Gratis hotline 0800 2633100
 
AOMEI Backupper Technician Plus 6.9.2

AOMEI Backupper Technician Plus 6.9.2

€ 549,02 * € 710,75 * (Array % bespaard)

incl. BTW gratis verzending

 • 241820778
 • 1393
 • Permanent geldig
 • Alle talen
 • Wereldwijd

Levenslange upgrades:

[Back-up] Gegevensdrager naar uw software
De meeste professionele Windows-software voor gegevensback-up en -herstel waarmee u gegevens...meer

Productinformatie "AOMEI Backupper Technician Plus 6.9.2"

De meeste professionele Windows-software voor gegevensback-up en -herstel waarmee u gegevens op alle pc's en servers binnen een organisatie kunt beschermen en technische diensten voor bedrijven en particulieren kunt leveren.

Levenslange upgrades: De "lifetime upgrade" garandeert dat u het recht hebt om GRATIS te upgraden naar alle latere nieuwe versies die wij na aankoop uitbrengen. Geen jaarlijkse facturering of verlengingskosten. De licentie omvat ook gratis doorlopende technische ondersteuning.

Zonder levenslange upgrades:Deze licentie is alleen geldig voor de versie die u koopt. Er is geen gratis upgrade-bescherming. U zult een extra vergoeding moeten betalen om de "huidige versie" te updaten naar elke nieuwere versie die we uitbrengen.

 

AOMEI Backupper (AB) Technician Plus is de hoogste versie van de backup- en herstelsoftware. Het omvat alle back-up, restore, clone en tool functies zoals Pro Version; ondersteunt zowel PC als server systemen zoals Server Edition en maakt het mogelijk om betaalde technische diensten te leveren voor meerdere computers zoals Technician Version. Het is ontworpen voor technici die gespecialiseerd zijn in het bedienen van hun klanten en het maken van winst. Het ondersteunt ook onbeperkt gebruik binnen een bedrijf, ongeacht welke filialen van het bedrijf het zijn.

Als u AOMEI Backupper Technician Plus Edition wilt proberen, hoeft u alleen maar Server Edition te downloaden omdat ze vergelijkbare functies hebben.

 

Kenmerken van AOMEI Backupper Technician Plus

Back-up, klonen, bestanden herstellen

Back-up functie: Back-up van systeem, partitie, harde schijf, bestanden naar lokaal of netwerk.

Herstelfunctie: Herstel de afbeeldingsbestanden naar de oorspronkelijke locatie en andere locaties zoals Universal Restore.

Kloonfunctie: Migratie van systeem, harde schijf en partitie naar een andere harde schijf, gemapt station of netwerk.

Hulpmiddelen: Maakt het mogelijk om opstartbare media te maken, afbeeldingen samen te voegen, afbeeldingen te controleren en PXE Boot Tool te gebruiken.

Geavanceerde instellingen: Ondersteunt compressie, encryptie, e-mailnotificatie, VSS, enz.

Image Deploy Tool & Draagbare Versie

Snelle en eenvoudige implementatie/herstel van het systeembeeldbestand op de computer aan de serverzijde naar meerdere client-side computers via het netwerk of kloon meerdere computers via het netwerk; Het kan u helpen tijd en middelen te besparen door honderden pc's en servers tegelijkertijd te implementeren. Real-time monitoring van het implementatieproces en het krijgen van een tip over het al dan niet succesvol zijn van het herstel. AOMEI Backupper Technician Plus kan direct op een andere computer worden gebruikt door alleen de installatiemap van de oorspronkelijke machine te kopiëren.

Alle technologieën worden ondersteund

Ondersteunde besturingssystemen: Windows PC en server systemen.

Ondersteunde bestandssystemen: NTFS, FAT32/FAT16, exFAT/ReFS, Ext2/Ext3/Ext4, enz.

Opslagmedia zoals HDD, SSD, externe harde schijven (USB), verwisselbare flash drives, duimstations, CD/DVD, RAID, NAS / Shared Network, virtuele harde schijven, etc.; volumetypen zoals MBR, GPT, dynamisch volume, etc.

Onbeperkt gebruik & technische ondersteuning met hoge prioriteit

Een licentiecode kan worden gebruikt om het programma te registreren op alle PC's en servers binnen een bedrijf.

Hiermee kunt u de software op de computers van uw klanten registreren om hen technische diensten te verlenen.

Met de Technician Plus-licentiecode kunt u het hoogste niveau van technische ondersteuning krijgen van AOMEI Backupper en krijgt u zonder extra kosten levenslange upgrades.

Winstgevende Toolkit & Redelijke Prijs

Vergeleken met concurrenten, in plaats van de jaarlijkse vergoeding, kunt u met de redelijke en aantrekkelijke prijs voor een keer altijd genieten van de functies van AOMEI Backupper Technician Plus Edition.

Wat is er nog meer? Met AOMEI Backupper Technician Plus kunt u betaalde technische diensten aanbieden aan uw klanten.

Dit betekent dat u met behulp van AOMEI Backupper Technician Plus uw klanten kwalitatief hoogwaardige diensten kunt leveren en dat u na de service winst kunt maken. Met dit privilege kunt u meer verdienen dan wat u voor dit programma betaalt.

 

Voordelen van AOMEI Backupper Technician Plus

Het volgende toont producten met verschillende licentiemodi. Vergelijk ze zorgvuldig en controleer de voordelen van AOMEI Backupper Technician Plus. Daarna kunt u de juiste versie kiezen volgens uw behoeften.

Scherm-xnaXExJh8ch3CzScherm-xxtDWrBuSTRIgp4

Hoe en wanneer krijg ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productcodes en toegang tot het downloadcentrum worden u direct na uw aankoop per e-mail ter beschikking gesteld, tenzij een datamedium is besteld.
Welke betalingsopties zijn voor mij beschikbaar?
PayPal, Amazon Pay, directe bankoverschrijving, creditcard, Apple Pay, vooruitbetaling, aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkwinkel. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
Prijsstelling meer

Hoe komen onze prijzen tot stand?

Het basisprincipe van softwarehandel is de kunst van het weglaten.

 • Door hoeveelheden te bundelen
 • Elimineer leverings- en opslagkosten door virtueel voorraadbeheer.
 • Direct invoer
 • Langdurige relatie met distributeurs.
 • Kleine winstmarge, de belangrijkste prioriteit bij Blitzhandel24 is waardecreatie en de groei van het klantenbestand.
 • Een centrale en lean administratie.
 • Bulkaankopen van geautoriseerde leveranciers / distributeurs.
 • Eliminatie van hoge marketinginvesteringen, omdat we in staat zijn om gericht in te spelen op de behoeften van onze klanten en zo het concept van ''reclame door middel van referenties'' op betrouwbare wijze kunnen implementeren.
 • Maakt dit de kwaliteit slechter?

  We beloven onze klanten uitstekende kwaliteit. De prijzen hebben op geen enkele manier invloed op de kwaliteit, onze klanten ontvangen geteste, geverifieerde producten. Bovendien hebt u met Blitzhandel24 tot € 20.000 bescherming via Trusted Shops en een wettelijk beveiligde winkel met EHI-keurmerk.

Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "AOMEI Backupper Technician Plus 6.9.2"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken