Gratis hotline 0800 2633100
 
Dit product is momenteel niet beschikbaar!

Onze aanbeveling

Ashampoo Burning Studio 24 Ashampoo Burning Studio 24
Een krachtig brandprogramma geschikt voor het branden en kopiëren van CD's, DVD's en Blu-ray Discs. Met de nieuwe Ashampoo Burning Studio 24 kun je alles branden wat je maar wilt - zelfs audioboeken, podcasts en hoorspelen!...
€ 15,20 *
Ashampoo® Burning Studio 21 Onze beste brandsoftware De allround service...meer

Productinformatie "Ashampoo Burning Studio 21"

Onze beste brandsoftware

De allround service voor het branden, back-uppen en verwerken van uw bestanden

Trakteer uw brander op het beste brandprogramma! De nieuwe Ashampoo Burning Studio 21 kan ook uw gegevens comfortabel en veilig branden, kopieert CD's, DVD's en Blu-ray discs zonder problemen en heeft eersteklas multimediafuncties. U kunt eenvoudig films of diavoorstellingen maken, media bewerken of videodisks met geanimeerde menu's maken. Automatisch muziek-cd's rippen, back-ups maken en covers afdrukken voor uw projecten met gemak! Of maak een back-up van belangrijke gegevens op elk medium, optimaal gecomprimeerd en beveiligd met een wachtwoord. Kijk uit naar de gloednieuwe versie van onze beste brandsoftware!

Brandende Studio 21 Box & Screenshot

Hoe ziet de Burning Studio eruit? Het ziet er geweldig uit!

De Ashampoo Burning Studio 21 heeft een nieuw oppervlak en het is echt iets! In plaats van een normaal menu heeft het brandprogramma nu een zogenaamde carrousel, waarmee u gemakkelijk door alle functies kunt glijden. Voor elke functie vindt u nuttige infoteksten, zodat u altijd in beeld bent en alles snel kunt vinden. U kunt nu al uw favoriete functies vinden in uw persoonlijke favorietenlijst, individueel samengesteld voor ultrasnelle toegang! En zelfs de weg naar het startscherm is nu handiger, met een homeknop kun je vanuit elk menu terug naar de start. Uiteraard zijn alle visuele vernieuwingen slechts optioneel, u bent van harte welkom om het klassieke menu te blijven gebruiken!

Burning Studio 21 - menu's

De eenvoudige brandsoftware met vele functies

Veel gebruikers zijn verbaasd als ze voor het eerst met Burning Studio 21 werken. Is het allemaal zo makkelijk? Ja, want er zijn maar drie stappen in het centrum. De selectie van de bestanden, hoe het programma ze moet verwerken en op welke gegevensdrager ze moeten worden gebrand of opgeslagen. Maak uw eigen Video-DVD met een geanimeerd menu - met slechts een paar klikken? Een back-up maken van een fotocollectie over meerdere schijven? Met Ashampoo Burning Studio 21 kan iedereen dat doen! Hoewel het programma een schat aan functies heeft, komt u altijd snel bij uw doel. Dit wordt gegarandeerd door de ongeëvenaarde logische structuur!

Brandende Studio 21 - vellen

Maak eenvoudig uw eigen films en diavoorstellingen

Met de Burning Studio 21 zijn er geen grenzen aan je eigen creativiteit! Uw films kunnen eenvoudig worden geknipt en voorzien van openings- of sluitingscredits. Video's die verkeerd zijn opgenomen kunnen nu met een druk op de knop worden gedraaid. Met ondertitels voor uitleg, kant-en-klare thema's of uw eigen graphics, kunt u uw eigen individuele project maken. Fascineer vrienden en familie met uw foto's en maak indrukwekkende diavoorstellingen die vergezeld gaan van muziek om uw beste herinneringen vast te leggen. Gebruik de gloednieuwe beeldoptimalisatie, die elk van uw foto's aanzienlijk verbetert! Of het nu gaat om een familiefeest, een baan of een vakantie, met dit brandende programma behaalt u altijd schitterende resultaten!

Burning Studio 21 - Diavoorstellingen

Maak back-ups volgens plan

Bewaart u uw gegevens in de cloud? Niet iedereen heeft een kopje thee! Waarom maakt u geen back-up van uw gegevens op CD/DVD of BD gebrand! Met de praktische back-upplannen kunt u belangrijke gegevens nog gemakkelijker branden of opslaan op elke harde schijf. Indien gewenst kan het programma u er zelfs aan herinneren wanneer er een nieuwe back-up moet worden gemaakt! Dus je kunt nooit een back-up vergeten. Via het back-upbeheer kunt u met één klik uw back-ups bekijken en nieuwe maken. Het kan niet comfortabeler! En als er iets niet helemaal past op de gegevensdrager, verdeelt Burning Studio de gegevens automatisch en veilig voor u. Compressie en veilige wachtwoordbeveiliging inbegrepen!

Ontspan en luister naar muziek en audioboeken op uw autoradio

Als je muziek voor je auto componeert, heb je vaak een probleem: Of het nu gebrand is of op een USB-stick, bijna geen enkele autoradio beheerst alle geluidsformaten, de sortering gaat soms helemaal verloren en de stukken worden wild door elkaar gespeeld. De nieuwe Burning Studio 21 maakt hier een einde aan! Voor meer dan 1800 autoradio's zijn er al op maat gemaakte profielen beschikbaar, zodat het aantal ondersteunde apparaten sinds versie 20 aanzienlijk is toegenomen! Emulatoren van CD-wisselaars worden ook volledig ondersteund, zodat de volledige functionaliteit van deze apparaten kan worden gebruikt. En voor een optimale audiokwaliteit in de auto is er een equalizer en de klassieke normalisering. Luister onderweg naar je liedjes en audioboeken in de beste kwaliteit en natuurlijk in de juiste volgorde!

Het lezen van CD's en het branden van muziekgegevens

Wil je je audio-cd's rippen? Met de ingenieuze automatische functie van Ashampoo Burning Studio 21 is het voorlezen van muziek en audio razendsnel! Artiest en titel worden automatisch herkend, je hoeft niets handmatig in te voeren. Rip en bespaar CD's in de beste kwaliteit, vooral plaatsbesparend en in het door u gewenste formaat. Nooit meer defecte of onbenoemde bestanden! Brand muziek-cd's net zo gemakkelijk met deze brandsoftware, naar keuze met equalizer of volumeaanpassing voor een beter geluid voordat er op een geschikte hoes wordt gedrukt. Klinkt dat goed? Is goed!

Het juiste formaat voor elke film

Het gebruik van de computer voor het maken en branden van video DVD's of Blu-ray Discs film is een paradijselijke discipline van Ashampoo Burning Studio 21! Om uw films te kunnen branden op schijfcompatibiliteit voor spelers, moeten ze worden geconverteerd van verschillende formaten om te passen. Met verschillende populaire formaten zoals MPEG4, H.264 en AAC en geluidsformaten zoals MP3, WMA, OGG en nog veel meer, bent u met Burning Studio altijd aan de veilige kant. Van eenvoudige mobiele telefoonopnames tot ambitieuze hobbyfilms, Burning Studio 21 verbrandt uw projecten comfortabel en betrouwbaar!

Burning Studio 21 - screenshot

Zelfs beschadigde schijven lezen - dankzij de krasbescherming

Met de beproefde krasbescherming blijven uw gegevens altijd veilig. Zelfs duidelijk zichtbare krassen verliezen hun afschuw door herhaalde verbrandingen op verschillende plaatsen op de blanco! Deze High Security Discs kunnen normaal worden gebruikt en tonen hun speciale kracht in een noodsituatie: met een slank noodprogramma, dat op elke schijf wordt gebrand, kunnen gegevens worden hersteld, zelfs als de schijf is beschadigd. Ideaal voor belangrijke gegevens, onmisbare documenten en waardevolle herinneringen!

De eenvoudigste video-editor ooit!

Een grote kracht van Ashampoo Burning Studio 21: Voor elk project is er de juiste weg. Als het snel moet, kunt u foto's en video's met een paar klikken combineren, eventueel muziek toevoegen - en de video is klaar. Geen langdurige navigatie door menu's, geen verdere input van u nodig. Effectieve beeldovergangen of de weergaveduur van beelden kunnen individueel worden aangepast als u uw project wilt afwerken - anders is het gewoon: Maak de film af en klaar!

Comfortabel werken met schijfbeelden zoals ISO of CUE/BIN

Vooral voor professionals is het werken met beelden zoals ISO, CUE/BIN of ASHDISC een dagelijkse routine. Met Ashampoo Burning Studio 21 kan iedereen dergelijke beelden gemakkelijk verwerken, kopieën maken en op elke standaard gegevensdrager branden. Beeldbestanden kunnen ook gemakkelijk worden bekeken, voor beeldgegevens is er zelfs een handige preview. Zelfs het maken van eigen beelden is zonder problemen mogelijk en bespaart tijd.

Maak hoezen en hoezen voor elke schijf

Het creëren van covers en mouwen is altijd een kracht geweest van Burning Studio. Al in het overzichtelijke startmenu kunt u comfortabel kiezen welk project u wilt aanpakken en indien nodig professioneel ontworpen sjablonen of uw eigen foto's selecteren. Daarna zal het programma u stap voor stap naar het eindresultaat brengen. Met behulp van de importfunctie kunt u zelfs een CD laten inlezen en zoeken naar een afgewerkte cover of de titels van de nummers invoegen, bijv. als een tracklijst. Dat bespaart tijd en moeite! Of u nu snel een omslag met automatische functies wilt maken of een zeer individuele omslag met aandacht voor detail, het resultaat zal u overtuigen!

Onze multimediaprogramma's

Terwijl Ashampoo Burning Studio 21 onze eerste keuze is in brandsoftware, biedt Ashampoo Movie Studio Pro 3 u hoge kwaliteit videobewerking met Dolby Digital, resolutie tot 4K en turbo conversie. Om video's te verbeteren raden wij Ashampoo Video Optimizer Pro aan, waarmee u eenvoudig uw opnames kunt stabiliseren, denoise en nabelichten. Alles wat geluid is kan worden gedaan door Ashampoo Music Studio 7. Of u nu orde wilt brengen in uw muziekcollectie, het mixen wilt uitproberen of muziekbestanden wilt converteren naar een ander formaat, Music Studio is altijd een goede keuze!

De gloednieuwe versie van het klassieke brandprogramma!

Zodra u de nieuwe Ashampoo Burning Studio 21 opent zult u positief verrast worden, een nieuw oppervlak in de moderne carrousel look verwelkomt u. Glijd door de functies en lees interessante informatie over de functies! Uw favoriete functies zijn direct toegankelijk op een favorietenlijst en met een homeknop kunt u met één druk op de knop terugkeren naar het startscherm. Er zijn ook nieuwe functies in het multimediagebied: vanaf nu kunt u ook video's draaien en foto's automatisch optimaliseren voor uw diavoorstellingen in het programma! Kijk uit naar de gloednieuwe versie van onze beste brandsoftware!

Bestanden en mappen verbranden  
Automatische verdeling van de gegevens wanneer de gegevensdrager vol is
GETROKKEN
Verbeterde herkenning van losse flodders
GETROKKEN
Verbeterde brandopties voor maximale compatibiliteit
Krasbescherming voor altijd beschikbare gegevens, zelfs als het oppervlak beschadigd is
Veiligheidsmodus in schijfbereik
M-schijfondersteuning
BDXL-ondersteuning
Beschermen van gevoelige gegevens tegen onbevoegden met encryptie van de gegevensdrager
Automatisch opsplitsen van grote hoeveelheden gegevens op meerdere schijven met schijfspanwijdte
Het achteraf afwerken van CD's, DVD's en Blu-ray Discs
Cd's, dvd's en Blu-raydiscs met automatische startfunctie maken
Maak een dataschijf met een interactief menu dat automatisch start wanneer u deze plaatst
Cd's, dvd's en Blu-ray-dataschijven maken
Bestaande schijf bijwerken, bestanden en mappen toevoegen en verwijderen
Wissen van herschrijfbare CD/DVD/Blu-ray discs alsook BD-RE en CD-RW
Interne programma-eigenschappen en -functies  
Compleet nieuw oppervlak in opwindende carrousellook
NIEUW
Uw favoriete modules als favorieten altijd bij de hand
NIEUW
Nieuwe navigatie met snelle terugkeer via de home knop
NIEUW
Nieuwe, overzichtelijke editor voor omslagen en mouwen
Heldere, contrastrijke programma-interface voor selectie
Geoptimaliseerde workflows voor minder klikken en wachttijden
Op maat gemaakte profielen voor meer dan 1600 autoradio's
CD-wisselaar emulatoren volledig ondersteund in de Auto-module
In aanmerking nemen van talrijke speciale gevallen in de Auto-module
Brandende wachtwoordbeveiligde gegevensdragers
Grote brandgeschiedenis van de laatste 20 projecten met hersteloptie
Nieuwe en moderne thema's en sjablonen voor Cover Studio, diavoorstellingen en menu's
Uitgebreide geluidsmodule voor de autoradio
Importeer eenvoudig afspeellijsten voor de auto vanuit iTunes of Windows Media Player
Maak je eigen afspeellijsten en speel ze af in de auto
Voor de perfecte MP3-stick: Corrigeer het formaat en bestel automatisch!
Gemakkelijke grafische weergave van MP3-tags
Online zoeken naar onbekende tracks
Fascinerende mozaïekafdekkingen
Verbeterde selectie van brandopties
Aanpasbare programma-interface via selecteerbare huid
Cover Studio: het drukken en ontwerpen van boekjes, omslagen en etiketten
Gebruik uw eigen, zelfgemaakte programmahuiden
Veilig werken met Autosave
Medium analyse
Voer lange brandwonden uit in de Minimize-modus en blijf op de hoogte.
Nieuwe verbeterde bestandsbrowser
Bestandsbrowser individueel aanpasbaar via favorietenmap
Toegang tot externe online bronnen en draagbare apparaten
Films verbranden  
Video's eenvoudig draaien
NIEUW
Betere diavoorstellingen dankzij briljante beeldoptimalisatie
NIEUW
Waarschijnlijk de eenvoudigste video-editor ooit
Nieuwe, moderne thema's voor diashow en schijfmenu's
Neem live commentaar op dat overeenkomt met de diashow
Snellere codering voor veel on-board kaarten met Intel Media
Inheemse MPEG4-, H.264- en AAC-ondersteuning
Slimme wizard voor het maken van perfecte diavoorstellingen
Handige sorteerfuncties voor de beelden in diapresentaties
Meer dan 140 overgangen voor diapresentaties
Professionele fade in en uit plus crossfading van muziek
SRT-ondersteuning voor ondertitels
Gratis downloaden van thema's
Maak uw eigen thema's voor fotodiavoorstellingen
Film tot 15% sneller coderen
Geluidseffecten voor video's en diavoorstellingen
Geluid opnemen over alle geïnstalleerde Windows opnameapparaten (in authoring)
Aanpassen en normaliseren van het volume van audiotracks van videobestanden
Maak uw eigen menusjablonen aan en sla ze op
Maak een fotodiavoorstelling
Beweeg diavoorstellingen door te pannen en te zoomen
Knip of deel films
Multi-core processorondersteuning voor snellere rendering en codering
Brand video Blu-ray uit een voorbereide map
Brand een video-dvd uit een voorbereide map
Maak een video-cd (VCD)
Maak Super Video CD (SVCD)
Een startmenu voor een videodisk maken
Thema's en ondertitels toevoegen aan films
Geheugenbeelden  
het creëren of branden van schijfbeelden van CD, DVD en Blu-ray Disc
GETROKKEN
Gemakkelijkere beeldcreatie
Verbeterde ISO-browsing met beeldvoorvertoning
Schijfafbeeldingen zoeken
Schijfafbeeldingen maken van bestanden
Ondersteuning voor CUE+MP3, CUE+FLAC en CUE+WAV
Verbranden of muziek halen  
Nieuwe, perfect passende profielen voor autoradio's, cd-wisselaars en mobiele gegevensdragers
NIEUW
Automatische egalisatie en aanpassing van muziekbestanden door middel van equalizer
Volumeaanpassing en normalisering voor MP3- en WMA-bestanden
Shuffle-functie
Pauzeduur individueel instelbaar
Ondersteuning van het APE-bestandsformaat
Maak direct afspeellijsten bij het uitpakken van een audio-cd
Ondersteuning van het OPUS-bestandsformaat
Automatische zoekfunctie voor het verwijderen van schijven
Muziek van een audio-cd in FLAC- en OGG-formaat extraheren
Audio-CD's maken en branden
Maak en brand audio-cd's van geïmporteerde afspeellijsten
Ondersteuning van bemonsteringsfrequenties tot 96kHz
Metagegevens toepassen bij het converteren van WMA-bestanden
Spoorlijsten exporteren
Maak een MP3- of WMA-cd, dvd en Blu-ray-schijf.
Muziek van een audio-cd extraheren
Maak een back-up van bestanden en mappen  
Betrouwbare back-up met slimme planningsfunctie
GETROKKEN
Herinneringsfunctie voor back-up plannen
1-Click Backups voor mobiele apparaten zoals smartphones en tablets (bijv. iPod, iPhone, iPad en Android-toestellen)
Maak back-ups van bestanden en mappen
Back-ups comprimeren en coderen
Uitgebreide expertfuncties  
Een gewijzigde kopie van een CD/DVD/Blu-ray Disc maken
Jumplist-ondersteuning voor snelle toegang tot de belangrijkste functies
Definieer bestandssysteem (ISO/Joliet/UDF)
Een opstartschijf maken
Definieer emulatie voor bootable disc

Dankzij onze vertalers


EngelsEngels
DuitsDuits
NederlandsNederlands (Guy Raedersdorf)
FransFrans (Guy Raedersdorf)
HongaarsHongaars (László Koncz)
RussischRussisch (Сергей Царёв)
PoolsPools (Jacek Milecki)
PoolsPools (Artur Krupa)
ItaliaansItaliaans (Severino Grandi)
NoorsNoors (Ulf Aasen )
PortugeesPortugees (Manuela Silva)
SpaansSpaans (Miguel Blasco)
ZweedseZweeds (Olle Ohlsson)
TurksTurks (Çağdaş Tatar)
SloveensSloveens (Jadran)
TsjechischTsjechisch (Libor Divis)
ChineesVereenvoudigdChineesVereenvoudigd (Smilefly)
Brits EngelsBrits Engels (Chris Brooker)
BulgaarsBulgaars (BgInterface)
ServischServiër (Ilija Komljenović)
Portugees (Braziliaans)Portugees (Braziliaans) (Josè Carlos Taveira)
Chinees-TraditioneelChinees-Traditioneel (Alan)
DeensDeens (Kjeld Børager)
GrieksGrieks (Aldi Duzha)
RoemeensRoemeen (Andrei Grigorcea)
CatalaansCatalaans (Joan Queralt)
VietnamezenVietnamezen (XiongSoft)
SlowaaksSlowaaks (Milaan Slovák)
FinsFins (Veikko Muurikainen)
LetsLets (Voldemars Bulans)
ServischServiër (Ilija Komljenović)
Spaans (Argentinië)Spaans (Argentinië) (Angel De Giorgi)
Noors NynorskNoors Nynorsk (Olai Otterå)
 

Systeemeisen

besturingssysteem:

Windows® 10, Windows® 8, Windows® 7

software:
 • Windows Media Player 10
 • Microsoft .NET Framework 4.5
 • DirectX 9.0C
Werkgeheugen (RAM):

2 GB

Capaciteit van de harde schijf:
 • 250 MB vrije ruimte op de harde schijf voor de programma-installatie
 • 9 GB vrije ruimte op de harde schijf voor tijdelijke bestanden (DVD)
 • 25/50 GB vrije ruimte op de harde schijf voor tijdelijke bestanden (Blu-ray)
 • 100 GB vrije ruimte op de harde schijf voor tijdelijke bestanden (Blu-ray XL)
Videokaart:

DirectX 9 Hardware Pixelshader v2.0, min. 128 MB RAM.

geluidskaart:

Standaard geluidskaart (bijv. OnBoard of USB-adapter)

Diversen:

Een internetverbinding is nodig om het programma te activeren. De programmalicentie wordt regelmatig gecontroleerd.

Voor sommige diensten is een internetverbinding nodig. Een internetverbinding kan nodig zijn om het serienummer te controleren bij het gebruik van bepaalde functies.

 

Hoe en wanneer krijg ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productsleutels en toegang tot het downloadcentrum worden u direct na uw aankoop per e-mail ter beschikking gesteld.
Welke betalingsopties zijn voor mij beschikbaar?
PayPal, Amazon Pay, directe bankoverschrijving, creditcard, Apple Pay, vooruitbetaling, aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkwinkel. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
Prijsstelling meerWelke Factoren Beïnvloeden Onze Prijzen?

Onze prijsstelling is gebaseerd op verschillende factoren en omvat een combinatie van bewezen strategieën in de softwarehandel:

 • Inkoopstrategieën
  Door bundeling van hoeveelheden, onze 14 jaar marktervaring op internationaal niveau en expertise in softwarehandel behalen we kostenbesparingen en efficiënte inkoopmethoden.
 • Afschaffing van Leverings- en Opslagkosten
  Efficiënt digitaal voorraadbeheer minimaliseert opslag- en logistieke kosten.
 • Relatiebeheer met Leveranciers
  Directe import en langdurige relaties met fabrikanten en distributeurs stellen ons in staat om tussenpersonen over te slaan en exclusieve speciale voorwaarden te bieden.
 • Regionale Prijzen
  We passen onze prijzen aan op basis van regio en valuta om rekening te houden met de wereldwijde marktomstandigheden.
 • Automatisering
  Het gebruik van moderne technologieën maakt efficiënt order- en klantonderzoek mogelijk, waardoor kosten worden verlaagd.
 • Kostenbeheer in Marketing
  De belangrijkste reclamestrategie richt zich op de tevredenheid van onze klanten en vertrouwt voornamelijk op aanbevelingen.
 • Lage Winstmarge
  Onze belangrijkste focus bij Blitzhandel24 ligt op klanttevredenheid en het uitbreiden van onze klantenbasis, waarbij we een slanke winstmarge behouden.

 

Veiligheid en Kwaliteit: Onze Belofte aan U

Kwaliteit staat voorop

Ondanks onze concurrerende prijzen blijft de kwaliteit van onze producten op het hoogste niveau.

Wij garanderen onze klanten eersteklas kwaliteit tegen de beste prijs. Alle producten bij Blitzhandel24 zijn getest en geverifieerd.
Veiligheid en Vertrouwen

Uw veiligheid is belangrijk voor ons. Daarom bieden wij u dekking tot €20.000 via Trusted Shops.

Onze online winkel is juridisch beschermd door het EHI-keurmerk, zodat u met vertrouwen kunt winkelen.

 

Als u verdere vragen of zorgen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn hier om u te helpen!Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "Ashampoo Burning Studio 21"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

€ 35,63 opgeslagen
Ashampoo WinOptimizer 18 Ashampoo WinOptimizer 18
€ 15,20 * € 50,83 *
€ 25,46 opgeslagen
Ashampoo UnInstaller 9 Ashampoo UnInstaller 9
€ 15,20 * € 40,66 *
Laatst bekeken