Gratis hotline 0800 2633100
 

Windows Server 2019 Device CAL

€ 23,34 *

incl. BTW gratis verzending

 • 241820148
 • R18-05812
 • Permanent geldig
 • Meertalig
 • Wereldwijd

CAL Aantal

Selectie Terugzetten
[Back-up] Gegevensdrager naar uw software
Windows Server 2019 Apparaat CAL De Windows Server 2019 Device CAL is noodzakelijk voor...meer

Productinformatie "Windows Server 2019 Device CAL"

Certified_Reseller_badge_1_line
Uw partner voor Microsoft: Blitzhandel24
Blitzhandel24 staat aan uw zijde als de officiële Microsoft-partner en ondersteunt u bij uw projecten. Voor individuele aanvragen profiteert u van exclusieve aanbiedingen die op maat voor u zijn gemaakt.
Neem voor gepersonaliseerde aanbiedingen contact met ons op via e-mail: [email protected]
Garantie-informatie

Bij Blitzhandel24 hechten we veel waarde aan kwaliteit en klanttevredenheid. Onze producten worden zorgvuldig geselecteerd om aan hoge eisen te voldoen.

Onze toegewijde klantensupport staat voor u klaar. Uw tevredenheid is belangrijk voor ons - we staan aan uw zijde om oplossingen te vinden.

Windows Server 2019 Apparaat CAL

De Windows Server 2019 Device CAL is noodzakelijk voor bedrijven en ondernemers om hun nieuwe server legaal te kunnen gebruiken. De afkorting CAL heet Client Access License. Ondernemers die een Windows Server 2019 Device CAL hebben aangeschaft kunnen eindelijk genieten van talloze voordelen in het dagelijkse kantoorleven of privé. Het is praktisch en in veel gevallen zelfs essentieel voor veel gebruikers om de software volledig te kunnen gebruiken. Hiervoor kunnen ze de Windows Server 2019 Device CAL kopen. Deze toepassing is altijd zinvol in het beroepsleven, ongeacht de industrie waarin het wordt gebruikt. Degenen die besluiten om de Windows Server 2019 Device CAL te gebruiken, hebben officieel en bindend de bijbehorende licentie voor het programma aangeschaft en kunnen profiteren van de bij het programma geleverde productsleutel. Of het nu gaat om een kantoor voor meubilair, autoverhuur, verzekeringen, onroerend goed en dergelijke, de Windows Server 2019 Device CAL biedt in ieder geval een enorme meerwaarde voor alle werkprocessen.Windows Server 2019 Apparaat CAL

Het kopen van een Windows Server 2019 Device CAL betekent kiezen voor professioneel gebruik. Tot slot kan de applicatie naar behoefte worden ingesteld, zelfs als er meerdere gebruikers op één pc werken. Het is niet ongebruikelijk dat systemen nieuw moeten worden geïnstalleerd en individueel moeten worden geconfigureerd volgens hun eigen eisen. Ook hier biedt de Windows Server 2019 Device CAL een enorme meerwaarde en een eenvoudige, ongecompliceerde bediening. De helpfunctie kan ook eenvoudig worden opgeroepen, zodat vragen die in de praktijk opduiken meestal snel kunnen worden opgehelderd. Als bedrijven, marketeers of PC-gebruikers in het algemeen een geldige CAL nodig hebben, d.w.z. een toegangslicentie, dan is het handig dat ze die online kunnen bestellen. Dit bespaart tijd, die ambitieuze ondernemers vervolgens beter kunnen investeren in efficiënte bedrijfsprocessen. De Windows Server 2019 Device CAL autoriseert talrijke effectieve toegangen, die ook expliciet aan een gebruiker kunnen worden toegewezen. Er zijn over het algemeen verschillende toegangslicenties, afhankelijk van uw behoeften. Sommige cals zijn meer geschikt voor een individuele toepassing op maat van de gebruiker en andere cals zijn bijzonder geschikt omdat ze vanaf verschillende apparaten kunnen worden gebruikt.Conclusie

Gebruikers die een Windows Server 2019 Device CAL aanschaffen, verwerven officieel de rechten op een breed scala aan functies en professionele toepassingen. Wat is er precies aan de hand? Om licenties voor Windows Server te verkrijgen, zodat de applicaties professioneel en volledig kunnen worden gebruikt.

Voor wie is Windows Server 2019 Device CAL geschikt?

Het pakket is met name geschikt voor ondernemers die de werkplekken van hun werknemers officieel in licentie willen geven, zodat alles legaal is. Het pakket wordt met name aanbevolen voor bedrijven die in ploegendienst werken, omdat voor elke gebruiker individuele instellingen kunnen worden gemaakt.Welke meerwaarde biedt het nieuwe gebruikerspakket?

De gebruiker kan veel nieuwe effectieve functies en verbeteringen van de oude versies verwachten. Ook is het voor veel geïnteresseerden voordelig dat een online aankoop mogelijk is.

 

Taal
: Enkelvoudige taal, Engels-Versie:
Microsoft Windows Server 2019 Apparaat CALProductactiveringsnota & installatie-informatie:
U ontvangt uw licentie (overdracht van rechten) voor het gekochte Microsoft-product. Voor deze licentie is geen productsleutel of licentiesleutel nodig. Het bewijs is rechtsgeldig in de vorm van de leveringsbon.

Hoe en wanneer krijg ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productsleutels en toegang tot het downloadcentrum worden u direct na uw aankoop per e-mail ter beschikking gesteld.
Welke betalingsopties zijn voor mij beschikbaar?
PayPal, Amazon Pay, directe bankoverschrijving, creditcard, Apple Pay, vooruitbetaling, aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkwinkel. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
Prijsstelling meerWelke Factoren Beïnvloeden Onze Prijzen?

Onze prijsstelling is gebaseerd op verschillende factoren en omvat een combinatie van bewezen strategieën in de softwarehandel:

 • Inkoopstrategieën
  Door bundeling van hoeveelheden, onze 14 jaar marktervaring op internationaal niveau en expertise in softwarehandel behalen we kostenbesparingen en efficiënte inkoopmethoden.
 • Afschaffing van Leverings- en Opslagkosten
  Efficiënt digitaal voorraadbeheer minimaliseert opslag- en logistieke kosten.
 • Relatiebeheer met Leveranciers
  Directe import en langdurige relaties met fabrikanten en distributeurs stellen ons in staat om tussenpersonen over te slaan en exclusieve speciale voorwaarden te bieden.
 • Regionale Prijzen
  We passen onze prijzen aan op basis van regio en valuta om rekening te houden met de wereldwijde marktomstandigheden.
 • Automatisering
  Het gebruik van moderne technologieën maakt efficiënt order- en klantonderzoek mogelijk, waardoor kosten worden verlaagd.
 • Kostenbeheer in Marketing
  De belangrijkste reclamestrategie richt zich op de tevredenheid van onze klanten en vertrouwt voornamelijk op aanbevelingen.
 • Lage Winstmarge
  Onze belangrijkste focus bij Blitzhandel24 ligt op klanttevredenheid en het uitbreiden van onze klantenbasis, waarbij we een slanke winstmarge behouden.

 

Veiligheid en Kwaliteit: Onze Belofte aan U

Kwaliteit staat voorop

Ondanks onze concurrerende prijzen blijft de kwaliteit van onze producten op het hoogste niveau.

Wij garanderen onze klanten eersteklas kwaliteit tegen de beste prijs. Alle producten bij Blitzhandel24 zijn getest en geverifieerd.
Veiligheid en Vertrouwen

Uw veiligheid is belangrijk voor ons. Daarom bieden wij u dekking tot €20.000 via Trusted Shops.

Onze online winkel is juridisch beschermd door het EHI-keurmerk, zodat u met vertrouwen kunt winkelen.

 

Als u verdere vragen of zorgen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn hier om u te helpen!Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "Windows Server 2019 Device CAL"
23 okt. 2020

Alles Bestens, gerne wieder.

Alles super gelaufen, gerne wieder! Dankeschön

Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken