Gratis hotline 0800 2633100
 
Autodesk AutoCAD - Mobile App Legacy Renewal

AANDACHT!Lees onze
productbeschrijving voordat u bestelt!

Autodesk AutoCAD - Mobile App Legacy Renewal

€ 81,29 *

incl. BTW gratis verzending

 • 241822620
 • 896I1-003129-L336?NCR
 • Permanent geldig
 • Meertalig
 • Wereldwijd
[Back-up] Gegevensdrager naar uw software
Autodesk AutoCAD - Mobiel App Legacy Renewal: de toekomst van CAD-ontwerp De Autodesk AutoCAD...meer

Productinformatie "Autodesk AutoCAD - Mobile App Legacy Renewal"

Algemene infobox

Merk op dat dit een algemene infobox is en dat niet alle hieronder vermelde klantgroepen in aanmerking komen voor dit product. Een van de onderstaande benamingen moet in de producttitel staan. De verwerkingstijd kan oplopen tot 24 uur.

 • Upgrade - Uitbreidingen
  Gerechtigd zijn eigenaars van een oudere versie van de software. Voor het bestellen hebben we uw licentiegegevens van de vorige versie nodig.
 • Onderwijsversie (EDU, Student & Leerkracht)
  Gerechtigd zijn studenten en leerkrachten.
 • Overheidsversie (GOV)
  Gerechtigd zijn overheidsinstellingen (overheid, autoriteiten, enz.).
 • Het bijbehorende bewijs moet worden verstrekt tijdens het aankoopproces in stap 4 "Controle en bestelling" onder "Opmerking". Stuur ons de PDF-bestanden direct per e-mail naar [email protected] met het bestelnummer.

  Zonder proefdruk kan uw bestelling niet in behandeling worden genomen en wordt deze na 2 weken geannuleerd.

  .

  Autodesk AutoCAD - Mobiel App Legacy Renewal: de toekomst van CAD-ontwerp

  De Autodesk AutoCAD - Mobiel App Legacy Renewal heeft een revolutie teweeggebracht in de manier waarop we werken op het gebied van computerondersteund ontwerpen (CAD). Deze innovatieve applicatie overbrugt de kloof tussen traditionele CAD software oplossingen en de eisen van een moderne, digitale werkomgeving. Ontdek hoe deze app CAD-ontwerp naar een hoger niveau tilt.

  Snellere, papierloze workflows

  Met Autodesk AutoCAD - Mobiel App Legacy Renewal kun je in een paar seconden je CAD-ontwerpen maken, bewerken en delen. Geen tijdrovende handmatige tekeningen op papier meer. Deze app biedt een schat aan krachtige tools waarmee je snel nauwkeurige tekeningen kunt maken. Je kunt ook digitale markeringen en aantekeningen toevoegen om het communicatieproces te vereenvoudigen en de workflow te versnellen.

  Altijd en overal toegang

  Met AutoCAD - Mobiel App Legacy Renewal ben je niet langer gebonden aan een specifiek werkstation. Je hebt de vrijheid om je CAD-ontwerpen overal vandaan te maken en te bewerken. Op kantoor, thuis of op de bouwplaats - je hebt altijd toegang tot je projecten. Deze flexibiliteit betekent dat je tijd kunt besparen doordat je niet meer hoeft te pendelen tussen verschillende locaties. Je hebt ook de mogelijkheid om onmiddellijk te reageren op belangrijke ontwerpbeslissingen, waar je ook bent.

  Bescherming van CAD-toepassingsgegevens

  De beveiliging van je CAD-toepassingsgegevens is een topprioriteit. Met Autodesk AutoCAD - Mobiel App Legacy Renewal kun je erop vertrouwen dat je ontwerpen en tekeningen veilig zijn. De app biedt eersteklas beveiligingsfuncties om je vertrouwelijke informatie te beschermen. Je gegevens worden versleuteld en opgeslagen in beveiligde cloud-opslag. Dit zorgt ervoor dat alleen bevoegde gebruikers toegang hebben tot je CAD-toepassingen en dat je waardevolle gegevens worden beschermd tegen ongeautoriseerde toegang

  Nieuw in Autodesk AutoCAD - Mobiel App Legacy Renewal

  • Verbeterde gebruikersinterface

   De gebruikersinterface is bijgewerkt en geoptimaliseerd om hem nog intuïtiever en gebruiksvriendelijker te maken.

  • Geavanceerd 3D modelleren

   AutoCAD - Mobiel App Legacy Renewal biedt nu geavanceerde 3D-modelleringsmogelijkheden om complexe driedimensionale ontwerpen te maken.

  • Verbeterde samenwerking

   De samenwerkingsfuncties zijn verbeterd zodat teams efficiënter kunnen samenwerken door ontwerpen samen in realtime te bewerken en van commentaar te voorzien.

  • Verbeterde ondersteuning van bestandsformaten

   De applicatie ondersteunt nu een breder scala aan bestandsformaten om naadloze integraties en gegevensuitwisseling met andere CAD programma's mogelijk te maken.

  • Verbeterde prestaties

   De prestaties van de software zijn geoptimaliseerd voor snellere laadtijden en soepelere workflows, zelfs voor grote en complexe projecten.

  • Uitgebreide cloud integratie

   De integratie van cloudservices is verbeterd zodat gebruikers gemakkelijker toegang hebben tot hun ontwerpen en bestanden vanaf verschillende apparaten.

  • Verbeterde beveiliging

   De beveiligingsfuncties zijn versterkt om de privacy en vertrouwelijkheid van je ontwerpen te beschermen.

  Autodesk AutoCAD - Mobiel App Legacy Renewal is ongetwijfeld een van de beste CAD-oplossingen op de markt. Met zijn gebruiksgemak, flexibiliteit en krachtige functies is deze app een onmisbare tool voor iedereen die werkzaam is in ontwerp en engineering. Denk geen twee keer na en grijp de kans om je productiviteit te verhogen door Autodesk AutoCAD - Mobiel App Legacy Renewal aan te schaffen.

  Ga vandaag nog aan de slag en ervaar de voordelen van deze innovatieve software. Autodesk AutoCAD - Mobiel App Legacy Renewal kopen kan je workflow revolutioneren en je helpen ontwerpen van wereldklasse te maken.

  Systeemvereisten voor Autodesk AutoCAD - Mobiel App Legacy Renewal

  Voordat je Autodesk AutoCAD - Mobiel App Legacy Renewal gebruikt, moet je ervoor zorgen dat je systeem voldoet aan de volgende minimale vereisten voor een soepel en efficiënt gebruik van de software.

  Minimale systeemvereisten:

  • Besturingssysteem: Android 8.0 of hoger / iOS 11.0 of hoger

  • Processor: Dual-core processor van 1,5 GHz of hoger

  • Werkgeheugen (RAM): 2 GB of meer

  • Opslagruimte: 500 MB vrije opslagruimte op het apparaat Apparaat

  • Internetverbinding: vereist voor het downloaden van bestanden en synchroniseren met de cloud

  • Grafische kaart: Ondersteunt OpenGL ES 3.0 of hoger

  Aanbevolen systeemvereisten:

  • Besturingssysteem: Android 10 of hoger / iOS 14 of hoger

  • Processor: Quad-core processor met 2,0 GHz of hoger

  • Geheugen (RAM): 4 GB of meer

  • Opslagruimte: 1 GB vrije opslagruimte op het apparaat Apparaat

  • Internetverbinding: Breedbandverbinding voor snellere gegevensoverdracht

  • Grafische kaart: Ondersteunt OpenGL ES 3.1 of hoger voor betere grafische prestaties

  Houd er rekening mee dat de werkelijke vereisten kunnen variëren, afhankelijk van de omvang en complexiteit van je CAD-projecten. Het wordt aanbevolen om de nieuwste versie van de app en de nieuwste systeemdrivers te gebruiken om de best mogelijke ervaring te garanderen.

  Bekijk voordat je Autodesk AutoCAD - Mobiel App Legacy Renewal installeert zorgvuldig de systeemvereisten van je apparaat om er zeker van te zijn dat het voldoet aan de minimaal aanbevolen vereisten. Dit zorgt ervoor dat je de software soepel kunt gebruiken en kunt profiteren van alle functies en prestaties.

  Hoe en wanneer krijg ik mijn gekochte product?
  Digitale producten, productsleutels en toegang tot het downloadcentrum worden u direct na uw aankoop per e-mail ter beschikking gesteld.
  Welke betalingsopties zijn voor mij beschikbaar?
  PayPal, Amazon Pay, directe bankoverschrijving, creditcard, Apple Pay, vooruitbetaling, aankoop op factuur
  Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
  Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkwinkel. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
  Prijsstelling meer  Welke Factoren Beïnvloeden Onze Prijzen?

  Onze prijsstelling is gebaseerd op verschillende factoren en omvat een combinatie van bewezen strategieën in de softwarehandel:

  • Inkoopstrategieën
   Door bundeling van hoeveelheden, onze 14 jaar marktervaring op internationaal niveau en expertise in softwarehandel behalen we kostenbesparingen en efficiënte inkoopmethoden.
  • Afschaffing van Leverings- en Opslagkosten
   Efficiënt digitaal voorraadbeheer minimaliseert opslag- en logistieke kosten.
  • Relatiebeheer met Leveranciers
   Directe import en langdurige relaties met fabrikanten en distributeurs stellen ons in staat om tussenpersonen over te slaan en exclusieve speciale voorwaarden te bieden.
  • Regionale Prijzen
   We passen onze prijzen aan op basis van regio en valuta om rekening te houden met de wereldwijde marktomstandigheden.
  • Automatisering
   Het gebruik van moderne technologieën maakt efficiënt order- en klantonderzoek mogelijk, waardoor kosten worden verlaagd.
  • Kostenbeheer in Marketing
   De belangrijkste reclamestrategie richt zich op de tevredenheid van onze klanten en vertrouwt voornamelijk op aanbevelingen.
  • Lage Winstmarge
   Onze belangrijkste focus bij Blitzhandel24 ligt op klanttevredenheid en het uitbreiden van onze klantenbasis, waarbij we een slanke winstmarge behouden.

   

  Veiligheid en Kwaliteit: Onze Belofte aan U

  Kwaliteit staat voorop

  Ondanks onze concurrerende prijzen blijft de kwaliteit van onze producten op het hoogste niveau.

  Wij garanderen onze klanten eersteklas kwaliteit tegen de beste prijs. Alle producten bij Blitzhandel24 zijn getest en geverifieerd.
  Veiligheid en Vertrouwen

  Uw veiligheid is belangrijk voor ons. Daarom bieden wij u dekking tot €20.000 via Trusted Shops.

  Onze online winkel is juridisch beschermd door het EHI-keurmerk, zodat u met vertrouwen kunt winkelen.

   

  Als u verdere vragen of zorgen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn hier om u te helpen!  Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
  Klantbeoordelingen voor "Autodesk AutoCAD - Mobile App Legacy Renewal"
  Beoordeling schrijven
  Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
  Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

  De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

  Laatst bekeken