Gratis hotline 0800 2633100
 
Dit product is momenteel niet beschikbaar!

Onze aanbeveling

Ashampoo Burning Studio 24 Ashampoo Burning Studio 24
Een krachtig brandprogramma geschikt voor het branden en kopiëren van CD's, DVD's en Blu-ray Discs. Met de nieuwe Ashampoo Burning Studio 24 kun je alles branden wat je maar wilt - zelfs audioboeken, podcasts en hoorspelen!...
€ 15,20 *
Nieuwe ideeën, nieuwe oplossingen, nieuwe technologieën! Haal het ultieme brandprogramma...meer

Productinformatie "Ashampoo Burning Studio 23"

Nieuwe ideeën, nieuwe oplossingen, nieuwe technologieën!Haal het ultieme brandprogramma voor je PC in huis! De nieuwe Ashampoo Burning Studio 23 is de handigste manier om je gegevens veilig te branden, moeiteloos CD's, DVD's en Blu-ray discs te kopiëren en toegang te krijgen tot een brede waaier van eersteklas multimedia functies. Maak je eigen films en diavoorstellingen, bewerk bestaande schijven of maak videodisks met geanimeerde menu's. Extraheer audio van muziek-CD's, maak in een oogwenk back-ups van je bestanden en maak onderweg perfecte omslagen voor je projecten! Brand belangrijke gegevens op elke soort schijf met krachtige compressie en wachtwoordbeveiliging en zeg vaarwel tegen gegevensverlies. Natuurlijk is Ashampoo® Burning Studio 23 volledig compatibel met Windows 11 - maak je klaar voor een eersteklas ervaring!

De voordelen in een oogopslag

 • Volledig compatibel met Windows 11
 • Uitgebreide audio boeken module
 • Automatisch sorteren van audio boek hoofdstukken
 • Best-of functie voor snel schakelen van bronnen
 • Meer projectvariëteit door tussentijdse buffering
 • Verbeterd zoeken naar omslagen
 • Sterk verbeterde ondersteuning voor autoradio's
 • Brand, kopieer en back-up gegevens met onovertroffen gebruiksgemak
 • Maak, bewerk en brand films van hoge kwaliteit
 • Je fotoherinneringen als prachtige diavoorstellingen
 • Maak en brand audio discs met covers
 • Geavanceerde H.265 decoder voor verbluffende videokwaliteit
 • Intelligente back-upplannen voor betrouwbare back-ups
 • Perfect gearrangeerde tracks in het beste formaat voor je autoradio


De ultieme luisterboek ervaring

Het verplaatsen van luisterboeken kan lastig zijn, want de bestandsnamen geven meestal niet de werkelijke hoofdstukvolgorde weer en je zit al snel met een onspeelbare puinhoop. Met Ashampoo® Burning Studio 23 kun je audioboeken uit verschillende bronnen opslaan op flash drives en optische schijven en hoef je je geen zorgen te maken over het sorteren en benoemen van de titels. Het programma doet het voor je! Geniet van hoge kwaliteit audio boeken op je MP3 speler, USB drive of autoradio. Geen naamgevingsproblemen meer, geen sorteerproblemen meer. Het werkt gewoon - overal en altijd!

Meerdere bronnen, één project: maak kennis met de "Best of" functie

Stel je voor dat je een greatest hits compilatie wilt maken die al je favoriete liedjes uit meerdere bronnen bevat. De nieuwe Burning Studio is het perfecte gereedschap voor de klus: voeg gewoon sporen toe uit een willekeurig aantal bronnen en je bent klaar om te gaan. Nooit meer moeizaam schakelen tussen modules om je songs te rippen en dan je audio discs te maken. Nu kun je het allemaal in één module doen! Bespaar tijd en geniet van de nieuwe tussenbufferfunctie voor CD's, foto's, DVD's en vele andere mediatypes!

Verbeterd zoeken naar omslagen

Tot nu toe vertrouwde Burning Studio op een automatische zoekfunctie voor omslagen die goede, maar niet altijd 100% nauwkeurige resultaten gaf! In veel gevallen leverde dit slecht gescande beelden op, of beelden die met stickers bedekt waren, vaak van live opnamen. Met de nieuwe zoekfunctie heb je meer controle om er zeker van te zijn dat je altijd het perfecte resultaat voor je schijf krijgt. Geniet van onmiddellijke toegang tot de beste covers in de best mogelijke kwaliteit!

Windows 11 compatibiliteit en veel aandacht voor details

Ashampoo® Burning Studio 23 is volledig compatibel met Windows 11 - en werkt natuurlijk ook met Windows 7, 8 en 10. De handige nieuwe Quick Rip functie is de snelste manier om zonder handmatige invoer audio uit CD's te halen. We hebben ook veel informatie over autoradio's van onze klanten gekregen en hebben de getroffen modellen graag aan de database toegevoegd. Bovendien hebben we onder de motorkap verschillende verbeteringen aangebracht om de stabiliteit, snelheid en hardware ondersteuning te verbeteren.

Klaar voor H.265-HEVC!

Codecs zijn het levensbloed van multimediaprojecten - en Ashampoo® Burning Studio komt met een nieuwe ster: H.265 (ook HEVC genoemd). Deze codec biedt dezelfde kwaliteit maar 50% hogere gegevenscompressiesnelheden dan zijn voorganger! Profiteer van moderne encoders en verwerk moeiteloos je H.265 materiaal dat je bijvoorbeeld met een digitale camera, mobiele telefoon of action cam hebt opgenomen!

Bliksemsnelle toegang tot functies

Burning Studio heeft veel fans gewonnen dankzij zijn duidelijke menustructuur en DeepL toegangsmogelijkheden. Maar het kan nog sneller: kies je favoriete module en maak een snelkoppeling op je bureaublad voor onmiddellijke toegang. Elke afzonderlijke module wordt ondersteund! Navigeer met een enkele klik naar waar je heen wilt in seconden!

Scheur handig muziek met covers, metadata en meer

Met Burning Studio was het rippen van CD's altijd al super-handig en gemakkelijk. Het programma herkent automatisch de inhoud van CD's en haalt de juiste metadata en omslagillustraties voor je op. In Burning Studio is deze technologie helemaal opnieuw ontworpen om de snelheid te verhogen en exacte overeenkomsten te bieden - van covers tot artiesten tot tracknamen en meer. Dit is de snelste en handigste ripping functie in Burning Studio tot nu toe!

Productonderhoud dat telt

De informatietechnologie verandert voortdurend, ook de besturingssystemen, bestandsformaten en hardware. Daarom hebben we de basis van Ashampoo® Burning Studio bijgewerkt en herzien. De brand- en omzettingsprocessen zijn grondig onderzocht, herzien en tot in de perfectie geoptimaliseerd. Bovendien zijn er meer dan 200 autoradioprofielen en talrijke multimedia verbeteringen toegevoegd. En vergeet de visuals niet: dit is de best uitziende Burning Studio tot nu toe!

Maak met gemak je eigen films en diavoorstellingen

Met Burning Studio is er geen grens aan wat je kunt doen! Bewerk je films en voeg intro's en outro's toe met maar een paar kliks. Verkeerd uitgelijnde video's kunnen nu onmiddellijk gedraaid worden. Ondertitels helpen je om je boodschap over te brengen, en vooraf gemaakte thema's of eigengemaakte afbeeldingen voegen die begeerde finishing touch toe. Maak indruk op je vrienden en familie met prachtige diavoorstellingen met achtergrondmuziek en maak van je dierbare herinneringen een visueel meesterwerk. De nieuwe H.265 decoder geeft je nog meer flexibiliteit om projecten van hoge kwaliteit te maken. Of het nu gaat om een familiefeest, een professionele gebeurtenis of een vakantie, schitterende resultaten zijn gegarandeerd met dit brandende programma!

Het beste plan voor veilige back-ups

Sla je je bestanden op in de cloud? Waarom bewaar je je bestanden niet thuis en brand ze op CD, DVD of Blu-ray? De handige reserveplannen in Burning Studio 23 doen het werk voor je. Het is zo gemakkelijk om plaatselijk een back-up te maken van belangrijke gegevens, en het programma kan je er zelfs aan herinneren wanneer de volgende back-up klaar is! Het beheer van back-ups is al even gemakkelijk, want archieven herstellen en bijwerken gaat met één klik. Eenvoudiger kan het niet! En maak je geen zorgen als je bestanden niet op een enkele schijf passen. Onze disc overspannende technologie zorgt daarvoor en verdeelt je archieven automatisch over meerdere media. Compressie en wachtwoordbeveiliging zorgen voor extra veiligheid!

Het geluid voor je muziek en luisterboeken in de auto

Als je schijven voor je autoradio brandt, is de keuze van het juiste formaat van cruciaal belang, anders gaat de volgorde van de tracks verloren of is de schijf niet meer afspeelbaar. De nieuwe Burning Studio maakt een eind aan deze nachtmerrie! Met nu meer dan 1800 voorkeuzezenders en profielen voor alle populaire autoradio's, werken je discs zoals je verwacht op elk toestel. Het programma ondersteunt ook CD speler emulators voor meerdere disks en biedt zowel equalizer functies als normalisatie. Of het nu om een liedje of een luisterboek gaat, Burning Studio biedt de beste luisterervaring voor je tracks onderweg - en in de juiste volgorde!

De waanzinnig gemakkelijke manier om CD's te rippen en audio bestanden te branden

Moet je audio uit je muziek-CD's halen? De slimme ripping functie in Ashampoo® Burning Studio haalt in enkele minuten audio uit muziek-CD's! Artiest en genre worden automatisch gedetecteerd, handmatige invoer is niet nodig. Maak van audio CD's audio bestanden van hoge kwaliteit met betekenisvolle bestandsnamen en kies uit een groot aantal verschillende formaten! Natuurlijk kun je dan je bestanden omzetten in muziekschijfjes, met equalizer en volumeregeling voor een nog betere geluidservaring, en je eigen omslagontwerpen toevoegen. Klinkt goed? Dat is het ook!

De snelle weg naar een afgewerkt filmproject

Ashampoo® Burning Studio biedt een korte weg naar succes voor elk project. Als de tijd krap is, kunnen foto's en video's met bijpassende muziek met een paar klikken tot films worden samengevoegd. Zonder vervelende menu navigatie en zonder extra handwerk. Zo nodig kun je beeldovergangen en weergaveduur handmatig bijstellen om de film net dat beetje eigenheid te geven - anders is het gewoon nog een klik en je bent klaar!

Het juiste formaat voor elke film!

Films maken en branden met je PC is een van de sterke punten van Ashampoo® Burning Studio! Om de films compatibel te maken met in de handel verkrijgbare spelers, moeten ze in een geschikt formaat omgezet worden. Burning Studio biedt je MPEG4, H.265 en AAC, en ook geluidsformaten als MP3, WMA, OGG en meer. Brand alles van eenvoudige mobiele telefoon opnamen tot verfijnde amateur films veilig en stijlvol met Burning Studio!

Herstel gegevens van aan het oppervlak beschadigde schijven - dankzij krasbescherming

Bewezen krasbeschermingstechnologie houdt je gegevens veilig. Krassen kunnen het oppervlak van een schijf onleesbaar maken en bestanden onherstelbaar vernietigen. Ashampoo Burning Studio 22 neemt de schrik van het krassen weg door meerdere kopieën van je gegevens op de schijf te distribueren en een hulpmiddel voor noodherstel te bieden! Zo kun je je onmisbare bestanden en dierbare herinneringen terughalen voor het geval een schijf ooit bekrast wordt.

Verwerk schijfimages zoals ISO of CUE/BIN met gemak

Werken met schijf-images zoals ISO, CUE/BIN of onze eigen ASHDISC is voor professionals heel gewoon. Ashampoo® Burning Studio biedt moeiteloze ondersteuning voor al deze formaten. Maak, kopieer, brand en blader gemakkelijk schijfbeelden en geniet van de ingebouwde preview voor beelden. Natuurlijk is het maken van disc images rechttoe rechtaan en allesbehalve tijdrovend.

Maak perfecte covers en artwork voor om het even welke schijf

Het maken van covers en inlays is altijd een sterk punt van Burning Studio geweest. Het intuïtieve startmenu leidt je in de juiste richting en laat je meteen je favoriete beelden kiezen. Dan gaat het stap-voor-stap naar de afgewerkte omslag. Om tijd en moeite te besparen helpt de importfunctie je bij het analyseren van je schijf en downloadt automatisch de vereiste metadata van het Internet en maakt zo nodig een geschikte titellijst voor je. Of je nu snel een omslag wilt maken of je eigen omslag helemaal opnieuw wilt ontwerpen, je zult niet teleurgesteld zijn!

Koop de beste software in zijn klasse voor het kopiëren en branden van je gegevens, films en muziek naar CD, DVD en Blu-ray. Haal Ashampoo® Burning Studio in huis!

Ashampoo® Burning Studio 23 is terug - en met een wraakactie! Dit jaar hebben we Windows 11 en ondersteuning voor luisterboeken toegevoegd. Luisteren naar audioboeken onderweg was nog nooit zo eenvoudig, want Ashampoo® Burning Studio 23 zorgt nu volledig voor het sorteren en benoemen van bestanden. Sleep je boeken gewoon en je bent klaar om te gaan! Een ander hoogtepunt is onze "Best of" functie, die intelligente tussentijdse buffering introduceert. Hiermee kun je bestanden uit verschillende bronnen in een enkel project samenvoegen zonder voortdurend tussen modules te moeten wisselen. We hebben ook een nieuwe cover zoekfunctie toegevoegd die je meer controle geeft voor steeds perfecte resultaten, de ondersteuning voor autostereo's uitgebreid, en talrijke verbeteringen onder de motorkap aangebracht om je de snelste, meest stabiele Burning Studio ooit te geven!


Kenmerken en functies van het programma  
Volledig compatibel met Windows 11
NIEUW
Beste functie voor snel van bron wisselen
NIEUW
Flexibele projecten dankzij caching
NIEUW
Uitgebreide audio boeken module
NIEUW
Automatisch sorteren van audio boek hoofdstukken
NIEUW
Verbeterd zoeken naar omslagen
NIEUW
Snelle Rip functie
NIEUW
Branden van bestanden en mappen  
Automatische verdeling van gegevens als schijf vol is
Verbeterde herkenning van lege media
Verbeterde brandmogelijkheden voor maximale compatibiliteit
Krasbescherming voor altijd beschikbare gegevens, zelfs als het oppervlak beschadigd is
Veiligheidsmodus in schijfspanning
M-Disc ondersteuning
BDXL ondersteuning
Bescherm gevoelige gegevens tegen onbevoegden met versleuteling van gegevensdragers
Verdeel grote hoeveelheden gegevens automatisch over meerdere schijven met disc spanning
Achteraf afwerken van CD's, DVD's en Blu-ray Discs
Maken van CD's, DVD's en Blu-ray Discs met Auto Start functie
Maak gegevensdisk met interactief menu dat automatisch start bij inleggen
Maak CD's, DVD's en Blu-ray gegevensschijven
Werk bestaande schijf bij, voeg bestanden en mappen toe en verwijder ze
Wissen van herschrijfbare CD/DVD/Blu-ray schijven en ook BD-RE en CD-RW
Kenmerken en functies van het interne programma  
Toegang tot elke favoriete functie in seconden met snelstart snelkoppelingen
Talrijke verbeteringen op het gebied van branden, back-ups maken en converteren
VERBETERD
Nieuwe, stijlvol vormgegeven interface
VERBETERD
Meer dan 200 nieuwe ondersteunde autoradio's
Briljante nieuwe sjablonen voor CD omslagen, DVD en Blu-ray menu's en meer
VERBETERD
Geheel nieuwe interface in opwindend carrousel uiterlijk
VERBETERD
Je favoriete modules altijd bij de hand als favorieten
Nieuwe navigatie met snelle terugkeer via home toets
Nieuwe, doorzichtige editor voor omslagen en hoezen
Heldere, contrastrijke programma-interface om uit te kiezen
Geoptimaliseerde workflow voor minder klikken en wachttijden
CD wisselaar emulators volledig ondersteund in de Auto module
Beschouwing van talrijke speciale gevallen in de module Auto
Branden van met wachtwoord beveiligde gegevensdragers
Ingenieuze brandgeschiedenis van de laatste 20 projecten met herstelmogelijkheid
Nieuwe en moderne thema's en sjablonen voor Cover Studio, diavoorstellingen en menu's
Uitgebreide geluidsmodule voor de autoradio
Importeer gemakkelijk afspeellijsten voor de auto uit iTunes of Windows Media Player
Maak je eigen afspeellijsten en speel ze af in de auto
Voor de perfecte MP3 stick : Corrigeer het formaat en de volgorde automatisch!
Extraheer op een handige manier afbeeldingen uit MP3 tags
Online cover zoeken, zelfs voor onbekende tracks
Fascinerende mozaïek bedekkingen
Verbeterde selectie van verbrandingsmogelijkheden
Aanpasbare programma-interface door selecteerbare skin
Cover Studio: drukken en ontwerpen van boekjes, hoezen en etiketten
Gebruik eigen, zelfgemaakte programmaskins
Werk veiliger met Autosave
Medium analyse
Voer lange brandwonden uit in de Minimize modus en blijf op de hoogte
Nieuwe verbeterde bestandsbrowser
Bestandsbrowser aanpasbaar via favoriete mappen
Toegang tot externe online bronnen en draagbare apparatuur
Brandwonden films  
Met moderne H.265 decoder voor schitterende videokwaliteit
Video's gemakkelijk draaien
Betere diavoorstellingen dankzij briljante beeldoptimalisatie
Waarschijnlijk de gemakkelijkste videobewerker ooit
Nieuwe, moderne thema's voor diashow en diskmenu's
Neem live commentaar op dat bij de diashow past
Sneller coderen voor veel onboard kaarten met Intel Media
Inheemse MPEG4, H.264 en AAC ondersteuning
Slimme assistent voor het maken van perfecte diavoorstellingen
Handige sorteerfuncties voor de beelden van diavoorstellingen
Meer dan 140 overgangen voor diavoorstellingen
Professionele fade-in en fade-out plus crossfading van muziek
SRT ondersteuning voor ondertitels
Gratis thema downloaden
Maak je eigen thema's voor foto-slideshows
Encodeer films tot 15% sneller
Geluidseffecten voor video's en diavoorstellingen
Neem geluid op via alle geïnstalleerde Windows opname-apparaten (in authoring)
Regel en normaliseer het volume van geluidssporen van videobestanden
Maak en bewaar je eigen menu sjablonen
Maak een diavoorstelling van foto's
Zet diavoorstellingen in beweging door te pannen en te zoomen
Gesneden of gesplitste films
Multi-core processor ondersteuning voor snellere rendering en encoding
Brand Video Blu-ray vanuit een voorbereide map
Brand Video DVD vanuit een voorbereide map
Maak Video CD (VCD)
Maak Super Video CD (SVCD)
Maak startmenu voor videodisk
Thema's en ondertitels aan films toevoegen
Opslagbeelden  
Maak of brand disc images van CD, DVD en Blu-ray discs
Vergemakkelijk het maken van beelden
Verbeterde ISO browsing met afbeeldingsvoorbeelden
Blader door schijfbeelden
Maak disc images van bestanden
Ondersteuning voor CUE+MP3, CUE+FLAC en CUE+WAV
Muziek branden of extraheren  
Scheur beter met cover, artiest, titel en veel meer
Nieuwe pasklare profielen voor autostereo's, CD-wisselaars en mobiele gegevensopslagapparatuur
Automatische equalisatie en aanpassing van muziekbestanden via equalizer
Volume regelen en normaliseren voor MP3 en WMA bestanden
Shuffle functie
Pauzeduur individueel instelbaar
Ondersteuning voor APE bestandsformaat
Maak direct afspeellijsten bij het uitpakken van een audio CD
Ondersteuning voor OPUS bestandsformaat
Automatische hoeszoekfunctie voor het rippen van schijven
Extraheer muziek van een audio CD in FLAC en OGG formaat
Maak en brand audio CD's
Maak en brand audio CD van geïmporteerde afspeellijst
Ondersteunt bemonsteringsfrequenties tot 96kHz
Accepteer metadata bij het converteren van WMA bestanden
Exporteer track lijsten
Maak een MP3 of WMA CD, DVD en Blu-ray Disc
Muziek uit een audio CD halen
Maak een back-up van bestanden en mappen  
Betrouwbare back-up met slimme planningsfunctie
Herinneringsfunctie voor back-up schema's
1-klik back-ups voor mobiele toestellen zoals smartphones en tablets (bv. iPod, iPhone, iPad en Android toestellen)
Maak back-ups van bestanden en mappen
Comprimeer en versleutel back-ups
Geavanceerde expert functies  
Maak een gewijzigde kopie van een CD/DVD/Blu-ray schijf
Jumplist ondersteuning voor snelle toegang tot hoofdfuncties
Definieer bestandssysteem (ISO/Joliet/UDF)
Maak een opstartbare schijf
Bepaal emulatie voor bootable disc

 

Systeemvereisten

Besturingssysteem
Windows® 11, Windows® 10
Systemen met ARM processors worden niet ondersteund.

Software:
Microsoft .NET Framework 4.5

Werkgeheugen
2 GB

Harde schijf ruimte

 • 250 MB voor installatie
 • Tot 9 GB voor tijdelijke bestanden (DVD)
 • 25/50 GB voor tijdelijke bestanden (Blu-ray)
 • 100 GB voor tijdelijke bestanden (Blu-ray XL)

Grafische kaart
DirectX 9 hardware Pixelshader v2.0, min. 128 MB RAM.

Geluidskaart
Elke standaard geluidskaart (geïntegreerd of USB)

Andere

 • Een internetverbinding is nodig om het programma te activeren. De programmavergunning wordt met regelmatige tussenpozen herhaaldelijk gecontroleerd.
 • Een Internet verbinding is voor sommige diensten vereist Een Internet verbinding kan nodig zijn om het serienummer te controleren tijdens het gebruik van bepaalde functies.

 

Talen

 • Duits Duits
 • Engels Engels
 • Nederlands Nederlands
 • Français Français
 • Magyar Magyar
 • P P
 • Polski Polski
 • Italiano Italiano
 • Norsk Norsk
 • Português Português
 • Español Español
 • Svenska Svenska
 • Türkçe Türkçe
 • Slovenščina Slovenščina
 • čeština čeština
 • 汉语 汉语
 • Brits Engels Brits Engels
 • български език български език
 • Српски Српски
 • Português (Br) Português (Br)
 • 漢語 漢語
 • Dansk Dansk
 • Ελληνικά Ελληνικά
 • Română Română
 • Català Català
 • Slovenský Slovenský
 • Suomi Suomi
 • Lets Lets
 • Српски Српски
 • Español (Argentinië) Español (Argentinië)
 • Norsk Nynorsk Norsk Nynorsk
Hoe en wanneer krijg ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productsleutels en toegang tot het downloadcentrum worden u direct na uw aankoop per e-mail ter beschikking gesteld.
Welke betalingsopties zijn voor mij beschikbaar?
PayPal, Amazon Pay, directe bankoverschrijving, creditcard, Apple Pay, vooruitbetaling, aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkwinkel. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
Prijsstelling meerWelke Factoren Beïnvloeden Onze Prijzen?

Onze prijsstelling is gebaseerd op verschillende factoren en omvat een combinatie van bewezen strategieën in de softwarehandel:

 • Inkoopstrategieën
  Door bundeling van hoeveelheden, onze 14 jaar marktervaring op internationaal niveau en expertise in softwarehandel behalen we kostenbesparingen en efficiënte inkoopmethoden.
 • Afschaffing van Leverings- en Opslagkosten
  Efficiënt digitaal voorraadbeheer minimaliseert opslag- en logistieke kosten.
 • Relatiebeheer met Leveranciers
  Directe import en langdurige relaties met fabrikanten en distributeurs stellen ons in staat om tussenpersonen over te slaan en exclusieve speciale voorwaarden te bieden.
 • Regionale Prijzen
  We passen onze prijzen aan op basis van regio en valuta om rekening te houden met de wereldwijde marktomstandigheden.
 • Automatisering
  Het gebruik van moderne technologieën maakt efficiënt order- en klantonderzoek mogelijk, waardoor kosten worden verlaagd.
 • Kostenbeheer in Marketing
  De belangrijkste reclamestrategie richt zich op de tevredenheid van onze klanten en vertrouwt voornamelijk op aanbevelingen.
 • Lage Winstmarge
  Onze belangrijkste focus bij Blitzhandel24 ligt op klanttevredenheid en het uitbreiden van onze klantenbasis, waarbij we een slanke winstmarge behouden.

 

Veiligheid en Kwaliteit: Onze Belofte aan U

Kwaliteit staat voorop

Ondanks onze concurrerende prijzen blijft de kwaliteit van onze producten op het hoogste niveau.

Wij garanderen onze klanten eersteklas kwaliteit tegen de beste prijs. Alle producten bij Blitzhandel24 zijn getest en geverifieerd.
Veiligheid en Vertrouwen

Uw veiligheid is belangrijk voor ons. Daarom bieden wij u dekking tot €20.000 via Trusted Shops.

Onze online winkel is juridisch beschermd door het EHI-keurmerk, zodat u met vertrouwen kunt winkelen.

 

Als u verdere vragen of zorgen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn hier om u te helpen!Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "Ashampoo Burning Studio 23"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken