Gratis hotline 0800 2633100
 

G Data Internet Security 2020, 1 Jaarvolledige versie

€ 19,99 * € 24,99 * (20,01% bespaard)

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

 • 241820099
 • C2002BOX12001GE
 • 1 jaar
 • Alle talen
 • Europa (Eurozone)

Apparaat:

Gegevensdrager naar uw software
G DATA - Veilig in beweging in het netwerk: G DATA detecteert feilloos ransomware en stopt...meer
Productinformatie "G Data Internet Security 2020, 1 Jaarvolledige versie"

G Data Internet Security 2020

G DATA - Veilig in beweging in het netwerk: G DATA detecteert feilloos ransomware en stopt de codering van bestanden. Met op gedrag gebaseerde Next Generation-technologieën maken Trojaanse paarden geen schijn van kans. Je geld blijft waar het hoort. BankGuard beschermt u op betrouwbare wijze tegen gemanipuleerde websites en andere aanvallen tijdens het online bankieren en winkelen. Surf zoveel je wilt. G DATA Internet Security beschermt u tegen schadelijke downloads en phishingsites - zelfs in sociale netwerken.

De belangrijkste kenmerken van G Data Internet Security 2020

Firewall

Bewaakt alle inkomende en uitgaande verbindingen ter bescherming tegen hackers en spyware - volledig automatisch of volgens uw eigen regels.

Back-up in de wolken Geoptimaliseerd

Sla uw gecodeerde back-ups automatisch op in de cloud - bij Dropbox, Google Drive of DriveOnWeb.

Anti-Ransomware Geoptimaliseerd

Geen kans op chantage Trojaanse paarden: G Data beschermt u tegen criminelen die uw bestanden versleutelen.

G DATA BankGuard

G Data gepatenteerde technologie beschermt uw browser tegen manipulatie door datadieven - voor veilig online bankieren en winkelen.

Anti-Spam

Blokkeert spam zoals reclame- en phishing-e-mails en houdt uw e-mailinbox schoon.

Kinderslot

Controleer het internetgebruik van uw kinderen: stel de tijden in en laat uw kinderen alleen op gecontroleerde sites surfen.

Virusscanner

Vertrouwen in de hoogste detectiepercentages door middel van parallel werkende technologieën. Elk uur ontvangt u nieuwe virushandtekeningen voor de beste bescherming tegen malware.

Exploitatiebescherming

Beschermt uw computer tegen criminelen die profiteren van beveiligingsgaten in bijvoorbeeld Office-toepassingen en PDF-readers.

Hoe G Data uw pad door het web beschermt

Met online bankieren en winkelen

De verbinding tussen uw bank en uw computer is meestal gecodeerd. De decodering van de gegevensoverdracht vindt plaats in uw browser: Cybercriminelen maken gebruik van banktrojanen om zich in het proces te mengen. Zodra je een overdracht maakt, manipuleren de aanvallers de verzonden gegevens. Uw geld gaat dan niet meer naar de beoogde ontvanger zoals een online shop, maar komt op een andere rekening terecht.

Natuurlijk herkennen G Data virusscanners bancaire trojanen aan hun kenmerken. Als deze plaag al een eigen handtekening heeft, maakt Internet Security de malware onschadelijk zodra deze wordt gedownload. G Data BankGuard technologie biedt extra bescherming tegen nog onbekende gevaren: Deze functie zorgt ervoor dat uw browser alleen gecontroleerde en ongewijzigde inhoud weergeeft.

Hoe doet BankGuard dat?

Manipulaties door banktrojanen vinden plaats in bepaalde bestanden in het hoofdgeheugen. G DATA BankGuard herkent automatisch wanneer een infectiepoging wordt gedaan en vervangt het aangetaste geheugengebied door een beveiligde kopie.

Tijdens het ontvangen en verzenden van e-mails

Naast de bestanden op uw harde schijf en externe opslag, controleren G Data virusscanners ook uw e-mails op schadelijke inhoud. Dit geldt voor alle berichten die u ontvangt en verzendt met het e-mailprogramma op uw computer. Als de scanner niets vindt, wordt ook de G Data Anti-Spam functie geactiveerd: de applicatie controleert de e-mails op kenmerken die typisch zijn voor spam. Deze kenmerken worden gebruikt om een waarde te berekenen die de waarschijnlijkheid van spam weergeeft.

Naast de eigen beoordeling vergelijkt de OutbreakShield technologie de resultaten met een database op het internet - dit is waar de patronen van massaal verzonden virussen en spammails worden geregistreerd. Op deze manier dicht G Data Internet Security de kloof in real time die bestaat tussen het begin van een massamailing en de bestrijding ervan met speciaal aangepaste handtekeningen.

Tijdens het surfen

De virusbewaker controleert alle bestanden die van het web komen. Het stopt geïnfecteerde documenten, afbeeldingen, enz. zodra ze worden gedownload, zodat zelfs ongemerkte downloads geen gevaar meer vormen voor u. De beveiliging van het internet is niet alleen afhankelijk van de per uur bijgewerkte virushandtekeningen. Naast de handtekeningenscan werkt de software met een cloud-oplossing: Deze online opslagplaats verzamelt de eigenschappen van de huidige bestanden die kwaadaardige code bevatten. Deze eigenschappen worden vergeleken met die van uw bestanden - en u komt er snel achter of alles veilig is.

En hoe beschermt G DATA tegen gevaarlijke websites?

Internetadressen worden ook in de cloud verzameld: Als bekend is dat een URL in de database een distributeur van schadelijke inhoud is, blokkeert G Data Browser bescherming de pagina. Dus als cybercriminelen je proberen te vangen met phishinglinks, heb je niets te vrezen. Dit geldt overigens ook voor aanvallen via sociale netwerken: links in valse berichten en advertenties worden niet geopend in de browser.

Ongeacht de cloud, onderzoekt G Data Web Protection alle gegevens die naar uw computer worden verzonden om een website te bezoeken. Op deze manier wordt gevaarlijke inhoud gedetecteerd voordat u de pagina opent.

Systeemeisen

 • Windows 10 / 8.x / 7: Min. 2 GB RAM (32- & 64-bits)
 • Een internetverbinding is vereist voor installatie, virushandtekening en software-updates

Leveringsomvang:

 • Originele licentiesleutel G Data Internet Security 2020, 1 jaar, selecteerbaar voor 1 of 3PC
 • Geverifieerde Highspeed Downloadlink om de software snel en veilig te kunnen downloaden.
 • factuur met gedeclareerde BTW
 • Instructies voor een eenvoudige installatie.

Opmerking: Deze aanbieding bevat geen productcodesticker (COA-etiket). Dit aanbod is gericht op zowel particulieren als bedrijven, zakelijke klanten, overheden, organisaties, scholen, gemeenschappen en kerken.

Hoe en wanneer krijg ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productcodes en toegang tot het downloadcentrum worden u direct na uw aankoop per e-mail ter beschikking gesteld, tenzij een datamedium is besteld.
Welke betalingsopties zijn voor mij beschikbaar?
PayPal, Amazon Pay, directe bankoverschrijving, creditcard, Apple Pay, vooruitbetaling, aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkwinkel. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
Beschikbare downloads:
Hoe komen onze prijzen tot stand? meer

Hoe komen onze prijzen tot stand?

Het basisprincipe van softwarehandel is de kunst van het weglaten.

 • Door hoeveelheden te bundelen
 • Elimineer leverings- en opslagkosten door virtueel voorraadbeheer.
 • Direct invoer
 • Langdurige relatie met distributeurs.
 • Kleine winstmarge, de belangrijkste prioriteit bij Blitzhandel24 is waardecreatie en de groei van het klantenbestand.
 • Een centrale en lean administratie.
 • Bulkaankopen van geautoriseerde leveranciers / distributeurs.
 • Afschaffing van dure marketinginvesteringen, omdat meer waarde wordt gehecht aan vaste klanten in de zin van "klanten bevelen klanten aan"
 • we realiseren kostenvoordelen die we doorgeven aan onze klanten via lage prijzen.

  Maakt dit de kwaliteit slechter?

  We beloven onze klanten uitstekende kwaliteit. De prijzen hebben op geen enkele manier invloed op de kwaliteit, onze klanten ontvangen geteste, geverifieerde producten. Bovendien hebt u met Blitzhandel24 tot € 20.000 bescherming via Trusted Shops en een wettelijk beveiligde winkel met EHI-keurmerk.

Laatst bekeken