Gratis hotline 0800 2633100
 
Audials Tunebite 2019 premium muzieksoftware, [download] [onmiddellijke levering].

Audials Tunebite 2019 premium muzieksoftware, [download] [onmiddellijke levering].

€ 20,29 * € 50,83 * (Array % bespaard)

incl. BTW gratis verzending

 • 241820437
 • 4023126119995
 • Permanent geldig
 • DE | EN | FR | JP | ES
 • Wereldwijd
[Back-up] Gegevensdrager naar uw software
Audials Tunebite Premium is sinds 2004 de oplossing voor alle problemen met mediabestanden....meer

Productinformatie "Audials Tunebite 2019 premium muzieksoftware, [download] [onmiddellijke levering]."

Audials Tunebite Premium is sinds 2004 de oplossing voor alle problemen met mediabestanden. Muziek met kopieerbeveiliging of het verkeerde bestandsformaat - Audials Tunebite heeft altijd de beste opties voor het opnemen en converteren van bestandsformaten voor pc's, smartphones, tablets, netbooks, gameconsoles en alle mobiele apparaten aan boord.

Muziekabonnementen zijn traditioneel beschikbaar als muziekdownload van individuele bestanden of via audiostreaming. In beide gevallen neemt Audials Tunebite automatisch alle muziekbestanden op zonder kwaliteitsverlies en slaat ze op als nieuwe audiobestanden in MP3, WMA of een ander audioformaat.

Functies

STREAMING - Muziek- en audioboeken opnemen van alle bronnen (muziekdiensten of online videobibliotheken)


 • Profiteer voortaan van de afspeellijsten voor muziekvideo's

Met muziekvideo-afspeellijsten kunt u een verscheidenheid aan muziektracks met een hoge geluidskwaliteit vinden. Met de nieuwe tegel "Videoportalen" kunt u nu alle muziekvideo's en zelfs complete afspeellijsten die op videoportalen worden afgespeeld automatisch als nooit tevoren afspelen en de audiotrack met de muziek bijv. als MP3-bestand opslaan. Natuurlijk, zoals u gewend bent, automatisch met alle ID3-tags, albumfoto's en songteksten!

 • Audials Tunebite Premium neemt alles wat u op het net hoort voor u op!

Stukken muziek van muziek die gestreamd wordt vanuit bijvoorbeeld Spotify™ of Deezer™ worden herkend als een nummer, worden uit de stream geknipt en automatisch opgeslagen met alle tags. Wanneer u muziek kunt beluisteren op een website of in een streaming software speler, neemt Audials Tunebite Premium het voor u op en slaat het automatisch op als bijvoorbeeld een MP3-bestand.

 • Het opnemen van muziekstromen in stilte met meerdere snelheden

Audials kunnen de muziek van Spotify™ afspelen en opnemen zonder kwaliteitsverlies! Zonder commercials en met een perfect gecontroleerd volume neemt Audials Tunebite automatisch muziekstreaming op en slaat de opgenomen muziek op in topkwaliteit en met alle ID3-tags op uw harde schijf, direct in de cloud of op uw smartphone in de belangrijkste audiobestandsformaten.

 • Opname van audioboeken door Spotify en Deezer

Naast het streamen van muziek leveren Spotify en Deezer nu ook audioboeken. Audials is hier ook voor uitgerust, zodat u nu ook audioboeken kunt opnemen.

 • Blijf bij de perrons! Missie geslaagd!

Het is voor ons zowel een uitdaging als een taak om alle streams van alle aanbieders met verschillende formaten en standaarden voor u te kunnen vastleggen. Zeer weinig software tools zijn in staat om zoveel verschillende soorten streams permanent op te nemen. Als gratis dienst zorgen wij ervoor dat uw Audials software gedurende de levensduur van een Audials generatie volledig automatisch wordt aangepast en vrijwel gelijktijdig volledig functioneel blijft met eventuele wijzigingen in de videodiensten en -portalen.

 • Automatisch gedetecteerde reclame - automatisch verboden

Audials Tunebite Premium masters beheersen de moeilijkste uitdagingen en snijden op betrouwbare wijze de reclame voor de muziekservice af tijdens de opname. Met Mute kun je geluidsstreaming op de achtergrond stilletjes opnemen. Deze optie is beschikbaar in een miniwindow, naast de mogelijkheid om het volume van de opname aan te passen.

 • Automatisch taggen al tijdens de opname

Audials Tunebite Premium toont u de titels van de muziektracks tijdens de opname. Als u de automatisch ingestelde tags persoonlijk wilt bewerken, kunt u dit direct in de opnamelijst doen met een comfortabele tag-editor.

UNIVERSAL CONVERTER - Lost alle problemen op met bestandsformaten van muziek, audioboeken, video's en films.

 • Alleen de beste kwaliteit bij het converteren van audiobestanden

Audials Tunebite heeft unieke innovaties om ervoor te zorgen dat de kwaliteit van uw muziek en audioboeken er niet onder lijdt. Met PerfectAudio geven wij u onze belofte van kwaliteit met een uitgekiend proces dat alleen de beste resultaten mogelijk maakt. Bijvoorbeeld, bij het converteren door te hervatten, neemt Audials Tunebite het audiobestand zo vaak als nodig is op en vergelijkt het met het origineel tot het resultaat perfect is.

 • Zet audioboeken die enkele uren duren in een paar minuten om voor weergave op alle apparaten!

Met Audials Tunebite Premium kunt u audioboeken met en zonder hoofdstukken omzetten naar MP3-bestanden voor alle apparaten. Hiervoor mist Audials Tunebite audioboekbibliotheken, zoals Apple iTunes, een virtuele cd-rom drive. Audials brandt het audioboek dan virtueel tot MP3-bestanden in de hoogste kwaliteit.

MEDIATHEK - Beheer entertainment op PC, smartphone, tablet en cloud


 • Audials Tunebite Premium verbetert uw muziekcollectie

Audials vult uw mediacollectie automatisch aan met ID3-tags, coverafbeeldingen en teksten als onderdeel van het opnameproces. Audials Tunebite Premium kan echter ook automatisch geïmporteerde muziektracks aanpassen aan de standaard van uw muziekcollectie door ontbrekende tags aan te vullen. Dit kan worden bereikt met een klein aantal te importeren muziekstukken en met een enorme muziekverzameling die een harde schijf vult.

 • Visuele afspeellijst met album-miniaturen en tweeregelig display

U kunt een afspeellijst weergeven als tekstweergave of als visuele weergave met albumhoezen met zeven individuele sorteringen en groeperingen. U kunt ook afspeellijsten in onafhankelijke standaardformaten exporteren en deze onafhankelijk van Audials op andere spelers gebruiken. Maar u kunt ook afspeellijsten van andere spelers, zoals Winamp, importeren en gebruiken in Audials!

 • Bijtanken van mobiele apparaten en cloud-opslag

Audials Tunebite Premium tankt uw smartphone of tablet direct via een USB-kabel op uw PC of via het internet vanuit de cloud. Met een links/rechts-weergave toont Audials u de muziekcollectie van uw PC en de doelmap van uw aangesloten apparaat. De belangrijkste clouds, zoals Windows OneDrive, Google Drive of Dropbox zijn voorgeconfigureerd en kunnen ook als een apparaat worden bijgetankt.

 • Audials Tunebite Premium maakt van uw PC een persoonlijke mediawolk

Deel uw muziek- en audioboeken op al uw computers en onderweg met uw smartphone of tablet. Laat uw PC gewoon draaien en met Audials Anywhere kunt u uw media overal en altijd met elk apparaat benaderen, doorbladeren, afspelen en downloaden.

Wat is NIEUW & BETER?
 • NIEUW:Alle muziekstreamingdiensten

Alleen met de nieuwe Audials Tunebite 2019 Premium kunt u echt genieten van alle belangrijke muziekbronnen voor uzelf. YouTube, YouTube Music, Soundcloud, Dailymotion, Vimeo, Veoh bieden eersteklas muziek.

Met Audials Tunebite kunt u flexibel alles uit deze stromen opslaan. Speel muziek af in de browser of voer de directe link naar het muziekstuk in. Audials kunnen alle streams voor u opnemen, laden en opslaan in de hoogste kwaliteit.


 • NIEUW:Duidelijke samenvatting van de tabbladen voor muziekopname

 • NIEUW:Muziek streamen eenvoudig en veilig opnemen
Niet alleen de kwaliteit van de opnames van streaming, bijvoorbeeld van Spotify, kan worden verbeterd. De herontworpen selectie van de opnamebronnen maakt het voor u ook gemakkelijker om telkens de juiste voorinstellingen te vinden.
Het enige wat je hoeft te doen is de bron te selecteren - en Audials Tunebite doet al het andere automatisch, bijvoorbeeld of je opneemt vanuit de Spotify software of website, en vanuit welke browser je ook opneemt. Het selecteert altijd de beste instellingen om er zeker van te zijn dat de opname perfect is.
Omvang van de diensten
 • De nr. 1 oplossing voor alle problemen met bestandsformaten en beveiligde bestanden!

 • Muziekdownloads waren gisteren - nu komt audio streaming

 • Probleemoplossende kopieerbeveiliging

 • Alleen de beste kwaliteit bij het converteren van audiobestanden

 • Geniet van audioboeken op alle apparaten

Kies uw versie:
Functies

Audials
Tunebite
Premium
2019


Audiovisuele
filmdoos
2019

Audials
Radiotracker
2019
-

Audials
Tunebite
Platinum
2019
Audials
Muziek Raket
2019Audials
Een

2019


Thema-wereldmuziek en meer
Radio - luisteren naar en opnemen van internetradiostations
Muziek zoeken - muziek van video's opslaan
Muziekverzoeken (Radio)
Muziekverzoeken (zoeken) - muziek krijgen als MP3
Podcasts - Podcasts
Muziektelevisie - Kijken vanaf het web
Streaming themawereld
Muziek opnemen - Diensten voor het opnemen van muziek
Video opslaan - Streaming video opnemen
De beste live TV-streams
Themawereld Universele Convertor
Convertor (Audio) - Zet muziek om
Omzetten van audioboeken - Omzetten van audioboeken
Converter (Video) - Converteer video's & films
DVD-kopie - Hervatten & Archiveren
Themawereldmediabibliotheek
Muziek
Films & Vermaak
Alle mediabestanden - Mediabibliotheek
Afspeellijsten
Systeemeisen
Versie 2019
Besturingssysteem Windows 7, Windows 7 64-bit, Windows 7 32-bit, Windows 8 32-bit, Windows 8 64-bit, Windows 8, Windows 10
 • Intel™ Pentium™ Processor of gelijkwaardig

 • 512 MB RAM Werkgeheugen

 • 400 MB harde schijfruimte (extra ruimte voor eigen media)

 • internettoegang

Hoe en wanneer krijg ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productsleutels en toegang tot het downloadcentrum worden u direct na uw aankoop per e-mail ter beschikking gesteld.
Welke betalingsopties zijn voor mij beschikbaar?
PayPal, Amazon Pay, directe bankoverschrijving, creditcard, Apple Pay, vooruitbetaling, aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkwinkel. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
Prijsstelling meerWelke Factoren Beïnvloeden Onze Prijzen?

Onze prijsstelling is gebaseerd op verschillende factoren en omvat een combinatie van bewezen strategieën in de softwarehandel:

 • Inkoopstrategieën
  Door bundeling van hoeveelheden, onze 14 jaar marktervaring op internationaal niveau en expertise in softwarehandel behalen we kostenbesparingen en efficiënte inkoopmethoden.
 • Afschaffing van Leverings- en Opslagkosten
  Efficiënt digitaal voorraadbeheer minimaliseert opslag- en logistieke kosten.
 • Relatiebeheer met Leveranciers
  Directe import en langdurige relaties met fabrikanten en distributeurs stellen ons in staat om tussenpersonen over te slaan en exclusieve speciale voorwaarden te bieden.
 • Regionale Prijzen
  We passen onze prijzen aan op basis van regio en valuta om rekening te houden met de wereldwijde marktomstandigheden.
 • Automatisering
  Het gebruik van moderne technologieën maakt efficiënt order- en klantonderzoek mogelijk, waardoor kosten worden verlaagd.
 • Kostenbeheer in Marketing
  De belangrijkste reclamestrategie richt zich op de tevredenheid van onze klanten en vertrouwt voornamelijk op aanbevelingen.
 • Lage Winstmarge
  Onze belangrijkste focus bij Blitzhandel24 ligt op klanttevredenheid en het uitbreiden van onze klantenbasis, waarbij we een slanke winstmarge behouden.

 

Veiligheid en Kwaliteit: Onze Belofte aan U

Kwaliteit staat voorop

Ondanks onze concurrerende prijzen blijft de kwaliteit van onze producten op het hoogste niveau.

Wij garanderen onze klanten eersteklas kwaliteit tegen de beste prijs. Alle producten bij Blitzhandel24 zijn getest en geverifieerd.
Veiligheid en Vertrouwen

Uw veiligheid is belangrijk voor ons. Daarom bieden wij u dekking tot €20.000 via Trusted Shops.

Onze online winkel is juridisch beschermd door het EHI-keurmerk, zodat u met vertrouwen kunt winkelen.

 

Als u verdere vragen of zorgen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn hier om u te helpen!Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "Audials Tunebite 2019 premium muzieksoftware, [download] [onmiddellijke levering]."
3 nov. 2020

Sehr zufrieden!

Kaufe meine Software ab jetzt nur noch auf Blitzhandel24. Mehr als zufrieden. Sehr netter Support, tolle Preise.

Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken