Gratis hotline 0800 2633100
 
Ashampoo Snap 15

Ashampoo Snap 15

€ 30,45 *

incl. BTW gratis verzending

 • 241822451
 • Permanent geldig
 • Alle talen
 • Wereldwijd
[Back-up] Gegevensdrager naar uw software
Met Ashampoo Snap 15 kun je jezelf lange uitleg besparen en tijd besparen! Of je nu in je...meer

Productinformatie "Ashampoo Snap 15"

Met Ashampoo Snap 15 kun je jezelf lange uitleg besparen en tijd besparen!

Of je nu in je thuiskantoor werkt, snel iets wilt uitleggen of een hele tutorial wilt maken - Snap biedt je alle mogelijkheden! Met slechts één klik kun je schermafbeeldingen of video's maken van alles op je scherm. Met de editor kun je je opnames eenvoudig bewerken, opslaan en delen. Snap biedt je ook grafische bewerking van je schermafbeeldingen, inclusief automatische nummering, commentaar, stickers en nog veel meer!

De voordelen van Ashampoo Snap 15 liggen voor de hand: De software is volledig compatibel met Windows 11 en heeft een gloednieuwe foto-editor. De eenvoudige en elegante GUI biedt een optimaal overzicht en de uitstekende videokwaliteit tot 4K wordt aangevuld met een verbeterde audiokwaliteit door een hogere audio bitrate. Met Snap 15 kun je zelfs de namen van de functies overzichtelijk laten weergeven, zodat je nog sneller en gemakkelijker kunt werken.
Ashampoo Snap 15
Snap 15 is de snelheidskoning onder de screenshotprogramma's. Sinds de release van zijn voorganger hebben onze ontwikkelaars alle beschikbare schroeven aangedraaid om van Snap 15 de snelste Snap ooit te maken. Of het nu gaat om lage of hoge resoluties, één scherm of meerdere beeldschermen - met Snap 15 heb je het resultaat in een handomdraai!

De nieuwe foto-editor van Snap is visueel teruggebracht tot de essentie, zodat je in een handomdraai bij elke functie kunt. Als je wilt, kun je de labels ook vervagen. Gebruik je favorieten en stroomlijn je workflow in een handomdraai. Ervaar meer ruimte voor je creativiteit en verspil geen tijd aan de technische implementatie! Zelfs degenen die nog nooit met Snap hebben gewerkt, kunnen het binnen een paar minuten productief gebruiken. Met slechts één schermopname voorkom je omslachtige beschrijvingen!

Snap-fans zijn dol op het'Magische Oog', het handige middelpunt van je Snapshots. Het detecteert automatisch afbeeldingen, menu's en browsers en biedt vastlegmogelijkheden voor rechthoekige gebieden, scrollbare inhoud en hele pagina's. Met Snap 15 kun je dit element eenvoudig verplaatsen naar een willekeurige plek aan de rand van het scherm als het in de weg zit!
Ashampoo Snap 15
Ashampoo Snap is ook de onvervangbare metgezel voor je thuiskantoor. Schermafbeeldingen en video's kunnen je dagelijkse werk optimaliseren door informatie sneller, effectiever en begrijpelijker over te brengen. Of je nu iets voorstelt, bespreekt of uitlegt - alles is makkelijker met een afbeelding! Wat op het scherm te zien is, wordt betrouwbaar vastgelegd en kan worden aangevuld met tekst, afbeeldingen en effecten. Video's kunnen ook in een handomdraai worden gemaakt, bewerkt en gedeeld. Zonder lange leercurve en met lage hardwarevereisten is Snap gewoon praktisch!

En het zijn de praktische details van Ashampoo Snap 15 die het verschil maken. Als je graag tekst aan je foto's toevoegt, probeer het dan eens

 

Systeemvereisten

Besturingssysteem:
Windows 10 of hoger

Processor:
Dual-core met ten minste 2,4 GHz of beter

Geheugen:
Ten minste 4 GB RAM of meer aanbevolen

Grafische kaart:
DirectX 10 compatibel of beter met de huidige stuurprogramma's

Harde schijfruimte
:
Ten minste 500 MB vrije ruimte op de harde schijf voor de installatie en een extra 2 GB voor tijdelijke bestanden


Schermresolutie:
Ten minste 1280x960 pixels of hoger

Overige:
Een actieve internetverbinding is vereist om het programma te activeren en de licentie regelmatig te controleren.
Houd er rekening mee dat deze vereisten kunnen variëren afhankelijk van de aard en omvang van je taken. Het wordt aanbevolen dat je computer voldoet aan de aanbevolen systeemvereisten om optimale prestaties en gebruikerservaring met Ashampoo Snap 15 te garanderen.

Hoe en wanneer krijg ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productcodes en toegang tot het downloadcentrum worden u direct na uw aankoop per e-mail ter beschikking gesteld, tenzij een datamedium is besteld.
Welke betalingsopties zijn voor mij beschikbaar?
PayPal, Amazon Pay, directe bankoverschrijving, creditcard, Apple Pay, vooruitbetaling, aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkwinkel. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
Prijsstelling meer

Hoe komen onze prijzen tot stand?

Het basisprincipe van softwarehandel is de kunst van het weglaten.

 • Door hoeveelheden te bundelen
 • Elimineer leverings- en opslagkosten door virtueel voorraadbeheer.
 • Direct invoer
 • Langdurige relatie met distributeurs.
 • Kleine winstmarge, de belangrijkste prioriteit bij Blitzhandel24 is waardecreatie en de groei van het klantenbestand.
 • Een centrale en lean administratie.
 • Bulkaankopen van geautoriseerde leveranciers / distributeurs.
 • Eliminatie van hoge marketinginvesteringen, omdat we in staat zijn om gericht in te spelen op de behoeften van onze klanten en zo het concept van ''reclame door middel van referenties'' op betrouwbare wijze kunnen implementeren.
 • Maakt dit de kwaliteit slechter?

  We beloven onze klanten uitstekende kwaliteit. De prijzen hebben op geen enkele manier invloed op de kwaliteit, onze klanten ontvangen geteste, geverifieerde producten. Bovendien hebt u met Blitzhandel24 tot € 20.000 bescherming via Trusted Shops en een wettelijk beveiligde winkel met EHI-keurmerk.

Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "Ashampoo Snap 15"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken