Gratis hotline 0800 2633100
 
Avanquest Fix-It Registry Optimizer

Avanquest Fix-It Registry Optimizer

€ 20,33 *

incl. BTW gratis verzending

 • 241820439
 • 4023126118257
 • Permanent geldig
 • DE
 • Wereldwijd
[Back-up] Gegevensdrager naar uw software
Hangt uw computer af en toe op of loopt hij extreem langzaam? Blijf kalm! U hoeft...meer

Productinformatie "Avanquest Fix-It Registry Optimizer"

Hangt uw computer af en toe op of loopt hij extreem langzaam?

Blijf kalm! U hoeft niet veel geld te investeren in nieuwere hardware of zelfs een nieuwe computer. Vaak worden deze problemen veroorzaakt door het Windows® register.

Als u het register regelmatig opschoont en optimaliseert, zal uw PC in de toekomst als nieuw draaien!

Het Windows-register is de plaats waar de instellingen en opties voor Microsoft Windows® worden opgeslagen. Na verloop van tijd neemt de omvang van het register toe en stapelen zich veel ongeldige en onnodige gegevens op. Problemen in het register van Windows zijn vaak de oorzaak van Windows crashes, beperkte prestaties en foutmeldingen.

Fix-It Registry Optimizer bespaart u de tijd en moeite van het oplossen van problemen door snel het register te controleren op fouten en optimaliseringsopties. Fix-It Registry Optimizer is eenvoudig, gebruiksvriendelijk en veilig in gebruik. Binnen twee minuten of minder wordt een volledige lijst met alle registerfouten en optimalisatieopties van uw PC weergegeven en kan deze indien nodig direct worden geïmplementeerd.

Functies
 • Effectieve registercontrole - in 2 minuten In
  minuten voert Fix-It Registry Optimizer een grondige controle van het register uit op fouten en vindt het ongeldige sleutels, verouderde gegevens en andere potentiële problemen die de prestaties van de pc kunnen vertragen of Windows kunnen bevriezen. De scanresultaten worden zo gepresenteerd dat ze gemakkelijk te begrijpen zijn, en u hebt de mogelijkheid om de gevonden problemen met één klik op te lossen.

 • Optimalisatie van systeem-, beveiligings- en internetinstellingen
  Optimaliseer de instellingen van uw computer om ervoor te zorgen dat deze altijd optimaal presteert. Met Fix-It Registry Optimizer kunt u de instellingen zelf aanpassen of de aanbevelingen van het programma voor het optimaliseren van de prestaties en snelheid accepteren.

 • Uiterst gebruiksvriendelijk
  Wij zijn trots op de gebruiksvriendelijkheid van onze producten. Het startscherm bevat een grote "Start Check" knop en het resultatenscherm bevat een grote "Fout verhelpen" knop. Met Fix-it Registry Optimizer zijn zowel geavanceerde als onervaren gebruikers in staat om de prestaties en snelheid van hun PC te verhogen.
  Met de geïntegreerde planner definieert u een datum voor de registercontrole en laat u de uitvoering aan het programma over!
  Vanaf nu is er geen reden meer om computers langzaam te laten draaien. U hoeft alleen maar de geïntegreerde planner in te stellen om bij het opstarten automatisch een controle uit te voeren of een dagelijkse, wekelijkse of maandelijkse controle te programmeren.

 • Extra veiligheid door middel van back-up- en herstelfuncties
  Met Fix-It Registry Optimizer kunt u veilig en eenvoudig onnodige vermeldingen in het register verwijderen. Om veiligheidsredenen kunnen ook back-ups en systeemherstelpunten worden gemaakt via het Back-up menu.

 • Aanpassen van de cheque aan uw eigen wensen
  Misschien wilt u bepaalde sleutels in het register uitsluiten van de cheque? Geen probleem. Fix-It Registry Optimizer maakt het eenvoudig om de registercontrole aan te passen door specifieke bestanden op te nemen of uit te sluiten van toekomstige controles.

 • Gratis onderzoek
  Met Fix-It Registry Optimizer heeft u binnen enkele minuten een schoon register en geoptimaliseerde instellingen. Doe nu een gratis registercontrole en kijk uit naar een snellere en efficiëntere PC.

Systeemeisen

Versie 2
Besturingssysteem Windows XP, Windows Server 2003, Windows Vista 32-bit, Windows Vista 64-bit, Windows XP 64-bit, Windows 7, Windows 7 64-bit, Windows 2008 Server, Windows 2008 Server 64-bit, Windows 2003 Server 64-bit, Windows 7 32-bit, Windows 8, Windows 10
Hoe en wanneer krijg ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productcodes en toegang tot het downloadcentrum worden u direct na uw aankoop per e-mail ter beschikking gesteld, tenzij een datamedium is besteld.
Welke betalingsopties zijn voor mij beschikbaar?
PayPal, Amazon Pay, directe bankoverschrijving, creditcard, Apple Pay, vooruitbetaling, aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkwinkel. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
Prijsstelling meer

Hoe komen onze prijzen tot stand?

Het basisprincipe van softwarehandel is de kunst van het weglaten.

 • Door hoeveelheden te bundelen
 • Elimineer leverings- en opslagkosten door virtueel voorraadbeheer.
 • Direct invoer
 • Langdurige relatie met distributeurs.
 • Kleine winstmarge, de belangrijkste prioriteit bij Blitzhandel24 is waardecreatie en de groei van het klantenbestand.
 • Een centrale en lean administratie.
 • Bulkaankopen van geautoriseerde leveranciers / distributeurs.
 • Eliminatie van hoge marketinginvesteringen, omdat we in staat zijn om gericht in te spelen op de behoeften van onze klanten en zo het concept van ''reclame door middel van referenties'' op betrouwbare wijze kunnen implementeren.
 • Maakt dit de kwaliteit slechter?

  We beloven onze klanten uitstekende kwaliteit. De prijzen hebben op geen enkele manier invloed op de kwaliteit, onze klanten ontvangen geteste, geverifieerde producten. Bovendien hebt u met Blitzhandel24 tot € 20.000 bescherming via Trusted Shops en een wettelijk beveiligde winkel met EHI-keurmerk.

Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "Avanquest Fix-It Registry Optimizer"
3 nov. 2020

Sehr zufrieden!

Alles schnell und einwandfrei erledigt. Rechnung erhalten.

2 nov. 2020

Top Abwicklung, gerne wieder.

Alles top gelaufen, gerne wieder.

Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken