Gratis hotline 0800 2633100
 
Avira System Speedup Pro
Dit product is momenteel niet beschikbaar!

Onze aanbeveling

Avast Premium Security 2023 Avast Premium Security 2023
De perfecte bescherming tegen virussen In de wereld van vandaag is een doeltreffende bescherming tegen virussen bijzonder belangrijk. Er komen steeds meer berichten over aanvallen van hackers, waardoor gevoelige gegevens speciaal...
vanaf € 10,12 * € 20,33 *
In slechts één minuut kun je je ontdoen van alle oncontroleerbare processen, foutieve...meer

Productinformatie "Avira System Speedup Pro"

In slechts één minuut kun je je ontdoen van alle oncontroleerbare processen, foutieve registervermeldingen en corrupte bestanden die je computer vertragen.

Belangrijke informatie: Merk op dat de licentie actief is vanaf de dag van aankoop. Je ontvangt geen code, maar de inloggegevens. De inloggegevens kunnen dan naar believen veranderd worden.

Ontsluit het potentieel van je computer, optimaliseer het gebruik van je programma's en bestanden en herontdek zijn maximale prestaties     

 •  Creëert meer geheugen en een snellere PC
 •  Optimaliseert de opstarttijd
 •  Voorkomt crashes en vertragingen
 •  Schoont je Windows register op

Intuïtief
Met zijn strakke, eenvoudige vormgeving en duidelijke gebruikersinterface maakt System Speedup Pro het gemakkelijk om je computer in onberispelijke conditie te houden.

Informatief
De meeste gelijksoortige programma's doen gewoon hun werk - en laten je niet in het ongewisse. System Speedup Pro toont je de resultaten van de optimalisatie in detail.

Bevrijd jezelf van bloatware en data troep

Is je PC overbelast? Nemen monsterbestanden te veel ruimte in beslag? Word je vertraagd door fouten in het register? Lukt het je niet om bloatware te verwijderen? Avira System Speedup Pro identificeert en verwijdert alles wat de prestaties van je PC aantast. Maak je PC schoon met slechts één klik of laat hem elke week automatisch schoonmaken.

Laat je PC maximaal presteren

Hoe meer programma's je hebt, hoe trager ze worden. Avira System Speedup Pro verbetert automatisch de prestaties en vermindert vertragingen. Het defragmenteert ook je harde schijf voor betere algemene prestaties en verkort de opstarttijd van je PC aanzienlijk.

Ruim je register op

Het register doet belangrijk werk achter de schermen van Windows apparaten. Na verloop van tijd stapelt het echter ongeldige registervermeldingen of resten van niet geïnstalleerde software op, wat crashes, vertragingen en andere fouten veroorzaakt. System Speedup Pro heeft een diepe analyse functie en identificeert en herstelt 100% van de register problemen.

Meer streaming plezier en surfplezier

Pagina's laden sneller, video's lopen vloeiender en je algemene online ervaring verbetert. Avira System Speedup Pro schoont je browser op en optimaliseert je netwerkverkeer.

Bescherming van de privacy

System Speedup wist je digitale sporen volledig en voorkomt dat meer dan 2500 toepassingen en programma's informatie over je delen. Je online activiteiten blijven dus je privé-zaken (sorry, hackers en nieuwsgierige huisgenoten).

Verleng de levensduur van je batterij

Ben je het zat dat je batterij onderweg steeds leegraakt? Heb je meer vermogen nodig voor CPU-intensieve taken? Optimaliseer je stroomverbruik en prestaties met System Speedup Pro's twee aanpasbare energiestanden en Microsoft's Windows Mode.

Systeemeisen

 • Windows 7
 • Windows 8
 • Windows 8.1
 • Windows 10
Hoe en wanneer krijg ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productcodes en toegang tot het downloadcentrum worden u direct na uw aankoop per e-mail ter beschikking gesteld, tenzij een datamedium is besteld.
Welke betalingsopties zijn voor mij beschikbaar?
PayPal, Amazon Pay, directe bankoverschrijving, creditcard, Apple Pay, vooruitbetaling, aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkwinkel. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
Prijsstelling meer

Hoe komen onze prijzen tot stand?

Het basisprincipe van softwarehandel is de kunst van het weglaten.

 • Door hoeveelheden te bundelen
 • Elimineer leverings- en opslagkosten door virtueel voorraadbeheer.
 • Direct invoer
 • Langdurige relatie met distributeurs.
 • Kleine winstmarge, de belangrijkste prioriteit bij Blitzhandel24 is waardecreatie en de groei van het klantenbestand.
 • Een centrale en lean administratie.
 • Bulkaankopen van geautoriseerde leveranciers / distributeurs.
 • Eliminatie van hoge marketinginvesteringen, omdat we in staat zijn om gericht in te spelen op de behoeften van onze klanten en zo het concept van ''reclame door middel van referenties'' op betrouwbare wijze kunnen implementeren.
 • Maakt dit de kwaliteit slechter?

  We beloven onze klanten uitstekende kwaliteit. De prijzen hebben op geen enkele manier invloed op de kwaliteit, onze klanten ontvangen geteste, geverifieerde producten. Bovendien hebt u met Blitzhandel24 tot € 20.000 bescherming via Trusted Shops en een wettelijk beveiligde winkel met EHI-keurmerk.

Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "Avira System Speedup Pro"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken