Gratis hotline 0800 2633100
 
Avanquest Fix-It Registry Optimizer

Avanquest Fix-It Registry Optimizer

€ 20,33 *

incl. BTW gratis verzending

 • 241820439
 • 4023126118257
 • Permanent geldig
 • DE
 • Wereldwijd
[Back-up] Gegevensdrager naar uw software
  Hangt je computer af en toe vast of werkt hij extreem langzaam? Blijf rustig! Je...meer

Productinformatie "Avanquest Fix-It Registry Optimizer"

 

Hangt je computer af en toe vast of werkt hij extreem langzaam?

Blijf rustig! Je hoeft niet veel geld te investeren in modernere hardware of zelfs een nieuwe computer. Vaak worden deze problemen veroorzaakt door het Windows register®.

Als je het register regelmatig opschoont en optimaliseert, zal je pc in de toekomst als nieuw draaien!

Het Windows register is de plaats waar instellingen en opties voor Microsoft Windows® worden opgeslagen. Na verloop van tijd neemt de grootte van het register toe en hopen zich veel ongeldige en onnodige gegevens op. Problemen in het Windows register zijn vaak de oorzaak van Windows crashes, verminderde prestaties en foutmeldingen.

Fix-It Registry Optimizer bespaart je tijdrovende en vermoeiende probleemoplossing door het register snel te controleren op fouten en optimalisatiemogelijkheden. Fix-It Registry Optimizer is eenvoudig, gebruiksvriendelijk en veilig in gebruik. Binnen twee minuten of minder wordt een complete lijst met alle registerfouten en optimalisatiemogelijkheden van je pc weergegeven, die indien nodig direct kan worden uitgevoerd.

 

Kenmerken
 • Effectieve registerscan - in 2 minuten 
  In slechts een paar minuten voert Fix-It Registry Optimizer een grondige scan uit van het register op fouten en vindt ongeldige sleutels, verouderde gegevens en andere potentiële problemen die ervoor kunnen zorgen dat je pc trager wordt of Windows vastloopt. De scanresultaten worden zodanig gepresenteerd dat ze gemakkelijk te begrijpen zijn. Je hebt dan de optie om de gevonden problemen onmiddellijk met één klik te verhelpen.

 • Optimaliseer systeem-, beveiligings- en internetinstellingen
  Optimaliseer de instellingen van je computer om ervoor te zorgen dat hij altijd optimaal presteert. Met Fix-It Registry Optimizer kun je de instellingen zelf aanpassen of de aanbevelingen van het programma opvolgen om de prestaties en snelheid van te optimaliseren.

 • Uitzonderlijk gebruiksvriendelijk
  We zijn trots op de gebruiksvriendelijkheid van onze producten. Het startscherm bevat een grote knop "Start Check" en op het resultatenscherm vind je een grote knop "Fix Error". Met Fix-it Registry Optimizer kunnen zowel gevorderde als beginnende gebruikers de prestaties en snelheid van hun pc verhogen.
  Met de geïntegreerde planner stel je een afspraak in voor de registercontrole en laat je de uitvoering van over aan het programma!
  Vanaf nu is er geen reden meer voor traag werkende computers. Stel gewoon de geïntegreerde planner in om automatisch een controle uit te voeren bij het opstarten of programmeer om een dagelijkse, wekelijkse of maandelijkse controle uit te voeren.

 • Extra beveiliging door back-up- en herstelfuncties
  Met Fix-It Registry Optimizer kunnen onnodige vermeldingen in het register veilig en eenvoudig worden verwijderd. Voor de veiligheid kunnen er ook back-ups en systeemherstelpunten worden gemaakt via het back-upmenu.

 • Pas de controle aan je eigen behoeften aan
  Misschien wil je bepaalde sleutels in het register uitsluiten van de controle? Geen probleem. Fix-It Registry Optimizer maakt het eenvoudig om de registerscan aan te passen door bepaalde bestanden op te nemen in of uit te sluiten van toekomstige scans.

 • Gratis controle
  Met Fix-It Registry Optimizer heb je binnen een paar minuten een schoon register en geoptimaliseerde instellingen. Doe nu een gratis controle van je register en verheug je op een snellere en efficiëntere pc.

 

Systeemeisen

 

Versie 2
Besturingssysteem Windows XP, Windows Server 2003, Windows Vista 32-bits, Windows Vista 64-bits, Windows XP 64-bits, Windows 7, Windows 7 64-bits, Windows 2008 Server, Windows 2008 Server 64-bits, Windows 2003 Server 64-bits, Windows 7 32-bits, Windows 8, Windows 10
Hoe en wanneer krijg ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productcodes en toegang tot het downloadcentrum worden u direct na uw aankoop per e-mail ter beschikking gesteld, tenzij een datamedium is besteld.
Welke betalingsopties zijn voor mij beschikbaar?
PayPal, Amazon Pay, directe bankoverschrijving, creditcard, Apple Pay, vooruitbetaling, aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkwinkel. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
Prijsstelling meer

Hoe komen onze prijzen tot stand?

Het basisprincipe van softwarehandel is de kunst van het weglaten.

 • Door hoeveelheden te bundelen
 • Elimineer leverings- en opslagkosten door virtueel voorraadbeheer.
 • Direct invoer
 • Langdurige relatie met distributeurs.
 • Kleine winstmarge, de belangrijkste prioriteit bij Blitzhandel24 is waardecreatie en de groei van het klantenbestand.
 • Een centrale en lean administratie.
 • Bulkaankopen van geautoriseerde leveranciers / distributeurs.
 • Eliminatie van hoge marketinginvesteringen, omdat we in staat zijn om gericht in te spelen op de behoeften van onze klanten en zo het concept van ''reclame door middel van referenties'' op betrouwbare wijze kunnen implementeren.
 • Maakt dit de kwaliteit slechter?

  We beloven onze klanten uitstekende kwaliteit. De prijzen hebben op geen enkele manier invloed op de kwaliteit, onze klanten ontvangen geteste, geverifieerde producten. Bovendien hebt u met Blitzhandel24 tot € 20.000 bescherming via Trusted Shops en een wettelijk beveiligde winkel met EHI-keurmerk.

Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "Avanquest Fix-It Registry Optimizer"
3 nov. 2020

Sehr zufrieden!

Alles schnell und einwandfrei erledigt. Rechnung erhalten.

2 nov. 2020

Top Abwicklung, gerne wieder.

Alles top gelaufen, gerne wieder.

Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken