Gratis hotline 0800 2633100
 
Dit product is momenteel niet beschikbaar!

Onze aanbeveling

Bitdefender Total Security & Premium VPN Bitdefender Total Security & Premium VPN
Deze versie van Bitdefender beschermt 10 apparaten gedurende 1 jaar (Android, Mac, iOS, Windows). Of het nu op uw smartphone, tablet, Mac of Windows-pc is, de uitgebreide bescherming van Bitdefender met de nieuwste technologieën zorgt...
vanaf € 101,63 *
Bitdefender Premium Security 10 apparaten 1 Jaarincl. Premium VPN + Password Manager Het...meer

Productinformatie "Bitdefender Premium Security 2024, 10 apparaten 1 Jaarincl. Premium VPN"

Bitdefender Premium Security 10 apparaten 1 Jaarincl. Premium VPN + Password Manager

Het toppakket voor veiligheid, privacy en absolute digitale vrijheid

Alles wat je nodig hebt - precies wanneer je het nodig hebt! Beste bescherming en onbeperkt VPN-verkeer.

Onbeperkte beveiliging en privacy zonder verlies van middelen met Bitdefender Premium Security

 • Ongeëvenaarde detectie om zich te verdedigen tegen de meest geavanceerde digitale bedreigingen
 • Multi-level ransomware verdediging om uw bestanden te beschermen
 • Onbeperkt en veilig VPN-verkeer om uw privacy op het netwerk te beschermen
 • Geavanceerd ouderlijk toezicht om uw kinderen op het internet te beschermen
 • Minimale impact op de systeemprestaties

Het premium veiligheidspakket voor volledige veiligheid op het net

De gelaagde beveiliging van Bitdefender beschermt uw documenten, afbeeldingen en video's tegen zelfs de meest geavanceerde digitale bedreigingen, waaronder ransomware.

Toon alle functies
 
Veilig voor alle nieuwe en bestaande bedreigingen

Onbeperkt VPN-datavolume voor snel, anoniem en veilig surfen op het netwerk

Krijg onbeperkte toegang tot inhoud van over de hele wereld. Bescherm uw bankgegevens, wachtwoorden en downloads tegen hackers, vooral als u openbare WLAN's gebruikt.

compromisloze uitvoering

Ongeëvenaarde prestaties

Bitdefender Premium Security reageert onmiddellijk op alle digitale bedreigingen zonder de prestaties van uw systeem te beïnvloeden.

Bitdefender Premium Beveiliging

Eenvoudige installatie en bediening

Bitdefender Premium Security biedt een uiterst intuïtieve en gebruiksvriendelijke interface die eenvoudig te installeren, te configureren en te personaliseren is.

Bitdefender Premium Beveiliging

Veilig online bankieren met Bitdefender Premium Security

Doe online aankopen en banktransacties via een speciaal beveiligde browser die u beschermt tegen fraude.

Bescherming

Bitdefender voert consequent de beste bescherming uit in de malwaredetectietests van onafhankelijke instituten.

Uitgebreide realtime bescherming voor uw gegevens
Onbeperkte controle met de meest effectieve malwarebescherming op de markt. Bitdefender Premium Security 10 apparaten 1 jaarJaarPremium VPN, bestrijdt alle digitale bedreigingen, of het nu gaat om virussen, wormen en Trojaanse paarden of zero-day-exploits, rootkits en spyware. Uw gegevens en uw privacy worden uitgebreid beschermd.

Geavanceerde preventie van bedreigingen GETROKKEN
Bitdefender Premium Security 10 Devices 1 jaar JaarPremium VPN maakt gebruik van gedragsdetectietechnologie om uw actieve apps op de voet te volgen. Als de software verdacht gedrag waarneemt, wordt er onmiddellijk actie ondernomen om infecties te voorkomen.

Preventie van internetaanvallen GETROKKEN
De webfilters van Bitdefender voorkomen dat u zich op schadelijke websites bevindt. Bitdefender Premium Security 10 apparaten 1 jaar JaarPremium VPN blokkeert ook alle bekende geïnfecteerde koppelingen.

Fraudebestrijding
De geavanceerde filter van Bitdefender waarschuwt u tijdig voor mogelijk frauduleuze websites.

Reddingsmodus
Complexe virussen zoals rootkits moeten worden verwijderd voordat Windows start. Als Bitdefender Premium Security 10 apparaten 1 jaar JaarPremium VPN een dergelijke bedreiging detecteert, start het de computer opnieuw op in de reddingsmodus om de opschoning en het herstel uit te voeren.

Netwerk-gevarenpreventie NIEUW
Bitdefender Premium Security 10 apparaten 1 jaar JaarPremium VPNrevolution Revolutioneert de detectie en verdediging van online bedreigingen. Nieuwe cyber-dreigingstechnologieën kunnen verdachte activiteiten op netwerkniveau detecteren en onderzoeken. Ze blokkeren zelfs de meest complexe exploits en malware, evenals brute force-aanvallen en URL's met betrekking tot botnets.

Ransomwarebescherming op meerdere niveau
s
De aanpak van Bitdefender voor ransomwarebescherming op meerdere niveaus omvat een privacylaag die uw documenten, foto's, video's en muziek op betrouwbare wijze beschermt tegen elke ransomwareaanval. Samen met de Advanced Security module beschermt het uw belangrijkste bestanden tegen ransomware encryptie.

Anti-Phishing
Bitdefender Premium Security 10 apparaten 1 jaar JaarPremium VPN vindt en blokkeert zogenaamd gerenommeerde websites die alleen geïnteresseerd zijn in het stelen van financiële gegevens zoals wachtwoorden en creditcardnummers.

Beveiligde bestanden
Met Secure Files Bitdefender kunt u ongeoorloofde toegang tot uw belangrijkste bestanden voorkomen. Voeg gewoon uw mappen toe aan de controlelijst om ze te beschermen tegen ransomware en andere soorten malware. Alleen applicaties die u als betrouwbaar hebt geclassificeerd, hebben dan toegang tot uw beveiligde bestanden.

Anti-diefstal
Met Bitdefender Premium Security 10 apparaten 1 jaar JaarPremium VPN krijgt u tools die uw Windows laptop of tablet effectief beschermen in geval van verlies of diefstal en die wereldwijd beschikbaar zijn via uw Bitdefender Central-gebruikersaccount.

PC-prestaties:

De beveiligingssoftware van Bitdefender levert geoptimaliseerde snelheid en onovertroffen prestaties op alle platforms.

Stuurautomaat GETROKKEN
De nieuwe stuurautomaat is nu beschikbaar voor u als "veiligheidsadviseur" om u nog uitgebreider te informeren over uw veiligheidssituatie. Dankzij de intelligente functies kan het systeem veiligheidsmaatregelen voorstellen in overeenstemming met de vereisten van uw systeem en uw gebruiksgedrag.

Global Protective Network
Omdat de rekenintensieve scans in de cloud worden uitgevoerd, is de impact op uw lokale resources vrijwel nihil. Dit betekent dat u geen verlies van de snelheid of de prestaties van het systeem hoeft te accepteren. En de vertrouwelijkheid van uw gegevens wordt te allen tijde gewaarborgd: Bitdefender scant de werkelijke inhoud van uw bestanden niet, noch worden ze ooit geüpload of opgeslagen in de cloud.

Versnel uw apparaten
Verhoog de prestaties van uw apparaten met OneClick Optimizer.

Bitdefender Photon™
Dankzij deze innovatieve en unieke technologie kunnen Bitdefender Premium Security 10-apparaten zich gedurende 1 jaar aanpassen aan de hardware- en softwareconfiguratie van uw systeemJaarPremium VPN. Dit bespaart systeembronnen en verhoogt de prestaties en snelheid van het systeem.

Spel-, film- en werkmodus
Bitdefender Premium Security 10 apparaten 1 jaar JaarPremium VPN herkent of u speelt, werkt of een film bekijkt en weet dat u niet gestoord wilt worden door onnodige verzoeken. Zodat je je kunt concentreren op de belangrijke dingen in het leven. Afhankelijk van hoe u uw apparaten gebruikt, stopt Bitdefender pop-ups, past het de grafische instellingen aan en pauzeert het de onbelangrijke achtergrondactiviteit, zodat u optimaal van uw apparaat kunt genieten.

Werking op batterijen
Deze handige en intelligente functie verlengt de levensduur van de batterij van de laptop door tijdelijk verschillende systeeminstellingen aan te passen, zoals het display, de systeemkoeling, systeemupdates en Bluetooth-verbindingsinstellingen.

Privacy

De uitgebreide beveiligingsoplossing van Bitdefender zorgt ervoor dat uw privacy en gegevens op het netwerk worden beschermd.

Bitdefender VPN NIEUW
Met Bitdefender Premium Security 10 apparaten 1 jaar JaarPremium VPN hoeft u zich nooit meer zorgen te maken over uw privacy op het net. Uw online activiteiten worden beschermd door de versleuteling van al het dataverkeer. Met Bitdefender Premium Security 10 apparaten 1 jaar JaarPremium VPN ontvangt u tot 200 MB gecodeerd verkeer per dag op uw Windows, Android, macOS en iOS-apparaten.

Encryptie
Maak gecodeerde, met een wachtwoord beveiligde datakluizen op uw computer. Dit zorgt ervoor dat vertrouwelijke en geheime documenten goed worden beschermd.

Kinderslot
Ouderlijk toezicht biedt ouders digitale ondersteuning en extra online veiligheid voor kinderen. Bescherm ze tegen ongepaste inhoud en beperk de schermtijd voor elk van uw kinderen. Registreer u bij Bitdefender Central om op de hoogte te blijven van de activiteiten van uw kinderen.

WLAN-veiligheidsadviseur
Beoordeel de veiligheid van uw WLAN-netwerk en router vanaf elke plek

Portemonnee
Bewaar uw wachtwoorden, creditcardgegevens en andere gevoelige gegevens in een beveiligde cyber kluis. Met de wachtwoordmanager kunt u automatisch online formulieren invullen en ook suggesties voor veilige wachtwoorden ontvangen.

Kwetsbaarheidsbeoordeling
Zoek met één klik naar beveiligingslekken en kwetsbaarheden. Bitdefender controleert uw pc op verouderde en kwetsbare software, ontbrekende Windows beveiligingsupdates en mogelijk onveilige systeeminstellingen en stelt optimale oplossingen voor.

Webcambeveiliging
Bescherm uw privacy en voorkom dat uw webcam u bespioneert. Webcambeveiliging brengt u onmiddellijk op de hoogte van pogingen om toegang te krijgen tot uw webcam en blokkeert ongeoorloofde toegang.

Veilig online bankieren verbeterd
Doe uw bankzaken en winkelen in een unieke browser die speciaal is ontworpen om uw transacties te beschermen tegen frauduleuze pogingen. Met Bitdefender Safepay™ kunt u nu uw creditcardgegevens automatisch laten invoeren.

Firewall voor uw privacy
Met Bitdefender Premium Security 10 apparaten 1 jaar JaarPremium VPN, profiteert u van een extra beveiligingsniveau dat uw persoonlijke gegevens beschermt tegen toegang door hackers en gegevensjagers.

Bescherming in sociale netwerken
Bescherm uzelf tegen schadelijke links en andere online bedreigingen die uw sociale netwerkvrienden onbewust verspreiden.

Vijfversnipperaar
Met deze tool worden bestanden permanent van uw PC verwijderd zonder sporen achter te laten.

Bescherming

Bitdefender voert consequent de beste bescherming uit in de malwaredetectietests van onafhankelijke instituten.

Bitdefender-schild
Bitdefender Shield zorgt voor alle veiligheidskwesties, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over de details. Bitdefender heeft een aantal technologieën ontwikkeld die er op betrouwbare wijze voor zorgen dat alle bedreigingen automatisch worden gedetecteerd en verwijderd zonder uw Mac te vertragen. Na de activering is je werk gedaan.

Time
Machine Protection
Als u Time Machine gebruikt om een back-up te maken van uw bestanden, biedt Time Machine Protection extra bescherming tegen geavanceerde ransomware-aanvallen. Ransomware is bijzonder gevaarlijke malware die uw waardevolle bestanden zoals foto's, video's en andere documenten versleutelt, waardoor ze onbruikbaar worden. De fraudeurs eisen losgeld voor de ontcijfering. Met Time Machine kunnen Mac-gebruikers hun bestanden terugzetten zonder losgeld te betalen. Time Machine Protection geeft u een krachtig hulpmiddel tegen deze malware die probeert uw reservekopieën te versleutelen of te vernietigen.

Cross-Platform Malware Detectie
Hoewel malware die gericht is op Windows-systemen niet schadelijk kan zijn voor uw Mac, moet u er ook zeker van zijn dat u het niet per ongeluk doorgeeft aan pc-gebruikers. Bitdefender detecteert en verwijdert niet alleen Mac-specifieke malware, maar ook alle inhoud die gevaarlijk kan zijn voor Windows-systemen. Dit voorkomt dat u geïnfecteerde bestanden doorstuurt naar Windows-gebruikers.

Secure Files IMPROVED
Met Secure Files bit defender kunt u voorkomen dat onbevoegden toegang krijgen tot uw belangrijkste bestanden. Voeg gewoon uw mappen toe aan de controlelijst om ze te beschermen tegen ransomware en andere soorten malware. Alleen applicaties die u als betrouwbaar hebt geclassificeerd, hebben dan toegang tot uw beveiligde bestanden.

Adware-blokker
Niemand houdt van vervelende adware die in de browser opent zonder dat er gevraagd wordt. Zelfs Macs kunnen opdringerige adware-programma's op het internet oppikken die je kunnen afleiden, vertragen en irriteren. Bitdefender detecteert en verwijdert adware, gevaarlijke kaperprogramma's, ongewenste werkbalken en andere vervelende browseradditieven die zonder uw toestemming zijn geïnstalleerd. Je kunt je Mac dus met een gerust hart gebruiken.

PC-prestaties:

De beveiligingssoftware van Bitdefender levert geoptimaliseerde snelheid en onovertroffen prestaties op alle platforms.

Bliksemsnelle scans
De beste bescherming is geweldig, maar het is nog beter als het ook onvergelijkbaar krachtig en snel is. Bitdefender combineert nauwkeurigheid en snelheid. Het resultaat: bliksemsnelle scans en de beste detectiepercentages in de industrie.

Beveiliging tegen de wolk - de klok rond
Dankzij regelmatige updates is Bitdefender in staat om opkomende bedreigingen te detecteren. We gebruiken ongelooflijk krachtige cloud-gebaseerde technologie om bedreigingen op te sporen en te elimineren, ongeacht hun oorsprong. U kunt dus wereldwijd vertrouwen op actieve bescherming. Omdat de meest rekenintensieve bewerkingen in de cloud worden uitgevoerd, worden de bronnen van uw Mac-apparaat niet belast en zijn uw persoonlijke gegevens veilig op uw computer.

Stuurautomaat GETROKKEN
De nieuwe stuurautomaat is nu beschikbaar voor u als "veiligheidsadviseur" om u nog uitgebreider te informeren over uw veiligheidssituatie. Dankzij de intelligente functies kan het systeem veiligheidsmaatregelen voorstellen in overeenstemming met de vereisten van uw systeem en uw gebruiksgedrag.

Privacy

De uitgebreide beveiligingsoplossing van Bitdefender zorgt ervoor dat uw privacy en gegevens op het netwerk worden beschermd.

Bitdefender VPN NIEUW
Met Bitdefender VPN hoeft u zich nooit meer zorgen te maken over uw privacy op het net. Uw online activiteiten worden beschermd door de versleuteling van al het dataverkeer. Met Bitdefender Family Pack 2023 ontvangt u tot 200 MB gecodeerd verkeer per dag op uw Windows, Android, macOS en iOS-apparaten.

Preventie van internetaanvallen
Bitdefender biedt bescherming voor al uw activiteiten op het internet, inclusief winkelen en bankieren. Ongepaste inhoud wordt eruit gefilterd. Wanneer de automatische beveiliging is ingeschakeld, scant de op kunstmatige intelligentie gebaseerde software de links voordat u erop klikt, zodat u nooit meer per ongeluk op een malware-site terechtkomt.

Anti-Phishing
Online fraude neemt toe, maar de geavanceerde phishingbescherming van Bitdefender beschermt u gemakkelijk tegen alle bedreigingen. De Premium Security 10-apparaten van Bitdefender van 1 jaarJaarPremium VPN's, vinden en blokkeren zogenaamd legitieme websites die alleen geïnteresseerd zijn in het stelen van financiële informatie, zoals wachtwoorden en creditcardnummers.

Kinderslot
Ouderlijk toezicht biedt ouders digitale ondersteuning en extra online veiligheid voor kinderen. Met Bitdefender Central kunt u hen beschermen tegen ongepaste inhoud en de schermtijd voor elk van uw kinderen beperken.

Bescherming

Bitdefender voert consequent de beste bescherming uit in de malwaredetectietests van onafhankelijke instituten.

Anti-diefstal
Met de Bitdefender-antidiefstalbeveiliging kunt u uw iPhone op afstand lokaliseren of vergrendelen in geval van verlies of diefstal en alle opgeslagen gegevens verwijderen.

PC-prestaties:

De beveiligingssoftware van Bitdefender levert geoptimaliseerde snelheid en onovertroffen prestaties op alle platforms.

Stuurautomaat GETROKKEN
De nieuwe stuurautomaat is nu beschikbaar voor u als "veiligheidsadviseur" om u nog uitgebreider te informeren over uw veiligheidssituatie. Dankzij de intelligente functies kan het systeem veiligheidsmaatregelen voorstellen in overeenstemming met de vereisten van uw systeem en uw gebruiksgedrag.

Privacy

De uitgebreide beveiligingsoplossing van Bitdefender zorgt ervoor dat uw privacy en gegevens op het netwerk worden beschermd.

Bitdefender VPN NIEUW
Met Bitdefender VPN hoeft u zich nooit meer zorgen te maken over uw privacy op het net. Uw online activiteiten worden beschermd door de versleuteling van al het dataverkeer. Met Bitdefender Premium Security 10 apparaten 1 jaar JaarPremium VPN ontvangt u tot 200 MB gecodeerd verkeer per dag op uw Windows, Android, macOS en iOS-apparaten.

Kinderslot GETROKKEN
Ouderlijk toezicht biedt ouders digitale ondersteuning en extra online veiligheid voor kinderen. Beperk de tijd van het scherm voor elk van uw kinderen en bepaal hun locatie op elk moment. Bespaar hen de ongeliefde oproep en laat de app u informeren over hun veilige aankomst op hun bestemming. Registreer u bij Bitdefender Central om op de hoogte te blijven van de activiteiten van uw kinderen.

Rekeningbescherming
Gebruik uw iPhone om te controleren of uw online gebruikersaccounts worden beïnvloed door een gegevenslek. Gezien het feit dat populaire websites en apps herhaaldelijk worden beïnvloed door het uitlekken van gegevens, kunt u snel het overzicht verliezen over welke van uw gebruikersaccounts worden beïnvloed. Account Protection informeert u wanneer uw gegevens in gevaar zijn en laat u reageren op basis van de status ervan.

Bescherming

Bitdefender voert consequent de beste bescherming uit in de malwaredetectietests van onafhankelijke instituten.

Behoeften & installatie eindcontrole
Scan uw Android-telefoon of -tablet op elk gewenst moment om er zeker van te zijn dat er geen problemen zijn met uw apps. Bovendien scant de virusbeveiligingsmodule elke app bij de installatie en informeert u onmiddellijk over eventuele gevaren.

Draag op
Zorg ook voor mobiele beveiliging op uw Smart Watch. Heb je je telefoon verkeerd geplaatst? Met behulp van uw Android Wear-toestel kunt u een pieptoon op uw smartphone laten horen om hem weer te vinden, of u kunt een melding krijgen als u te ver weg komt.

internetbeveiliging
Surfen op het internet kan veel gevaren met zich meebrengen. Maar de Android-beveiligingsoplossing beschermt u bij elke beurt. U wordt betrouwbaar gewaarschuwd voor websites waar malware, phishingpogingen en andere frauduleuze inhoud op u wachten.

PC-prestaties:

De beveiligingssoftware van Bitdefender levert geoptimaliseerde snelheid en onovertroffen prestaties op alle platforms.

Stuurautomaat GETROKKEN
De nieuwe stuurautomaat is nu beschikbaar voor u als "veiligheidsadviseur" om u nog uitgebreider te informeren over uw veiligheidssituatie. Dankzij de intelligente functies kan het systeem veiligheidsmaatregelen voorstellen in overeenstemming met de vereisten van uw systeem en uw gebruiksgedrag.

Snelle en hulpbronefficiënt
e
Bitdefender is een verbazingwekkend krachtige software tegen malware, maar bespaart de middelen van uw smartphone - u zult geen enkele prestatievermindering opmerken. On-demand scans zijn bliksemsnel, en het opstarten duurt slechts een seconde langer.

Langere levensduur van de batterij met optimale prestaties
Bitdefender is ontworpen om de best mogelijke bescherming te bieden en tegelijkertijd middelen te besparen. Omdat de meeste rekenintensieve verwerking in de cloud plaatsvindt, is het grondstoffenverbruik op uw apparaten verwaarloosbaar en wordt de levensduur van de batterij niet beïnvloed.

Privacy

De uitgebreide beveiligingsoplossing van Bitdefender zorgt ervoor dat uw privacy en gegevens op het netwerk worden beschermd.

Bitdefender VPN NIEUW
Met Bitdefender VPN hoeft u zich nooit meer zorgen te maken over uw privacy op het net. Uw online activiteiten worden beschermd door de versleuteling van al het dataverkeer. Met Bitdefender Premium Security 10 apparaten 1 jaar JaarPremium VPN ontvangt u tot 200 MB gecodeerd verkeer per dag op uw Windows, Android, macOS en iOS-apparaten.

App Lock
Bescherm uw persoonlijke apps zodat niemand met uw instellingen of privégegevens kan knoeien. Met Bitdefender kunt u uw apps beschermen tegen toegang via PIN en zo een ander beveiligingsniveau toevoegen. Als het apparaat zich op een vertrouwd draadloos netwerk bevindt, biedt de Smart Unlock-functie directe toegang tot de beveiligde apps zonder deze te ontgrendelen.

Anti-diefstal
Met de antidiefstalbeveiliging van Bitdefender kunt u uw apparaat op afstand lokaliseren of vergrendelen in geval van verlies of diefstal, evenals alle opgeslagen gegevens verwijderen en berichten verzenden. Het leert ook je Android telefoon zelfverdediging: Als iemand met uw telefoon knoeit tijdens uw afwezigheid, maakt hij automatisch een foto en stuurt deze per e-mail naar u toe.

Privacy Adviseur
Er zijn zoveel apps geïnstalleerd op je telefoon of tablet. U moet precies weten welke activiteiten ze op uw apparaat uitvoeren en wat er met uw gegevens gebeurt. Wordt je vertrouwen in het geheim misbruikt? Worden er privégegevens openbaar gemaakt? De privacyadviseur houdt uw apps in de gaten en vertelt u op de achtergrond wat ze doen - u hebt dus altijd de volledige controle.

Rekeningbescherming GETROKKEN
Controleer of uw online gebruikersaccounts worden beïnvloed door een gegevenslek. Gezien het feit dat populaire websites en apps herhaaldelijk worden beïnvloed door het uitlekken van gegevens, kunt u snel het overzicht verliezen over welke van uw gebruikersaccounts worden beïnvloed. Account Protection informeert u wanneer uw gegevens in gevaar zijn en laat u reageren op basis van de status ervan.

Kinderslot
Ouderlijk toezicht biedt ouders digitale ondersteuning en extra online veiligheid voor kinderen. Bescherm uw kinderen tegen ongepaste inhoud en beperk de tijd van het scherm voor elk van uw kinderen. Bepaal uw locatie op elk gewenst moment. Bespaar hen de ongeliefde oproep en laat de app u informeren over hun veilige aankomst op hun bestemming. Controleer wie er sms'jes naar uw kinderen kan sturen en zorg ervoor dat onbekende nummers worden geblokkeerd. Registreer u bij Bitdefender Central om op de hoogte te blijven van de activiteiten van uw kinderen.

Leveringsomvang:

 • Originele licentiesleutel Bitdefender Premium Security 10 apparaten 1 jaar JaarPremium VPN
 • Geverifieerde Highspeed Downloadlink om de software snel en veilig te kunnen downloaden.
 • factuur met gedeclareerde BTW
 • Instructies voor een eenvoudige installatie.

Opmerking: Deze aanbieding bevat geen productcodesticker (COA-etiket). Dit aanbod is gericht op zowel particulieren als bedrijven, zakelijke klanten, overheden, organisaties, scholen, gemeenschappen en kerken.

 

Systeemvereisten Windows:

Besturingssysteem: Windows 7 met Service Pack 1, Windows 8, Windows 8.1 en Windows 10

Processor: Intel CORE 2 Duo (2 GHz) of gelijkwaardig

Geheugen (RAM): 2 GB

Beschikbare vrije ruimte op de harde schijf: 2,5 GB vrij geheugen

Internet Explorer versie 10 of hoger

Systeemvereisten MAC:

Besturingssysteem: macOS X Yosemite (10.10) en hoger

Vrije ruimte op de harde schijf: 1 GB vrij geheugen

Ondersteunde browsers: Safari , Firefox , Google Chrome

U kunt Bitdefender VPN alleen installeren op Intel-gebaseerde Macintosh-computers met macOS Sierra (10.12 en hoger).

Systeemvereisten IOS:

Besturingssysteem: iOS 11.2 en hoger

Een actieve internetverbinding

Systeemvereisten Android:

Besturingssysteem: Android 4.1 en hoger

Een actieve internetverbinding

eigenschappen: "Bitdefender Premium Security 2024, 10 apparaten 1 Jaarincl. Premium VPN"
Besturingssysteem:
Android
iOS
macOS
Windows
Inbegrepen Toepassingen:
Bescherming tegen phishing
Bescherming Tegen Virussen
Bescherming van de Privacy
Firewall
Kinderslot
Multi Apparaat
PC Optimizer
Veilig Bankieren
VPN
Hoe beschermt Bitdefender Premium Security mij tegen cyberdreigingen?
Onafhankelijke testresultaten hebben de afgelopen 10 jaar keer op keer bewezen dat Bitdefender Premium Security je de beste bescherming in de branche biedt. Je krijgt een groot aantal krachtige beveiligings- en privacyfuncties voor je Windows-, Android- of iOS-apparaat - plus bonusfuncties waaronder onbeperkt Premium VPN. Bitdefender Premium Security wordt snel geïnstalleerd, is uiterst gebruiksvriendelijk en reageert direct op cyberdreigingen zonder de prestaties van je systeem te beïnvloeden.
Beschermt Bitdefender Premium Security mij ook tegen ransomware?
Ransomware is een vorm van malware die de toegang tot de persoonlijke bestanden op je computer blokkeert totdat de aanvaller het geëiste bedrag betaald krijgt. Bitdefender Premium Security biedt onverslaanbare ransomwarebescherming die je documenten, foto's en video's beschermt tegen alle bekende en nieuwe cyberdreigingen. Met behulp van meerdere beschermingslagen die ontworpen zijn om malware te detecteren tijdens de verschillende stadia van een aanval, kan deze premium beveiligingssuite zelfs de nieuwste ransomwarefamilies detecteren.
Voor welke apparaten en besturingssystemen is Bitdefender Premium Security geschikt?
Bitdefender Premium Security beschermt je Windows pc's en Macs en ook Android en iOS smartphones en tablets tegen alle cyberdreigingen.
Waarin verschilt Bitdefender Premium Security van de andere Bitdefender-beveiligingssuites?
Bitdefender Premium Security omvat Bitdefender Total Security, Bitdefender Premium VPN zonder datalimiet & geprioriteerde Premium Support*. Bitdefender Premium Security omvat Bitdefender Total Security, Premium VPN voor onbeperkt dataverkeer. Met Bitdefender Premium Security krijg je cross-platform bescherming voor Windows pc's, Macs, Android en iOS smartphones en tablets op maximaal 10 apparaten. Voor kleine bedrijven is Bitdefender Small Office Security ideaal en beschikbaar voor maximaal 20 apparaten. *De dienst is alleen beschikbaar in het Engels en via chat. Voor alle andere ondersteuningskanalen gelden de normale antwoordtijden.
Hoe en wanneer krijg ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productsleutels en toegang tot het downloadcentrum worden u direct na uw aankoop per e-mail ter beschikking gesteld.
Welke betalingsopties zijn voor mij beschikbaar?
PayPal, Amazon Pay, directe bankoverschrijving, creditcard, Apple Pay, vooruitbetaling, aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkwinkel. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
eigenschappen: "Bitdefender Premium Security 2024, 10 apparaten 1 Jaarincl. Premium VPN"
Besturingssysteem:
Android
iOS
macOS
Windows
Inbegrepen Toepassingen:
Bescherming tegen phishing
Bescherming Tegen Virussen
Bescherming van de Privacy
Firewall
Kinderslot
Multi Apparaat
PC Optimizer
Veilig Bankieren
VPN
Prijsstelling meerWelke Factoren Beïnvloeden Onze Prijzen?

Onze prijsstelling is gebaseerd op verschillende factoren en omvat een combinatie van bewezen strategieën in de softwarehandel:

 • Inkoopstrategieën
  Door bundeling van hoeveelheden, onze 14 jaar marktervaring op internationaal niveau en expertise in softwarehandel behalen we kostenbesparingen en efficiënte inkoopmethoden.
 • Afschaffing van Leverings- en Opslagkosten
  Efficiënt digitaal voorraadbeheer minimaliseert opslag- en logistieke kosten.
 • Relatiebeheer met Leveranciers
  Directe import en langdurige relaties met fabrikanten en distributeurs stellen ons in staat om tussenpersonen over te slaan en exclusieve speciale voorwaarden te bieden.
 • Regionale Prijzen
  We passen onze prijzen aan op basis van regio en valuta om rekening te houden met de wereldwijde marktomstandigheden.
 • Automatisering
  Het gebruik van moderne technologieën maakt efficiënt order- en klantonderzoek mogelijk, waardoor kosten worden verlaagd.
 • Kostenbeheer in Marketing
  De belangrijkste reclamestrategie richt zich op de tevredenheid van onze klanten en vertrouwt voornamelijk op aanbevelingen.
 • Lage Winstmarge
  Onze belangrijkste focus bij Blitzhandel24 ligt op klanttevredenheid en het uitbreiden van onze klantenbasis, waarbij we een slanke winstmarge behouden.

 

Veiligheid en Kwaliteit: Onze Belofte aan U

Kwaliteit staat voorop

Ondanks onze concurrerende prijzen blijft de kwaliteit van onze producten op het hoogste niveau.

Wij garanderen onze klanten eersteklas kwaliteit tegen de beste prijs. Alle producten bij Blitzhandel24 zijn getest en geverifieerd.
Veiligheid en Vertrouwen

Uw veiligheid is belangrijk voor ons. Daarom bieden wij u dekking tot €20.000 via Trusted Shops.

Onze online winkel is juridisch beschermd door het EHI-keurmerk, zodat u met vertrouwen kunt winkelen.

 

Als u verdere vragen of zorgen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn hier om u te helpen!Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "Bitdefender Premium Security 2024, 10 apparaten 1 Jaarincl. Premium VPN"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken