Gratis hotline 0800 2633100
 
TurboCAD 2021 Deluxe, English
Dit product is momenteel niet beschikbaar!

Onze aanbeveling

TurboCAD 2022 Deluxe TurboCAD 2022 Deluxe
TurboCAD® 2022 Deluxe is de onmisbare oplossing voor 2D tekenen en 3D modelleren voor particulieren, kleine bedrijven, studenten en docenten. Deze software blijft de beste oplossing op de markt voor nieuwe 2D/3D CAD gebruikers en is...
€ 223,65 *
Krachtige 2D/3D CAD-software Gebruiksklare 2D/3D CAD voor iedereen Complete 2D/3D...meer

Productinformatie "TurboCAD 2021 Deluxe, English"

Krachtige 2D/3D CAD-software

 • Gebruiksklare 2D/3D CAD voor iedereen
 • Complete 2D/3D ontwerptools
 • Gemakkelijk te leren en te gebruiken
 • 3D-printmogelijkheden
 • Uitstekend delen van bestanden
 • Architectonische ontwerpinstrumenten
 • Fotorealistische rendering, materialen en belichting
 • NIEUW! Visualiseer import van Lightworks en RedSDK materialen
 • NIEUW! Architecturaal Rooster
 • NIEUW! Xrefs laden/verwijderen


Inleiding tot TurboCAD

TurboCAD Deluxe 2021 is een kant-en-klare software voor 2D-tekenen, 3D-modelleren en renderen. Pas de interface eenvoudig aan uw ervaringsniveau aan om toegang te krijgen tot honderden teken-, wijzigings-, dimensionerings- en annotatietools. Snel ontwerpen renderen voor krachtige presentaties, delen met AutoCAD en meer.

TurboCAD Deluxe blijft de beste oplossing op de markt voor nieuwe 2D/3D CAD-gebruikers. Het is eenvoudig te leren en te gebruiken en biedt een ongelooflijke verzameling 2D tekenwerk, 3D oppervlakte modellering, fotorealistische rendering en ondersteunde bestandsfilters. In 2021 zijn meer dan 20 nieuwe en verbeterde functies toegevoegd.

GEBRUIKERSERVARING

Volledige set van 2D/3D teken-, constructie- en modelleringstools - TurboCAD maakt gebruik van een breed scala aan lijn-, boog-, kromme-, spline- en andere verwachte tools, zodat u in elke situatie toegang hebt tot het juiste gereedschap voor de klus. In combinatie met TurboCAD snapshots, modificatietools en tekenhulpen, kunt u uw ontwerpen snel opstellen en documenteren.

 • Tekengereedschap
 • Hulpmiddelen voor bewerken/wijzigen
 • Gereedschap voor dimensionering


Contextgevoelige hulp - Klik met de rechtermuisknop om onmiddellijk toegang te krijgen tot de laatst gebruikte gereedschappen en de laatst ingevoerde waarden, en om referentiepunten snel te wijzigen of opnieuw in te stellen. Wanneer een TurboCAD gereedschap actief is, biedt het contextuele menu ook een contextuele werkbalk met andere soortgelijke gereedschappen en functies.

Flexibele gebruikersinterface - Schakel alleen de hulpmiddelen in en uit die u wilt zien, terwijl u werkt in een vertrouwde, vensterachtige, aanpasbare interface. Bekijk TurboCAD's uitgebreide set van 2D/3D ontwerptools met volledige uitleg in de Beginner modus. Schakel over naar de geavanceerde of expertmodus om meer schermruimte vrij te maken naarmate u meer vertrouwd raakt met het programma.

Wizard pagina-instelling - Laat u leiden door vragen die u helpen bij het definiëren van de grootte en oriëntatie van uw tekening, maateenheden, afdrukschaal en gezichtspunten.

Geavanceerd bewerken op basis van handgrepen - Bespaar tijd en teken nauwkeuriger en sneller. TurboCAD biedt handvatten voor het schalen, maar ook voor het roteren, verplaatsen en uitlijnen van objecten. Bovendien kan de gebruiker dankzij het volledig flexibele ontwerp van de conceptselectie alle in de toepassing beschikbare visuele en bewerkingsparameters aanpassen (bv. verplaatsen, schalen of roteren).

tools voor knipselsen geometrische uitlijning - Teken snel lijnen en laat de knipsels automatisch uitlijnen naar het dichtstbijzijnde middelpunt, eindpunt of tientallen punten van uw keuze. Geometrische uitlijningshulpmiddelen verbeteren snap displays.

Venster-of doorsnedeselectie - Gebruikers kunnen objecten met de muis selecteren met behulp van venster- of doorsnedemethoden, vergelijkbaar met AutoCAD®. Sleep de muis van links naar rechts om de venstermodus in te schakelen en alleen objecten te selecteren die zich volledig binnen het blauwe venster bevinden. Sleep de muis van rechts naar links om de snijlijnmodus te openen en alleen objecten te selecteren die het groene snijlijnvenster raken.

2D en 3D tekstbewerking - Maak en bewerk tekst zonder uw tekening te verlaten. U kunt ook kiezen uit duizenden kleuren voor tekst en achtergrond.

Zwevende en gevormde viewports - Maak viewports van de modelruimte in meerdere papierruimten. Bewerk uw viewports door hun vorm te veranderen of de lagen die ze weergeven, en zet lagen aan of uit per viewport. Je kunt zelfs renderen binnen een viewport.

Geoptimaliseerd voor 3D-printen - TurboCAD Deluxe leest en schrijft STL-bestanden, de standaard in de wereld van 3D-printen. De 3D-printfuncties van TurboCAD Deluxe omvatten besturingselementen voor oppervlaktevereenvoudiging en een 3D-printknop voor 3D Systems-printers.

Meerdere tekeningen/meerdere papierruimtes - Maak meerdere tekeningen, elk met meerdere papierruimtes, met onafhankelijke instellingen (rastereenheden, enz.); gebruik vervolgens tabbladen om snel te wisselen tussen papierruimtes.

Converteren naar cirkelboogpolylijn - Converteer een Bezier of spline kromme naar een polylijn die geheel bestaat uit cirkelbogen of geheel uit cirkelbogen en lineaire segmenten.

Stellated Polygon - Maak stervormige veelhoek objecten met slechts twee klikken! Pas de eigenschappen aan voor een verscheidenheid aan stervormen.

Tabelobjecten - Maak in een handomdraai een tabel, of importeer een tabel vanuit DWG/DXF-bestanden.

Wizard voor het invullen van plannen - Tabellen maken en invullen met tekeninformatie.


ARCHITECTUURKENMERKEN

House Wizard - Dit geweldige, tijdbesparende hulpmiddel maakt een voorlopig kamer-voor-kamer ontwerp van een huis, compleet met kasten, deuren, garage en zelfs patio's!

Smart Walls - zelfherstellende muren sluiten automatisch aan en doorsnijden elkaar terwijl u in 2D of 3D ontwerpt. Wandafmetingen kunnen met één klik worden bekeken.

Automatische muuropeningen - "Duw" deuren, ramen, bogen of eender welke vorm om "openingen" te maken in muren met gekoppelde 2D en 3D views. U kunt zelfs de verticale uitlijning instellen. Bij het invoegen van deuren en ramen worden de afmetingen weergegeven, met aanduiding van de afstand tot en van de uiteinden van de muur, voor een gemakkelijkere en nauwkeurigere plaatsing. Bovendien worden de overeenkomstige offset-velden in de inspectiebalk weergegeven.

Parametrische deuren en ramen - De afmetingen van ramen en deuren kunnen worden aangepast aan uw ontwerpvereisten. Verdere aanpassing is mogelijk in materialen en kleuren.

arceerpatronen en vullingen - Kies uit meer dan 70arceerpatronen (inclusief kleuren) om verschillende onderdelen van uw tekening visueel aan te geven. Bitmaps, zoals uw bedrijfslogo, of kleurverloopvullingen kunnen ook worden gebruikt met transparantie.

Breuken - Geefbreuken gestapeld, diagonaal of in een lijn weer, afhankelijk van uw persoonlijke voorkeur.

Point marking tool - Automatisch nummeren van objecten zoals kamers, deuren of ramen. Uitstekend geschikt voor het maken van legenda's, labels of gewoon het toewijzen van punten en het toevoegen van notities aan uw tekeningen.

House Construction Wizard - Creëer kamers op meerdere werkniveaus om snel huizen met meerdere verdiepingen te ontwerpen.


MECHANISCHE / 3D MODELLERINGSFUNCTIES

Booleaanse 2D- en 3D-bewerkingen - Gebruik twee bestaande objecten en combineer, trek af, snij of snijd ze door om een nieuw object te maken. Selecteer meerdere objecten om op te tellen of af te trekken.

Roteren - Verplaats een 2D figuur rond een rotatie-as om een 3D figuur te maken.

Extrude - Sleep complexe 3D modellen uit eenvoudige 2D vormen.

Sweeps - Extrudeer vormen langs een pad, ideaal voor het tekenen van onregelmatige objecten.

Kettingpolylijn - Kettingpolylijnen maken sneller ontwerpen mogelijk door u in staat te stellen kruisende objecten of delen van objecten te verbinden tot een enkele polylijn die vervolgens kan worden geëxtrudeerd, geroteerd of geveegd.

3D Cutting - TurboCAD maakt het gemakkelijk om een of meer 3D objecten te snijden of te splitsen in nieuwe objecten door het snijvlak op te geven. Het 3D snijgereedschap biedt de mogelijkheid om te snijden op lijn, vlak, werkvlak, face en facet.

Kleurtransparantie - Verberg de kleur van een voorwerp op de voorgrond om verborgen details op de achtergrond te tonen of te benadrukken.

Slotting Tools - Drie nieuwe slotting tools voor uitvinder, houtbewerker en meubelontwerper omvatten slotting, circle slotting en circle slotting by centre and radius.

RENDERING

Fotorealistische rendering engine - TurboCAD Deluxe 2018 maakt gebruik van de LightWorks rendering engine om verbluffende presentaties te maken. LightWorks is rechtstreeks geïntegreerd in de materiaaleditor van TurboCAD en bevat luminantie en andere verlichtingsregelingen

Lights and Materials - TurboCAD Deluxe 2018 bevat een materiaaleditor en een volledige materiaalbibliotheek om fysisch nauwkeurige materialen te definiëren, inclusief reflecterende oppervlakken met ray tracing en radiosity. Er is ook ondersteuning voor verlichting en luminantie. LightWorks vervangt de materialen en belichting van beelden die voorheen werden gerenderd met RedSDK®.

Design Director - Eenvoudig ontwerpalternatieven organiseren, openen en verkennen in het Design Director-palet. Maak lagen-sjablonen, belichtingssjablonen, camera-sjablonen en krachtige lagen voor gebruik in meerdere ontwerpen. Lagenfilters die compatibel zijn met .dwg helpen u grote, complexe tekeningen gemakkelijk te beheren. TurboCAD Deluxe 2018 lagen zijn compatibel met AutoCAD®2018, inclusief een laagdialoog gebaseerd op het "Design Center".  


Zwevende en gevormde viewports - Maak viewports van de modelruimte in meerdere papierruimten. Bewerk uw viewports door hun vorm te veranderen of de lagen die ze weergeven, met de mogelijkheid om lagen aan of uit te zetten per viewport. Je kunt zelfs renderen binnen een viewport.


Meerdere tekeningen/meerdere papierruimtes - Maak meerdere tekeningen, elk met meerdere papierruimtes, met onafhankelijke instellingen (rastereenheden, enz.); gebruik vervolgens tabbladen om snel te wisselen tussen papierruimtes.


Kleuren, penselen, bitmap- en kleurverloopvullingen en transparantie - TurboCAD® maakt het mogelijk om arceerpatronen enkleurverlopen te overlappen met transparantie. Aangepaste bitmaps, zoals uw bedrijfslogo, kunnen ook worden gebruikt. Hierdoor kunt u constructie- of assemblagedetails veel duidelijker en nauwkeuriger weergeven.

Geheugen weergave update in de statusbalk - Zodra de rendering modus wordt gestart voor een geselecteerd object, toont de TurboCAD statusbalk nu het respectieve geheugenverbruik samen met de verwerkingstijd.

INTEROPERABILITEIT

Standaard bestandsondersteuning - TurboCAD Deluxe ondersteunt bijna 30 standaard bestandsformaten, waardoor het makkelijker is om uw werk te delen of te gebruiken als een metgezel product.

Verbeterde AutoCAD DWG/DXF Read/Write Filters - TurboCAD heeft altijd uitstekende compatibiliteit geboden met native AutoCAD en AutoCAD LT bestanden. De filterverbeteringen zorgen voor een verbeterde bestandsuitwisseling met AutoCAD 2020.

Xref Manager - Beheer externe referenties (Xrefs) zoals een onderdelencatalogus in uw TurboCAD tekening. Xrefs kunnen ook worden geëxporteerd met DWG- of DXF-tekeningen voor een grotere compatibiliteit met AutoCAD®-bestanden.

SketchUp SKP Read/Write Filters - TurboCAD biedt zowel lees- als schrijffilters voor bestanden gebaseerd op de nieuwste SketchUp APIs. Importeer gedetailleerde informatie van uw SketchUp model in TurboCAD. Aanvullende informatie over rendering, verlichting en materialen wordt ook ingevoerd. U kunt uw TurboCAD modellen ook converteren naar native SketchUp bestanden (.SKP) voor naadloze import in Google SketchUp.

3D Printer Support - Exporteer 3D modellen naar STL bestandsformaat voor rapid prototyping met 3D printers.

PDF-publicatie - Sla uw tekeningen op als PDF-documenten om ze gemakkelijk te delen. U kunt ook papierruimtes exporteren, uw lettertypes aanpassen en papierbreedtes en -hoogtes definiëren.

Wat is er nieuw in TurboCAD Deluxe 2021

1.Zoekbesturing in aangepaste lintpagina
Met de zoekbesturing kunnen gebruikers opdrachten/groepen/pop-ups/tabs in de lintstructuur zoeken of vinden.

2. Interactief opstartscherm Splash Screen
Het Splash Screen is toegevoegd als opstartscherm bij het opstarten van TurboCAD om een betere interactieve gebruikersinterface te creëren. Het interactieve scherm toont recent aangemaakte bestanden en maakt het mogelijk een nieuw bestand te openen of aan te maken via het tabblad Maken. Op het tabblad Leren kunnen gebruikers de basisprincipes van TurboCAD leren, inclusief video's over nieuwe functies, en het tabblad Nieuws biedt toegang tot de meest recente informatie over TurboCAD.

3. Snap Enhancement: Highlight Hit Graphic
Deze functie markeert randen voor snaps wanneer u een 3D-object verplaatst of twee 3D-objecten verbindt. Deze optie is toegevoegd aan zowel het venster Tekenhulpmiddelen als de bijbehorende instellingen in het dialoogvenster Programma-instelling/Instellingen als Instellingen visuele effecten, geselecteerd - Instellingen visuele effecten.

4. De grootte van de voorvertoningen inhet blokkenpaletaanpassen
Er is een nieuwe schuifbalk toegevoegd aan het blokkenpalet waarmee de gebruiker de grootte van de voorvertoningen van blokken in het blokkenpalet kan aanpassen.

5. Muiswielondersteuning inhet blokkenpalet
De gebruiker kan nu het muiswiel gebruiken om door de blokvoorbeelden in het blokkenpalet te scrollen.

6. Momenteel beschikbaar op
Aan de sectie Opdrachten van het menu Aanpassen is een nieuwe functie toegevoegd waarmee de gebruiker de locatie kan zien van een specifieke opdracht die beschikbaar is in het menu, de gebruikersinterface en de werkbalken.

7. Blok zoeken inhet Blokpalet
Er is een nieuwe zoekbalk toegevoegd aan het Blokpalet waarmee de gebruiker een blok op naam kan zoeken in het Blokpalet.

8. Verborgen lijnen in Viewport Prestatieverbetering
Een nieuwe optie "Gebruik Verborgen Lijn Cache" is toegevoegd aan de cache sectie van het Viewport eigenschappen venster. Wanneer deze optie is ingeschakeld, wordt het bewerken van het paper space viewport (hertekenen, pannen, zoomen) aanzienlijk versneld voor grote tekeningen.

2D tekenen en bewerken

1.Automatisch bijwerken van Xrefs
Als u een bestand met Xrefs gebruikt en een van deze externe bestanden wordt bijgewerkt, vraagt TurboCAD nu of u het bestand wilt regenereren met de bijgewerkte Xrefs.

2. Verbeteringen inde Leader afmetingen
Leader afmetingen in DWG bestanden worden nu correct weergegeven met TC2021.

3. Laden/lossen van Xrefs
Een nieuwe "Status"-optie, met twee waarden: "Geladen" en "Niet geladen" is toegevoegd aan het dialoogvenster "Xrefs bewerken". Wanneer een tekening waarnaar wordt verwezen (Xref) wordt gelost uit de huidige tekening, opent de tekening veel sneller en gebruikt minder geheugen.

Wanneer de Xref-definitie uit het tekeningbestand wordt gelicht, blijft de interne pointer naar de tekening waarnaar wordt verwezen behouden. U kunt dus alle informatie herstellen door de Xref te laden. Om de prestaties van TurboCAD te maximaliseren, is het raadzaam om alle bestanden waarnaar verwezen wordt te ontladen als ze niet nodig zijn in de huidige tekensessie, maar later gebruikt kunnen worden voor printen/plotten.


Architectural

1. Architectural Grid
Het architectuurraster is een nieuw hulpmiddel dat de uitlijning van andere architecturale objecten in de tekening vergemakkelijkt, zoals muren en kolommen. Gebruikers kunnen ook rechthoekige rasters importeren uit DWG tekeningen en de eigenschappen van het raster en de bubbelweergave wijzigen met behulp van het Selection Info palet.

Rendering en Visualisatie

1. Render Mode "Visualize
Een nieuwe render mode "Visualize" is toegevoegd aan TurboCAD 2021. Visualize ondersteunt verschillende apparaatmodi: OpenGLES2, OpenGL en GDI, waarvan OpenGLES2 de meest geavanceerde en productieve modus is.

a. Visualize Hidden Line and Draft Render Mode
Het renderingtype Visualize met Hidden Line en Draft Render modes (inclusief Gouraud Shaded en Flat Shaded) is toegevoegd aan de Camera PropertiesRendering pagina.
Visualise Wireframe vs Hidden Line vs Draft Render:

b.VisualizeImporteren van LightWorks®- en RedSDK materialen
De Visualize rendering technologie biedt de mogelijkheid om materialen te importeren in TurboCAD bestanden die zijn gerenderd door LightWorks of RedSDK. De Visualize renderer bevat momenteel geen eigen materialen voor TurboCAD. Momenteel ondersteunt Visualize Rendering kleur, textuur, transparantie map en bump maps, deze parameters kunnen worden geïmporteerd uit LightWorks of RedSDK materialen.
 
c.VisualizeAnti-Aliasing
Visualize Renderer ondersteunt twee soorten anti-aliasing: line smoothing en Fast Approximation Anti-Aliasing (FXAA).

d. Visualise AmbientOcclusion
Een Ambient Occlusion optie is opgenomen in Visualize. De opties hiervoor worden ingesteld in het dialoogvenster Tekeninstellingen en omvatten de volgende parameters: Lussen, Focus, Kracht, Onscherpe Straal, Onscherpe Kracht.

e. Visualize Lighting
Verlichtingsopties zijn opgenomen in Visualize. De opties hiervoor worden ingesteld in het dialoogvenster Tekeninstellingen en omvatten de volgende parameters: Defaults, Intensiteit. Dit kan worden ingeschakeld met het OpenGLES2-apparaattype.

f. Visualize ondersteunt afbeeldingen met alfatransparantie
Ondersteuning voor afbeeldingen met alfatransparantie is opgenomen in Visualize. Wanneer de optie Ondoorzichtige achtergrond is uitgeschakeld (deze is standaard ingeschakeld), worden alle pixels van een bepaalde kleur doorzichtig (100% doorzichtigheid). In de Visualize mode komt de transparantie van elke pixel overeen met de alpha-transparantiewaarde voor die pixel die in het alpha-kanaal is gespecificeerd.

g. Visualisatie-instellingen
Er zijn visualisatie-instellingen toegevoegd aan het venster Programma-instellingen.

Interoperabiliteit

1. Bijgewerkte DWG- en DXF-ondersteuning
De ondersteuningvoor het lezen en schrijven van DWG- en DXF-bestanden is bijgewerkt.

2. Publiceren naar PDF
Publiceren naar PDF De gecombineerde functionaliteit van 2D en 3D PDF filters is geïntegreerd in één enkel Publiceer naar PDF hulpmiddel dat is toegevoegd aan het menu Bestand.

3. Verbetering van de STL-importprestaties
De prestaties van het importeren van STL-bestanden zijn met een factor 10 verbeterd.

4. SKP filter bijgewerkt
TurboCAD ondersteunt nu de import en export van het SketchUp 2021 bestandsformaat.

Voordelen

 • Complete 2D/3D ontwerptools voor tekenen, modelleren, modificeren, dimensioneren en annoteren.
 • Gemakkelijk te leren en te gebruiken met setup wizards, contextuele hulp, snapshots, uitlijningsgidsen en handvatgebaseerde bewerking.
 • Tools voor oppervlaktemodellering, zoals 2D/3D Booleans, Extruderen, Roteren, Sweeps en meer.
 • Professionele onderdelenboom die werkt als een selectieve undo/redo voor alle 2D/3D bewerkingen.
 • Krachtig tekenpalet dat associatieve doorsneden en doorsnedevlakken creëert.


Systeemvereisten

Versie 2021
Grootte 880Mb
Platform Windows 7, Windows 8, Windows 10
TurboCAD Deluxe wordt geleverd in een 64-bits versie om optimaal gebruik te maken van het beschikbare geheugen van uw hardware voor het laden, verwerken en renderen van CAD-bestanden. Een 32-bit versie is ook beschikbaar indien uw hardware dit vereist.

CPU-type: 1 gigahertz (GHz) of snellere 32-bit (x86) of 64-bit (x64) processor
64-bit systeemvereisten: Microsoft Windows 10, Windows 8* 64-bit, Windows 7 (64-bit), Vista (64-bit) - 8 GB RAM.
32-bit systeemvereisten: Microsoft Windows 10, Windows 8*, Windows 7, Windows Vista** - 4 GB RAM.
*TurboCAD is ontworpen voor desktops of laptops die voldoen aan de gespecificeerde systeemvereisten. Windows RT-technologie voor gebruik op tablets wordt niet ondersteund.
** De 32-bit versie van TurboCAD Deluxe draait op het Vista platform; dit platform wordt echter niet langer officieel ondersteund.

Aanbevolen:
Uw ervaring met TurboCAD Deluxe zal sterk worden verbeterd met een nieuwere generatie, snellere CPU-snelheid en 16 GB RAM.

Hoe en wanneer krijg ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productcodes en toegang tot het downloadcentrum worden u direct na uw aankoop per e-mail ter beschikking gesteld, tenzij een datamedium is besteld.
Welke betalingsopties zijn voor mij beschikbaar?
PayPal, Amazon Pay, directe bankoverschrijving, creditcard, Apple Pay, vooruitbetaling, aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkwinkel. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
Prijsstelling meer

Hoe komen onze prijzen tot stand?

Het basisprincipe van softwarehandel is de kunst van het weglaten.

 • Door hoeveelheden te bundelen
 • Elimineer leverings- en opslagkosten door virtueel voorraadbeheer.
 • Direct invoer
 • Langdurige relatie met distributeurs.
 • Kleine winstmarge, de belangrijkste prioriteit bij Blitzhandel24 is waardecreatie en de groei van het klantenbestand.
 • Een centrale en lean administratie.
 • Bulkaankopen van geautoriseerde leveranciers / distributeurs.
 • Eliminatie van hoge marketinginvesteringen, omdat we in staat zijn om gericht in te spelen op de behoeften van onze klanten en zo het concept van ''reclame door middel van referenties'' op betrouwbare wijze kunnen implementeren.
 • Maakt dit de kwaliteit slechter?

  We beloven onze klanten uitstekende kwaliteit. De prijzen hebben op geen enkele manier invloed op de kwaliteit, onze klanten ontvangen geteste, geverifieerde producten. Bovendien hebt u met Blitzhandel24 tot € 20.000 bescherming via Trusted Shops en een wettelijk beveiligde winkel met EHI-keurmerk.

Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "TurboCAD 2021 Deluxe, English"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken