Gratis hotline 0800 2633100
 
Avast SecureLine VPN

Avast SecureLine VPN

€ 11,13 * € 20,33 * (Array % bespaard)

incl. BTW gratis verzending

 • 241820811
 • AVGSECVPN5D1J
 • 1 Jaar
 • Meertalig
 • Wereldwijd

Apparaten / Jaar:

[Back-up] Gegevensdrager naar uw software
AVAST SecureLine VPN kopen - anoniem en veilig Steeds meer internetgebruikers kopen een VPN....meer

Productinformatie "Avast SecureLine VPN"

AVAST SecureLine VPN kopen - anoniem en veilig

Steeds meer internetgebruikers kopen een VPN. Maar wat doet een VPN precies? VPN is de afkorting van "Virtual private Network" en wordt vooral gebruikt om volledig anoniem op het internet te surfen. Er zijn echter nog andere redenen waarom u een VPN zou moeten kopen. Naast de volledige anonimiteit van online activiteiten, bieden de netwerken ook bescherming tegen aanvallen van hackers in openbare WLAN-netwerken. AVAST VPN-producten zoals de AVAST SecureLine VPN zijn ideaal voor absolute bescherming en volledig anoniem surfen.


Waarom u AVAST Secureline zou moeten kopen

Maar waarom zou u een AVAST VPN kopen? De AVAST SecureLine VPN biedt een gegarandeerde versleutelde verbinding tussen twee netwerken. Alle op het internet geüploade en gedownloade bestanden zijn volledig beveiligd en kunnen niet door derden worden ingezien. Het AVAST VPN versleutelt het IP-adres van de gebruiker en voorkomt dat het kan worden getraceerd. Iedereen die veel waarde hecht aan volledige anonimiteit op het net zou uit principe een VPN moeten aanschaffen. Als u ook absolute kwaliteit en volledige bescherming wilt, moet u AVAST Secureline kopen.

Hoe werkt een VPN precies?

Dus als u een AVAST SecureLine VPN wilt kopen, kunt u uw IP-adres verhullen en veel veiliger op internet zijn. Maar hoe werkt zo'n VPN precies?

Normaal worden de gegevens van de gebruiker rechtstreeks doorgestuurd naar de internetprovider. Als de gebruiker echter een VPN gebruikt, worden de gegevens eerst via een externe dataserver geleid. Wanneer de gegevens vervolgens worden doorgestuurd naar het internet, wordt de indruk gewekt dat de gegevens van de gebruiker afkomstig zijn van de externe VPN-server. In eenvoudige bewoordingen is dit hoe een VPN werkt. Dit is ook de reden waarom het opsporen van het IP-adres zo moeilijk of in de meeste gevallen zelfs onmogelijk is.

AVAST VPN kopen - surf veilig in openbare WLAN-netwerken en geniet van exclusieve inhoud

Als u een VPN gebruikt, hoeft u zich niet langer zorgen te maken over uw online veiligheid in openbare WLAN-netwerken. In veel gevallen zijn deze erg populair bij hackers om ongeoorloofde toegang te krijgen tot verschillende apparaten. Als u echter een VPN gebruikt, minimaliseert u het risico om het slachtoffer te worden van een hackeraanval en kunt u zonder zorgen surfen in een openbaar WLAN-netwerk.

De volgende gevaren worden voorkomen door het AVAST VPN:

 • Valse hotspots worden onmiddellijk gedetecteerd
 • Geen kans voor pakketsnuffelaars
 • Geen kans voor Evil Twins
 • Man-in-the-middle aanvallen worden geblokkeerd


Een andere reden om een VPN te gebruiken is dat je nu toegang hebt tot bepaalde streaminginhoud die anders door Geoblock wordt geblokkeerd. Zo kunt u bijvoorbeeld toegang krijgen tot inhoud die normaal voor dat land is geblokkeerd. Het maakt niet uit waar je bent in de wereld, met een VPN heb je onbeperkt toegang tot de meeste content.

Het persoonlijke IP-adres wordt niet alleen gebruikt voor tracking, maar ook om bepaalde diensten of winkelportalen te blokkeren. Deze blokkade kan gemakkelijk worden omzeild met een VPN. Met een VPN is het bijvoorbeeld mogelijk om bepaalde sportevenementen live op het internet te volgen, die in het desbetreffende land geblokkeerd kunnen zijn.

Voor welke platformen is de AVAST SecureLine VPN geschikt?

Dankzij de bank-grade versleutelingsmethode van Avast blijft elke verbinding die via het VPN tot stand komt gegarandeerd verborgen. Een ander pluspunt van het netwerk is de compatibiliteit met vele systemen. Zelfs Apple, dat zeer hoge beveiligingsnormen hanteert en vaak niet compatibel is met soortgelijke programma's, is volledig compatibel met het AVAST VPN. Alle implementaties voor iOS en macOS zijn officieel goedgekeurd door Apple en maken gebruik van het IPsec-protocol om een gegarandeerd stabiele en veilige verbinding tot stand te brengen.

Wie AVAST Secureline wil kopen, kan dat doen met de volgende platforms:

 • Microsoft
 • MacOS
 • Android
 • iOS

 

Hoe veilig is het om AVAST Secureline te kopen en in welke pakketten zit het?

Het gebruik van AVAST VPN is volledig veilig en gemakkelijk. In tegenstelling tot alternatieven zoals de Tor Browser of andere proxy's, is het gebruik van Avast-producten aanzienlijk veiliger en meer aan te bevelen. Iedere gebruiker dient zich echter vooraf op de hoogte te stellen van de respectieve voorschriften van zijn land of van de verschillende internetportalen. Het gebruik van een VPN is niet overal legaal en kan leiden tot zware straffen. Iedere gebruiker is verantwoordelijk voor zijn of haar eigen daden.

Als u de Avast VPN wilt gebruiken, kunt u eerst een 7-daagse proefversie downloaden. Anders is de VPN al inbegrepen in het Ultimate-pakket van Avast. Naast de veilige en functionele VPN krijgt de gebruiker ook een aantal belangrijke beveiligingssoftware.

Het pakket bevat, bijvoorbeeld, de Avast Premium Beveiliging Tool, die perfecte bescherming biedt tegen malware, en de Cleanup Premium tool, die alle systemen ontdoet van onnodige data junk.

Koop AVAST SecureLine VPN bij Blitzhandel24

Degenen die geïnteresseerd zijn in de aankoop van AVAST SecureLine VPN kunnen de software evenals Avast's rijkelijk uitgeruste Ultimate-pakket op Blitzhandel24 kopen. Alle aankopen zijn honderd procent geverifieerd en de verwerking is ook snel en ongecompliceerd. In geval van problemen kunnen klanten onmiddellijk contact opnemen met de klantendienst, die alle problemen zo snel mogelijk zal oplossen. Na de aankoop ontvangen de klanten het product onmiddellijk na ontvangst van de betaling op de digitale manier en niet omslachtig per post zoals een CD/DVD.

eigenschappen: "Avast SecureLine VPN"
Besturingssysteem:
Android
iOS
macOS
Windows
Inbegrepen Toepassingen:
Multi Apparaat
VPN
Wi-Fi security
Kan ik de apparaten die geactiveerd zijn via mijn Avast Ultimate-abonnement (meerdere apparaten) wijzigen?
Nee. Een Avast Ultimate abonnement kan slechts op één PC worden gebruikt, zelfs als u niet alle beschikbare producten daar installeert en activeert. Als u uw abonnement op meer dan één apparaat wilt gebruiken, raden wij u aan een Avast Ultimate-abonnement (meerdere apparaten) aan te schaffen, dat op maximaal 10 apparaten tegelijk kan worden geïnstalleerd en ook op meerdere platforms kan worden gebruikt.
Wat is het verschil tussen Avast Ultimate (meerdere apparaten) en Avast Ultimate?
Beide abonnementsvormen bieden een uitgebreid pakket aan hulpmiddelen voor het beschermen van uw privacy, het optimaliseren van de prestaties en de veiligheid van het apparaat, en omvatten de volgende producten: Avast Premium Security Avast Cleanup Avast Secureline VPN Avast-wachtwoordenHet aantal apparaten en platforms dat u kunt activeren is afhankelijk van het abonnement dat u hebt gekozen. Met Avast Ultimate (meerdere apparaten) kunt u tot 10 apparaten tegelijk activeren en uw abonnement gebruiken op Windows, Mac, Android en iOS. Met Avast Ultimate kunt u uw abonnement op 1 Windows-pc activeren.
Hoe en wanneer krijg ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productsleutels en toegang tot het downloadcentrum worden u direct na uw aankoop per e-mail ter beschikking gesteld.
Welke betalingsopties zijn voor mij beschikbaar?
PayPal, Amazon Pay, directe bankoverschrijving, creditcard, Apple Pay, vooruitbetaling, aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkwinkel. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
eigenschappen: "Avast SecureLine VPN"
Besturingssysteem:
Android
iOS
macOS
Windows
Inbegrepen Toepassingen:
Multi Apparaat
VPN
Wi-Fi security
Prijsstelling meerWelke Factoren Beïnvloeden Onze Prijzen?

Onze prijsstelling is gebaseerd op verschillende factoren en omvat een combinatie van bewezen strategieën in de softwarehandel:

 • Inkoopstrategieën
  Door bundeling van hoeveelheden, onze 14 jaar marktervaring op internationaal niveau en expertise in softwarehandel behalen we kostenbesparingen en efficiënte inkoopmethoden.
 • Afschaffing van Leverings- en Opslagkosten
  Efficiënt digitaal voorraadbeheer minimaliseert opslag- en logistieke kosten.
 • Relatiebeheer met Leveranciers
  Directe import en langdurige relaties met fabrikanten en distributeurs stellen ons in staat om tussenpersonen over te slaan en exclusieve speciale voorwaarden te bieden.
 • Regionale Prijzen
  We passen onze prijzen aan op basis van regio en valuta om rekening te houden met de wereldwijde marktomstandigheden.
 • Automatisering
  Het gebruik van moderne technologieën maakt efficiënt order- en klantonderzoek mogelijk, waardoor kosten worden verlaagd.
 • Kostenbeheer in Marketing
  De belangrijkste reclamestrategie richt zich op de tevredenheid van onze klanten en vertrouwt voornamelijk op aanbevelingen.
 • Lage Winstmarge
  Onze belangrijkste focus bij Blitzhandel24 ligt op klanttevredenheid en het uitbreiden van onze klantenbasis, waarbij we een slanke winstmarge behouden.

 

Veiligheid en Kwaliteit: Onze Belofte aan U

Kwaliteit staat voorop

Ondanks onze concurrerende prijzen blijft de kwaliteit van onze producten op het hoogste niveau.

Wij garanderen onze klanten eersteklas kwaliteit tegen de beste prijs. Alle producten bij Blitzhandel24 zijn getest en geverifieerd.
Veiligheid en Vertrouwen

Uw veiligheid is belangrijk voor ons. Daarom bieden wij u dekking tot €20.000 via Trusted Shops.

Onze online winkel is juridisch beschermd door het EHI-keurmerk, zodat u met vertrouwen kunt winkelen.

 

Als u verdere vragen of zorgen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn hier om u te helpen!Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "Avast SecureLine VPN"
21 jul. 2023

Cheap but not for streaming

For browsing sites in general, works fine. But for iPlayer or Peacock, look elsewhere.

Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken