Gratis hotline 0800 2633100
 
Avast Ultimate Suite 2020

Avast Ultimate Suite 2020

€ 14,99 * € 49,99 * (70,01% bespaard)

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

 • 241820630
 • AVASTPREM1PC1J
 • 1 jaar
 • Alle talen
 • Wereldwijd

Apparaat:

jaren:

[Back-up] Gegevensdrager naar uw software
Het ultieme beschermingspakket Avast Ultimate Suite 2020 biedt zijn gebruikers een...meer

Productinformatie "Avast Ultimate Suite 2020"

Het ultieme beschermingspakket

Productdozen

Avast Ultimate Suite 2020 biedt zijn gebruikers een compleet beschermingspakket met vele nuttige functies. Van bescherming tegen virussen tot effectieve VPN (Virtual Private Network) om volledig anoniem te surfen, Avast Ultimate Suite combineert alle nuttige tools. De bundel zorgt ervoor dat alle virussen en kwaadaardige software uit de buurt van de computer of zelfs mobiele apparaten worden gehouden.

Koop Avast Ultimate Suite voor honderd procent bescherming


Als u besluit Avast Ultimate te kopen, krijgt u een compleet pakket, dat een absolute all-round bescherming biedt. Juist in deze tijd is het van groot belang om een betrouwbaar antivirus te kopen. Hackers en cybercriminelen worden steeds geraffineerder en de bijbehorende malware maakt het de huidige standaard virusscanners veel moeilijker dan een paar jaar geleden. Perfect vervalste phishing mails, Trojaanse paarden, gesofisticeerde spyware en vele andere bedreigingen liggen op het net op de loer en kunnen in het ergste geval uw eigen computer vernielen.


Daarom is het raadzaam Avast Antivirus te installeren om uw gevoel van veiligheid aanzienlijk te verbeteren. Wie besluit het raadzame Avast aan te schaffen, krijgt met de raadzame Avast Ultimate Suite in totaal drie verschillende programma's, die de meest uiteenlopende bedreigingen kunnen afweren.

Avast Ultimate Suite 2020 - welke programma's zijn inbegrepen?


Voordat u Avast Ultimate koopt, is het belangrijk om te kijken naar de meegeleverde software. In totaal zijn er drie verschillende hulpmiddelen in de bundel te vinden, die bijzonder nuttige functies hebben.

Gebruikers die Avast Ultimate aanschaffen, ontvangen de volgende tools

Avast Antivirus Premium Beveiliging


Avast Antivirus Premium Security software is een effectief antivirussysteem. Het programma beschermt de computer en mobiele apparaten effectief tegen malware zoals malware, spyware, ransomware en andere gevaarlijke programma's. Bovendien kan het worden gebruikt om beveiligingslekken in uw eigen WLAN-netwerk op te sporen. In totaal kunnen tot 10 apparaten worden uitgerust met Avast Antivirus. Wie de antivirus wil kopen, kan dat op alle grote platforms doen. Avast Premium Security is compatibel met Linux, Windows en Apple besturingssystemen.

Avast SecureLine VPN


Wie de Avast Ultimate Suite wil kopen, krijgt niet alleen een effectieve bescherming tegen virussen, maar kan ook zijn privacy op het internet enorm vergroten. Avast SecureLine VPN maakt ook deel uit van de Avast Ultimate Suite en biedt gegarandeerd anoniem surfen. Het programma vermomt het IP-adres van de gebruiker, waardoor het veel moeilijker te traceren is. Een ander voordeel van een VPN is echter dat bepaalde diensten op het internet, die landspecifiek zijn, ook kunnen worden gebruikt door gebruik te maken van een VPN. U moet echter altijd letten op de regels van de respectieve landen. In veel landen is het gebruik van een VPN ten strengste verboden.

Avast Opschonen Premium


Naast de praktische Avast antivirus en VPN, bevat de Avast Ultimate Suite 2020 ook een praktische schoonmaaksoftware. Avast Cleanup Premium ontdoet de harde schijf grondig van onnodige gegevensrommel en kan de computer aanzienlijk versnellen en een deel van de oorspronkelijke prestaties herstellen. Het programma geeft een snel overzicht van iemands systeem en biedt verschillende opties voor het snel en efficiënt opschonen van de computer. En als de opslagruimte dreigt op te raken, hoeft u niet per se een nieuwe harde schijf te kopen. Vaak is de oude harde schijf gewoon volgepropt met onnodige gegevens, die gemakkelijk kunnen worden verwijderd door Avast Cleanup Premium. Dus als u Avast Ultimate Suite 2020 wilt kopen, krijgt u ook dit nuttige programma.

Koop Avast Ultimate en bespaar


Wie besluit Avast te kopen en de betaalbare bundel te nemen in plaats van de afzonderlijke producten, kan hier aanzienlijk besparen. Dit komt omdat gebruikers in de bundel een enorm prijsvoordeel krijgen. Met Avast Ultimate Suite hebben kopers opnieuw de keuze of ze het abonnement voor een enkel apparaat of voor 10 apparaten tegelijk willen nemen. Kiest de gebruiker voor het laatste, dan kan hij de volledige all-round bescherming op maximaal 10 apparaten installeren.

Avast Ultimate Suite 2020 is beschikbaar voor de volgende apparaten:

 

Platforms:

1 apparaatversies geldig voor Windows-systemen

5 apparaten en 10 apparaten Multi Device, geldig voor MAC, Win, Tablet, Mobile

Zo beschikt de gebruiker over een breed scala van verschillende en gangbare apparaten en besturingssystemen waarop hij de praktische bundel kan gebruiken.

Is Avast Ultimate ook gratis verkrijgbaar?


Er zijn gratis proefperiodes voor veel van de Avast-producten. Deze zijn echter alleen geldig als de producten afzonderlijk worden gekocht. Dus iedereen die de Avast Ultimate Suite wil kopen zal niet deze gratis proefperiode hebben, maar er is altijd een 30-dagen geld terug garantie. Dus als een klant niet tevreden is met een Avast-product, heeft hij de kans om het na 30 dagen zonder opgaaf van reden te retourneren. Natuurlijk krijgen klanten hun geld volledig terug. Dit geeft iedereen de kans om zich vertrouwd te maken met de enorme bundel en ook genoeg tijd om uit te vinden of het hulpmiddel voor henzelf echt de moeite waard is.

De praktische bundel biedt dus veel nuttige programma's en kan uitgebreid worden getest voordat men echt tot aanschaf overgaat. Voor sommige klanten is het na de testperiode duidelijk dat zij slechts één van de drie programma's nodig hebben. In dat geval kunnen zij de bundel retourneren en het desbetreffende programma afzonderlijk kopen.

Koop Avast Ultimate Suite 2020 - goedkoop bij Blitzhandel24.de


Als u een goedkope antivirus wilt kopen, vindt u alle benodigde programma's op Blitzhandel24. Naast de vele hulpprogramma's van Avast vindt u hier nog veel meer nuttige software. Het mooie van Blitzhandel24 is dat alle programma's beschikbaar zijn tegen zeer redelijke prijzen. De verzending is ook zeer snel, omdat de software niet wordt verzonden op gegevensdragers zoals CD/DVD of USB-sticks, maar alleen online. Zo ontvangt de klant zijn software direct na succesvolle betaling en kan hij meteen aan de slag. De klant ontvangt zijn Avast Ultimate Suite-bestand en kan het onmiddellijk installeren en genieten van het volledige scala aan functies. Alle programma's op de site zijn intensief op service getest, zodat de klant alleen goed werkende software ontvangt.

 

Functies in detail

 • Firewall:    De poortwachter van uw computer
 • Anti-spam:    Blokkeer spam gemakkelijk
 • Anti-virus: Detecteert virussen, malware en spyware, ransomware en phishing
 • Bescherming tegen gedrag: Detecteert en blokkeert verdacht gedrag
 • Sandbox:    Een veilige omgeving om verdacht gedrag te testen
 • WLAN inspector:    Detecteert kwetsbaarheden in uw WLAN
 • Ransomware bescherming:    Voorkomt dat uw bestanden worden versleuteld
 • Wachtwoorden:    Bescherm al uw accounts met een veilig wachtwoord
 • Automatische software-updater:    Houd uw software up-to-date
 • Data Shredder:    Verwijder vertrouwelijke bestanden permanent
 • Webcambeveiliging:    Gebruik uw webcam alleen wanneer u dat wilt
 • Inclusief Avast Cleanup Premium:    Ontdoe uw computer van ongewenste gegevens en maak hem weer sneller
 • Inclusief Avast SecureLine VPN:    Versleutel uw internetverbinding om veilig en anoniem te surfen.
 • Inclusief Avast Passwords Premium: Ontvang waarschuwingen voor gecompromitteerde wachtwoorden en meld u met één klik aan bij websites

 

Kan ik de apparaten die via mijn Avast Ultimate-abonnement (meerdere apparaten) zijn geactiveerd, wijzigen?

Ja. Als u een van de ingeschakelde apparaten niet langer wilt gebruiken, verwijdert u eerst alle producten die aan uw Avast Ultimate-abonnement zijn gekoppeld van dat apparaat. U kunt dan uw geselecteerde producten installeren en activeren op een ander toestel.

Wat is het verschil tussen Avast Ultimate (meerdere apparaten) en Avast Ultimate?

Beide abonnementsvormen bieden een uitgebreid pakket hulpmiddelen om uw privacy te beschermen, de prestaties van uw apparaat te optimaliseren en u veilig te houden, en het omvat de volgende producten:

 • Avast Premium Beveiliging
 • Avast Opschonen
 • Avast Secureline VPN
 • Avast Wachtwoorden

Het aantal apparaten en platforms dat u kunt activeren, hangt af van het abonnement dat u kiest. Met Avast Ultimate (meerdere apparaten) kunt u tot 10 apparaten tegelijk activeren, en uw abonnement gebruiken op Windows, Mac, Android en iOS. Met Avast Ultimate kunt u uw abonnement activeren op 1 Windows PC.

Kan ik de producten in mijn Avast Ultimate abonnement gebruiken op andere Windows-pc's?

Nee. Een Avast Ultimate abonnement kan slechts op één pc worden gebruikt, zelfs als u daar niet alle beschikbare producten installeert en activeert. Als u uw abonnement op meer dan één apparaat wilt gebruiken, raden wij u aan een Avast Ultimate-abonnement (meerdere apparaten) aan te schaffen, dat op maximaal 10 apparaten tegelijk kan worden geïnstalleerd en ook op meerdere platforms kan worden gebruikt.

Kan ik alle producten activeren die in mijn Avast Ultimate-abonnement (meerdere apparaten) zijn inbegrepen?

Ja, u kunt alle of slechts enkele van de producten in Avast Ultimate activeren (meerdere apparaten). U kunt hetzelfde product ook meerdere keren activeren op andere apparaten.

Een Avast Ultimate-abonnement (meerdere apparaten) kan echter niet op meer dan 10 apparaten tegelijk worden gebruikt. Als u uw abonnement al op 10 apparaten gebruikt, kunt u extra producten activeren op elk van uw reeds geactiveerde apparaten, maar u kunt niet meer apparaten toevoegen.

OPMERKING: Als uw abonnement al op 10 apparaten is geactiveerd, kunt u de installatie van Avast Ultimate (meerdere apparaten) ongedaan maken op een momenteel geactiveerd apparaat en vervolgens uw abonnement activeren op een nieuw apparaat.

Hoe en wanneer krijg ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productcodes en toegang tot het downloadcentrum worden u direct na uw aankoop per e-mail ter beschikking gesteld, tenzij een datamedium is besteld.
Welke betalingsopties zijn voor mij beschikbaar?
PayPal, Amazon Pay, directe bankoverschrijving, creditcard, Apple Pay, vooruitbetaling, aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkwinkel. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
Kan ik de apparaten die geactiveerd zijn via mijn Avast Ultimate-abonnement (meerdere apparaten) wijzigen?
Nee. Een Avast Ultimate abonnement kan slechts op één PC worden gebruikt, zelfs als u niet alle beschikbare producten daar installeert en activeert. Als u uw abonnement op meer dan één apparaat wilt gebruiken, raden wij u aan een Avast Ultimate-abonnement (meerdere apparaten) aan te schaffen, dat op maximaal 10 apparaten tegelijk kan worden geïnstalleerd en ook op verschillende platforms kan worden gebruikt.
Wat is het verschil tussen Avast Ultimate (meerdere apparaten) en Avast Ultimate?
Beide abonnementsvormen bieden een uitgebreid pakket aan hulpmiddelen voor het beschermen van uw privacy, het optimaliseren van de prestaties en de veiligheid van het apparaat, en omvatten de volgende producten: Avast Premium Beveiliging Avast Schoonmaak Avast Secureline VPN Avast-wachtwoorden Het aantal apparaten en platforms dat u kunt activeren is afhankelijk van het abonnement dat u kiest. Met Avast Ultimate (meerdere apparaten) kunt u tot 10 apparaten tegelijk activeren en uw abonnement gebruiken op Windows, Mac, Android en iOS. Met Avast Ultimate kunt u uw abonnement op 1 Windows-pc activeren.
Systeem: Android, iOS, Mac, Windows
Inbegrepen toepassingen: Bescherming tegen virussen, Firewall, Multi Apparaat, Password Manager
eigenschappen: "Avast Ultimate Suite 2020"
Systeem: Android, iOS, Mac, Windows
Inbegrepen toepassingen: Bescherming tegen virussen, Firewall, Multi Apparaat, Password Manager
Prijsstelling meer

Hoe komen onze prijzen tot stand?

Het basisprincipe van softwarehandel is de kunst van het weglaten.

 • Door hoeveelheden te bundelen
 • Elimineer leverings- en opslagkosten door virtueel voorraadbeheer.
 • Direct invoer
 • Langdurige relatie met distributeurs.
 • Kleine winstmarge, de belangrijkste prioriteit bij Blitzhandel24 is waardecreatie en de groei van het klantenbestand.
 • Een centrale en lean administratie.
 • Bulkaankopen van geautoriseerde leveranciers / distributeurs.
 • Eliminatie van hoge marketinginvesteringen, omdat we in staat zijn om gericht in te spelen op de behoeften van onze klanten en zo het concept van ''reclame door middel van referenties'' op betrouwbare wijze kunnen implementeren.
 • Maakt dit de kwaliteit slechter?

  We beloven onze klanten uitstekende kwaliteit. De prijzen hebben op geen enkele manier invloed op de kwaliteit, onze klanten ontvangen geteste, geverifieerde producten. Bovendien hebt u met Blitzhandel24 tot € 20.000 bescherming via Trusted Shops en een wettelijk beveiligde winkel met EHI-keurmerk.

Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "Avast Ultimate Suite 2020"
4 nov. 2020

Alles Bestens, gerne wieder.

11 nov. 2019

irre führende Kaufbeschreibung

Abwicklung und Kontakt super und schnell. Die Bewertung von 8 habe ich deshalb gegeben, weil ich Avast Ultimate 2020 gekauft habe mit Freischaltcode, mit der E-Mail erhalte ich einen Link zu Download der mir jedesmal mitteilt kein Download gefunden. Also habe ich den Code in mein vorhandenes Programm eingegeben und funktioniert. Aber die Kaufbeschreibung ist irre führend.

8 nov. 2019

irre führende Kaufbeschreibung

Abwicklung und Kontakt super und schnell. Die Bewertung von 8 habe ich deshalb gegeben, weil ich Avast Ultimate 2020 gekauft habe mit Freischaltcode, mit der E-Mail erhalte ich einen Link zu Download der mir jedesmal mitteilt kein Download gefunden. Also habe ich den Code in mein vorhandenes Programm eingegeben und funktioniert. Aber die Kaufbeschreibung ist irre führend.

Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken