Gratis hotline 0800 2633100
 

Zakelijke klanten

SQL Server

Windows Server

Office

Exchange Server

Exchange Server

TechSmith

Wondershare

Office

Nuance Dragon

Blitzhandel24 - Adequate en efficiënte softwareoplossingen

Wij zijn uw partner voor hoge kwaliteit en een enorme verscheidenheid aan producten. Al meer dan 8 jaar vertrouwen we op een voortdurend groeiend productaanbod, waarmee we al tal van klanten hebben kunnen behouden. Zo slagen we erin om nieuwe partners te winnen voor een langdurige samenwerking en om onze eerlijke prijzen vanuit het oogpunt van de klanten te behouden. Dankzij state-of-the-art certificaten zoals de TrustedShops award en het CHIP Leading Shops certificaat staan wij voor professionaliteit en transparantie en bieden wij uiterst doelgerichte oplossingen.

 

Met meer dan 100.000 actieve klanten zijn we veel meer dan een kleine en onopvallende partner, maar met onze aanbiedingen zijn we in elk digitaal productgebied vertegenwoordigd. Door onze samenwerking met in heel Europa bekende distributeurs hebben we een enorm bereik en bieden we alle denkbare softwareproducten aan. We hebben al het hoogste partnerschapsniveau voor 90% van de aangeboden software en ondersteunen onze partners met uiterst eerlijke voorwaarden.

 

De meeste moderne servicecompetenties rond de software

Tegelijkertijd overtuigen we met een uitstekende service van ons team van experts, wat ons in staat stelt om ons portfolio op regelmatige tijdstippen uit te breiden. Op deze manier zijn we altijd op de hoogte en slagen we erin om meer dan aan de dagelijkse behoeften te voldoen. Met ons brede assortiment aan producten en diensten zijn we nu ook in de Europese regio uitgebreid, waardoor we onze klanten betrouwbare en competente service kunnen bieden.

 

Extra diensten zoals professionele ondersteuning en een live chat maken het mogelijk om altijd de nodige assistentie te krijgen en betrouwbaar geadviseerd te worden binnen onze openingstijden. Voor onderhoud op afstand hebben we ook een individuele Teamviewer Client, waardoor nieuwe softwareproducten zonder veel moeite kunnen worden opgezet. Ook fouten en andere storingen kunnen op deze manier worden verholpen, wat u comfort en klasse biedt.

 

De juiste productoplossingen voor elke omgeving

Als moderne en diverse winkel zijn we natuurlijk niet alleen toegankelijk voor particulieren. Met onze talrijke aanbiedingen stellen wij onze corporate partners in staat om hun projecten snel en vakkundig uit te voeren en bieden wij ook voor grotere projecten passende licentiemodellen aan. Met officiële Microsoft-volumelicenties kunnen hele kantoorgroepen worden uitgerust met de nieuwste oplossingen om op het gebied van softwaretechnologie aan de veilige kant te zijn.

 

Beveiligingstools en geavanceerde programma's zoals de systeemoplossingen van EaseUS, Avanquest en AOMEI zijn ook op dit punt een uitstekende keuze. Hiermee kunt u de veiligheid van uw eigen apparatuur aanzienlijk verhogen en veilige oplossingen voor uw eigen toepassing gebruiken. Met onze aanbiedingen is het mogelijk om op de best mogelijke manier tegemoet te komen aan privé- en zakelijke behoeften en te allen tijde te kunnen vertrouwen op goede prestaties.

 

Onze aantrekkelijke voordelen voor zakelijke klanten

Voor onze zakelijke klanten bieden wij hier bij Blitzhandel24 een zeer bijzondere service. Wij bieden verschillende niveaus van succes, waardoor wij voor onze klanten beschikbaar zijn met aanzienlijke kortingen. Rondom onze pakketten worden de volgende voordelen aangeboden:

Authorized

 
3% Korting
Toegang tot het downloadcentrum
Licentiebeheer
Net price
Aankoop op rekening 14 werkdagen Betalingstermijn

Authorized Plus

 
5-7% Korting
Toegang tot het downloadcentrum
Licentiebeheer
Net price
Aankoop op rekening 30 werkdagen Betalingstermijn

Advanced

 
8-10% Korting
Toegang tot het downloadcentrum
Licentiebeheer
Net price
Aankoop op rekening 30 werkdagen Betalingstermijn
Individuele promoties/aanbiedingen
Geprioriteerde technische ondersteuning

Premium

 
11-14% Korting
Toegang tot het downloadcentrum
Licentiebeheer
Net price
Aankoop op rekening 40 werkdagen Betalingstermijn
Individuele promoties/aanbiedingen
Geprioriteerde technische ondersteuning
Gratis ondersteuning via onderhoud op afstand
Persoonlijk contactpersoon
Contactformulier
Onze referenties

BMW

HOME24

DB

Polizei Bayern

ZKT

PIK

Zeitgeist

makeITeazy

MKM

Legal One

Landkreis Neunkirchen

Finanzhaus Janssen

DigiPets

X-Comp

TU Dresden

Ministerium für Kultur und Wissenschaften NRW

O2

REWE

CASIO

DVAG

Axess

Laatst bekeken