Gratis hotline 0800 2633100
 
BullGuard Antivirus 2021

BullGuard Antivirus 2021

€ 6,95 * € 18,99 * (63,4% bespaard)

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

 • 241821342
 • BU-18330-1Y1D-LIC
 • 1 jaar
 • Alle talen
 • Wereldwijd

Apparaten / jaar:

[Back-up] Gegevensdrager naar uw software
  BullGuard Antivirus 2021       antivirus...meer

Productinformatie "BullGuard Antivirus 2021"

 

BullGuard Antivirus 2021
 
 
 

antivirus

 • Gemakkelijk te gebruiken, genadeloos tegen malware

 • Antivirus. De makkelijkste manier om je veilig te houden.

 • Volgende generatie anti-malware. We hebben de lat hoger gelegd, en dan nog wat.

 

Volgende generatie Anti-Malware

Welkom in het nieuwe tijdperk van bescherming.

Onze volgende generatie anti-malware biedt u een intelligente drievoudige bescherming. Eerste niveau: het detecteert vertrouwde sites en toepassingen. Tweede niveau: doorlopend scannen op handtekeningen en anomalieën die kenmerkend zijn voor malware. Derde niveau: Alle gedetecteerde malware wordt in quarantaine geplaatst en geneutraliseerd voordat er een infectie kan optreden. De bewakingsdienst die nooit slaapt en voortdurend op zijn hoede is voor indringers.

 

Antivirus

Real-time bescherming waarop u kunt vertrouwen.

BullGuard Antivirus biedt krachtige meerlaagse bescherming tegen alle soorten malware, zoals phishing-pogingen en Trojaanse paarden die zich op uw bankgegevens richten. Maak korte metten met ransomware. Als uw omgeving in paniek raakt, kunt u zich ontspannen in de wetenschap dat u volledig beschermd bent.

 

Kwetsbaarheidsscanner

Sluit de luiken om je te beschermen.

De kwetsbaarheidsscanner zorgt ervoor dat je beschermd bent door toegangspunten te blokkeren die hackers graag exploiteren. Het waarschuwt u automatisch wanneer er beveiligingsupdates ontbreken of wanneer u verbonden bent met onbeveiligde draadloze netwerken. Het voorkomt ook dat toepassingen die mogelijk malware bevatten automatisch worden gedownload en controleert of toepassingen en stuurprogramma's geldige digitale handtekeningen hebben. En het zoekt naar kruisverwijzingen tussen uw netwerkprotocol en uw ISP-profiel en controleert uw netwerkversleuteling. Klinkt dat ingewikkeld? Nou, dat is het wel, maar maak je geen zorgen. We zullen voor je zorgen.

 

Game Booster

Ga je gang en speel!

BullGuard Antivirus is ontworpen om snel te kunnen gamen zonder uw bescherming uit te schakelen. Als uw omgeving in paniek raakt, kunt u zich ontspannen in de wetenschap dat u volledig beschermd bent!

Technologie waarvoor een octrooi is aangevraagd

 

Gemakkelijk te gebruiken

Dankzij het elegante en eenvoudige ontwerp kan BullGuard Antivirus moeiteloos worden ingezet. Snel te installeren en eenvoudig te beheren. Via een intuïtieve gebruikersinterface kunt u BullGuard Antivirus eenvoudig instellen op uw behoeften, of het nu gaat om het instellen van spamfilters, het uitvoeren van scans of het aanpassen van beschermingsniveaus.

 

Ongewenste toepassingen

Voorkom dat ongewenste toepassingen uw browser en homepage overnemen en wijzig uw browserinstellingen. Sommige programma's bevatten adware die werkbalken installeert en uw systeeminstellingen wijzigt. Het is niet zo gevaarlijk als Trojaanse paarden of wormen, maar het kan uw browserinstellingen wijzigen, uw startpagina wijzigen en u standaard doorverwijzen naar een andere zoekmachine. BullGuard's anti-adwaretool belicht deze programma's en voorkomt dat ze uw instellingen wijzigen.

 

Veilig surfen

Ontvang berichten en waarschuwingen van websites met kwaadaardige code. Kwaadaardige code is vaak verborgen in websites. Als u onbewust op een link klikt, wordt uw PC geïnfecteerd en kunnen gegevens worden gestolen. BullGuard's "Safe Surfing" functie waarschuwt u voor het verborgen gevaar dat op de loer ligt in websites. Zo kunt u in alle veiligheid op het hele internet surfen. BullGuard controleert alle links die in uw zoekresultaten en op uw Facebook-pagina verschijnen en benadrukt de links die naar schadelijke websites leiden.

 

Hoge systeemprestaties

In tegenstelling tot veel andere virusscanners vertraagt BullGuard Antivirus de prestaties van uw systeem niet. Veel virusscanners vertragen computers. BullGuard Antivirus is ontworpen om ervoor te zorgen dat uw computer consistent goed presteert. Of u nu programmeert, ontwikkelt of speelt, u kunt altijd rekenen op de prestaties van uw computer die u gewend bent.

 

Gratis deskundige ondersteuning

Ons gratis, vriendelijke ondersteuningsteam is de klok rond beschikbaar om u te voorzien van zijn expertise op een door u gekozen moment. We helpen u met eventuele beveiligingsproblemen via live chat of e-mail. Deze service is 24 uur per dag, dag en nacht beschikbaar. U kunt ook kiezen voor online ondersteuning op afstand als dat het makkelijker voor u maakt.

Hoe en wanneer krijg ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productcodes en toegang tot het downloadcentrum worden u direct na uw aankoop per e-mail ter beschikking gesteld, tenzij een datamedium is besteld.
Welke betalingsopties zijn voor mij beschikbaar?
PayPal, Amazon Pay, directe bankoverschrijving, creditcard, Apple Pay, vooruitbetaling, aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkwinkel. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
Systeem: Windows
Inbegrepen toepassingen: Bescherming tegen virussen
eigenschappen: "BullGuard Antivirus 2021"
Systeem: Windows
Inbegrepen toepassingen: Bescherming tegen virussen
Prijsstelling meer

Hoe komen onze prijzen tot stand?

Het basisprincipe van softwarehandel is de kunst van het weglaten.

 • Door hoeveelheden te bundelen
 • Elimineer leverings- en opslagkosten door virtueel voorraadbeheer.
 • Direct invoer
 • Langdurige relatie met distributeurs.
 • Kleine winstmarge, de belangrijkste prioriteit bij Blitzhandel24 is waardecreatie en de groei van het klantenbestand.
 • Een centrale en lean administratie.
 • Bulkaankopen van geautoriseerde leveranciers / distributeurs.
 • Eliminatie van hoge marketinginvesteringen, omdat we in staat zijn om gericht in te spelen op de behoeften van onze klanten en zo het concept van ''reclame door middel van referenties'' op betrouwbare wijze kunnen implementeren.
 • Maakt dit de kwaliteit slechter?

  We beloven onze klanten uitstekende kwaliteit. De prijzen hebben op geen enkele manier invloed op de kwaliteit, onze klanten ontvangen geteste, geverifieerde producten. Bovendien hebt u met Blitzhandel24 tot € 20.000 bescherming via Trusted Shops en een wettelijk beveiligde winkel met EHI-keurmerk.

Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "BullGuard Antivirus 2021"
4 nov. 2020

Thank you!

Straightforward and quick. Gladly again.

Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken