Gratis hotline 0800 2633100
 

Avast Business Antivirus for Linux

€ 223,65 *

incl. BTW gratis verzending

 • 241821796
 • 009311-1-4
 • 1 Jaar
 • Meertalig
 • Wereldwijd

Jaar/jaren:

Gebruiker(s):

[Back-up] Gegevensdrager naar uw software
Bescherm uw Linux-systemen met onze lichtgewicht antivirusoplossing die onmiddellijke...meer

Productinformatie "Avast Business Antivirus for Linux"

Bescherm uw Linux-systemen met onze lichtgewicht antivirusoplossing die onmiddellijke bescherming biedt.

Onze unieke CommunityIQ-technologie combineert de kracht van miljoenen apparaten om u realtime Linux anti-malwarebescherming te bieden. Versnel uw werkstations door bestanden rechtstreeks op de server te beveiligen en verbruik minder stroom met multicore-ondersteuning.

Linux bedrijfsbeveiliging
Bescherm uw Linux-systemen met onze lichtgewicht antivirusoplossing die onmiddellijke bescherming biedt. Onze unieke CommunityIQ-technologie combineert de kracht van miljoenen apparaten om u realtime Linux anti-malwarebescherming te bieden. Versnel uw werkstations door bestanden rechtstreeks op de server te beveiligen en verbruik minder stroom dankzij multicore-ondersteuning.

Core Scanner
Een on-demand antivirus scanservice met een command-line hulpprogramma voor Linux dat integreert met AMaViS e-mailservers. Cliënten maken verbinding met de UNIX socket van de service om core en command-line utility scans uit te voeren en onmiddellijk scanresultaten te krijgen.

File Server Shield
Een real-time bestandsscanner die bestanden scant die naar een van de gemonitorde koppelpunten worden geschreven. Ondersteunt fanotify-gebaseerde "on-write" bestandssysteembeveiliging, ontworpen voor gebruik op bestandsservers, waarbij uw bestanden efficiënt worden beschermd op zowel Samba als NFS.

Hoe werkt Linux Antivirus?

Het uitvoerformaat van de virusscan
Elk gedetecteerd schadelijk bestand wordt op een aparte regel gerapporteerd. De schone bestanden hebben een "[OK]" regel. De geïnfecteerde bestanden die niet gescand konden worden vanwege onvoldoende rechten of beschadigde archieven hebben een "[ERROR]" string. Bestanden die zijn uitgesloten van scannen met de -e optie hebben een "[EXCLUDED]" string.

De virusdefinities bijwerken
Een regelmatige update van de virusdefinitiedatabase (VPS) is noodzakelijk om uw antivirusbescherming up-to-date te houden. Avast Business Antivirus voor Linux biedt een shellscript dat de nieuwste VPS zoekt, downloadt en installeert. Het bijgewerkte script wordt standaard geïnstalleerd en wordt elk uur als een cron job uitgevoerd.

Streaming updates
Wanneer deze optie is ingeschakeld, maakt de scanservice een permanente netwerkverbinding met de Avast-cloud en haalt deze virusdefinitie-updates op zodra deze worden vrijgegeven. Streaming updates vullen de regelmatige updates van de virusdatabase aan, zodat u altijd beschermd bent.

Distributiepakketten
De Linux-antivirussoftwarecomponenten omvatten DEB voor Debian (Ubuntu) systemen en RPM voor RedHat/SUSE systemen, die worden gedistribueerd als standaard softwarepakketten. Softwareopslagplaatsen worden ook geleverd, zodat alle standaard systeembeheertools kunnen worden gebruikt om Avast Business-programma's up-to-date te houden.

Systeemvereisten
CentOS 7 en hoger
Debian 8 en hoger
Red Hat Enterprise Linux 7.4 en hoger
Ubuntu LTS 16.04 en hoger

eigenschappen: "Avast Business Antivirus for Linux"
Besturingssysteem:
Linux
Inbegrepen Toepassingen:
Endpoint Protection
Kwetsbaarheidsscan
Malware
Samba File Server Security
Veilig Surfen
Hoe en wanneer krijg ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productsleutels en toegang tot het downloadcentrum worden u direct na uw aankoop per e-mail ter beschikking gesteld.
Welke betalingsopties zijn voor mij beschikbaar?
PayPal, Amazon Pay, directe bankoverschrijving, creditcard, Apple Pay, vooruitbetaling, aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkwinkel. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
eigenschappen: "Avast Business Antivirus for Linux"
Besturingssysteem:
Linux
Inbegrepen Toepassingen:
Endpoint Protection
Kwetsbaarheidsscan
Malware
Samba File Server Security
Veilig Surfen
Prijsstelling meerWelke Factoren Beïnvloeden Onze Prijzen?

Onze prijsstelling is gebaseerd op verschillende factoren en omvat een combinatie van bewezen strategieën in de softwarehandel:

 • Inkoopstrategieën
  Door bundeling van hoeveelheden, onze 14 jaar marktervaring op internationaal niveau en expertise in softwarehandel behalen we kostenbesparingen en efficiënte inkoopmethoden.
 • Afschaffing van Leverings- en Opslagkosten
  Efficiënt digitaal voorraadbeheer minimaliseert opslag- en logistieke kosten.
 • Relatiebeheer met Leveranciers
  Directe import en langdurige relaties met fabrikanten en distributeurs stellen ons in staat om tussenpersonen over te slaan en exclusieve speciale voorwaarden te bieden.
 • Regionale Prijzen
  We passen onze prijzen aan op basis van regio en valuta om rekening te houden met de wereldwijde marktomstandigheden.
 • Automatisering
  Het gebruik van moderne technologieën maakt efficiënt order- en klantonderzoek mogelijk, waardoor kosten worden verlaagd.
 • Kostenbeheer in Marketing
  De belangrijkste reclamestrategie richt zich op de tevredenheid van onze klanten en vertrouwt voornamelijk op aanbevelingen.
 • Lage Winstmarge
  Onze belangrijkste focus bij Blitzhandel24 ligt op klanttevredenheid en het uitbreiden van onze klantenbasis, waarbij we een slanke winstmarge behouden.

 

Veiligheid en Kwaliteit: Onze Belofte aan U

Kwaliteit staat voorop

Ondanks onze concurrerende prijzen blijft de kwaliteit van onze producten op het hoogste niveau.

Wij garanderen onze klanten eersteklas kwaliteit tegen de beste prijs. Alle producten bij Blitzhandel24 zijn getest en geverifieerd.
Veiligheid en Vertrouwen

Uw veiligheid is belangrijk voor ons. Daarom bieden wij u dekking tot €20.000 via Trusted Shops.

Onze online winkel is juridisch beschermd door het EHI-keurmerk, zodat u met vertrouwen kunt winkelen.

 

Als u verdere vragen of zorgen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn hier om u te helpen!Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "Avast Business Antivirus for Linux"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken