Gratis hotline 0800 2633100
 

TurboCAD 2022 Deluxe

€ 223,65 *

incl. BTW gratis verzending

 • 241822227
 • 00TCD529XXC
 • Permanent geldig
 • EN
 • Wereldwijd
[Back-up] Gegevensdrager naar uw software
TurboCAD® 2022 Deluxe is de onmisbare oplossing voor 2D tekenen en 3D modelleren voor...meer

Productinformatie "TurboCAD 2022 Deluxe"

TurboCAD® 2022 Deluxe is de onmisbare oplossing voor 2D tekenen en 3D modelleren voor particulieren, kleine bedrijven, studenten en docenten. Deze software blijft de beste oplossing op de markt voor nieuwe 2D/3D CAD gebruikers en is een ongelooflijke verzameling van 2D tekenen, 3D oppervlakte modellering, fotorealistische rendering en ondersteuning voor populaire 3D printen en CAD bestandsformaten.

Essentiële 2D/3D CAD-software:

TurboCAD 2022 Deluxe bevat 2D-tekenen, 3D-vlakmodellering, fotorealistische rendering en extra professionele functies om de productiviteit en interoperabiliteit te verhogen. Gebruikers die al vertrouwd zijn met AutoCAD® zullen het een krachtig en voordelig alternatief vinden. Het bevat een aanpasbaar lint met ondersteuning voor 4K-monitoren om de productiviteit en leesbaarheid op schermen met een hogere resolutie te optimaliseren.

TurboCAD 2022 Deluxe kan je helpen bij ontwerpprojecten zoals:

 • Bouwkundige tekeningen
 • Verbouwingsplannen
 • Uitvindingen en octrooi-ontwerpen
 • Prototyping met 3D-printers
 • Mechanische tekeningen
 • Meubelontwerp, houtbewerking en timmerwerk
 • Muziekinstrumenten
 • Grafische en technische illustraties
 • Product- en verpakkingsontwerp
 • 2D ontwerpen, schema's en schematische tekeningen

Essentiële 2D/3D CAD-software:

TurboCAD 2022 Deluxe bevat alle essentiële 2D teken- en 3D modelleergereedschappen die je nodig hebt voor beginners en gevorderden. Het is gebruiksklaar uit de doos met een aanpasbare gebruikersinterface die zich aanpast aan je behoeften en workflow. Leer snel met setup wizards, snapshots en uitlijngidsen.

Volledige set 2D/3D teken-, ontwerp- en modelleergereedschappen:

TurboCAD heeft een breed scala aan lijn, boog, kromme, spline en andere verwachte gereedschappen, zodat je in elke situatie toegang hebt tot het juiste gereedschap. In combinatie met TurboCAD snapshots, wijzigingsgereedschappen en tekenhulpmiddelen kun je snel je ontwerpen opstellen en documenteren.

 • Tekengereedschap
 • Hulpmiddelen voor bewerken/wijzigen
 • Dimensioneringsgereedschap
 • Momentopnamen en geometrische hulpmiddelen
 • 2D en 3D tekstbewerking
 • Bewerken met handgrepen voor schalen en roteren

Kenmerken van TurboCAD 2022 Deluxe

3D surface modelling:
TurboCAD Deluxe 2022
bevat een complete set 3D surface modelling en editing tools, waardoor het ideaal is voor het ontwerpen van losse onderdelen en kleine samenstellingen.

Quick Pull voor intuïtief 3D modelleren:
Surface modelleren wordt gemakkelijker met dit intuïtieve gereedschap waarmee je je 3D ontwerp kunt aanpassen.

Architectuur- en GIS-tools:
Er is een geïntegreerde set architectuurtools opgenomen, zoals parametrische architectuurobjecten die compatibel zijn met AutoCAD® Architecture (ACA), zodat DWG-modellen met ACA-uitbreidingen naar behoefte kunnen worden gelezen, gewijzigd en gedocumenteerd.

House Construction Wizard:
Dit geweldige tijdbesparende hulpmiddel helpt je een voorlopig ontwerp te maken van een huis kamer voor kamer, compleet met kasten, deuren, garage en zelfs patio's!

Design Director Palette:
Biedt geavanceerde laagbesturing, laagfilters, laagsets maken, werklagen instellen en opslaan, benoemde weergaven regelen en meer om het werk te stroomlijnen en de productiviteit te verhogen.

3D Printing Tools:
Ondersteunt gangbare bestandsformaten voor 3D printen en fabricage, inclusief STL en 3MF filters en tools die de waterdichtheid en printbaarheid van het ontwerp controleren, zodat gestroomlijnde fabricage met alle grote 3D printers mogelijk is.

Fotorealistische rendering en visualisatie:
TurboLux is een geavanceerde renderingstechnologie die gebruik maakt van op fysica gebaseerde renderingstechnieken (PBR). PBR modelleert licht en materialen op basis van natuurkundige wetten en simuleert nauwkeurig de lichtstroom, wat resulteert in verbluffende beelden van fotografische kwaliteit. Ondersteuning voor PBR-compatibele materialen voor TurboCAD is opgenomen in versie 2022, met meer dan 800 volledig bewerkbare TurboLux materialen in het TurboCAD materialenpalet. PBR-materialen breiden traditionele kleurkaarten uit met normaal-, metaal-, ruwheids- en hoogtekaarten. In combinatie met shaders voor mat, glans, glas, autolak en metaal zorgen deze nieuwe materialen ervoor dat renderings er realistischer uitzien door echte onvolkomenheden als krassen, ruwheid, vlekken of ruis te simuleren.

Compatibiliteit en bestandsdeling:
Of je nu een team van één of vele bent, je beschikt over de interoperabiliteit die je nodig hebt om samen te werken. We hebben ervoor gezorgd dat TurboCAD compatibel is met een groot aantal populaire CAD- en grafische formaten. Je zult bestanden kunnen leveren die geopend en bewerkt kunnen worden door gebruikers van AutoCAD® en andere populaire ontwerpprogramma's. Je team zal lopen als een geoliede machine. - TurboCAD biedt compatibiliteit met AutoCAD® DWG- en DXF-bestanden, van R12 tot 2022

 • STL import/export voor 3D printen
 • SVG export
 • 3MF import/export
 • VMRL werelden importeren/exporteren
 • OBJ importeren/exporteren
 • Adobe Illustrator® importeren
 • PDF export
 • SketchUp 2022 importeren/exporteren
 • Collada™ (DAE) Import/Export
 • Professionele mechanische CAD import uit CATIA, Solidworks en meer

Nieuw en verbeterd in TurboCAD Deluxe 2022

TurboCAD 2022 Deluxe bevat meer dan twee dozijn nieuwe en verbeterde functies en wordt benadrukt door een nieuwe Physical-Based Rendering (PBR) engine, TurboLux™. De Deluxe-versie is sterk gericht op visualisatie, 3D-modellering en architectonische verbeteringen.

Rendering en visualisatie:
TurboLux™ is een geavanceerde renderingtechnologie die gebruik maakt van fysisch-gebaseerde renderingstechnieken (PBR). PBR modelleert licht en materialen op basis van natuurkundige wetten en simuleert nauwkeurig de lichtstroom, wat resulteert in verbluffende beelden van fotografische kwaliteit. Ondersteuning voor PBR-compatibele materialen voor TurboCAD is opgenomen in versie 2022, met meer dan 800 volledig bewerkbare TurboLux™ materialen in het TurboCAD materialenpalet. PBR-materialen breiden traditionele kleurkaarten uit met normaal-, metaal-, ruwheids- en hoogtekaarten. In combinatie met shaders voor mat, glans, glas, autolak en metaal zorgen deze nieuwe materialen ervoor dat renderings er realistischer uitzien door echte onvolkomenheden als krassen, ruwheid, vlekken of ruis te simuleren.

TurboLux™ - Heterogene Computing:
TurboLux™ gebruikt OpenCL en/of CUDA om te draaien op een willekeurig aantal CPU's of op Nvidia gebaseerde GPU's die op je computer beschikbaar zijn. Deze sterk geoptimaliseerde renderlaag levert prestaties die bijna lineair schalen met het aantal beschikbare rekenmachines. Met deze krachtige apparaatlaag haalt TurboLux™ het maximale uit de beschikbare hardware van je computer, wat resulteert in sneller gerenderde beelden van hogere kwaliteit.

TurboLux™ - Ruisonderdrukking:
Als progressief-gebaseerde renderengine samplet TurboLux™ pixels om een uiteindelijke renderoplossing te produceren. Soms kan dit bemonsteringsproces vuurvliegjes of onverlichte pixels opleveren. Het gebruik van een denoiser is een manier om deze artefacten te verwijderen en zo sneller te komen tot een uiteindelijke, hogere kwaliteit gerenderde oplossing in een drastisch korter tijdsbestek.

TurboLux™ - Caustiek:
Dit is een optisch verschijnsel waarbij licht door typische glas- of watermaterialen schijnt, om vervolgens gereflecteerd en gebroken te worden in extra lichtstralen van verschillende golflengten en kleuren. TurboLux™ ondersteunt geavanceerde caustiek door bidirectionele padvolging om niet alleen licht van de camera te volgen, maar ook van de armaturen in je scène om complexe verlichtingsscènes te renderen. Dit is vooral gunstig bij interieurontwerp.

TurboLux™ - Materialen:
TurboLux™ met een bibliotheek van meer dan 800 volledig bewerkbare materialen, waaronder een nieuwe edelsteencategorie en een uitgebreide metaalcategorie.

Visualise - Auto Refresh Current View:
Een nieuwe optie "Auto Refresh Current View" is toegevoegd aan het renderontwerp in de camera-eigenschappen. Als deze optie is geactiveerd, worden de wijzigingen in de dialoogparameters onmiddellijk toegepast op het actieve venster. Voorheen werden de wijzigingen pas toegepast als de gebruiker na het selecteren van de opties op de "OK" knop klikte. Met deze nieuwe optie kan de gebruiker echter onmiddellijk resultaten krijgen bij het selecteren/deselecteren van verschillende opties, zelfs voordat hij op de "OK" knop klikt.

Visualise - Visual Styles instellingen:
Visual Styles instellingen zijn toegevoegd aan de genoemde weergaven. Nieuwe visuele stijlen voor het renderen van ontwerpen zijn toegevoegd aan de camera-eigenschappen -, X-Ray, Conceptual, Shades of Gray.

Visualise - Advanced Camera Parameters:
Een nieuwe set geavanceerde parameters is toegevoegd aan de Design Rendering pagina van Camera Properties. Deze parameters zijn beschikbaar voor 3 visuele stijlmodi, te weten X-Ray, Conceptual en Shades of Gray. Elke visuele stijl heeft zijn eigen set parameters. Als je de parameters verandert, kun je wisselen tussen de stijlen. Tot de geavanceerde parameters behoren Edge Mode, Face Mode en Kleurinstellingen.

Bouwkundig TurboCAD 2022 Deluxe

AEC roosters Labelwaarde behouden:
Een nieuwe eigenschap "Labelwaarde behouden" is toegevoegd aan AEC roosters. De nieuwe optie biedt de mogelijkheid om de asnaam op te slaan zonder hem te veranderen, ongeacht de volgorde van de assen in het raster. Als deze optie is ingeschakeld, kan de gebruiker de as automatisch naar elke willekeurige positie verplaatsen zonder hem een nieuwe naam te geven.

Verbetering van de gereedschappen voor wanden/ramen/deuren:
Een nieuwe lokale menu-optie "Verankeren aan AEC raster" is toegevoegd aan de wanden, ramen en deuren. Wanneer deze optie is geactiveerd, worden de uiteinden van het architectonisch object verankerd aan het AEC-raster. De eindpositie van het object verandert volgens de bewerkingen in het AEC raster.

Dakverbetering:
Een nieuwe lokale menu-optie "Overhang" is toegevoegd aan de dakgereedschappen. De gebruiker kan nu voor elke zijde van het dak overstekken bewerken.

Prestaties, gebruikersinterface en gebruiksgemak:

Palet Ongedaan maken Manager:
Een nieuw palet "Palet Ongedaan maken Manager" is toegevoegd aan de lijst van paletten. Het palet toont alle uitgevoerde stappen en laat de gebruiker ertussen wisselen. Door de onderverdeling van stappen kan de gebruiker met één klik van de ene tekentoestand naar de andere overschakelen, waarbij tussenliggende toestanden worden omzeild.

Verbetering Render Studio:
De verbeteringen aan Render Studio omvatten ondersteuning voor het schalen van de gebruikersinterface en updates voor het dialoogvenster Advanced Render.

Zoekoptie voor tekening en programma:
Er is een nieuwe zoekbalk toegevoegd aan de dialoogvensters Programmainstelling en Tekeninginstelling, waarmee gebruikers de verschillende opties in elk dialoogvenster kunnen vinden. De zoekbalk maakt het makkelijker voor gebruikers om verschillende opties te vinden die beschikbaar zijn in de dialoogvensters "Tekeninginstelling" of "Programma-instelling", in plaats van ze handmatig op te zoeken.

Verbetering toetsenbordrapport:
Er zijn enkele verbeteringen aangebracht in het toetsenbordrapport. Markering van regels wanneer je er met de muis overheen gaat, beschrijving van lokale menu's en opdrachtpictogrammen voor Standaard (donker) en Klassiek (licht) thema's zijn toegevoegd.

Programma-instellingen, voorkeuren - Nieuwe optie "Highlight selectie in renderings":
Een nieuwe optie "Highlight selectie in renderings" is toegevoegd aan de voorkeuren van de programma-instellingen. Met deze optie kan de gebruiker het tekenen van de geselecteerde objecten uitschakelen in alle cameramodi behalve de GDI-modi (WireframeNative Wireframe en Hidden LineHidden Line). Het inschakelen van deze optie kan de rendertijd verkorten en een nauwkeurigere selectie van te renderen objecten mogelijk maken.

TurboCAD Content Server Palette:
Dit nieuwe palet, gekoppeld aan de nieuwe TurboCAD Content Server, geeft gebruikers online toegang tot honderdduizenden verschillende CAD en grafische content, die vervolgens eenvoudig in je TurboCAD tekening gesleept kan worden. Momenteel heeft het assortiment toegang tot meer dan 700.000 mechanische parametrische onderdelen. Deze symbolen ondersteunen volledig internationale normen zoals DIN, KR, ISO, ANSI en ASME. Mettertijd zal meer inhoud, zoals woningplattegronden, bouwkundige details en materialen, worden toegevoegd aan de server, waardoor deze toegankelijk wordt via het TurboCAD Content Server palet.

2D tekenen en bewerken met TurboCAD 2022 Deluxe


Mogelijkheid om wireframe (GDI) tekenen te pauzeren:
TurboCAD biedt nu de mogelijkheid om native GDI tekenen te pauzeren door op de Esc toets te drukken. Dit is erg handig bij het bewerken van een grote tekening. Zonder deze onderbrekingsoptie moest de gebruiker tot nu toe na elke actie wachten tot de GDI-tekening klaar was. Er is ook een voortgangsindicator toegevoegd.

Smart dimension tool verbetering:
De smart dimension tool is nu volledig associatief tussen modelruimte en papierruimte. Wijzigingen in een slimme dimensie in de modelruimte worden automatisch bijgewerkt in elk viewport in de papierruimte dat die slimme dimensie bevat.

Evenals meer dan 500 bugfixes en verbeteringen:
Lees meer over de nieuwe functies en verbeteringen van TurboCAD op het TurboCAD YouTube kanaal.

Nieuwe en verbeterde functies (met meer dan 500 bugfixes)

TurboCAD 2022 Platina

TurboCAD 2022 Professional

TurboCAD 2022 Deluxe

TurboCAD 2022 Ontwerper

Prestaties, gebruikersinterface en bruikbaarheid        
Verbetering van het toetsenbordrapport. Pictogrammen, lokale menubeschrijving, donker thema toegevoegd ✔️ ✔️ ✔️ ✔️
Nieuwe optie "Grootte behouden" in de lokale menu's van de 2D en 3D selector ✔️ ✔️    
Nieuwe optie "Selectie markeren in renderings" in programma-instellingen, voorkeuren ✔️ ✔️ ✔️  
Verbetering van Render Studio. (Ondersteuning van UI-schaling, lay-out update enz.) ✔️      
Zoekoptie voor programma-instellingen en tekeninstellingen ✔️ ✔️ ✔️ ✔️
Verbetering van de selectie-informatie "Highlight ✔️ ✔️ ✔️  
Markering van de selectie in- en uitschakelen ✔️ ✔️ ✔️  
Palet voor ongedaan maken manager ✔️ ✔️ ✔️ ✔️
2D tekenen en bewerken        
Mogelijkheid om het tekenen van GDI wireframe modellen te onderbreken ✔️ ✔️ ✔️ ✔️
Hulpmiddel 'Slimme dimensie ✔️ ✔️ ✔️ ✔️
3D modelleren en ontwerpen        
'Associatieve kruisingen' ✔️      
Associatieve kruisingen ✔️      
Oppervlak op gezicht: Nieuwe optie "Offset ✔️      
Bijgewerkte ACIS® Solid Modeling Engine (Booleans, Blends, Shelling) ✔️      
Rendering en visualisatie        
TurboLux. Fysiek gebaseerde renderer ✔️ ✔️ ✔️  
TurboLux. Ondersteuning voor caustics en een denoiser ✔️ ✔️ ✔️  
TurboLux, 800+ Nieuwe, volledig bewerkbare materialen ✔️ ✔️ ✔️  
'Visualiseer. Snijvlak ✔️ ✔️ ✔️  
'Visualiseer. Huidige weergave automatisch bijwerken ✔️ ✔️ ✔️  
cREO 8, SolidWorks 2022, ParaSolid 34, SolidEdge 2022, NX 1980, CATIA v5-5 ✔️ ✔️ ✔️  
'Visualiseer. Geavanceerde camera-parameters ✔️ ✔️ ✔️  
Interoperabiliteit        
Ondersteuning voor R2022 Interop van Spatial ✔️      
IGES, STAP, SAT/SAB ✔️      
CREO 8, SolidWorks 2022, ParaSolid 34, SolidEdge 2022, NX 1980, CATIA v5-5 ✔️      
Architectuur instrumenten        
AEC raster verbetering: nieuwe eigenschap "Bewaar labelwaarde". ✔️ ✔️ ✔️ ✔️
AEC radiaal raster ✔️ ✔️    
Dakverbetering: verschillende overstekken voor elke kant van het dak of een deel ervan ✔️ ✔️ ✔️  
Ondersteuning voor 'Slab Edge Styles ✔️ ✔️    
Verbetering van gereedschappen voor wanden/ramen/deuren: "Verankering in AEC raster" ✔️ ✔️ ✔️ ✔️

Systeemvereisten

TurboCAD Platinum wordt geleverd in een 64-bit versie om het beschikbare geheugen op je hardware ten volle te benutten voor het laden, verwerken en renderen van CAD bestanden.
CPU type
1 gigahertz (GHz) of sneller 32-bit (x86) of 64-bit (x64) processor
64-bit systeemvereisten:
Microsoft Windows 11, Windows 10, Windows 8* 64-bit, Windows 7 (64-bit) - 8 GB RAM.
Aanbevolen:
Je ervaring met TurboCAD Platinum zal sterk verbeteren met een nieuwere generatie, hogere CPU-snelheid en 8+ GB RAM.
GPU ondersteuning:
De TurboLux™ rendering engine is nu opgenomen in alle 2D/3D versies van TurboCAD 2022. Om TurboLux in OpenCL (GPU-gebaseerde) modi te draaien is een NVIDIA grafische kaart of GPU nodig die OpenCL 1.2 of hoger of NVIDIA's CUDA versie 10.0 of hoger ondersteunt. Het wordt aanbevolen om de laatste stuurprogramma-updates te installeren voordat je TurboLux rendering gebruikt.

Hoe en wanneer krijg ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productcodes en toegang tot het downloadcentrum worden u direct na uw aankoop per e-mail ter beschikking gesteld, tenzij een datamedium is besteld.
Welke betalingsopties zijn voor mij beschikbaar?
PayPal, Amazon Pay, directe bankoverschrijving, creditcard, Apple Pay, vooruitbetaling, aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkwinkel. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
Prijsstelling meer

Hoe komen onze prijzen tot stand?

Het basisprincipe van softwarehandel is de kunst van het weglaten.

 • Door hoeveelheden te bundelen
 • Elimineer leverings- en opslagkosten door virtueel voorraadbeheer.
 • Direct invoer
 • Langdurige relatie met distributeurs.
 • Kleine winstmarge, de belangrijkste prioriteit bij Blitzhandel24 is waardecreatie en de groei van het klantenbestand.
 • Een centrale en lean administratie.
 • Bulkaankopen van geautoriseerde leveranciers / distributeurs.
 • Eliminatie van hoge marketinginvesteringen, omdat we in staat zijn om gericht in te spelen op de behoeften van onze klanten en zo het concept van ''reclame door middel van referenties'' op betrouwbare wijze kunnen implementeren.
 • Maakt dit de kwaliteit slechter?

  We beloven onze klanten uitstekende kwaliteit. De prijzen hebben op geen enkele manier invloed op de kwaliteit, onze klanten ontvangen geteste, geverifieerde producten. Bovendien hebt u met Blitzhandel24 tot € 20.000 bescherming via Trusted Shops en een wettelijk beveiligde winkel met EHI-keurmerk.

Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "TurboCAD 2022 Deluxe"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken