Gratis hotline 0800 2633100
 
Avanquest Driver Genius 19 Platinum
Dit product is momenteel niet beschikbaar!

Onze aanbeveling

Avanquest Driver Genius 20 Platinum Avanquest Driver Genius 20 Platinum
Avanquest Driver Genius 20 Platinum   Driver Genius 20 is DE software voor driver management en hardware-diagnostiek. Met dit programma kunt u uw drivers updaten, opslaan en automatisch herstellen. Als u uw systeem...
€ 30,45 * € 61,00 *
Avanquest Driver Genius 19 Platinum Als het gaat om diagnostiek en beheer van je eigen...meer

Productinformatie "Avanquest Driver Genius 19 Platinum"

AvanquestDriver Genius 19 Platinum

Als het gaat om diagnostiek en beheer van je eigen stuurprogramma's, is Avanquest Driver Genius 19 Platinum een uitstekende keuze. Het programma maakt het eenvoudig om bestaande stuurprogramma's snel en probleemloos bij te werken, op te slaan of indien nodig automatisch te herstellen. Vooral het proces van een regelmatige productie kan op deze manier worden vereenvoudigd om het nodige comfort van de applicatie te krijgen.

 

De perfecte uitbreiding voor driverbeheer

Wanneer systemen vaak worden hersteld en geïnstalleerd, is het vaak vervelend om de procedure nauwkeurig te coördineren en te vertrouwen op een uniforme structuur. Avanquest Driver Genius maakt het mogelijk om een kopie te maken van de vorige stuurprogramma's, zodat deze snel kunnen worden hersteld wanneer dat nodig is. Op deze manier kost het opnieuw instellen van het systeem niet veel tijd, maar wordt het aangepast aan de tijd die de gebruiker nodig heeft.

Tegelijkertijd kunnen dagelijkse updates en verbeteringen worden verkregen om elke keer dat de server opnieuw wordt ingesteld te kunnen vertrouwen op een goede toepassing. De applicatie zorgt er ook voor dat er een complete lijst wordt aangemaakt met de bijbehorende versies, waardoor het eenvoudig is om de voortgang van de geïntegreerde updates te volgen, zelfs op een later tijdstip.

 

Driver Genius Platinum bevat ook:

 • SSD Speeder- Optimaliseert het systeem om de prestaties en betrouwbaarheid van je solid state drives te verbeteren.

 • System Booster - optimaliseert het hele pc-systeem met slechts één klik!

Kenmerken
 

Automatische analyse

 • Programma je driver analyse! 
 • Filter  meldingen opbeschikbare stuurprogramma's! 
 • Ontvang meldingen over beschikbare driver updates! 

Het hele systeem rond Avanquest Driver Genius 19 Platinum is programmeerbaar en kan worden aangepast. Zo kan elke gebruiker een onafhankelijke driveranalyse programmeren en heeft hij de mogelijkheid om de beschikbare meldingen te filteren. Dit geldt ook voor nieuwe meldingen en kennisgevingen die worden gepubliceerd in verband met stuurprogramma-updates en die aanzienlijk meer comfort bieden.

Op dit punt biedt Avanquest Driver Genius de mogelijkheid om de vorige structuren op te slaan en op een later tijdstip te herstellen. Op deze manier kan een complete geschiedenis worden geïntegreerd om de drivers up-to-date te houden. Het is dus niet moeilijk om de functionaliteit van de applicatie uit te breiden en de stuurprogramma's volgens je eigen ideeën te integreren.

 

Installatie downloaden

 • Controleer de gedownloade stuurprogramma's!
 • Haal automatisch de nieuwste stuurprogramma's voor je pc op en verhoog de prestaties en stabiliteit van je systeem. Als je de juiste en nieuwste stuurprogramma's op je systeem hebt geïnstalleerd, kun je deprestaties van je apparaten met 50% of meer verhogen .

Opslaan Herstellen

 • Een complete geschiedenis van je drivers!

 • Sla je pc-stuurprogramma's snel en eenvoudig op

 • Maak een kopie van je drivers in een automatisch te installeren uitvoerbaar bestand en installeer ze eenvoudig op meerdere PC's

 • Kies een pad om de gedownloade drivers op te slaan!

Schoonmaakoptimalisatie

 • Verwijder verouderde of niet meer gebruikte drivers

 • Zoek met één klik de apparaten die niet goed werken en pas de door Driver Genius voorgestelde oplossingen toe om de problemen te verhelpen.

 • Ontgrendel talloze verborgen driveropties in het configuratiescherm, zoals overklokken, AGP, ventilatorregeling, stereobesturing, OpenGL 2.0 en meer.

 

Installeer je stuurprogramma's in 3 stappen!

Gebruik je pc volledig ontspannen

Dankzij het meegeleverde opschoonprogramma verwijdert Driver Genius alle verouderde stuurprogramma's - voor een schone en snellere pc. 

 

Wat is er nieuw in versie 19?

 

Meer!

 • NIEUW! Meer informatie over hardwarecomponenten (chipsets, moederbord, processor ...) 

 • VERBETERD! Gebruikersinterface nu nog ergonomischer


Platina versie : 

 • VERBETERD! Geheugenconfiguratie en programmaversnelling

 • VERBETERD! Optimalisatietools voor bureaublad, systeembestanden, netwerkbestanden...

 • NIEUW! Verbeterd beheer van Windows 10-instellingen

 • NIEUW! Verbeterd beheer van Windows services

 

Alleen in Driver Genius Platinum
 

Functie "System Booster" - om het hele pc-systeem met één klik te optimaliseren

 • Configuratie van het werkgeheugen en versnelling van de programma's

 • Optimalisatietools voor bureaublad, systeembestanden, netwerkbestanden ...

 • Verbeterd beheer van Windows 10 instellingen

 • Verbeterd beheer van Windows services

 

SSD Speeder - Optimaliseert het systeem om de prestaties en betrouwbaarheid van je solid state drives te verbeteren.

 

Ondersteunde apparaten en fabrikanten!

 

Koop nu Avanquest Driver Genius en bespaar

Als je besluit om de nieuwste versie van Avanquest Driver Genius 19 Platinum te kopen, krijg je toegang tot een overzichtelijke en moderne applicatie. Zo wordt het zoeken naar geschikte stuurprogramma's geen marteling, maar kan het naar believen worden overgezet naar het systeem op basis van de eigen behoeften. Dit maakt het mogelijk om de gewenste stuurprogramma's snel en consistent te gebruiken zonder lang te hoeven wachten op het selecteren van de juiste onderdelen. Het kopen van Avanquest Driver Genius is daarom een goede beslissing om het comfort van je eigen systemen uit te breiden.


Dingen die je moet weten over het programma

 • Wat is Avanquest Driver Genius precies?

Met Avanquest Driver Genius kunnen gebruikers een moderne en overzichtelijke software verwachten voor het beheren en vernieuwen van drivers. De applicatie maakt het mogelijk om te vertrouwen op succesvolle updates, opslag en herstel voor het interne systeem.


 • Wie is de doelgroep van het programma?

Vooral in bedrijven is het belangrijk om toegang te hebben tot regelmatig bijgewerkte drivers. Met een overeenkomstig groot aantal apparaten wordt het zoeken naar geschikte updates echter al snel een kwelling, en daarom biedt Avanquest Driver Genius uitkomst.


 • Welke voordelen worden gebruikers geboden?

Een van de belangrijkste voordelen is de automatisering van de processen. Dit maakt het mogelijk om succesvol gebruik te maken van de analyse van de eigen systemen en optimalisatie te stimuleren. Als het aankomt op het samenstellen van de juiste stuurprogramma's, biedt de software dus de nodige verlichting.


 • Wat zijn de innovaties van de huidige versie?

Met de nieuwe versie zijn de vele stuurprogramma's uitgebreid om altijd te kunnen vertrouwen op de juiste componenten voor het eigen systeem. De optimalisatie-instellingen zijn ook fundamenteel veranderd in de module "System Booster", waardoor deze nog gemakkelijker te gebruiken is.


 • Wat biedt de beschikbare licentie?

Wie kiest voor Avanquest Driver Genius heeft toegang tot een permanente applicatie. Er zijn geen tijdsbeperkingen voor het gebruik van driver management en hardwarediagnostiek, waardoor de software geldig blijft.

 
Systeemeisen
Versie 19
Besturingssysteem Windows 2000, Windows 98, Windows Millennium, Windows XP, Windows Server 2003, Windows 98 SE, Windows Vista 32-bits, Windows Vista 64-bits, Windows XP 64-bits, Windows 7, Windows 8, Windows 2012 Server, Windows 10
 • OS: Windows 7/8/10 (32bit & 64bit)
 • Pentium CPU
 • 64 MB RAM 
 • 10 MB vrije ruimte op harde schijf
Hoe en wanneer krijg ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productsleutels en toegang tot het downloadcentrum worden u direct na uw aankoop per e-mail ter beschikking gesteld.
Welke betalingsopties zijn voor mij beschikbaar?
PayPal, Amazon Pay, directe bankoverschrijving, creditcard, Apple Pay, vooruitbetaling, aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkwinkel. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
Prijsstelling meerWelke Factoren Beïnvloeden Onze Prijzen?

Onze prijsstelling is gebaseerd op verschillende factoren en omvat een combinatie van bewezen strategieën in de softwarehandel:

 • Inkoopstrategieën
  Door bundeling van hoeveelheden, onze 14 jaar marktervaring op internationaal niveau en expertise in softwarehandel behalen we kostenbesparingen en efficiënte inkoopmethoden.
 • Afschaffing van Leverings- en Opslagkosten
  Efficiënt digitaal voorraadbeheer minimaliseert opslag- en logistieke kosten.
 • Relatiebeheer met Leveranciers
  Directe import en langdurige relaties met fabrikanten en distributeurs stellen ons in staat om tussenpersonen over te slaan en exclusieve speciale voorwaarden te bieden.
 • Regionale Prijzen
  We passen onze prijzen aan op basis van regio en valuta om rekening te houden met de wereldwijde marktomstandigheden.
 • Automatisering
  Het gebruik van moderne technologieën maakt efficiënt order- en klantonderzoek mogelijk, waardoor kosten worden verlaagd.
 • Kostenbeheer in Marketing
  De belangrijkste reclamestrategie richt zich op de tevredenheid van onze klanten en vertrouwt voornamelijk op aanbevelingen.
 • Lage Winstmarge
  Onze belangrijkste focus bij Blitzhandel24 ligt op klanttevredenheid en het uitbreiden van onze klantenbasis, waarbij we een slanke winstmarge behouden.

 

Veiligheid en Kwaliteit: Onze Belofte aan U

Kwaliteit staat voorop

Ondanks onze concurrerende prijzen blijft de kwaliteit van onze producten op het hoogste niveau.

Wij garanderen onze klanten eersteklas kwaliteit tegen de beste prijs. Alle producten bij Blitzhandel24 zijn getest en geverifieerd.
Veiligheid en Vertrouwen

Uw veiligheid is belangrijk voor ons. Daarom bieden wij u dekking tot €20.000 via Trusted Shops.

Onze online winkel is juridisch beschermd door het EHI-keurmerk, zodat u met vertrouwen kunt winkelen.

 

Als u verdere vragen of zorgen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn hier om u te helpen!Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "Avanquest Driver Genius 19 Platinum"
2 nov. 2020

Alles Bestens, gerne wieder.

Sehr zufrieden, Lieferung schnell, Produkt einwandfrei - jederzeit wieder!

Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken