk uw RAW-foto's snel in AfterShot Pro en klik vervolgens op "Bewerken met externe editor" om de foto's als TIF's te exporteren naar PaintShop Pro, Photoshop of een andere fotobewerkingsapplicatie voor gedetailleerde nabewerking.

Nauwkeurige kleurcorrecties
Gebruik de hulpmiddelen Vibrance, Saturation, Color Balance, Mixer en Selective Color adjustment om de kleuren in uw foto's te verfijnen. U kunt alles aanpassen, van de kleurintensiteit van het hele beeld tot de intensiteit van een enkele kleur.

Curven en niveaus
Met de unieke laag- en regiofuncties kunt u specifieke gebieden van een foto isoleren en vervolgens precies daar aanpassen waar u wilt.

Compleet fotobeheer
Neem het beheer van uw foto's in eigen handen. Met uitgebreide fotomanagementfuncties kunt u snel uw bestaande foto's ordenen en eenvoudig nieuwe foto's of catalogi toevoegen. Krachtige zoekfuncties, sterbeoordelingen en andere managementtools helpen u snel de foto's te vinden die u nodig hebt, zelfs uit grote fotobibliotheken.

Snelle beoordeling
U kunt snel en eenvoudig een willekeurig aantal vergelijkbare opnamen bekijken en filteren om de beste te selecteren.

Krachtige zoekgereedschappen
Krachtige metadata tools helpen u direct de foto te vinden die u wilt, zelfs in collecties van honderden of duizenden foto's. U kunt aan uw foto's trefwoorden, beoordelingen, tags en labels toewijzen en deze vervolgens opzoeken. U kunt uw foto's ook zoeken op datum, cameratype, diafragma-instelling en andere gegevens die door de camera worden gegenereerd.

Aanpasbaar fotomanagement
In tegenstelling tot andere workflow-oplossingen hoeft u geen afbeeldingen in een catalogus te importeren om ze in AfterShot Pro 2 te bewerken. U kunt eenvoudig toegang krijgen tot uw foto's vanuit bestaande mappen, netwerken of geheugenkaarten. Als u wilt, kunt u de catalogi en krachtige beheertools gebruiken om uw groeiende fotocollectie te organiseren.

Creëer webgalerijen
U kunt snel webgalerijen maken om uw beelden te delen met vrienden, collega's en klanten. Voor de presentatie van uw foto's kunt u kiezen uit verschillende galerijstijlen.

Bescherm uw werken
Met batchverwerking kunt u snel en eenvoudig back-ups maken en uw AfterShot Pro-catalogi archiveren.

Onvergelijkbaar snelle RAW-verwerking

Snelle batchverwerking
Met AfterShot Pro 3 kunt u uw foto's razendsnel verwerken: Het biedt tot vier keer snellere prestaties dan Adobe® Lightroom®* bij het exporteren van RAW naar JPEG, en beschikt over eenvoudig te configureren mogelijkheden voor batchverwerking.

64-bits verwerkingsvermogen
De 64-bits architectuur van AfterShot Pro geeft je meer verwerkingskracht, verwijdert geheugenbeperkingen en laat je werken met veel grotere afbeeldingen (bestanden tot 250 megapixels in grootte en TIFF bestanden groter dan 30MB). Er is meer geheugen beschikbaar en de applicatie is over het algemeen stabieler en responsiever. Op basis van onze befaamde multicore-prestaties is AfterShot Pro tot vier keer sneller dan Lightroom*: Zo kunt u sneller de gewenste resultaten behalen en nog meer tijd besparen.

OpenCL-ondersteuning
Met OpenCL kunt u de kracht van uw grafische kaart (GPU) benutten om de verwerkingssnelheid van AfterShot Pro te verhogen. Afhankelijk van uw grafische kaart en computersysteem kan dit indrukwekkende resultaten opleveren. Het is het beste als je OpenCL zelf probeert.

 

kenmerken:

Efficiënt en krachtig

 

Inbedding van watermerken
Bescherm en bevorder uw werk met watermerken. Gebruik deze veelzijdige en eenvoudig te gebruiken functie om uw foto's te markeren met een logo of contactgegevens, om ongeoorloofd kopiëren te voorkomen en om tekst en afbeeldingen in te voegen. Breng watermerken aan op enkele of meerdere foto's en pas eigenschappen aan zoals grootte, oriëntatie, positie en transparantie.

Markeer herstel
Met Enhanced Highlight Recovery kunt u meer detail en toon in overbelichte foto's herstellen. Dankzij een nieuw algoritme heeft u met deze functie nu toegang tot nog meer gegevens in RAW-bestanden voor een superieure beeldkwaliteit.

Correctie van onvolkomenheden
Om tijd te besparen en foto's sneller te kunnen bewerken, kunt u nu direct in AfterShot Pro 3 meer retouches en fotocorrecties uitvoeren zonder dat u hoeft over te stappen op PaintShop Pro of Adobe® Photoshop®. De nieuwe functie voor het corrigeren van oneffenheden bevat Circle, Brush, Polygon en Freehand tools die het bewerken van je portretten sneller en eenvoudiger maken. U kunt het ook gebruiken om stofdeeltjes, vlekken en diverse andere gebreken van foto's te verwijderen.

Bibliotheek met voorinstellingen voor afbeeldingen
Nu is het nog eenvoudiger om de repetitieve verwerking te automatiseren met behulp van presets of om snel een look te creëren die anders uitgebreid bewerkt zou moeten worden. Gebruik de nieuwe Image Presets Library om te bladeren, te bekijken en gratis en commercieel beschikbare presets te downloaden.

Lens Correctie Ontwikkelingsset
Het is nu mogelijk om je eigen lenscorrecties te ontwikkelen - een optimale functie voor fotografen die werken met zeldzame of gloednieuwe lenzen. Volg gewoon de instructies, sla je lenscorrectie op en laad deze in AfterShot Pro 3 - of deel deze online.

Lenscorrecties
Met een upgrade naar AfterShot Pro 3 krijg je toegang tot nieuwe en in-demand lenscorrecties die voortbouwen op de honderden lenzen die al door AfterShot worden ondersteund en die een grote verscheidenheid aan lensvervormingen corrigeren. Word lid van de AfterShot Pro-community op Facebook om op de hoogte te blijven van de laatste beschikbare lenscorrecties en om je eigen lenscorrecties te delen.

Veel nieuwe plugins
Met de nieuwe Plugin Manager in AfterShot Pro 3 kunt u snel commercieel verkrijgbare en gratis plug-ins vinden en installeren en updates ontvangen. Je kunt ook je eigen plugins ontwikkelen met onze unieke plugin API - alles wat je nodig hebt is kennis van C++, de bijgewerkte plugin SDK en een voorliefde voor fotografie. Deel uw plugins gratis met andere gebruikers in de AfterShot-community of werk samen met Corel om uw plugins beschikbaar te maken voor aankoop.

Bijgewerkte RAW-cameraprofielen
Het is ons doel om de meest populaire, krachtige en creatieve camera's te ondersteunen. Hieronder vallen zowel professionele digitale spiegelreflexcamera's als flexibele, hoogwaardige spiegelloze camera's. Een nieuw dynamisch programma voor het bijwerken van cameraprofielen informeert u wanneer er nieuwe cameraprofielen worden toegevoegd, en een nieuw feedbackmechanisme legt uw verzoeken aan Corel vast en geeft ze voorrang.

Modulaire cameraprofielen
Dankzij dynamische camera-updates krijg je de nieuwste cameraprofielen eerder - en zonder dat je een software patch hoeft te installeren. U kunt de nieuwe profielen direct vanuit AfterShot Pro 3 openen en downloaden. De camera die u wilt is niet beschikbaar? Klik op de knop "Feedback" en stuur uw aanvraag direct naar het AfterShot Pro ontwikkelingsteam.

Doe mee!
AfterShot Pro is door Corel ontwikkeld om u, de fotograaf, volledige controle te geven: u kunt nu uw eigen plug-ins, lenscorrecties en presets ontwikkelen. Een nieuwe feedbacklus maakt het makkelijker om ideeën en verzoeken te delen met het fototeam, zodat het programma beter kan worden afgestemd op uw behoeften. Klik op "Feedback" en stuur ons uw opmerkingen.

 

 

Systeemvereisten:

Ramen:

 • Windows® 10, Windows® 8.1, Windows® 8, Windows® 7 met het nieuwste servicepakket (64-bits edities)
 • 64-bits Intel- of AMD-processor (multicore-aanbevolen)
 • 2 GB RAM (4 GB aanbevolen voor HDR)
 • 400 MB beschikbare ruimte op de harde schijf
 • 1024 x 768 resolutie met 16-bits kleurendisplay (1280 x 768 resolutie met 24-bits of hoger kleurendisplay wordt aanbevolen)
 • Een internetverbinding is nodig voor online hulp en programma-updates 

MAC:

 • Mac OS®X 10.9 of later (64-bits editie)
 • Alle Intel® Mac-modellen worden ondersteund
 • 2 GB RAM
 • 250 MB beschikbare ruimte op de harde schijf
 • 1024 x 768 resolutie met 16-bits kleurendisplay Voor online hulp en programma-updates is een internetverbinding nodig.

LINUX:

 • Fedora®19 of Ubuntu® 14.04 of later (64-bits verdelingen)
 • 64-bits Intel- of AMD-processor (multicore-aanbevolen)
 • 2 GB RAM
 • 250 MB beschikbare ruimte op de harde schijf nodig
 • Resolutie van 1024 x 768 met 16-bits kleur
 • Een internetverbinding is nodig voor online hulp en programma-updates
 • Verslavingen: Aanbevolen worden Glib 2.4, KDE of Gnome (lijst van alle afhankelijkheden in de RPM- en DEB-pakketten).
 • Het wordt aanbevolen om bureaubladcompositie en een freedesktop.org-conforme window manager (KDE, Gnome en anderen) te activeren.
 • 64-bits distributies vereisen 32-bits compatibiliteitsbibliotheken (ia32-libs)

Beeldformaten:

 • JPG, TIFF
 • De RAW-formaten van de meeste toonaangevende camerafabrikanten worden ondersteund: ARW, CR2, CRW, DCR, DNG, MRW, NEF, NRW, ORF, PEF, RAW, RW2, RWL, SR2. 

Benodigde software voor de toepassingsfuncties:

 • Internet Explorer 11 of hoger, of Microsoft Edge
 • Safari 5.1 of hoger

Ondersteunde camera's

AfterShot Pro 3 ondersteunt 26 nieuwe RAW-cameraprofielen en dekt een breed scala aan populaire cameramodellen. Er worden voortdurend nieuwe updates beschikbaar gesteld.
Bookmark deze pagina om op de hoogte te blijven:

 • Canon®
 • Fujifilm®
 • Kodak®
 • Leica®.
 • Minolta®
 • Nikon®
 • Olympus®
 • Panasonic®
 • Pentax®
 • Ricoh®
 • Samsung®
 • Sony®

 

Hoe en wanneer krijg ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productcodes en toegang tot het downloadcentrum worden u direct na uw aankoop per e-mail ter beschikking gesteld, tenzij een datamedium is besteld.
Welke betalingsopties zijn voor mij beschikbaar?
PayPal, Amazon Pay, directe bankoverschrijving, creditcard, Apple Pay, vooruitbetaling, aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkwinkel. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
Beschikbare downloads:
Prijsstelling meer

Hoe komen onze prijzen tot stand?

Het basisprincipe van softwarehandel is de kunst van het weglaten.

 • Door hoeveelheden te bundelen
 • Elimineer leverings- en opslagkosten door virtueel voorraadbeheer.
 • Direct invoer
 • Langdurige relatie met distributeurs.
 • Kleine winstmarge, de belangrijkste prioriteit bij Blitzhandel24 is waardecreatie en de groei van het klantenbestand.
 • Een centrale en lean administratie.
 • Bulkaankopen van geautoriseerde leveranciers / distributeurs.
 • Eliminatie van hoge marketinginvesteringen, omdat we in staat zijn om gericht in te spelen op de behoeften van onze klanten en zo het concept van ''reclame door middel van referenties'' op betrouwbare wijze kunnen implementeren.
 • Maakt dit de kwaliteit slechter?

  We beloven onze klanten uitstekende kwaliteit. De prijzen hebben op geen enkele manier invloed op de kwaliteit, onze klanten ontvangen geteste, geverifieerde producten. Bovendien hebt u met Blitzhandel24 tot € 20.000 bescherming via Trusted Shops en een wettelijk beveiligde winkel met EHI-keurmerk.

Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "Corel AfterShot Pro 3"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken