Gratis hotline 0800 2633100
 
Dit product is momenteel niet beschikbaar!

Onze aanbeveling

Ashampoo UnInstaller 12 Ashampoo UnInstaller 12
Verwijder ongewenste programma's volledig met Ashampoo UnInstaller 12 Als je je zorgen maakt over ongewenste programma's op je computer die geheugen in beslag nemen, bronnen verbruiken en zelfs veiligheidsrisico's kunnen opleveren,...
€ 15,20 *
Het maakt niet uit wat u installeert, de UnInstaller verwijdert alle software volledig! Met...meer

Productinformatie "Ashampoo UnInstaller 10"

Het maakt niet uit wat u installeert, de UnInstaller verwijdert alle software volledig!

Met Ashampoo® UnInstaller 10 kunt u programma's installeren, testen en verwijderen zonder enig residu achter te laten. U behoudt de volledige controle over wat er op uw computer mag blijven staan! Het programma controleert uitgebreid elke installatie, zodat deze gemakkelijk kan worden verwijderd zonder resten achter te laten. Zelfs programma's zonder logboekregistratie worden volledig verwijderd door de viervoudige de-installatie inclusief dieptereiniging. UnInstaller 10 verwijdert volledig ongewenste software, browser extensies en toolbars van uw harde schijf met een enkele muisklik! En met de nieuwe Impact-functie kunt u zelfs zien welk programma uw systeem het meest belast - in een oogopslag en overzichtelijk. En de geavanceerde snapshot-methode toont hen alles wat er op uw computer is veranderd, of het nu bestanden of het register betreft!

 • Bekijk de impact van individuele programma's op het systeem
 • Nieuwe Edge-browser (Chromium) volledig ondersteund
 • Ontgrendel en verwijder vergrendelde bestanden met Unlocker
 • Schonere modules up to date
 • Verbeterde, uiterst stabiele programmadriver
 • Dieptereiniging met nog meer gevonden bestanden
 • Database met deïnstallatieprofielen van bijzonder hardnekkige programma's
 • Nieuw, bijzonder grondig verwijderingsalgoritme

Wat zijn de gevolgen van een geïnstalleerd programma?

U hebt zich waarschijnlijk al afgevraagd hoeveel invloed een geïnstalleerd programma op uw systeem heeft. Om deze vraag voor de eerste keer afdoende te beantwoorden, neemt deze module uw systeem onder de loep. Hoeveel CPU-kracht en geheugen verbruikt een software, hoeveel vertraagt het het opstarten van het systeem en welke processen zijn daarbij betrokken? Het gaat veel verder dan de Windows Task Manager en de Resource Monitor en berekent een individuele waarde voor elke software met behulp van een nieuw ontwikkeld algoritme. Belast deze software het systeem, is het misschien de moeite waard om het te verwijderen? Altijd actuele waarden en een betekenisvolle balkweergave houden u altijd op de hoogte!

De nieuwe Unlocker module - als het op het fijne aankomt

Sommige bestanden worden door het systeem geblokkeerd, hoewel u ze dringend wilt verwijderen. Windows blokkeert alle toegang, bijvoorbeeld omdat een de-installatie niet correct werd voltooid, en het object blijft vergrendeld. De Unlocker lost dit probleem op! Deze nieuw ontwikkelde module geeft u toegang en dwingt het systeem om dit bestand te ontsluiten. Vernietig eenvoudig interne Windows-sloten en verwijder de laatste overgebleven gegevens van een installatie, hoe lastig ook! De Unlocker toont u de geopende items, heeft een krachtige zoekfunctie en handige filterfuncties. Jij alleen beslist wat er ontgrendeld wordt. Krijg weer volledige controle over uw Windows!

Microsoft Edge Chromium volledig ondersteund

De browser Microsoft Edge, gebaseerd op Chromium, heeft veel gebruikers weten te overtuigen en heeft Firefox al ingehaald in zijn penetratie wereldwijd. Ashampoo® Uninstaller 10 biedt ook een schat aan functies voor deze nieuwe browser. Het spectrum varieert van het verwijderen van ongewenste browserextensies (plug-ins) tot het verwijderen van overbodige surfsporen tot het verwijderen van de software zelf. U kunt zelfs de oude en nieuwe Edge-versies naast elkaar op uw computer gebruiken en beide afzonderlijk beheren!

Detailverbeteringen met een groot effect

De voorganger Ashampoo® Uninstaller 9 werd zeer goed ontvangen, wat ons motiveerde om nog meer te doen! Het nieuwe de-installatie-algoritme werkt merkbaar grondiger en vindt meer onnodige ballast! Ons doel is een perfecte 100% de-installatie, daarom zijn de dieptereiniging, installatiecontrole en database de-installatie verder verbeterd. De programmadriver is geoptimaliseerd in samenwerking met support en draait nog robuuster en stabieler dan ooit! En natuurlijk zijn de populaire Cleaner modules zoals de Internet Cleaner en Drive Cleaner up to date!

Programma's verwijderen zonder restanten achter te laten

Windows verwijdert alleen wat de geïnstalleerde programma's zelf vrijgeven in hun verwijderingsroutines - en dat is te weinig! Ofwel door gebrek aan zorg, ofwel heel bewust, blijven talrijke ingangen in het register, verkeerde toewijzingen of bestandsresten op uw systeem achter. Deze overblijfselen veroorzaken vaak fouten, vertroebelen de harde schijf, maken het register onoverzichtelijk en vertragen de hele PC. Door middel van verfijnde zoek- en opschoonmechanismen vindt het programma veel meer dan Windows zelf zou kunnen. Ashampoo® UnInstaller 10 verwijdert ongewenste software tot de laatste byte!

Software verwijderen als een pro!

Zelfs als u een beginner bent, zult u geen problemen hebben om met Ashampoo® UnInstaller 10 aan de slag te gaan. Dankzij de intelligent ontworpen interface zijn alle functies slechts een muisklik verwijderd. Zelfs technisch complexe processen blijven zelfverklarend. Verwijder elk programma gemakkelijk en zonder restjes. Laat installaties automatisch detecteren en loggen. Krijg interessante inzichten in wat er op uw computer gebeurt en verwijder op een handige manier wat niet op uw computer thuishoort. Eén Un-Installer voor iedereen!

Genadeloos tegen ongewenste programma's

Ashampoo® UnInstaller 10 verwijdert programma's die overbodig zijn geworden of niet aan uw eisen voldoen - maar natuurlijk verwijdert het ook ongewenste software die voor u verborgen is gehouden! Vooral installateurs van download sites "piggybacken" vaak op programma's die gewoon ongewenste software zijn, waarvan sommige kunnen worden ingedeeld bij spyware en malware. Ashampoo® UnInstaller 10 detecteert deze programma's, zelfs als ze verborgen zijn in ingewikkelde, geneste installatieprogramma's, en veegt ze van uw harde schijf, precies zoals u dat wenst!

Momentopnamen vergelijken - wat is het nut?

Stel u voor dat Ashampoo® UnInstaller 10 een hoofd logisticus voor uw PC is. Bij elke momentopname maakt het programma een complete inventarislijst van uw systeem. Deze lijst bevat alle gegevens en ook de Windows register instellingen. Als er bestanden worden toegevoegd (b.v. door een installatie) kunt u een andere inventarislijst maken. Bij het vergelijken zullen nu alle verschillen gevonden worden, elk nieuw of verwijderd bestand, elk gewijzigd register item. In UnInstaller 10 vindt u nu een gloednieuwe snapshot wizard die het maken en vergelijken kinderspel maakt! Hierdoor is geavanceerde technologie volkomen eenvoudig te gebruiken!

Vier compromisloze verwijderingsmethoden voor volledige de-installatie

Ashampoo® UnInstaller 10 gebruikt vier technieken om ervoor te zorgen dat er geen enkele ongewenste byte op uw systeem achterblijft. Het meest uitgebreide is het logboek dat UnInstaller 10 maakt voor elk programma tijdens de installatie. Hier worden alle bestanden en registerwaarden geregistreerd die een installatie veroorzaakt. Bovendien maakt het programma gebruik van de verwijderingsroutine van de software die moet worden verwijderd. Als er een profiel voor de software bestaat in de eigen database van het programma, wordt dit ook verwerkt. Tot slot zoekt Deep Clean naar de laatste restjes die nog op de harde schijf kunnen staan! Met de nieuwe versie, controleert het zelfs na een reboot om te zien of er nog restanten te vinden zijn!

Software verwijderen met dieptereiniging

Ashampoo® UnInstaller 10 logt de installatie van elk programma volledig in en garandeert zo een de-installatie zonder residu's. Zelfs programma's die anders voor u verborgen blijven, worden veilig gelogd. Maar zelfs voor programma's die niet zijn aangemeld, zorgt een intelligent verwijderingsalgoritme voor een effectieve deïnstallatie. Bij een grondige schoonmaakbeurt worden onnodige vermeldingen en bestanden van de verwijderde software die anders op uw systeem zouden achterblijven, van de harde schijf verwijderd. Op deze manier kunnen zelfs programma's die op uw systeem kwamen voordat UnInstaller werd geïnstalleerd volledig worden geëlimineerd!

Uw bewaker die alle installaties bewaakt

De bewaker van Ashampoo® UnInstaller 10 houdt altijd een oogje op uw systeem en gebruikt nauwelijks meetbare bronnen. Zelfs als u een programma via de normale Windows-deïnstallatie verwijdert, wordt dit geregistreerd en vervolgens automatisch doorzocht op verdere bestandsresten op het systeem. Vaak worden zelfs het begin en het einde van een installatie automatisch gedetecteerd, zodat u helemaal niet hoeft in te grijpen! Met de nieuwe versie 10 hebben we de service nog zwaarder gemaakt. Wat uw systeem ook doet, de bewaker heeft alles in beeld!

Vernietiging van gevoelige gegevens

Veel bestanden die tijdens een de-installatie worden verwijderd, bevatten gevoelige gegevens. Het zijn ook uw gebruikersprofielen, accountgegevens of wachtwoorden die moeten worden gewist. Maar Windows alleen kan dit slechts onvoldoende, derden zouden ze kunnen herstellen! Om uw privacy optimaal te beschermen, worden deze bestanden bij verwijdering onmiddellijk versnipperd, zodat ze zelfs met speciale software niet meer kunnen worden ingezien. Het beste van alles: Ashampoo® UnInstaller 10 werkt op het niveau van militaire veiligheidsnormen!

Probleemloos verwijderen met profielen, zelfs zonder protocol

Tot nu toe was het moeilijk om de installatie ongedaan te maken zonder een gelogde installatie. Waar werden bestanden en registersleutels verspreid op het systeem tijdens de installatie? Ashampoo® UnInstaller 10 heeft installatieprofielen van vele populaire of bijzonder hardnekkige toepassingen en kan deze verwijderen zonder enig residu achter te laten, zelfs als de installatie niet werd vastgelegd. Samen met de grondige dieptereiniging, verdwijnen deze programma's ook volledig!

Sneller en veiliger surfen op internet

Onveilige, ongewenste en kwaadaardige plug-ins draaien in miljoenen browsers. Of het nu vermomd is als een vervelende werkbalk of een schijnbaar nuttige plug-in - Ashampoo® UnInstaller 10 vindt ze allemaal! Spoor extensies op die vaak niet eens door uw browsers worden weergegeven. Vind alle extensies netjes op een rijtje, bekijk hun beoordeling en verwijder ze eenvoudig. Ontdek wat u echt helpt, wat u bespioneert en wat u vertraagt, en verwijder ongewenste extensies met één klik!

Windows-toepassingen verwijderen

Het is jouw computer, waarom hem niet weer volledig onder controle krijgen? Bij elke installatie distribueert Microsoft verschillende apps en stelt ze in als standaard. Veel van deze apps zijn echter helemaal niet uw eerste keuze, nemen nutteloze schijfruimte in beslag of starten onbedoeld op. Nu kun je ook die ongewenste apps verwijderen. Zelfs apps die Windows niet eens weergeeft, kunnen gemakkelijk van uw computer worden verwijderd!

Verwijder programma's, surf veiliger en onderhoud uw PC - allemaal met één programma!

Met Ashampoo® UnInstaller 10 heeft u perfecte controle over alle installaties van uw systeem. Maar wie optimaliseert de prestaties van uw computer of voorkomt inbraken van het internet? Samen met Ashampoo® WinOptimizer 18 en Anti-Virus heeft u het optimale trio bij de start! Maak uw systeem sneller, verwijder data junk en surf met een gerust hart op het internet. Gebruik dit krachtige trio voor een slanke, snelle en veilige computer!

Ashampoo® UnInstaller 10 stappen op het gas! Met de nieuwe Impact-module kunt u precies zien welke programma's uw systeem belasten. Een nieuw algoritme bundelt allerlei gegevens om aan te tonen welk programma ongemerkt waardevolle systeemkracht kan stelen! De krachtige Unlocker module ontsluit bestanden waartoe u anders nooit toegang zou hebben. Hiermee kunt u ook gegevens wissen die zijn achtergebleven, bijvoorbeeld bij een onjuiste deïnstallatie. De nieuwe Edge Chromium is volledig geïntegreerd en kan nu worden opgeschoond, beheerd en verwijderd, net als de klassieke browsers! De populaire Internet Cleaner en Drive Cleaner zijn up to date en vinden meer dan ooit. Het de-installatie algoritme en de diepe schoonmaak zijn nog grondiger en effectiever, beide zijn gereviseerd!

Systeemeisen

Besturingssysteem

Windows® 10, Windows® 8, Windows® 7

Computer:

Elke computer die de hierboven vermelde besturingssystemen ondersteunt. Systemen met ARM processors worden niet ondersteund.

Andere:

Internetverbinding is vereist om het programma te activeren. De licentie van het programma wordt periodiek gecontroleerd.

Beheerdersrechten op het systeem zijn vereist om het programma te gebruiken.

Talen

Duits Duits
Engels  Engels
Nederlands  Nederlands (Guy Raedersdorf)
Frans  Frans (Guy Raedersdorf)
Hongaars  Hongaars (László Koncz)
Russisch  Russisch (Сергей Царёв)
Pools  Pools (Artur Krupa)
Italiaans  Italiaans
Noors  Noors (Ulf Aasen )
Portugees  Portugees (Manuela Silva)
Spaans  Spaans (Miguel Blasco)
Zweeds  Zweeds (Olle Ohlsson)
Turks  Turks (Çağdaş Tatar)
Sloveens 
Sloveens (Jadran) Tsjechisch 
ChineesVereenvoudigd  ChineesVereenvoudigd (Smilefly )
Brits Engels  Brits Engels (Chris Brooker)
Bulgaars  Bulgaars (Chavdar Bozadzhiev)
Servisch  Servisch (Ilija Komljenović)
Portugees (Braziliaans)  Portugees (Braziliaans) (Josè Carlos Taveira)
ChineesTraditioneel  ChineesTraditioneel (Alan)
Grieks  Grieks (Aldi Duzha)Brits EngelsBulgaarsServischPortugees (Braziliaans)ChineesTraditioneelGrieks
Roemeens  Roemeens (Andrei Grigorcea)
Catalaans  Catalaans (Joan Queralt)
Slowaaks  Slowaaks (Milan Slovák)
Fins  Fins (Veikko Muurikainen)
Servisch  Servisch (Ilija Komljenović)
Spaans (Argentinië)  Spaans (Argentinië) (Angel De Giorgi)
Noors Nynorsk  Noors Nynorsk (Olai Otterå)

Hoe en wanneer krijg ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productsleutels en toegang tot het downloadcentrum worden u direct na uw aankoop per e-mail ter beschikking gesteld.
Welke betalingsopties zijn voor mij beschikbaar?
PayPal, Amazon Pay, directe bankoverschrijving, creditcard, Apple Pay, vooruitbetaling, aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkwinkel. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
Prijsstelling meerWelke Factoren Beïnvloeden Onze Prijzen?

Onze prijsstelling is gebaseerd op verschillende factoren en omvat een combinatie van bewezen strategieën in de softwarehandel:

 • Inkoopstrategieën
  Door bundeling van hoeveelheden, onze 14 jaar marktervaring op internationaal niveau en expertise in softwarehandel behalen we kostenbesparingen en efficiënte inkoopmethoden.
 • Afschaffing van Leverings- en Opslagkosten
  Efficiënt digitaal voorraadbeheer minimaliseert opslag- en logistieke kosten.
 • Relatiebeheer met Leveranciers
  Directe import en langdurige relaties met fabrikanten en distributeurs stellen ons in staat om tussenpersonen over te slaan en exclusieve speciale voorwaarden te bieden.
 • Regionale Prijzen
  We passen onze prijzen aan op basis van regio en valuta om rekening te houden met de wereldwijde marktomstandigheden.
 • Automatisering
  Het gebruik van moderne technologieën maakt efficiënt order- en klantonderzoek mogelijk, waardoor kosten worden verlaagd.
 • Kostenbeheer in Marketing
  De belangrijkste reclamestrategie richt zich op de tevredenheid van onze klanten en vertrouwt voornamelijk op aanbevelingen.
 • Lage Winstmarge
  Onze belangrijkste focus bij Blitzhandel24 ligt op klanttevredenheid en het uitbreiden van onze klantenbasis, waarbij we een slanke winstmarge behouden.

 

Veiligheid en Kwaliteit: Onze Belofte aan U

Kwaliteit staat voorop

Ondanks onze concurrerende prijzen blijft de kwaliteit van onze producten op het hoogste niveau.

Wij garanderen onze klanten eersteklas kwaliteit tegen de beste prijs. Alle producten bij Blitzhandel24 zijn getest en geverifieerd.
Veiligheid en Vertrouwen

Uw veiligheid is belangrijk voor ons. Daarom bieden wij u dekking tot €20.000 via Trusted Shops.

Onze online winkel is juridisch beschermd door het EHI-keurmerk, zodat u met vertrouwen kunt winkelen.

 

Als u verdere vragen of zorgen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn hier om u te helpen!Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "Ashampoo UnInstaller 10"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken