Gratis hotline 0800 2633100
 
WISO Ondernemer 365 (2020), 1 jaar licentie, download

WISO Ondernemer 365 (2020), 1 jaar licentie, download

€ 199,99 *

incl. BTW gratis verzending

 • 241820427
 • DL42440-19
 • Permanent geldig
 • Alle talen
 • Wereldwijd
[Back-up] Gegevensdrager naar uw software
WISO-ondernemer 365 Voor de optimalisatie van uw bedrijfsprocessen WISO Entrepreneur...meer

Productinformatie "WISO Ondernemer 365 (2020), 1 jaar licentie, download"

WISO-ondernemer 365

Voor de optimalisatie van uw bedrijfsprocessen

WISO Entrepreneur biedt u professionele ondersteuning op het gebied van inkoop, verkoop, financiën, boekhouding, lonen en salarissen, belastingen.

Ideaal voor kleine en middelgrote bedrijven in alle sectoren die zich willen uitrusten met ERP-software (specialistische kennis op de afzonderlijke gebieden, zoals de boekhouding, is vereist).

Het complete pakket voor uw bedrijf!

Met WISO Entrepreneurs kunt u de bedrijfsprocessen van uw bedrijf professioneel en veilig in kaart brengen: van inkoop en verkoop, via liquiditeitsplanning en boekhouding, tot lonen en salarissen en de jaarrekening.

Maak offertes en bestellingen, schrijf facturen en boek inkomende en uitgaande betalingen. Alles in één workflow - effectief gekoppeld in één software!

U kunt de maandelijkse loonadministratie voor maximaal 15 medewerkers in het programma verzorgen, zodat u wordt ondersteund bij het voldoen aan de diverse richtlijnen van de loonadministratie.

Doe zelf uw boekhouding en stel de jaarrekening op en stuur deze rechtstreeks via de DATEV-interface naar uw belastingadviseur of via de ELSTER-interface naar het belastingkantoor.

Wat kunnen WISO-ondernemers doen?

Met WISO Entrepreneurs kunt u de bedrijfsprocessen van uw bedrijf professioneel en veilig in kaart brengen: van inkoop en verkoop, via liquiditeitsplanning en boekhouding, tot lonen en salarissen en de jaarrekening.

Vereenvoudigt de distributie.
Voer uw klanten, artikelen of diensten overzichtelijk in en maak uitgebreide offertes en orders aan die u omzet in facturen. Bewaak uw inkomende en uitgaande betalingen - uiteraard SEPA-conform - en breng de gegevens met een paar klikken over naar de boekhoudafdeling.

Organiseert de aankoop.
Laat ons automatisch ordervoorstellen genereren op basis van uw voorraad, stuur prijsaanvragen naar uw leveranciers en boek uw goederenontvangst binnenkort.

Ondersteunt de loonadministratie.
Uurloon, deeltijdlonen of speciale betalingen - verrekenen van de lonen en salarissen van maximaal 15 werknemers. DEÜV socialeverzekeringsregistratie, premieafrekeningen voor de ziektekostenverzekering en registratie van de loonbelasting kunnen vanuit de software worden overgedragen volgens de verschillende richtlijnen.

Handhaaft de financiële boekhouding.
Doe uw boekhouding zelf of bereid de boekhouding voor en stuur ze rechtstreeks naar uw belastingadviseur via de DATEV-interface. U maakt de jaarrekening automatisch aan in de software op basis van uw boekingen (resultatenrekening, winst-en-verliesrekening of balans) - uiteraard in overeenstemming met de principes van een goede boekhouding (GOB).

Wie heeft WISO-ondernemers nodig?

Iedereen die hoopt dat het gebruik van een ERP-software de administratieve taken op het gebied van facturering, loonadministratie en financiële administratie zal vereenvoudigen en zal profiteren van voordelen zoals

 • Transparante en efficiënte processen
 • Beveiliging

zou graag willen profiteren.

Toch moet worden opgemerkt dat het gebruik van de software in een bedrijf specialistische kennis vereist.

Systeemeisen

 • Draait onder Windows 7 SP1, 8.1 en 10 vanuit Home (beheerdersrechten vereist), OS German
 • 2 GB harde schijfruimte, 2 GB RAM, processor vanaf 1,4 GHz, graphics vanaf 1024 x 768, Microsoft .NET vanaf versie 2
 • Online toegang voor software activering, registratie van de inkomstenbelasting, fiscale verzending via ELSTER en online bankieren
Hoe en wanneer krijg ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productcodes en toegang tot het downloadcentrum worden u direct na uw aankoop per e-mail ter beschikking gesteld, tenzij een datamedium is besteld.
Welke betalingsopties zijn voor mij beschikbaar?
PayPal, Amazon Pay, directe bankoverschrijving, creditcard, Apple Pay, vooruitbetaling, aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkwinkel. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
Beschikbare downloads:
Prijsstelling meer

Hoe komen onze prijzen tot stand?

Het basisprincipe van softwarehandel is de kunst van het weglaten.

 • Door hoeveelheden te bundelen
 • Elimineer leverings- en opslagkosten door virtueel voorraadbeheer.
 • Direct invoer
 • Langdurige relatie met distributeurs.
 • Kleine winstmarge, de belangrijkste prioriteit bij Blitzhandel24 is waardecreatie en de groei van het klantenbestand.
 • Een centrale en lean administratie.
 • Bulkaankopen van geautoriseerde leveranciers / distributeurs.
 • Eliminatie van hoge marketinginvesteringen, omdat we in staat zijn om gericht in te spelen op de behoeften van onze klanten en zo het concept van ''reclame door middel van referenties'' op betrouwbare wijze kunnen implementeren.
 • Maakt dit de kwaliteit slechter?

  We beloven onze klanten uitstekende kwaliteit. De prijzen hebben op geen enkele manier invloed op de kwaliteit, onze klanten ontvangen geteste, geverifieerde producten. Bovendien hebt u met Blitzhandel24 tot € 20.000 bescherming via Trusted Shops en een wettelijk beveiligde winkel met EHI-keurmerk.

Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "WISO Ondernemer 365 (2020), 1 jaar licentie, download"
27 okt. 2020

Hat alles schnell und wundebar funktioniert.


Schnell, unkompliziert & fair!

Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken