• Adventskalender 2021
 • Elke dag een verrassing. Kijk maar!
Gratis hotline 0800 2633100
 
WISO Mein Verein 365 Teamwork, Box

WISO Mein Verein 365 Teamwork, Box

€ 104,95 * € 139,95 * (25,01% bespaard)

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

 • 241820929
 • KW42530-20
 • Permanent geldig
 • Alle talen
 • Wereldwijd
[Back-up] Gegevensdrager naar uw software
WISO Mijn vereniging 365 Teamwerk, Box Ideaal voor de vlotte samenwerking van de raad...meer

Productinformatie "WISO Mein Verein 365 Teamwork, Box"

WISO Mijn vereniging 365 Teamwerk, Box

Ideaal voor de vlotte samenwerking van de raad van bestuur, kassier, kassier, secretaresse, afdelingshoofd, enz. Samen voor de vereniging!

De software voor uw clubmanagement in een team

WISO Mein Verein Teamwork helpt u met het dagelijkse werk van de vereniging, bijvoorbeeld met het uitgeven van donatiebonnen, het voorbereiden van evenementen en het beheren van leden en lidmaatschapsgeld.

Zo kunt u uw hele vereniging beheren in een eenvoudig te gebruiken en goedkope software. En als WISO My Association Teamwork versie op drie verschillende werkplekken onafhankelijk van tijd en plaats.

 

Functies in een oogopslag

BEHEER LIDEN

Creëer/importeer leden en contactpersonen, inclusief 20 individuele velden, lidmaatschapskaarten, adreslabels met online portokosten, documentenarchief

WISO Mein Verein biedt snelle toegang tot alle stamgegevens, zoals adres, contactpersoon, bankgegevens en verjaardag. Met één muisklik kunt u lidmaatschapskaarten, lijsten en statistieken aanmaken. De in- en uitgang zijn gedocumenteerd, evenals de afdelingen, functies of supervisors. Zo blijft de ledenlijst altijd overzichtelijk. Om de ledengegevens altijd up-to-date te houden, is er een interface naar de nieuwe meinverein.de portal. Vanaf nu zorgt het lid zelf voor de actualiteit van de gegevens - zo werkt de online ledenadministratie.

BIJDRAGESYSTEEM REGELEN

Vrij definieerbare bijdragepercentages, bijvoorbeeld voor gezinnen, donatiebonnen, donatiebonnen, automatisch: bijdrageverloop, facturen, aanmaningen

WISO Mein Verein geeft u de vrije hand bij het ontwerpen van contributies en schalen, bijvoorbeeld voor familiebijdragen en donatiebonnen. Het programma genereert automatisch facturen, aanmaningen en domiciliëringen. Via internetbankieren of DTA gebeurt de inning van de bijdragen in een mum van tijd.

DE GELDKIST VAN UW CLUB BEHEREN

Veilig online bankieren, beheer en reconciliatie van betaal-, creditcard- en PayPal-rekeningen, IBAN/BIC-converter, SEPA-domiciliëring met beheer van mandaten en vooraanmelding

Met WISO Mein Verein houd je alle nummers onder controle. U beheert de kas- en bankrekeningen (ook online), maakt facturen en aanmaningen aan en doet de boekhouding. Betalingen kunnen worden ingedeeld naar categorie, gebruik, kosten en inkomsten. Op deze manier kunt u elk evenement snel en veilig afhandelen.

HET CLUBLEVEN ORGANISEREN

Individuele en seriebrieven met clublogo, nieuwsbrief per e-mail, inventarislijst, inventarisbeheer/uitleenlijsten, taak- en evenementenplanning, ledenstatistieken: verjaardagen, jubilea, leeftijdsopbouw

WISO My Club is uw hulpmiddel voor professionele communicatie met leden, fans en vrienden. Maak individuele en seriële brieven inclusief het afdrukken van etiketten of stuur nieuwsbrieven via e-mail. Uiteraard zijn er documentsjablonen voor uitnodigingen, notulen van vergaderingen, donaties, lidmaatschapsaanvragen en nog veel meer beschikbaar.
De geïntegreerde planner omvat alles van de bezetting van het clubhuis tot de huurlijst voor de sportuitrusting. Kalender en takenlijst helpen u om evenementen professioneel voor te bereiden.

MEINVEREIN.DE GENETWERKT

Online ledenadministratie, bijwerken door leden, afspraakcoördinatie, beveiligde gegevenssynchronisatie tussen WISO Mein Verein en meinverein.de, clubgemeenschap

Wie heeft WISO My Club nodig?

Mijn vereniging is de ideale software voor de raad van bestuur, kassier, kassier, secretaresse of afdelingsmanager van kleine tot middelgrote verenigingen.

Als u een positie in de raad van bestuur of op een afdeling hebt ingenomen uit liefde voor uw club en u dacht dat het hele gebeuren "gewoon voor de lol" aan de kant kon, dan heeft u zeker gemerkt dat de organisatie meer tijd in beslag neemt dan gepland. Als u meer plezier dan tijd wilt hebben met het verenigingswerk, dan is WISO Mein Verein precies de juiste software voor u.

Verberg de details

Raad van Bestuur:

 • Plan afspraken voor vergaderingen overzichtelijk met de geïntegreerde kalender en diverse planningshulpmiddelen.

 • Organiseert alle noodzakelijke voorbereidingen met het planningsbord en heeft zo niet alleen een overzicht van de uit te voeren taken, maar ook de status van het werk.

 • Verdeelt het werk eerlijk over verschillende clubleden met het taakmanagement.

Kassier:

Beheert de cashflow van de club centraal in de software via de bijgeleverde home banking module, bijvoorbeeld Verzamel het lidmaatschapsgeld zeer eenvoudig via automatische incasso of maak met een druk op de knop donatiebonnen aan voor overgemaakte donaties.

Secretaris:

Ondersteunt het management van de vereniging op alle relevante gebieden rond taken zoals

 • beheren en schrijven naar leden

 • het versturen van nieuwsbrieven en uitnodigingen

efficiënt en tijdbesparend.

Teamwork FAQ

Antwoorden op veelgestelde vragen:

Hoe werkt WISO My Association Teamwork?

Als u My Association in de teamworkeditie gebruikt, wordt uw actuele status van de WISO My Association-database online opgeslagen op de servers van het computercentrum van Buhl Data Service GmbH. Als een van de gebruikers met WISO Mein Verein wil werken, kan hij eenvoudig de huidige status van de database downloaden.

Als hij de juiste rechten heeft, kan de gebruiker de database bij het openen ervan in de status "in bewerking" zetten. Geen enkele andere gebruiker van het team heeft dus de mogelijkheid om de database te wijzigen. Vervelende overlappingen tijdens het invoeren van gegevens zijn niet eens mogelijk.

Na afloop van de verwerking laadt de gebruiker de huidige status van de database op de server en kan het team er weer toegang toe krijgen.

Hoe wordt WISO My Club Teamwork geactiveerd en ingesteld?

Allereerst dient binnen de gebruikersgroep een beheerder te worden geselecteerd die via het menu-item "Bestand - Teamwerk - Instellingen" het account instelt. Daarbij creëert hij de verschillende gebruikers en kent hen de bijbehorende rechten toe (alleen lezen / lezen en schrijven).

Wanneer de club in teamverband wordt aangemaakt, wordt de database direct op de verwerkingsstatus gezet. Nadat de beheerder de wijzigingen heeft doorgevoerd, moet de database opnieuw worden geüpload. Vervolgens geeft hij de clubnaam, de gebruikersnaam en een wachtwoord aan de respectievelijke gebruikers.

De gebruikers kunnen dan ook hun account activeren via het hierboven genoemde menu-item. Volgens hun rechten hebben ze nu de mogelijkheid om de database te bewerken.

Hoe veilig is WISO My Club Teamwork?

De bescherming van uw gegevens is voor ons zeer belangrijk. Voor alle veiligheidsmaatregelen wordt daarom gebruik gemaakt van de nieuwste technologie. Met de registratie, zoals hierboven beschreven, wordt een clubnaam en een unieke beheerder met naam en wachtwoord gecreëerd om de veiligheid en privacy te garanderen.

Voor elke club kan een willekeurig aantal gebruikers worden aangemaakt (elk ook beveiligd met een wachtwoord). De toegang tot de gegevens van andere clubs wordt door de overkoepelende club uitgesloten. Teamwork maakt ook gebruik van een combinatie van encryptietechnologie en firewalls om ongeoorloofde toegang te voorkomen en het gebruik zo veilig mogelijk voor u te maken.

De veiligheidsmaatregelen in één oogopslag!

 • De overdracht is versleuteld: Alle gegevens tussen de server van het computercentrum van Buhl Data Service GmbH en de software WISO My Association worden via een sterk versleutelde SSL-verbinding overgedragen om het lezen en manipuleren door onbevoegden uit te sluiten.

 • Beveiligde gegevensopslag: De gegevens die in het computercentrum zijn opgeslagen, zijn in verpakte en beschermde vorm beschikbaar. Aansluitingscontrole door firewalls: Beperkte regels van de firewalls voorkomen alle aansluitingen op het systeem die niet tot een normale toegang van onze gebruikers behoren.

 • Beveiligd datacenter: Ons datacenter is meerdere malen beveiligd en is state of the art.

 • Regelmatige controles: Om op lange termijn een hoog niveau van veiligheid en privacy te kunnen garanderen, worden het veiligheidsconcept en onze veiligheidsmaatregelen met regelmatige tussenpozen onafhankelijk gecontroleerd en getest.

Systeemeisen

Draait onder Windows 7 of Windows 8 en Windows 10 (beheerdersrechten vereist). 1 GB harde schijfruimte, 1 GB RAM, graphics van 1024×768, processor van 1 GHz, Microsoft .NET van versie 2 (inbegrepen), online toegang voor software activering en online bankieren.

 

Hoe en wanneer krijg ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productcodes en toegang tot het downloadcentrum worden u direct na uw aankoop per e-mail ter beschikking gesteld, tenzij een datamedium is besteld.
Welke betalingsopties zijn voor mij beschikbaar?
PayPal, Amazon Pay, directe bankoverschrijving, creditcard, Apple Pay, vooruitbetaling, aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkwinkel. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
Prijsstelling meer

Hoe komen onze prijzen tot stand?

Het basisprincipe van softwarehandel is de kunst van het weglaten.

 • Door hoeveelheden te bundelen
 • Elimineer leverings- en opslagkosten door virtueel voorraadbeheer.
 • Direct invoer
 • Langdurige relatie met distributeurs.
 • Kleine winstmarge, de belangrijkste prioriteit bij Blitzhandel24 is waardecreatie en de groei van het klantenbestand.
 • Een centrale en lean administratie.
 • Bulkaankopen van geautoriseerde leveranciers / distributeurs.
 • Eliminatie van hoge marketinginvesteringen, omdat we in staat zijn om gericht in te spelen op de behoeften van onze klanten en zo het concept van ''reclame door middel van referenties'' op betrouwbare wijze kunnen implementeren.
 • Maakt dit de kwaliteit slechter?

  We beloven onze klanten uitstekende kwaliteit. De prijzen hebben op geen enkele manier invloed op de kwaliteit, onze klanten ontvangen geteste, geverifieerde producten. Bovendien hebt u met Blitzhandel24 tot € 20.000 bescherming via Trusted Shops en een wettelijk beveiligde winkel met EHI-keurmerk.

Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "WISO Mein Verein 365 Teamwork, Box"
28 okt. 2020

alles super

Schnelle Lieferung, super Ware, super nette Bedienung kann ich nur weiter empfehlen.

Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken