Gratis hotline 0800 2633100
 

Avast Business Antivirus for Linux

€ 223,65 *

incl. BTW gratis verzending

 • 241821796
 • 009311-1-4
 • 1 Jaar
 • Alle talen
 • Wereldwijd

Jaar/jaren:

Gebruiker(s):

[Back-up] Gegevensdrager naar uw software
Bescherm uw Linux-systemen met onze lichtgewicht antivirusoplossing die onmiddellijke...meer

Productinformatie "Avast Business Antivirus for Linux"

Bescherm uw Linux-systemen met onze lichtgewicht antivirusoplossing die onmiddellijke bescherming biedt.

Onze unieke CommunityIQ-technologie combineert de kracht van miljoenen apparaten om u realtime Linux anti-malwarebescherming te bieden. Versnel uw werkstations door bestanden rechtstreeks op de server te beveiligen en verbruik minder stroom met multicore-ondersteuning.

Linux bedrijfsbeveiliging
Bescherm uw Linux-systemen met onze lichtgewicht antivirusoplossing die onmiddellijke bescherming biedt. Onze unieke CommunityIQ-technologie combineert de kracht van miljoenen apparaten om u realtime Linux anti-malwarebescherming te bieden. Versnel uw werkstations door bestanden rechtstreeks op de server te beveiligen en verbruik minder stroom dankzij multicore-ondersteuning.

Core Scanner
Een on-demand antivirus scanservice met een command-line hulpprogramma voor Linux dat integreert met AMaViS e-mailservers. Cliënten maken verbinding met de UNIX socket van de service om core en command-line utility scans uit te voeren en onmiddellijk scanresultaten te krijgen.

File Server Shield
Een real-time bestandsscanner die bestanden scant die naar een van de gemonitorde koppelpunten worden geschreven. Ondersteunt fanotify-gebaseerde "on-write" bestandssysteembeveiliging, ontworpen voor gebruik op bestandsservers, waarbij uw bestanden efficiënt worden beschermd op zowel Samba als NFS.

Hoe werkt Linux Antivirus?

Het uitvoerformaat van de virusscan
Elk gedetecteerd schadelijk bestand wordt op een aparte regel gerapporteerd. De schone bestanden hebben een "[OK]" regel. De geïnfecteerde bestanden die niet gescand konden worden vanwege onvoldoende rechten of beschadigde archieven hebben een "[ERROR]" string. Bestanden die zijn uitgesloten van scannen met de -e optie hebben een "[EXCLUDED]" string.

De virusdefinities bijwerken
Een regelmatige update van de virusdefinitiedatabase (VPS) is noodzakelijk om uw antivirusbescherming up-to-date te houden. Avast Business Antivirus voor Linux biedt een shellscript dat de nieuwste VPS zoekt, downloadt en installeert. Het bijgewerkte script wordt standaard geïnstalleerd en wordt elk uur als een cron job uitgevoerd.

Streaming updates
Wanneer deze optie is ingeschakeld, maakt de scanservice een permanente netwerkverbinding met de Avast-cloud en haalt deze virusdefinitie-updates op zodra deze worden vrijgegeven. Streaming updates vullen de regelmatige updates van de virusdatabase aan, zodat u altijd beschermd bent.

Distributiepakketten
De Linux-antivirussoftwarecomponenten omvatten DEB voor Debian (Ubuntu) systemen en RPM voor RedHat/SUSE systemen, die worden gedistribueerd als standaard softwarepakketten. Softwareopslagplaatsen worden ook geleverd, zodat alle standaard systeembeheertools kunnen worden gebruikt om Avast Business-programma's up-to-date te houden.

Systeemvereisten
CentOS 7 en hoger
Debian 8 en hoger
Red Hat Enterprise Linux 7.4 en hoger
Ubuntu LTS 16.04 en hoger

Hoe en wanneer krijg ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productcodes en toegang tot het downloadcentrum worden u direct na uw aankoop per e-mail ter beschikking gesteld, tenzij een datamedium is besteld.
Welke betalingsopties zijn voor mij beschikbaar?
PayPal, Amazon Pay, directe bankoverschrijving, creditcard, Apple Pay, vooruitbetaling, aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkwinkel. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
Prijsstelling meer

Hoe komen onze prijzen tot stand?

Het basisprincipe van softwarehandel is de kunst van het weglaten.

 • Door hoeveelheden te bundelen
 • Elimineer leverings- en opslagkosten door virtueel voorraadbeheer.
 • Direct invoer
 • Langdurige relatie met distributeurs.
 • Kleine winstmarge, de belangrijkste prioriteit bij Blitzhandel24 is waardecreatie en de groei van het klantenbestand.
 • Een centrale en lean administratie.
 • Bulkaankopen van geautoriseerde leveranciers / distributeurs.
 • Eliminatie van hoge marketinginvesteringen, omdat we in staat zijn om gericht in te spelen op de behoeften van onze klanten en zo het concept van ''reclame door middel van referenties'' op betrouwbare wijze kunnen implementeren.
 • Maakt dit de kwaliteit slechter?

  We beloven onze klanten uitstekende kwaliteit. De prijzen hebben op geen enkele manier invloed op de kwaliteit, onze klanten ontvangen geteste, geverifieerde producten. Bovendien hebt u met Blitzhandel24 tot € 20.000 bescherming via Trusted Shops en een wettelijk beveiligde winkel met EHI-keurmerk.

Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "Avast Business Antivirus for Linux"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken