Gratis hotline 0800 2633100
 
Dit product is momenteel niet beschikbaar!

Onze aanbeveling

Ashampoo Backup Pro 17 Ashampoo Backup Pro 17
Maak met gemak een back-up, red en herstel van bestanden, dankzij Ashampoo Backup Pro 17 Ashampoo Backup Pro 17 neemt de angst voor virussen, ransomware en hardwarestoringen weg! Ervaar een gebruiksvriendelijke, goed ontworpen en...
€ 15,20 *
Comfortabele bediening en hoogste gegevensbeveiliging Ashampoo® Backup Pro 16 neemt je angst...meer

Productinformatie "Ashampoo Backup Pro 16"

Comfortabele bediening en hoogste gegevensbeveiliging

Ashampoo® Backup Pro 16 neemt je angst voor virussen, ransomware en hardwarestoringen weg! Ervaar een gemakkelijk te gebruiken, goed ontworpen en toch krachtige back-up oplossing. Het nieuwe Ashampoo® Backup Pro 16 biedt je alle mogelijke opslagmogelijkheden: Maak back-ups van afzonderlijke bestanden tot hele partities naar lokale schijven of online opslagaanbieders. Daarbij gaat het programma zuinig om met hulpbronnen, gaat je uit de weg en doet al het werk op de achtergrond. Natuurlijk kan het ook je back-ups herstellen. Ashampoo® Backup Pro 16 wordt zelfs geleverd met een opstartbaar reddingssysteem waarmee je je systeem kunt herstellen in geval van een grote systeemstoring - ook Windows 11 systemen!

Helpt bij:

 • Malware infecties
 • Defecte harde schijf
 • Per ongeluk verwijderde bestanden
 • Problemen met het besturingssysteem
 • Problematische updates
 • Diefstal van toestellen

De ingenieuze oplossing voor het back-uppen en herstellen van je gegevens en besturingssystemen

Ashampoo® Backup Pro 16 is onze meest toekomstbestendige versie tot nu toe, en maakt de overstap naar Windows 11 een makkie. We hebben er ook voor gezorgd dat het compatibel is met alle grote cloud providers en de nieuwste standaarden voor beveiliging en snelheid gebruikt. En als je liever met één klik voorinstellingen maakt voor je back-upplannen, zul je onze nieuwe en verbeterde selectie geweldig vinden! Ashampoo® Backup Pro 16 houdt je ook op de hoogte van vroegere, huidige en toekomstige back-ups met Windows Messaging System. Maar dat is nog niet alles: we willen een oerdegelijke en snelle backup oplossing bieden, dus hebben we onder de motorkap enkele belangrijke veranderingen aangebracht. Ashampoo® Backup Pro 16 is nu de snelste en meest stabiele back-up oplossing die we ooit hebben ontwikkeld. Kijk zelf maar!

 • Klaar voor Windows 11
 • Nieuwe handige voorinstellingen voor back-up schema's
 • Blijf op de hoogte met de nieuwe Windows Bericht Integratie
 • Snellere en veiligere cloud verbindingen
 • Drie installaties per licentie - meer veiligheid voor jou, je familie en je vrienden
 • Verbeterde prestaties en beveiliging onder de motorkap


Wij zijn klaar voor Windows 11 - en jij ook!

Volledig gebruiksklaar bij vrijgaveWindows 11 stelt bestaande software voor nieuwe uitdagingen - niet zo voor Ashampoo® Backup Pro 16!

Meer kracht voor je geld: multi-licentie

Bescherm jezelf, je familie en je vriendenJe kunt de nieuwe Ashampoo® Backup 16 Pro op maximaal drie PC's installeren - en ze hoeven niet allemaal op dezelfde plaats te staan! Bescherm jezelf, je gezinsleden of de PC van een vriend tegen malware en gegevensverlies en maak back-ups van gegevens van meerdere apparaten!

Een goed begin met Ashampoo® Backup Pro 16

1-klik toegang tot alle belangrijke gebieden!
Onze back-up oplossing is geschikt voor iedereen, van beginners tot specialisten op het gebied van gegevensback-up. Daarom hebben we onze back-up plannen zo flexibel en veelzijdig mogelijk gemaakt! De nieuwe voorinstellingen maken met een paar klikken een back-up van je gegevens. Wil je een back-up maken van alleen je documenten of van je hele systeem? Wil je een back-up maken van je emails, contacten of browser gegevens? Of geef je de voorkeur aan een meer verfijnde aanpak met individuele plannen die speciaal op jouw behoeften zijn afgestemd? Zelfs geavanceerde back-upplannen vereisen maar een paar kliks. Of het nu eenvoudig of geavanceerd is, met de nieuwe Ashampoo® Backup Pro 16 wordt het maken van back-upplannen een fluitje van een cent!

Je back-up plannen in een oogopslag

Je back-ups overzichtelijk met afzonderlijke weergaven
Ashampoo® Backup Pro 16 biedt een nog beter back-up overzicht met alle informatie die je nodig hebt overzichtelijk gerangschikt. Ontdek onmiddellijk over lopende of komende back-ups en krijg toegang tot uitgebreide details of herstel, controleer, bekijk en verwijder afzonderlijke archieven met één klik. Ervaar maximale helderheid en krijg het back-up beheer dat je altijd al wilde!

Toekomstbestendige cloud ondersteuning

Onmiddellijke toegang tot alle populaire providers en opslagmethodenCloud opslag is al lang een veilige manier om een back-up van je gegevens te maken. Terwijl cloud-aanbieders hun diensten en opslagmethoden blijven ontwikkelen, doen wij dat ook: Ashampoo® Backup Pro 16 is volledig bijgewerkt om de nieuwste en veiligste online methoden voor gegevensoverdracht te ondersteunen! Maak back-ups van je gegevens in Dropbox, OneDrive, Google Drive, OneDrive Business / Office 365, Owncloud, Telekom MagentaCLOUD, Strato, 1&1 en vele andere met absolute veiligheid en voorkom automatisch speed throttling!

Bekijk de afzonderlijke back-ups eens van dichterbij

Houd je back-upplannen bij en zie belangrijke details
In de nieuwe detailweergave kun je belangrijke informatie over je back-ups vinden, zoals de vorige en volgende run en de opslagplaats. Informatie over de herkomst van de bestanden en het type back-up wordt ook opgenomen. Zelfs het overzicht van meerdere parallel lopende backups is geen probleem meer. Je kunt ook gedetailleerde rapporten maken om precies te weten te komen wat er met elk plan gebeurt. Natuurlijk word je ook onmiddellijk verwittigd als er iets mis gaat, bv. omdat je externe harde schijf vol is!

Je redder in nood als al het andere faalt

Reddingssysteem voor het herstellen van beschadigde besturingssystemenAls je PC geïnfecteerd is, bv. door malware, of je harde schijven crashen of defect zijn, is je besturingssysteem verloren - opnieuw installeren van Windows en alle programma's is de enige manier om verder te gaan, tenzij je een schone back-up hebt! Ashampoo® Backup Pro 16 bespaart je een hoop tijd en moeite. Het geïntegreerde reddingssysteem start je PC op van een DVD of een flash drive en helpt je je systeem te herstellen, zodat je PC weer normaal werkt. Dat is het einde van gegevensverlies!

Superieure bescherming tegen malware

Geen kans op ransomware, virussen en wormen
Je PC wordt voortdurend bedreigd door allerlei soorten malware. Een enkele verkeerde klik, een veiligheidslek in je systeem of een geïnfecteerde e-mail is genoeg om een ramp te veroorzaken! Antivirus programma's kunnen nooit alle malware opsporen en neutraliseren. Deskundigen schatten dat er elke dag 300.000 nieuwe bedreigingen ontstaan en verspreid worden. Bijzonder wijdverbreid is ransomware die het gemunt heeft op je portemonnee en in ruil daarvoor toegang tot je bestanden eist. Wil je echt onderhandelen met online criminelen? Backups zijn de enige oplossing die 100% veiligheid biedt. Als je systeem geïnfecteerd raakt, herstel je gewoon je backup en je bent weer veilig!

Professionele technologie voor iedereen

Gebruik de technieken van professionele systeembeheerders
De in deze back-up oplossing ingebouwde beveiligingsstrategieën zijn ontworpen voor zakelijk gebruik en voldoen aan de strenge normen die in professionele omgevingen vereist zijn. Want alleen de hoogste normen zijn goed genoeg om je bestanden te beschermen! Professionele beheerders waarderen de solide back-up motor, de voortdurende bestandsverificatie en de sterke versleuteling, en daarom wordt Ashampoo® Backup Pro 16 ook door grote bedrijven gebruikt. Ontvang industriestandaard bestandsbeveiliging voor je PC!

Wees niet bang voor Windows updates!

Herstel je systeem gewoon naar de vorige toestand toen het nog perfect werkte!
Updates zijn essentieel voor elke PC. Helaas kunnen updates beveiligingsproblemen of storingen veroorzaken die tot gegevensverlies kunnen leiden. In het ergste geval kunnen Windows updates ervoor zorgen dat je systeem helemaal niet meer werkt of niet meer opstart. Dit zijn dan de pijnlijke momenten waarop "gisteren alles nog goed liep". Ashampoo® Backup Pro 16 brengt je systeem terug naar de tijd toen alles nog perfect werkte! Zie toekomstige Windows of beveiligingssoftware updates rustig tegemoet, wetende dat niets je PC meer kan schaden!

Ruimtebesparende bestandsopslag waar en hoe je het wilt

Externe harde schijf, USB stick, NAS of cloud: Ashampoo® Backup biedt flexibele opslagmogelijkheden!
Ashampoo® Backup Pro bewaart je back-ups op een harde schijf, USB stick, netwerkschijf of cloud dienst. De geavanceerde schijfimage functie gebruikt de krachtige "infinite reverse incremental" technologie, die weinig opslagruimte vergt maar maximale beveiliging biedt. Het programma ondersteunt vier verschillende compressiemethoden. En het beste van alles: Back-ups gemaakt met Ashampoo® Backup Pro hebben tot 50% minder opslagruimte nodig dan andere back-up oplossingen!

All-round bescherming met harde schijf controles

De back-up oplossing die zelfs de uitvoerlocaties controleert
Een back-up is maar zo veilig als de harde schijf waarop hij is opgeslagen! Daarom controleert Ashampoo® Backup Pro 16 tijdens de back-up de SMART parameters van je harde schijf om toekomstige problemen op te sporen voordat ze zich voordoen! Dit geeft je tijd om te reageren en gegevensverlies te voorkomen. Het programma heeft ook een extra schijf/partitie controle die afzonderlijke sectoren analyseert en herstelt. Of het nu intern of extern is, Ashampoo® Backup Pro 16 zorgt extra goed voor je harde schijven!

Geen belasting van je systeem

Ashampoo® Backup Pro strategische voordelen
Onze oplossing is niet alleen snel, maar ook intelligent. De meeste back-up oplossingen stoppen je werk zodra er back-ups gemaakt zijn. Zodra ze gestart worden is je PC praktisch verlamd en reageert hij slechts langzaam, als hij al reageert. Met Ashampoo® Backup Pro 16 is dit geen probleem meer! Je merkt niet eens wanneer er back-ups gemaakt worden, maar je archieven zijn toch altijd actueel. Backup Pro 16 doet al het werk in de achtergrond, analyseert de systeembelasting en wordt pas actief als er voldoende bronnen beschikbaar zijn, zonder je te hinderen. Je kunt dus gewoon doorwerken terwijl Backup Pro 16 zijn werk doet.

Volledig overzicht met Backup Viewer

Bekijk de inhoud van archieven zonder ze te openen
Back-ups zijn in de eerste plaats bedoeld om gegevens te bewaren en terug te zetten, maar soms wil je er gewoon even in kijken. Met Ashampoo® Backup Pro 16's Backup Viewer kun je precies dat doen. Je kunt gearchiveerde bestanden direct openen zonder ze eerst te moeten herstellen. De bestanden worden geopend in een beveiligde omgeving, zodat de originele archieven niet veranderd of beschadigd worden!

Waar kan ik een back-up van maken?  
Lokale harde schijven
Verwijderbare media
OneDrive
VERBETERD
1&1 Cloud
VERBETERD
Dropbox
VERBETERD
Google Drive
VERBETERD
Strato HiDrive (WebDav)
VERBETERD
Telekom MagentaCLOUD
VERBETERD
Online opslag
VERBETERD
Netwerkschijven (NAS)
VERBETERD
Elke andere dienst die het WEBDAV protocol ondersteunt.
VERBETERD
Wat kan ik back-uppen?  
Nieuwe standaard back-ups met handige sjablonen
NIEUW
Partities en harde schijven
Maak back-ups van complete Windows systemen en herstel ze
VERBETERD
Bestanden en mappen
VERBETERD
Netwerk drives
VERBETERD
Windows Mail, Agenda & Contacten (app)
Slimme regels voor Microsoft Outlook
Slimme Regels voor Mozilla Thunderbird
Slimme regels voor Google Chrome
Slimme regels voor Microsoft Edge
Slimme regels voor Internet Explorer
Slimme regels voor Firefox
Hoe maak je een back-up?  
Geheugenkopie (image back-up voor het herstellen van je Windows besturingssysteem)
1:1 bestandskopieën incl. vergelijken en testen
Volledig (volledige back-up en gemakkelijk te hanteren bij het terugzetten)
Incrementeel (50% kleinere back-ups door Oneindig Achterwaarts Incrementele Back-up technologie)
Bestandstypespecifiek (back-up van zelf gedefinieerde bestandsgroepen; bv. foto's, video's, documenten)
Versiebeheer (laat automatisch een back-up maken van complete bestandsgeschiedenissen)
Proactief (back-up start en stopt automatisch als het systeem bezet is)
Automatische synchronisatie (werkt in de achtergrond via zijn eigen dienst)
Voordelen en functies  
Klaar voor Windows 11
NIEUW
Altijd op de hoogte dankzij nieuwe Windows berichtenintegratie
NIEUW
Snellere en veiligere cloud connectiviteit
VERBETERD
Veranderingen "onder de motorkap" voor betere prestaties en beveiliging
VERBETERD
Overzichtelijk startmenu met alle belangrijke informatie
Toegang tot alle belangrijke menu's met één klik
Sjablonen voor kant-en-klare back-upplannen
VERBETERD
Praktisch overzicht van back-upplannen
VERBETERD
Boeiende gedetailleerde informatie over elke back-up
Uitgebreide online hulp, af te drukken in PDF formaat
Nog stabieler, veranderlijker en performanter
VERBETERD
Volledig herziene hulpmotor
VERBETERD
Backup Viewer: Gemakkelijke toegang tot alle backup gegevens
Geheel nieuwe, zelfverklarende gebruikersbegeleiding
Op Windows gebaseerd reddingssysteem
Regeling slaapstand tijdens back-up
Zelfverklarende werking (geen technische kennis vereist)
Verslagen per e-mail
Encryptie (256-bit AES)
Compressie (7Zip/LZMA)
Wachtwoordbeveiliging
Tovenaars
Taakplanning
Virtuele schijven (voor directe toegang tot de inhoud van opgeslagen back-ups)
Integriteitscontrole (controleert en verzekert de integriteit van je gegevens)
Foutmelding
Image back-up van harde schijven > 2 TB
Geavanceerd plannen

 

 

Systeemvereisten

Besturingssysteem
Windows® 11, Windows® 10
 
Vereisten:
Elk apparaat dat de hierboven genoemde besturingssystemen ondersteunt. Systemen met ARM processors worden niet ondersteund.
 
Andere
 • Een internetverbinding is nodig om het programma te activeren. De programmavergunning wordt met regelmatige tussenpozen herhaaldelijk gecontroleerd.
 • Volledige beheerdersrechten zijn nodig om het programma te gebruiken.

 

Talen

 • Duits Duits
 • Engels Engels
 • Nederlands Nederlands
 • Français Français
 • Magyar Magyar
 • P P
 • Polski Polski
 • Italiano Italiano
 • Português Português
 • Español Español
 • Svenska Svenska
 • Türkçe Türkçe
 • Slovenščina Slovenščina
 • čeština čeština
 • 汉语 汉语
 • 日本語 日本語
 • Brits Engels Brits Engels
 • български език български език
 • Српски Српски
 • Português (Br) Português (Br)
 • 漢語 漢語
 • Dansk Dansk
 • Română Română
 • Català Català
 • Slovenský Slovenský
 • Suomi Suomi
 • Lets Lets
 • Српски Српски
 • Español (Argentinië) Español (Argentinië)
 • Byelorussisch Byelorussisch
 • Norsk Nynorsk Norsk Nynorsk
Hoe en wanneer krijg ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productsleutels en toegang tot het downloadcentrum worden u direct na uw aankoop per e-mail ter beschikking gesteld.
Welke betalingsopties zijn voor mij beschikbaar?
PayPal, Amazon Pay, directe bankoverschrijving, creditcard, Apple Pay, vooruitbetaling, aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkwinkel. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
Prijsstelling meerWelke Factoren Beïnvloeden Onze Prijzen?

Onze prijsstelling is gebaseerd op verschillende factoren en omvat een combinatie van bewezen strategieën in de softwarehandel:

 • Inkoopstrategieën
  Door bundeling van hoeveelheden, onze 14 jaar marktervaring op internationaal niveau en expertise in softwarehandel behalen we kostenbesparingen en efficiënte inkoopmethoden.
 • Afschaffing van Leverings- en Opslagkosten
  Efficiënt digitaal voorraadbeheer minimaliseert opslag- en logistieke kosten.
 • Relatiebeheer met Leveranciers
  Directe import en langdurige relaties met fabrikanten en distributeurs stellen ons in staat om tussenpersonen over te slaan en exclusieve speciale voorwaarden te bieden.
 • Regionale Prijzen
  We passen onze prijzen aan op basis van regio en valuta om rekening te houden met de wereldwijde marktomstandigheden.
 • Automatisering
  Het gebruik van moderne technologieën maakt efficiënt order- en klantonderzoek mogelijk, waardoor kosten worden verlaagd.
 • Kostenbeheer in Marketing
  De belangrijkste reclamestrategie richt zich op de tevredenheid van onze klanten en vertrouwt voornamelijk op aanbevelingen.
 • Lage Winstmarge
  Onze belangrijkste focus bij Blitzhandel24 ligt op klanttevredenheid en het uitbreiden van onze klantenbasis, waarbij we een slanke winstmarge behouden.

 

Veiligheid en Kwaliteit: Onze Belofte aan U

Kwaliteit staat voorop

Ondanks onze concurrerende prijzen blijft de kwaliteit van onze producten op het hoogste niveau.

Wij garanderen onze klanten eersteklas kwaliteit tegen de beste prijs. Alle producten bij Blitzhandel24 zijn getest en geverifieerd.
Veiligheid en Vertrouwen

Uw veiligheid is belangrijk voor ons. Daarom bieden wij u dekking tot €20.000 via Trusted Shops.

Onze online winkel is juridisch beschermd door het EHI-keurmerk, zodat u met vertrouwen kunt winkelen.

 

Als u verdere vragen of zorgen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn hier om u te helpen!Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "Ashampoo Backup Pro 16"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken