Gratis hotline 0800 2633100
 
Batch Picture Protector

Batch Picture Protector

€ 40,62 *

incl. BTW gratis verzending

 • BH2003
 • Permanent geldig
 • Meertalig
 • Wereldwijd
[Back-up] Gegevensdrager naar uw software
Beste Batch Watermerk Software voor Windows PC Hoe kun je foto's van een copyright voorzien...meer

Productinformatie "Batch Picture Protector"

Beste Batch Watermerk Software voor Windows PC

Hoe kun je foto's van een copyright voorzien

Je kunt je foto's beschermen door dit programma te gebruiken als copyright generator. Je kunt je foto's auteursrechtelijk beschermen door een watermerk te maken en het te plaatsen als auteursrechtelijke handtekening voor je foto's. Je kunt Batch Watermark Software zelfs gebruiken als logo maker om een watermerk te maken om je foto's te beschermen.

Hoe maak je een watermerk met Batch Watermerk Software

Als je Batch Picture Protector gebruikt, kun je met de beste watermerk software tekst, logo's, merknamen en copyright symbolen aan je foto's toevoegen. Dit beschermt je foto's en laat anderen zien dat jij de rechten erop bezit, zodat ze niet gereproduceerd kunnen worden.

Deze software werkt met veel verschillende formaten, waaronder JPG, BMP, TIFF, GIF, PNG, PCX en TGA. Je kunt de watermerkafbeelding toevoegen en de foto's opslaan. Dit is handig als je een ontwerper, schilder, spandoekenmaker of fotograaf bent, omdat je je foto's kunt publiceren en weet dat ze beschermd zijn.

Zodra je de foto of foto's hebt geüpload naar de foto-watermerksoftware met Bestand toevoegen, kun je je watermerk maken. Sla het op en kies dan Load Watermark om een watermerk te kiezen dat je al hebt gemaakt. Je kunt het selecteren en opslaan op de foto's. Dit is het hele proces.

Batch watermerken maken

Als je watermerken voor foto's maakt, bescherm je je foto's. Je kunt een watermerk maken voor een enkele foto, of je kunt deze software gemakkelijk gebruiken om je watermerk op meerdere foto's in batchmodus te plaatsen. Klik gewoon op batchmodus en voeg je watermerk toe.

Automatische plaatsing van het watermerk: je kunt het plaatsen waar je wilt

Wanneer je een watermerk aan je foto toevoegt, kun je het plaatsen waar je maar wilt. Als je het toevoegt aan een liggende of staande foto, kun je ervoor zorgen dat het niet interfereert met het onderwerp op je foto. Selecteer gewoon het gedeelte van de foto waar je het watermerk wilt hebben en de software doet de rest.

Handmatig het watermerk plaatsen

Als je het watermerk op je foto plaatst en het staat niet helemaal goed, kun je het handmatig verplaatsen naar waar je het wilt hebben. Als je eenmaal je watermerk op je foto's hebt geplaatst, kun je de nodige handmatige aanpassingen doen om het watermerk precies daar te plaatsen waar je het wilt hebben. Je kunt het verplaatsen met het gereedschap Positie.

Watermerk toevoegen als tegel (vulling) voor maximale bescherming

Als je je afbeelding zoveel mogelijk wilt beschermen, kun je tegelwatermerken gebruiken om de afbeelding volledig te bedekken. De beste watermerksoftware voor Windows herhaalt het tekst- of logo-watermerk zodat het de hele afbeelding bedekt. Als je het scherm Watermerk geopend hebt, kijk dan in de opties en herhaal het watermerk om je hele afbeelding te bedekken.

Opdrachtregel-modus

De Batch Picture Protector software heeft een opdrachtregelmodus. Je kunt een opdrachtregel typen zoals de volgende:

PicWatermark.exe -in "inputFile" -out "outputFolder" -wm "WatermarkFile.wat"

In dit geval is -in het pad naar de invoer van de te watermerken afbeelding, -out het pad naar de uitvoermap waar de gewatermerkte foto zal worden opgeslagen, en -wm het pad naar het watermerkbestand. Je moet dit bestand in GUI-modus maken met het commando Watermerk opslaan. Zo kun je het proces van watermerken maken automatiseren.

Systeemeisen

Besturingssysteem:
Windows 7, Windows 10, Windows 11

Hoe en wanneer krijg ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productsleutels en toegang tot het downloadcentrum worden u direct na uw aankoop per e-mail ter beschikking gesteld.
Welke betalingsopties zijn voor mij beschikbaar?
PayPal, Amazon Pay, directe bankoverschrijving, creditcard, Apple Pay, vooruitbetaling, aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkwinkel. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
Prijsstelling meerWelke Factoren Beïnvloeden Onze Prijzen?

Onze prijsstelling is gebaseerd op verschillende factoren en omvat een combinatie van bewezen strategieën in de softwarehandel:

 • Inkoopstrategieën
  Door bundeling van hoeveelheden, onze 14 jaar marktervaring op internationaal niveau en expertise in softwarehandel behalen we kostenbesparingen en efficiënte inkoopmethoden.
 • Afschaffing van Leverings- en Opslagkosten
  Efficiënt digitaal voorraadbeheer minimaliseert opslag- en logistieke kosten.
 • Relatiebeheer met Leveranciers
  Directe import en langdurige relaties met fabrikanten en distributeurs stellen ons in staat om tussenpersonen over te slaan en exclusieve speciale voorwaarden te bieden.
 • Regionale Prijzen
  We passen onze prijzen aan op basis van regio en valuta om rekening te houden met de wereldwijde marktomstandigheden.
 • Automatisering
  Het gebruik van moderne technologieën maakt efficiënt order- en klantonderzoek mogelijk, waardoor kosten worden verlaagd.
 • Kostenbeheer in Marketing
  De belangrijkste reclamestrategie richt zich op de tevredenheid van onze klanten en vertrouwt voornamelijk op aanbevelingen.
 • Lage Winstmarge
  Onze belangrijkste focus bij Blitzhandel24 ligt op klanttevredenheid en het uitbreiden van onze klantenbasis, waarbij we een slanke winstmarge behouden.

 

Veiligheid en Kwaliteit: Onze Belofte aan U

Kwaliteit staat voorop

Ondanks onze concurrerende prijzen blijft de kwaliteit van onze producten op het hoogste niveau.

Wij garanderen onze klanten eersteklas kwaliteit tegen de beste prijs. Alle producten bij Blitzhandel24 zijn getest en geverifieerd.
Veiligheid en Vertrouwen

Uw veiligheid is belangrijk voor ons. Daarom bieden wij u dekking tot €20.000 via Trusted Shops.

Onze online winkel is juridisch beschermd door het EHI-keurmerk, zodat u met vertrouwen kunt winkelen.

 

Als u verdere vragen of zorgen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn hier om u te helpen!Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "Batch Picture Protector"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken