Gratis hotline 0800 2633100
 
TurboCAD 2021 Platinum, English

TurboCAD 2021 Platinum, English

€ 1.118,44 *

incl. BTW gratis verzending

 • 241822039
 • 0872_0254950
 • Permanent geldig
 • EN
 • Wereldwijd
[Back-up] Gegevensdrager naar uw software
Fotorealistische rendering & visualisatie TurboCAD Pro Platinum bevat Lighworks om het...meer

Productinformatie "TurboCAD 2021 Platinum, English"

Fotorealistische rendering & visualisatie

TurboCAD Pro Platinum bevat Lighworks om het ontwerpwerk te versnellen en verbluffende presentaties te maken.     Renderbeheer van materialen, luminantie, omgevingen, geavanceerde renderstijlen en nog veel meer helpen de gebruiker om echt fotorealistische presentaties van hun ontwerp te maken.

Parametrisch onderdeelbeheer

Creëer onderdelen die parametrisch gecontroleerd blijven, zelfs nadat ze in uw tekening zijn ingevoegd. Teken ook variabel gebonden onderdelen en converteer ze naar parametrische onderdelen.  Onderdelen kunnen afzonderlijk worden opgeslagen en bibliotheken van PPM-objecten kunnen worden aangemaakt, gedeeld en hergebruikt van project tot project.

Externe verwijzingen (Xrefs)

Alle bestandsformaten die kunnen worden geopend en geïmporteerd, behalve bitmapafbeeldingen, kunnen worden gebruikt als externe referenties (Xref). TurboCAD biedt Xref clipping voor tientallen bestandsformaten en binding van Xrefs, die vervolgens kunnen worden geëxplodeerd en bewerkt. Xref-lagen zijn ook gemakkelijk te beheren, inclusief laagfilters.

Programmeerbaar (SDK & Ruby Scripting)

Breid de functionaliteit van TurboCAD Pro Platinum uit door nieuwe gereedschappen, functies en gedragingen te ontwikkelen. Aangepaste routines die regelmatig worden uitgevoerd, kunnen worden geautomatiseerd. Speciale gereedschappen voor verticale toepassingen kunnen worden gecreëerd en toegevoegd. Zelfs commerciële plug-in toepassingen kunnen worden ontwikkeld en verkocht. Bijgewerkte documentatie en voorbeelden worden verstrekt, en er is een wiki en forumgebaseerde online ondersteuning.  

Wat is er nieuw in TurboCAD Platinum 2021?

1.Zoek opdracht in aangepaste lintpagina
Met de functie Zoek opdracht kunnen gebruikers opdrachten/groepen/pop-ups/tabs in de lintstructuur zoeken of vinden.

2. Interactieve Splash Screen bij het opstarten
Het Splash Screen is toegevoegd als het opstartscherm wanneer TurboCAD wordt opgestart om een betere interactieve gebruikersinterface te creëren. Het interactieve scherm toont recent aangemaakte bestanden en maakt het mogelijk een nieuw bestand te openen of aan te maken via het tabblad Maken. Op het tabblad Leren kunnen gebruikers de basisprincipes van TurboCAD leren, inclusief video's over nieuwe functies, en het tabblad Nieuws biedt toegang tot de meest recente informatie over TurboCAD.

3. Snap Enhancement: Highlight Hit Graphic
Deze functie markeert randen voor snaps wanneer u een 3D-object verplaatst of twee 3D-objecten verbindt. Deze optie is toegevoegd aan zowel het venster Tekenhulpmiddelen als de bijbehorende instellingen in het dialoogvenster Programma-instellingen/voorkeuren als Instellingen visuele effecten, geselecteerd - Instellingen visuele effecten.

4. De grootte van de voorvertoning inhet blokkenpaletaanpassen
Er is een nieuwe schuifbalk toegevoegd aan het blokkenpalet waarmee de gebruiker de grootte van de voorvertoning van blokken in het blokkenpalet kan aanpassen.

5. Muiswielondersteuning inhet blokkenpalet
De gebruiker kan nu het muiswiel gebruiken om door het blokvoorbeeld in het blokkenpalet te scrollen.

6. Momenteel beschikbaar op
Aan de sectie Opdrachten van het menu Aanpassen is een nieuwe functie toegevoegd waarmee de gebruiker de locatie kan zien van een specifieke opdracht die beschikbaar is in het menu, de gebruikersinterface en de werkbalken.

7. Zoekblok in het blokkenpalet
Er is een nieuwe zoekbalk toegevoegd aan het blokkenpalet waarmee de gebruiker een blok op naam kan zoeken in het blokkenpalet.

8. Verborgen lijnen in Viewport Prestatieverbetering
Een nieuwe optie "Gebruik Verborgen Lijn Cache" is toegevoegd aan de cache sectie van het Viewport eigenschappen venster. Wanneer deze optie is ingeschakeld, wordt het bewerken van het paper space viewport (hertekenen, pannen, zoomen) aanzienlijk versneld voor grote tekeningen.


2D tekenen en bewerken

1.Automatisch bijwerken van Xrefs
Als u een bestand met Xrefs gebruikt en een van deze externe bestanden wordt bijgewerkt, vraagt TurboCAD nu of u het bestand wilt regenereren met de bijgewerkte Xrefs.

2. Verbeteringen inde Leader afmetingen
Leader afmetingen in DWG bestanden worden nu correct weergegeven met TC2021.

3. Laden/lossen van Xrefs
Een nieuwe "Status"-optie, met twee waarden: "Geladen" en "Niet geladen" is toegevoegd aan het dialoogvenster "Xrefs bewerken". Wanneer een tekening waarnaar wordt verwezen (Xref) wordt gelost uit de huidige tekening, opent de tekening veel sneller en gebruikt minder geheugen.
Wanneer de Xref-definitie uit het tekeningbestand wordt gelicht, blijft de interne pointer naar de tekening waarnaar wordt verwezen behouden. U kunt dus alle informatie herstellen door de Xref te laden. Om de prestaties van TurboCAD te maximaliseren, is het raadzaam om alle bestanden waarnaar verwezen wordt te ontladen als ze niet nodig zijn in de huidige tekensessie, maar later gebruikt kunnen worden voor printen/plotten.

4. Edit Selected Block Command
Nu kan de gebruiker het geselecteerde blok direct in de TurboCAD tekening bewerken zonder de "Edit Content" optie in het Block Palette te hoeven selecteren. Dit kan worden gedaan door eenvoudig het blok te selecteren en te klikken op het commando "Edit selected block", dat nu aan het menu is toegevoegd.

5. Select by Block Command
Er is een nieuw item "Block" toegevoegd aan de "Select by" commando's, waarmee de lijst van blokken in de tekening wordt weergegeven en de gebruiker het blok of de blokken met één klik kan selecteren.

Architecturaal

1. Railing verbetering
"Railing by path" werkt nu voor boogsegmenten gecreëerd door een 2D polylijn.

2. Architecturaal raster
Het architecturaal raster is een nieuw hulpmiddel dat de uitlijning van andere architecturale objecten in de tekening vergemakkelijkt, zoals muren en kolommen. Gebruikers kunnen ook rechthoekige rasters importeren uit DWG tekeningen en de eigenschappen van het raster en de bubbelweergave wijzigen met behulp van het Selection Info palet.

3D-ontwerp en modellering

1.Toepassen opPatroon
Een nieuwe lokale menu-optie "Toepassen op Patroon" is toegevoegd aan de Patroon Gereedschappen. De gebruiker kan nu solid operaties toepassen op alle patroonelementen tegelijk. De nieuwe optie is beschikbaar om de volgende bewerkingen gelijktijdig op patroonitems toe te passen: Fillet Edges, Chamfer Edges, Face Offset, Shell Solid.

2. 3D Mapping Tools
Twee 3D mapping tools: Face UV Representation en Face on Face zijn toegevoegd aan TurboCAD. Gezicht UV-weergave wordt gebruikt om een UV-weergave te verkrijgen van het geselecteerde ACIS® gezicht als een afzonderlijk object. Surface on Face wordt gebruikt om een 3D oppervlak te verkrijgen uit een geselecteerde UV voorstelling en een 2D contour die op de UV voorstelling ligt.

3. Verbetering van de afdruk
Het afdrukgereedschap is verbeterd en gebruikt nu een blokinzetstuk met een reeks 2D-contouren als profiel voor het uitvoeren van de afdruk. Dit kan nuttig zijn voor het maken van gaten in plaatmetalen structuren. Een verband tussen het inbrengen van het blok en het gat wordt ook ondersteund.

Rendering en visualisatie
1. Multi-threaded Faceting voor rendering
Er is een nieuwe optie toegevoegd aan de ACIS® sectie in de tekening setup. In deze modus gaat het renderen sneller voor tekeningen die ACIS vaste stoffen bevatten.

2. Render Mode "Visualize
Een nieuwe render mode "Visualize" is toegevoegd aan TurboCAD 2021. Visualize ondersteunt meerdere apparaatmodi: OpenGLES2, OpenGL en GDI, waarvan OpenGLES2 de meest geavanceerde en productieve modus is.

a. Visualize Hidden Line and Design Render Mode
Het renderingtype Visualize met Hidden Line en Design Render modes (inclusief Gouraud Shaded en Flat Shaded) is toegevoegd aan de Camera PropertiesRendering pagina.

Visualise Wireframe vs. Hidden Line vs. Draft Render:

b.VisualizeImporteren van LightWorks®- en RedSDK materialen
De Visualize rendering technologie biedt de mogelijkheid om materialen te importeren in TurboCAD bestanden die zijn gerenderd door LightWorks of RedSDK. De Visualize renderer bevat momenteel geen eigen materialen voor TurboCAD. Momenteel ondersteunt Visualize Rendering kleur, textuur, transparantie map en bump maps, deze parameters kunnen worden geïmporteerd uit LightWorks of RedSDK materialen.

c.VisualizeAnti-Aliasing
Visualize Renderer ondersteunt twee soorten anti-aliasing: line smoothing en Fast Approximation Anti-Aliasing (FXAA).

d. Visualise AmbientOcclusion
Een Ambient Occlusion optie is opgenomen in Visualize. De opties hiervoor worden ingesteld in het dialoogvenster Tekeninstellingen en omvatten de volgende parameters: Lussen, Focus, Kracht, Onscherpe Straal, Onscherpe Kracht.

e. Visualize Lighting
Verlichtingsopties zijn opgenomen in Visualize. De opties hiervoor worden ingesteld in het dialoogvenster Tekeninstellingen en omvatten de volgende parameters: Defaults, Intensiteit. Dit kan worden ingeschakeld met het OpenGLES2-apparaattype.

f. Visualize ondersteunt afbeeldingen met alfatransparantie
Ondersteuning voor afbeeldingen met alfatransparantie is opgenomen in Visualize. Wanneer de optie Ondoorzichtige achtergrond is uitgeschakeld (deze is standaard ingeschakeld), worden alle pixels van een bepaalde kleur doorzichtig (100% doorzichtigheid). In de Visualize mode komt de transparantie van elke pixel overeen met de alpha-transparantiewaarde voor die pixel die in het alpha-kanaal is gespecificeerd.

g. Visualisatie-instellingen
Er zijn visualisatie-instellingen toegevoegd aan het venster Programma-instellingen.

Interoperabiliteit

1. Voortgangsindicator voor interop filters
Er is een nieuwe voortgangsindicator toegevoegd voor het lezen/schrijven van STEP- en VDA-bestanden.

2. Bijgewerkte DWG- en DXF-ondersteuning
De ondersteuningvoor het lezen en schrijven van DWG- en DXF-bestanden is bijgewerkt.

3. Onderdeelnamen van Interop
Een nieuwe optie toegevoegd om objectnamen te selecteren in het dialoogvenster Opties van het selectie-infopalet.

4. Exportondersteuning van professionele mechanische CAD-formaten
Ondersteuning voor exportbestandfilters van de toonaangevende professionele mechanische CAD-producten, waaronder: CATIA en VDA-FS.

5. Publiceren naar PDF
Publiceren naar PDF De functionaliteit van de 2D en 3D PDF filters is geïntegreerd in één enkel Publiceer naar PDF hulpmiddel dat is toegevoegd aan het menu Bestand.

6. STL import prestatieverbetering
De prestatie bij het importeren van STL bestanden is met een factor 10 verbeterd.

7. SKP filter bijgewerkt
TurboCAD ondersteunt nu de import en export van SketchUp 2021 bestandsformaat.

8. Nieuwe 3DXML export
TurboCAD ondersteunt nu de export van het 3DXML bestandsformaat.

Voordelen

 • Gemakkelijk te leren en te gebruiken met setup wizards, contextuele hulp, snapshots, uitlijningsgidsen en handvatgebaseerde bewerking.
 • Volledige 2D/3D ontwerptools voor tekenen, modelleren, modificeren, dimensioneren en annoteren.
 • Tools voor oppervlaktemodellering, zoals 2D/3D Booleans, Extruderen, Roteren, Sweeps en meer.
 • Professionele onderdelenboom die werkt als een selectieve undo/redo voor alle 2D/3D bewerkingen.
 • Krachtig tekenpalet dat associatieve doorsneden en doorsnedevlakken creëert.

Systeemeisen

Versie 2021
Grootte 880Mb
Platform Windows 7, Windows 8, Windows 10
CPU-type

1 gigahertz (GHz) of snellere 32-bit (x86) of 64-bit (x64) processor
64-bit systeemvereisten

Microsoft Windows 10, Windows 8* 64-bit, Windows 7 (64-bit), Vista (64-bit)
8GB WERKBARE RUIMTE
32-bit systeemvereisten:

Microsoft Windows 10, Windows 8*, Windows 7
4 GB RAM
*TurboCAD is ontworpen voor desktops of laptops die voldoen aan de opgegeven systeemvereisten. Windows RT-technologie die op sommige tablets wordt gebruikt, wordt niet ondersteund.

Aanbevolen:
Uw ervaring met TurboCAD Pro Platinum zal sterk worden verbeterd met een nieuwere generatie, snellere CPU-snelheid en 16 GB RAM.

Hoe en wanneer krijg ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productcodes en toegang tot het downloadcentrum worden u direct na uw aankoop per e-mail ter beschikking gesteld, tenzij een datamedium is besteld.
Welke betalingsopties zijn voor mij beschikbaar?
PayPal, Amazon Pay, directe bankoverschrijving, creditcard, Apple Pay, vooruitbetaling, aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkwinkel. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
Prijsstelling meer

Hoe komen onze prijzen tot stand?

Het basisprincipe van softwarehandel is de kunst van het weglaten.

 • Door hoeveelheden te bundelen
 • Elimineer leverings- en opslagkosten door virtueel voorraadbeheer.
 • Direct invoer
 • Langdurige relatie met distributeurs.
 • Kleine winstmarge, de belangrijkste prioriteit bij Blitzhandel24 is waardecreatie en de groei van het klantenbestand.
 • Een centrale en lean administratie.
 • Bulkaankopen van geautoriseerde leveranciers / distributeurs.
 • Eliminatie van hoge marketinginvesteringen, omdat we in staat zijn om gericht in te spelen op de behoeften van onze klanten en zo het concept van ''reclame door middel van referenties'' op betrouwbare wijze kunnen implementeren.
 • Maakt dit de kwaliteit slechter?

  We beloven onze klanten uitstekende kwaliteit. De prijzen hebben op geen enkele manier invloed op de kwaliteit, onze klanten ontvangen geteste, geverifieerde producten. Bovendien hebt u met Blitzhandel24 tot € 20.000 bescherming via Trusted Shops en een wettelijk beveiligde winkel met EHI-keurmerk.

Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "TurboCAD 2021 Platinum, English"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken