Gratis hotline 0800 2633100
 
Avast Ultimate Suite 2024

Avast Ultimate Suite 2024

€ 15,20 * € 50,83 * (Array % bespaard)

incl. BTW gratis verzending

 • 241820630
 • AVASTPREM1PC1J
 • 1 Jaar
 • Meertalig
 • Wereldwijd

Apparaat:

Jaar/jaren:

[Back-up] Gegevensdrager naar uw software
Het ultieme beschermingspakket IMPORTANT! Platforms: Operating systems:...meer

Productinformatie "Avast Ultimate Suite 2024"

Het ultieme beschermingspakket

Productdozen

IMPORTANT! Platforms:

Operating systems: WindowshXlToyYdJvThx apple ios AndroidCLOh7FDaUHB3d
1 Device

     
3 Devices5 Devices
10 Devices
 

Avast Ultimate Suite 2024 biedt zijn gebruikers een compleet beschermingspakket met vele nuttige functies. Van bescherming tegen virussen tot een effectieve VPN (Virtual Private Network) om volledig anoniem te surfen, de Avast Ultimate Suite combineert alle nuttige tools. De bundel zorgt ervoor dat alle virussen en kwaadaardige software uit de buurt van de computer of zelfs mobiele apparaten worden gehouden.

Koop Avast Ultimate Suite voor honderd procent bescherming


Als u besluit Avast Ultimate te kopen, krijgt u een compleet pakket dat all-round bescherming biedt. Juist in deze tijd is het van groot belang om een betrouwbaar antivirus te kopen. Hackers en cybercriminelen worden steeds geraffineerder en de bijbehorende malware maakt het de huidige standaard virusscanners veel moeilijker dan een paar jaar geleden. Perfect vervalste phishing-e-mails, Trojaanse paarden, geavanceerde spyware en vele andere bedreigingen liggen op de loer op het net en kunnen in het ergste geval uw eigen computer vernietigen.


Het is daarom raadzaam om Avast Antivirus te installeren om uw gevoel van veiligheid aanzienlijk te verbeteren. Als u besluit Avast te kopen, krijgt u met de Avast Ultimate Suite in totaal drie verschillende programma's, die een grote verscheidenheid aan bedreigingen kunnen afweren.

Avast Ultimate Suite 2024 - welke programma's zijn inbegrepen?


Voordat u Avast Ultimate koopt, is het belangrijk om te kijken naar de meegeleverde software. In totaal zijn er drie verschillende hulpmiddelen in de bundel, die bijzonder nuttige functies hebben.

Gebruikers die Avast Ultimate kopen, ontvangen de volgende tools

Avast Antivirus Premium Beveiliging


Avast Antivirus Premium Security Software is een effectief antivirussysteem. Het programma beschermt de computer en mobiele apparaten effectief tegen malware zoals malware, spyware, ransomware en andere gevaarlijke programma's. Bovendien kan het worden gebruikt om veiligheidsleemten in het eigen WLAN-netwerk op te sporen. In totaal kunnen tot 10 apparaten worden uitgerust met Avast Antivirus. Wie de antivirus wil kopen, kan dat doen op alle gangbare platforms. Avast Premium Security is compatibel met Linux, Windows en Apple besturingssystemen.

Avast SecureLine VPN


Als u de Avast Ultimate Suite wilt kopen, krijgt u niet alleen een effectieve bescherming tegen virussen, maar kunt u ook uw privacy op het internet enorm vergroten. Avast SecureLine VPN maakt ook deel uit van de Avast Ultimate Suite en biedt gegarandeerd anoniem surfen. Het programma verhult het IP-adres van de gebruiker, waardoor het veel moeilijker te traceren is. Een ander voordeel van een VPN is echter dat bepaalde diensten op het internet, die landspecifiek zijn, ook met behulp van een VPN kunnen worden gebruikt. U moet echter altijd letten op de regels van de respectieve landen. In veel landen is het gebruik van een VPN ten strengste verboden.

Avast Opschonen Premium


Naast de praktische Avast antivirus en VPN, bevat de Avast Ultimate Suite 2024 ook praktische schoonmaaksoftware. Avast Cleanup Premium ontdoet de harde schijf grondig van onnodige gegevensrommel en kan de computer aanzienlijk versnellen en een deel van de oorspronkelijke prestaties herstellen. Het programma geeft een snel overzicht van iemands systeem en biedt verschillende opties om de computer snel en efficiënt op te schonen. Zelfs als de opslagruimte dreigt op te raken, hoeft men niet per se een nieuwe harde schijf te kopen. Vaak is de oude harde schijf gewoon volgepropt met onnodige gegevens, die gemakkelijk kunnen worden verwijderd door Avast Cleanup Premium. Iedereen die Avast Ultimate Suite 2024 wil kopen, ontvangt ook dit nuttige programma.
 

Avast AntiTrack Premium

Om te voorkomen dat nieuwsgierigen u kunnen volgen, vermomt onze software uw digitale identiteit. Nieuwsgierige mensen kunnen een gedetailleerd profiel van u opstellen door uw webactiviteiten te volgen. Als iemand je probeert te volgen, zal onze anti-tracking software je waarschuwen en de persoon blokkeren.


Koop Avast Ultimate en bespaar


Wie Avast koopt en de laaggeprijsde bundel neemt in plaats van de afzonderlijke producten, kan hier aanzienlijk besparen. In het totaalpakket krijgen gebruikers een enorm prijsvoordeel. Met de Avast Ultimate Suite hebben kopers opnieuw de keuze of ze een abonnement willen nemen voor één apparaat of voor 10 apparaten. Als gebruikers voor het laatste kiezen, kunnen ze de complete all-round bescherming op maximaal 10 apparaten installeren.

Avast Ultimate Suite 2024 is beschikbaar voor de volgende apparaten:

 

Platforms:

1 apparaatversies geldig voor Windows-systemen

5 apparaten en 10 apparaten Multi Device, geldig voor MAC, Win, Tablet, Mobile

Dit betekent dat de gebruiker een breed scala aan verschillende en gangbare apparaten en besturingssystemen heeft waarop de praktische bundel kan worden gebruikt.

Koop Avast Ultimate Suite 2024 - goedkoop bij Blitzhandel24.de


Als u een goedkope antivirus wilt kopen, vindt u bij Blitzhandel24 alle programma's die u nodig hebt. Naast de vele tools van Avast, is er ook veel andere nuttige software. Het mooie van Blitzhandel24 is dat alle programma's beschikbaar zijn tegen zeer redelijke prijzen. De verzending is ook zeer snel, aangezien de software niet wordt verzonden op gegevensdragers zoals CD/DVD of USB-sticks, maar alleen online. Zo ontvangt de klant zijn software direct na succesvolle betaling en kan hij meteen aan de slag. De klant ontvangt zijn Avast Ultimate Suite-bestand en kan het onmiddellijk installeren en zo genieten van het volledige scala aan functies. Alle programma's op de site zijn intensief op service getest, zodat de klant alleen goed werkende software ontvangt.

 

Functies in detail

 • Firewall:    De uitsmijter naar uw computer
 • Anti-spam:    Eenvoudig spam blokkeren
 • Virusbescherming: Detecteert virussen, malware en spyware, ransomware en phishing
 • Bescherming tegen gedrag: Detecteert en blokkeert verdacht gedrag
 • Sandbox:    Een veilige omgeving om verdacht gedrag te testen
 • WLAN inspector:    Detecteert kwetsbaarheden in uw WLAN
 • Ransomware bescherming:    Voorkomt dat uw bestanden worden versleuteld
 • Wachtwoorden:    Bescherm al uw accounts met een veilig wachtwoord
 • Automatisch software updater:    Houd uw software up to date
 • Gegevensvernietiger:    Vertrouwelijke bestanden permanent verwijderen
 • Webcambeveiliging:    Gebruik uw webcam alleen wanneer u dat wilt
 • Inclusief Avast Cleanup Premium:    Maak uw computer vrij van data junk en maak hem weer sneller
 • Inclusief Avast SecureLine VPN:    Versleutel uw internetverbinding om veilig en anoniem te surfen.
 • Inclusief Avast Passwords Premium: Ontvang waarschuwingen voor gecompromitteerde wachtwoorden en meld u met één klik aan bij websites

 

Kan ik de apparaten die via mijn Avast Ultimate-abonnement (meerdere apparaten) zijn geactiveerd, wijzigen?

Ja. Als u een van de geactiveerde apparaten niet langer wilt gebruiken, verwijdert u eerst alle producten die aan uw Avast Ultimate-abonnement zijn gekoppeld van dat apparaat. U kunt dan uw geselecteerde producten installeren en activeren op een ander toestel.

Wat is het verschil tussen Avast Ultimate (meerdere apparaten) en Avast Ultimate?

Beide abonnementsvormen bieden een uitgebreid pakket hulpmiddelen om uw privacy te beschermen, de prestaties van uw apparaat te optimaliseren en u veilig te houden, en het omvat de volgende producten:

 • Avast Premium Beveiliging
 • Avast Opschonen
 • Avast Secureline VPN
 • Avast Wachtwoorden

Het aantal apparaten en platforms dat u kunt activeren, hangt af van het abonnement dat u kiest. Met Avast Ultimate (meerdere apparaten) kunt u tot 10 apparaten tegelijk activeren en uw abonnement gebruiken op Windows, Mac, Android en iOS. Met Avast Ultimate kunt u uw abonnement activeren op 1 Windows PC.

Kan ik de producten in mijn Avast Ultimate abonnement gebruiken op andere Windows-pc's?

Nee. Een Avast Ultimate abonnement kan slechts op één pc worden gebruikt, zelfs als u daar niet alle beschikbare producten installeert en activeert. Als u uw abonnement op meer dan één apparaat wilt gebruiken, raden wij u aan een Avast Ultimate-abonnement (meerdere apparaten) aan te schaffen, dat op maximaal 10 apparaten tegelijk kan worden geïnstalleerd en ook op verschillende platforms kan worden gebruikt.

Kan ik alle producten activeren die in mijn Avast Ultimate-abonnement (meerdere apparaten) zijn inbegrepen?

Ja, u kunt alle of slechts enkele van de producten in Avast Ultimate activeren (meerdere apparaten). U kunt hetzelfde product ook meerdere keren activeren op andere apparaten.

Een Avast Ultimate-abonnement (meerdere apparaten) kan echter niet op meer dan 10 apparaten tegelijk worden gebruikt. Als u uw abonnement al op 10 apparaten gebruikt, kunt u extra producten activeren op elk van uw reeds geactiveerde apparaten, maar u kunt niet meer apparaten toevoegen.

OPMERKING: Als uw abonnement al op 10 apparaten is geactiveerd, kunt u de installatie van Avast Ultimate (meerdere apparaten) ongedaan maken op een momenteel geactiveerd apparaat en vervolgens uw abonnement activeren op een nieuw apparaat.

Systeemeisen

eigenschappen: "Avast Ultimate Suite 2024"
Besturingssysteem:
Android
iOS
macOS
Windows
Inbegrepen Toepassingen:
Bescherming Tegen Virussen
File Shredder
Firewall
Multi Apparaat
Password Manager
PC Optimizer
SafeCam
Spamfilter
Veilig Surfen
VPN
Wi-Fi security
Kan ik de apparaten die via mijn Avast Ultimate-abonnement (meerdere apparaten) zijn geactiveerd, wijzigen?
Nee. Een Avast Ultimate abonnement kan slechts op één pc worden gebruikt, zelfs als u daar niet alle beschikbare producten installeert en activeert. Als u uw abonnement op meer dan één apparaat wilt gebruiken, raden wij u aan een Avast Ultimate-abonnement (meerdere apparaten) aan te schaffen, dat op maximaal 10 apparaten tegelijk kan worden geïnstalleerd en ook op verschillende platforms kan worden gebruikt.
Wat is het verschil tussen Avast Ultimate (meerdere apparaten) en Avast Ultimate?
Beide abonnementsvormen bieden een uitgebreid pakket hulpmiddelen om uw privacy te beschermen, de prestaties van uw apparaat te optimaliseren en u veilig te houden, en het omvat de volgende producten: Avast Premium Beveiliging Avast Opschonen Avast Secureline VPN Avast Wachtwoorden Avast AntiTrack Premium Het aantal apparaten en platforms dat u kunt activeren, hangt af van het abonnement dat u kiest. Met Avast Ultimate (meerdere apparaten) kunt u tot 10 apparaten tegelijk activeren en uw abonnement gebruiken op Windows, Mac, Android en iOS. Met Avast Ultimate kunt u uw abonnement activeren op 1 Windows PC.
Hoe en wanneer krijg ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productsleutels en toegang tot het downloadcentrum worden u direct na uw aankoop per e-mail ter beschikking gesteld.
Welke betalingsopties zijn voor mij beschikbaar?
PayPal, Amazon Pay, directe bankoverschrijving, creditcard, Apple Pay, vooruitbetaling, aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkwinkel. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
eigenschappen: "Avast Ultimate Suite 2024"
Besturingssysteem:
Android
iOS
macOS
Windows
Inbegrepen Toepassingen:
Bescherming Tegen Virussen
File Shredder
Firewall
Multi Apparaat
Password Manager
PC Optimizer
SafeCam
Spamfilter
Veilig Surfen
VPN
Wi-Fi security
Prijsstelling meerWelke Factoren Beïnvloeden Onze Prijzen?

Onze prijsstelling is gebaseerd op verschillende factoren en omvat een combinatie van bewezen strategieën in de softwarehandel:

 • Inkoopstrategieën
  Door bundeling van hoeveelheden, onze 14 jaar marktervaring op internationaal niveau en expertise in softwarehandel behalen we kostenbesparingen en efficiënte inkoopmethoden.
 • Afschaffing van Leverings- en Opslagkosten
  Efficiënt digitaal voorraadbeheer minimaliseert opslag- en logistieke kosten.
 • Relatiebeheer met Leveranciers
  Directe import en langdurige relaties met fabrikanten en distributeurs stellen ons in staat om tussenpersonen over te slaan en exclusieve speciale voorwaarden te bieden.
 • Regionale Prijzen
  We passen onze prijzen aan op basis van regio en valuta om rekening te houden met de wereldwijde marktomstandigheden.
 • Automatisering
  Het gebruik van moderne technologieën maakt efficiënt order- en klantonderzoek mogelijk, waardoor kosten worden verlaagd.
 • Kostenbeheer in Marketing
  De belangrijkste reclamestrategie richt zich op de tevredenheid van onze klanten en vertrouwt voornamelijk op aanbevelingen.
 • Lage Winstmarge
  Onze belangrijkste focus bij Blitzhandel24 ligt op klanttevredenheid en het uitbreiden van onze klantenbasis, waarbij we een slanke winstmarge behouden.

 

Veiligheid en Kwaliteit: Onze Belofte aan U

Kwaliteit staat voorop

Ondanks onze concurrerende prijzen blijft de kwaliteit van onze producten op het hoogste niveau.

Wij garanderen onze klanten eersteklas kwaliteit tegen de beste prijs. Alle producten bij Blitzhandel24 zijn getest en geverifieerd.
Veiligheid en Vertrouwen

Uw veiligheid is belangrijk voor ons. Daarom bieden wij u dekking tot €20.000 via Trusted Shops.

Onze online winkel is juridisch beschermd door het EHI-keurmerk, zodat u met vertrouwen kunt winkelen.

 

Als u verdere vragen of zorgen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn hier om u te helpen!Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "Avast Ultimate Suite 2024"
4 nov. 2020

Alles Bestens, gerne wieder.

11 nov. 2019

irre führende Kaufbeschreibung

Abwicklung und Kontakt super und schnell. Die Bewertung von 8 habe ich deshalb gegeben, weil ich Avast Ultimate 2020 gekauft habe mit Freischaltcode, mit der E-Mail erhalte ich einen Link zu Download der mir jedesmal mitteilt kein Download gefunden. Also habe ich den Code in mein vorhandenes Programm eingegeben und funktioniert. Aber die Kaufbeschreibung ist irre führend.

8 nov. 2019

irre führende Kaufbeschreibung

Abwicklung und Kontakt super und schnell. Die Bewertung von 8 habe ich deshalb gegeben, weil ich Avast Ultimate 2020 gekauft habe mit Freischaltcode, mit der E-Mail erhalte ich einen Link zu Download der mir jedesmal mitteilt kein Download gefunden. Also habe ich den Code in mein vorhandenes Programm eingegeben und funktioniert. Aber die Kaufbeschreibung ist irre führend.

Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken