Gratis hotline 0800 2633100
 
TurboCAD 2020 Deluxe

TurboCAD 2020 Deluxe

€ 199,00 * € 219,00 * (9,13% bespaard)

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

 • 241821066
 • Permanent geldig
 • EN | FR
 • Wereldwijd
[Back-up] Gegevensdrager naar uw software
TurboCAD 2020 Deluxe Krachtige 2D/3D CAD-software Gebruiksklare 2D/3D CAD voor...meer

Productinformatie "TurboCAD 2020 Deluxe"

TurboCAD 2020 Deluxe

Krachtige 2D/3D CAD-software

 • Gebruiksklare 2D/3D CAD voor iedereen
 • Volledige 2D/3D ontwerphulpmiddelen
 • Gemakkelijk te leren en te gebruiken
 • 3D-printfuncties
 • Uitstekende bestandsuitwisseling
 • Architectonische ontwerphulpmiddelen
 • Fotorealistische weergave, materialen en verlichting
 • NIEUW! Herhaal laatste opdracht
 • NIEUW! Best Passende Cirkel en Lijn

TurboCAD Deluxe 2020is kant-en-klare 2D teken-, 3D-modellerings- en rendering software. Pas de interface eenvoudig aan voor uw ervaringsniveau om toegang te krijgen tot honderden teken-, wijzigings-, dimensionerings- en annotatiehulpmiddelen. Geef snel ontwerpen weer voor een krachtige presentatie, deel ze met AutoCAD en meer.

TurboCAD Deluxeblijft de beste oplossing op de markt voor nieuwe 2D/3D CAD-gebruikers. Het is eenvoudig te leren en te gebruiken en biedt een ongelofelijke verzameling van 2D-tekenen, 3D-oppervlaktemodellering, fotorealistische rendering en ondersteunde bestandsfilters. In 2020 zijn er meer dan 20 nieuwe en verbeterde functies toegevoegd.

 
Belangrijkste kenmerken

GEBRUIKSKENMERKEN

Complete set van 2D/3D teken-, ontwerp- en modelleringsgereedschappen - TurboCAD maakt gebruik van een grote selectie van lijn-, boog-, curve-, spline gereedschappen en andere verwachte gereedschappen, zodat het niet uitmaakt in welke situatie u toegang hebt tot het juiste gereedschap voor de klus. Bij gebruik met TurboCAD-snaps, wijzigingsgereedschappen en tekenhulpmiddelen bent u in staat om uw ontwerpen snel op te stellen en te documenteren.

 • tekengereedschappen
 • Redactie-/wijzigingsgereedschappen
 • Maatwerktuigen

Contextgevoelige Help - Klik met de rechtermuisknop om direct toegang te krijgen tot recent gebruikte tools, recent ingevoerde waarden en een snelle manier om referentiepunten te wijzigen of te resetten. Als er een TurboCAD-tool actief is, biedt het contextmenu ook een contextuele werkbalk, met extra gelijkaardige tools en functies.

Flexibele gebruikersinterface - Zet alleen de tools aan en uit die u wilt zien terwijl u werkt in een vertrouwde, aanpasbare interface die lijkt op vensters. Toon TurboCAD's uitgebreide set van 2D/3D ontwerphulpmiddelen met volledige uitleg in de beginnersmodus. Schakel over naar de tussen- of expertmodus om schermruimte te winnen naarmate u meer vertrouwd raakt met het programma.

Wizard voor pagina's instellen - Breeze through questions designed to help you define your drawing's size and orientation, units of measurement, printing scale and viewpoints

Advanced Handle-Based Editing - Bespaar tijd en teken nauwkeuriger, sneller. TurboCAD biedt handvatten voor het schalen, maar ook voor het draaien, verplaatsen en uitlijnen van objecten. Bovendien stelt het volledig flexibele ontwerp van de Conceptual Selector gebruikers in staat om alle beschikbare visuele en bewerkingsparameters in de toepassing aan te passen (bijv. verplaatsen, schalen of roteren).

Snaps & Geometrische uitlijningshulpmiddelen - Teken snel lijnen en laat snapgereedschappen ze automatisch uitlijnen met het dichtstbijzijnde middelpunt, eindpunt of tientallen punten die u kiest. Geometrische uitlijnhulpmiddelen verbeteren de snap indicators.

Venster- of kruisselectie - Gebruikers kunnen objecten selecteren met een muis door gebruik te maken van de Venster- of kruismethoden die vergelijkbaar zijn met AutoCAD®. Sleep de muis van links naar rechts om de modus Venster aan te roepen en selecteer alleen objecten die zich volledig binnen het blauwe venster bevinden. Sleep de muis van rechts naar links om de kruismodus aan te roepen en selecteer alleen objecten die het groene kruisingvenster aanraken.

2D & 3D tekstbewerking - Maak en bewerk tekst zonder uw tekening te verlaten. Plus, kies uit duizenden kleuren voor tekst en achtergrond.

Drijvende en gevormde Viewports - Maak viewports van Modelruimte in meerdere papierruimtes. Bewerk uw kijkvensters door hun vorm of de lagen die ze weergeven te wijzigen, met de mogelijkheid om lagen per kijkvenster aan/uit te zetten. U kunt zelfs renderen binnen een kijkvenster.

Geoptimaliseerd voor 3D printen - TurboCAD Deluxe leest en schrijft zowel STL-bestanden, de standaard in de wereld van 3D printen. TurboCAD Deluxe 3D printing functies omvatten oppervlakte vereenvoudiging en een 3D Print knop voor 3D Systems printers.

Meerdere tekeningen / meerdere papierruimtes - Bouw meerdere tekeningen, elk met meerdere papierruimtes, met onafhankelijke instellingen (rastereenheden, enz.); gebruik dan tabbladen om snel te wisselen tussen papierruimtes

Converteren naar Arcs Polyline - Converteer een Bezier of Spline curve in een polylijn die volledig bestaat uit cirkelbogen, of volledig uit cirkelbogen en lineaire segmenten.

Stellated Polygon - Maak stervormige veelhoekige objecten in twee klikken! Pas de eigenschappen aan voor verschillende sterretjesvormen.

Table Objects - Maak een tabel on the fly, of importeer een tabel uit DWG/DXF-bestanden.

Vul Schedule Wizard - Maak en vul de planningstabel met tekeningsinformatie.

 

ARCHITECTURALE KENMERKEN

House Wizard - Deze grote, tijdbesparende tool creëert een voorontwerp van een huis per kamer, compleet met kasten, deuren, garage en zelfs dekken!

Intelligente wanden - Zelfherstellende wanden voegen zich automatisch samen en kruisen elkaar tijdens het ontwerpen in 2D of 3D. Bekijk de wandafmetingen met een enkele klik.

Automatische muuropeningen - "Schuif" deuren, ramen, bogen of elke andere vorm om "openingen" in muren te maken met gekoppelde 2D- en 3D-weergaven Zelfs de verticale uitlijningseigenschappen zijn ingesteld. De afmetingen worden weergegeven in de vorm van deuren en ramen, waarbij de afstand tot en van de uiteinden van de muur wordt aangegeven voor een eenvoudigere en nauwkeurigere plaatsing. Plus, de corresponderende offsetvelden worden in de Inspector Bar weergegeven.

Parametrische deuren & ramen - De afmetingen van ramen en deuren kunnen worden aangepast aan uw ontwerpbehoeften. Verder aanpassen met materialen en kleuren.

Luikpatronen en -vullingen - Kies uit meer dan 70 luikpatronen (inclusief kleuren) om de verschillende onderdelen van uw tekening visueel te identificeren. Bitmaps, zoals uw bedrijfslogo, of gradiëntvullingen kunnen ook transparant worden gebruikt.

Fractionele afmetingen - Geef fracties weer in gestapelde, diagonale of in-line lay-out om tegemoet te komen aan uw persoonlijke voorkeuren.

Point Marker Tool - Automatisch nummeren van objecten zoals kamers, deuren of ramen Geweldig om legendes te creëren, punten in kaart te brengen of gewoon om notities aan je tekeningen toe te voegen.

Wizard woningbouwer - Creëer kamers op meerdere werkbladen voor het snel ontwerpen van woningen met meerdere verdiepingen.

 

MECHANISCHE / 3D MODELLERINGSEIGENSCHAPPEN

2D & 3D Booleaanse bewerkingen - Gebruik twee bestaande objecten en combineer ze, trek ze af, snij ze door of snijd ze door om een nieuw object te maken. Selecteer meerdere entiteiten voor optellen of aftrekken.

Revolve - Verplaats een 2D-object rond een rotatie-as om een 3D-object te creëren.

Extruderen - Trek complexe 3D-modellen uit eenvoudige 2D-vormen.

Vegen - Extrudeer vormen langs een pad, perfect voor het opstellen van onregelmatige objecten.

Chain Polyline - Chain Polyline zorgt voor een sneller ontwerp door de mogelijkheid om kruisende objecten of delen van objecten te verbinden tot een enkele polylijn die vervolgens kan worden geëxtrudeerd, gedraaid of geveegd.

3D Slice - TurboCAD maakt het gemakkelijk om één of meer 3D-objecten te snijden of op te delen in nieuwe objecten, door het snijvlak te specificeren. Het 3D-snijgereedschap biedt de mogelijkheid om te snijden per lijn, per vlak, per werkvlak, per oppervlak en per facet.

Kleurtransparantie - Scherm de kleur van een object op de voorgrond terug om verborgen details op de achtergrond weer te geven of te benadrukken.

Sleufgereedschap - Drie nieuwe sleufgereedschappen voor uitvinders, houtbewerking en meubelontwerp omvatten sleuf, ronde sleuf en ronde sleuf in het midden en de radius.

 

RENDERING

Fotorealistische Rendering Engine - TurboCAD Deluxe 2018 maakt gebruik van de LightWorks-rendering engine om verbluffende presentaties te maken. LightWorks integreert direct met de Material Editor van TurboCAD en bevat Luminance- en andere verlichtingsbedieningselementen.

Lichten en materialen - Bij TurboCAD Deluxe 2018 wordt een materiaalbibliotheek met een complete materiaalbibliotheek meegeleverd om fysiek nauwkeurige materialen te definiëren, inclusief reflecterende oppervlakken met ray tracing en radiositeit. Er is ook ondersteuning voor verlichting en luminantie. LightWorks zal het materiaal en de belichting van eerder gerenderde beelden vervangen door RedSDK.

Design Director - Organiseer, raadpleeg en verken eenvoudig ontwerpalternatieven in het Design Director Palette. Maak laagsensjablonen, lichte sjablonen, camerasjablonen en krachtige lagen voor gebruik op verschillende ontwerpen. Lagenfilters, die .dwg compatibel zijn, helpen u om grote, complexe tekeningen met gemak te beheren. TurboCAD Deluxe 2018-lagen zijn compatibel met AutoCAD®2018, inclusief een lagendialoog op basis van 'Design Center'.

Drijvende en gevormde Viewports - Maak viewports van modelruimte in meerdere papierruimtes. Bewerk uw kijkvensters door hun vorm of de lagen die ze weergeven te wijzigen, met de mogelijkheid om lagen per kijkvenster aan/uit te zetten. U kunt zelfs renderen binnen een kijkvenster.

Meerdere tekeningen / meerdere papierruimtes - Bouw meerdere tekeningen, elk met meerdere papierruimtes, met onafhankelijke instellingen (rastereenheden, enz.); gebruik dan tabbladen om snel te wisselen tussen papierruimtes

Kleuren, penselen, bitmap- en gradiëntvullingen en transparantie - TurboCAD® maakt het mogelijk om luikpatronen en gradiënten transparant te gelaagd te maken. Ook aangepaste bitmaps, zoals uw bedrijfslogo, kunnen worden gebruikt. Dit stelt u in staat om veel duidelijker en preciezer te communiceren over bouw- of montagedetails.

Statusbalk Geheugenweergave Update - Zodra de renderingmodus voor een geselecteerd object is gestart, geeft de TurboCAD-statusbalk nu het respectievelijke geheugengebruik weer, samen met de verwerkingstijd.

 

INTEROPERABILITEIT

Ondersteunde industriestandaardbestanden - TurboCAD Deluxe bijna 30 industriestandaardformaten waardoor het gemakkelijk is om uw werk te delen of als een begeleidend product.

Verbeterde AutoCAD DWG/DXF-lees/schrijffilters - TurboCAD heeft altijd een uitstekende compatibiliteit met native AutoCAD- en AutoCAD LT-bestanden geboden. Filterverbeteringen bieden een verbeterde bestandsdeling met AutoCAD 2020.

Xref Manager - Beheer externe referenties (Xrefs) zoals een onderdelencatalogus in uw TurboCAD tekening. Xrefs kunnen ook worden geëxporteerd met DWG- of DXF-tekeningen voor een grotere compatibiliteit met AutoCAD®-bestanden.

SketchUp SKP Read/Write Filters - TurboCAD biedt zowel lees- als schrijfbestandsfilters aan op basis van de nieuwste SketchUp API's. Importeer gedetailleerde informatie van uw SketchUp model in TurboCAD. Er wordt ook aanvullende informatie over rendering, verlichting en materialen geïmporteerd. U kunt uw TurboCAD-modellen ook converteren naar native SketchUp (.SKP) bestanden voor naadloze import in Google SketchUp.

3D-printerondersteuning - Exporteer 3D-modellen naar STL-bestandsformaat voor snelle prototyping met 3D-printers

PDF-publicatie - Sla uw tekening op als PDF-document om deze gemakkelijk te kunnen delen. Plus, exporteer papierruimtes, pas uw lettertypes aan en definieer uw papierbreedtes en -hoogtes.

 
Wat is er nieuw in TurboCAD Deluxe 2020?Prestaties, Gebruikersinterface & Bruikbaarheid

 

Lint Grote/kleine iconen, beschikbare ruimte-icoongrootte

Een nieuwe lokale menu-optie is toegevoegd wanneer men met de rechtermuisknop op een lint-icoontje klikt. Gebruikers kunnen nu de grootte van het icoon/de tekst van het icoon veranderen in "Grote afbeelding en tekst", waardoor een grotere afbeelding van het gereedschapspictogram met de bijbehorende tekst kan worden weergegeven.


Het veranderen van de stijlen van de Ribbon iconen met een gebrek aan vrije ruimte

Wanneer u de Ribbon Interface gebruikt, verandert de grootte van de UI-schaal of het pictogram via het menu Opties/Toolbars en Menu's/Opties, de grootte en de stijl (met of zonder tekst) van het pictogram dynamisch.


 

Herhaal laatste opdracht

Met het nieuwe Repeat-commando kan de gebruiker het vorige commando met een enkele klik herhalen.


 

2D Opstellen en bewerken

 

Blok- en groepsbewerkingsmode-indicatorbalk

Bij het bewerken van een blok of groep verschijnt er een (nieuwe) kleine werkbalk in de linkerbovenhoek van het tekengebied. De werkbalk geeft de naam van het blok of de groep weer en bevat een 'Voltooien' pictogram om de gebruiker terug te laten keren naar de hoofdruimte van het model.

 

Verbeterde 3D Snap

Nu kan het snijpunt van twee, 2D-objecten die niet in hetzelfde werkvlak zitten, worden geknapt. Nuttig voor 3D modificatietools zoals Lofting, Covering en Extrusions.


 

Paper Space Viewport Explodeer verbeteringen

Exploded Viewports in Paper Space kan nu worden gemaakt met Hidden Line en Non-renderable objecten ingeschakeld Bovendien zijn extra lijnen die in een huis met meerdere verdiepingen verschenen, nu verwijderd.

Best Passende Cirkel en Lijn

Met de nieuwe Best Fit Circle en Line tools kan de gebruiker een cirkel tekenen die het best past door 3 of meer gedefinieerde punten of een lijn door 2 of meer punten. Punten kunnen worden geëxtraheerd van een bepaalde locatie of van een bepaald object.

Auto Nummering Eigenschap

De Auto-nummering tool stelt u in staat om meerdere tekstentiteiten te selecteren en deze automatisch te laten nummeren, Nummers worden ofwel aan het einde van elk tekstblok geplaatst of kunnen het tekstblok vervangen.

 

 

 

Architectuur

 

Openingswijziging

Een nieuwe "Auto Modifier" optie is toegevoegd. Als deze optie is ingeschakeld, wordt de opening (wall clipping contour modifier) automatisch gegenereerd. Voorheen moest de opening modifier handmatig worden gedefinieerd. Als de openingsmodifier niet gedefinieerd was, dan werd er altijd een rechthoek (opening extents) gebruikt om een gat in de muur te maken. Alleen 3D-objecten worden gebruikt als modifiers.


 

 
Interoperabiliteit
 

3mf texturen - import/export:

Ondersteuning van element shaders is toegevoegd aan 3MF Import en Export.

Autocad® en schetsbestanden:

TurboCAD ondersteunt nu Import/Export van de AutoCAD 2020 DWG- en DXF-bestandsformaten, en Import/Export van SketchUp 2020 SKP-bestandsformaat.

Voordelen
 • Complete 2D/3D ontwerphulpmiddelen voor het opstellen, modelleren, modificeren, dimensioneren en annoteren.
 • Eenvoudig te leren en te gebruiken met behulp van instelwizards, contextgevoelige hulp, snapshots, uitlijnhulpmiddelen en op het handvat gebaseerde bewerking.

 • Verbeterde Conceptuele Selectie Tool en Nieuwe Tijdstempel voor een grotere bruikbaarheid.

 • Design Director voor object property management.

 • Gemakkelijk 2D opstellen en bewerken, inclusief New Centerline en Center Mark Tools.

 • Oppervlaktemodelleringsgereedschappen zoals 2D/3D Booleans, extruderen, draaien, vegen, & meer.

 • Architectonische ontwerphulpmiddelen, waaronder een Verbeterde Huizenbouwer Tovenaar.

 • Fotorealistische rendering, materialen en verlichting om krachtige presentaties te creëren.

 • 3D-afdrukfuncties met lezen/schrijven van .STL-bestanden, bedieningselementen voor oppervlaktevereenvoudiging en een 3D-afdrukknop voor 3D Systems-printers.

 • Uitstekende File Sharing met AutoCAD®2020 .DWG & .DXF, SketchUp .SKP, .TAP, FBX en 3MF bestanden voor mobiel & meer!

Versies vergelijken
Gereedschappen & functies

TurboCad
Deluxe

 

TurboCad
Professional

 

TurboCad
Pro Platinum

 

UI & UITVOERING
Auditsysteem - lokaliseren van 'slechte' of buitengesloten objecten op basis van het gebruikerscriterium
AutoCAD®-achtige 2D ontwerpinterface-opties -
Commandoregel met dynamische ingangscursor -
Gemakkelijk, Handle-Based Editing
ePack met nieuwe intelligente bestandsverzending - -
PDF Underlay Tool -
reinigingsinstrument - -
Windows 64-bits en 32-bits compatibele versies
Design Director - voor object property management
Lagenfilters
lagenbeheer
conceptuele selector
Tijdstempel
2D OPSTELLEN & BEWERKEN
2D Tekenen, bewerken en wijzigen
Geavanceerd tekengereedschap (versnelling, oppervlaktetolerantie, tekst langs de curve) - -
Opmaak- en detailleringspalet - maak associatieve doorsneden en zaagvlakken - -
2D Geometrische en dimensionale beperkingen - -
Associatieve Arrays en Patroonhulpmiddelen -
Pijlgereedschap -
Automatisch gereedschap (voor het schalen, de grootte, de positionering, het draaien en de beweging)
Bezier en eerlijke bochten
Centerlijn en Center Mark
Patroon van het luik en Gradiëntvullingen -
Smart en Quick Dimension Tools
Relatief Hoekveld
3D TEKENEN, MODELLEREN EN BEWERKEN
3D-oppervlakte-primitieven
3D Booleans - Toevoegen, aftrekken, doorsnijden
3D-helpix
3D-splines en polylijnen
Extrudeer (eenvoudig)
assemblagegereedschappen
Veeg
Draai om.
sleufinstrumenten
Spiegelkopieertool voor 3D-objecten
3D Slice door Facet - -
geavanceerde mengfunctionaliteit - -
3D-patronen van samengestelde profielen - -
SOLIDE MODELLERING & GEAVANCEERD MECHANISCH ONTWERP
Onderdeel Boom/Verhaalboom - -
ACIS® Solid Modeling - -
draadgereedschap - -
elastische eenheid - -
extractiemiddel - -
duw-/trekgereedschap - -
Afdruk - -
Gereedschap voor de wet - Kromming van de wet; Oppervlak met de wet; Compensatie met de wet; Warpentiteit door de wet - -
Lofting - -
NURBS-ondersteuning - -
Plaatwerk Gereedschappen (buigen en onbuigen, flens, kruisstuk en rib) - -
Gladde oppervlaktemazen (SMesh) - -
Tweak Face en Revolve Face - -
kronkelende entiteit - -
Gedraaide Extrude, Extrude to Face Tools - -
GEAVANCEERD ARCHITECTONISCH ONTWERP & GIS
Tovenaar woningbouwer
Eenvoudige BIM via IFC-ondersteuning Beperkt Alleen importeren
stijlmanager Beperkt Beperkt
Zelfbepalende en zelflignerende blokken
Geolocatie van tekeningen, Kompasroos
Plan
Schedule Tool en Wizard -
Architectonische secties en verhogingen (3D-naar-2D-documentatie) -
Intelligente (Parametrische) Attribuutrijke, architectonische objecten Beperkt Beperkt Volledig
- Muren (Zelfherstellend; Recht, Gebogen; Blokinzetstuk)
- Markers
- Ramen & deuren
- Daken
- Platen (Vloer- en dakplaten, nu met openingen) -
- Samengestelde Wanddefinities / Multi-Component Wanden - -
- Muntins - voor ramen & deuren - -
- Trap - -
- Rails - -
FOTOREALISTISCHE WEERGAVE EN VISUALISATIE
3D fotorealistische weergave
Aanpasbare Luminanties en Materiaalbibliotheken
Caustiek voor Zonlicht
Aanpasbare omgevingen Bibliotheek
Helderheid van objecten, schaduwgieten, anti-aliasing
OpenGL & Hidden Line Rendering
Ray Tracing
Render Manager
Gedeelde Shader Sets - ondersteuning van legacy tekeningen
Volumetrische teruggave-effecten
Geo-located Zon & Fysieke Luchtverlichting
Voorafgaand aan de teruggave - -
UV Mapping - omvat nu ook SMesh Objects - -
Dynamisch uitsnijdingsvlak - -
FOTOREALISTISCHE WEERGAVE EN VISUALISATIE
Blokken, Block Editor en Xref-ondersteuning
Symbolen, Deelbibliotheek
Tabel Stijlen met definities van eigenschappensets -
Interne database en aangepaste gegevens; Externe databaseconnectiviteit -
Parametrische onderdelen editor voor het maken en beheren van 2D- en 3D-onderdelen - -
Programmeerbare SDK & Ruby Scripting (compatibel met SketchUp Ruby Scripts) - -
INTEROPERABILITEIT
3D-printerondersteuning via .STL-import en -export
AutoCAD (DXF, DWG en DWF) Bestandscompatibiliteit
Importeren en openen van bestandsformaten 22 25 41
Bestandsformaten exporteren, opslaan als en publiceren 23 27 34
Enhanced SketchUp File (SKP) Importeren - geometrie, aanzichten, materialen, componenten
TAP-bestand importeren - TurboApp-bestanden importeren van mobiele apparaten
Export van coördinatengegevens -
Adobe 3D PDF (.U3D en .PRC) exporteren - Alleen U3D
Openen en opslaan van 3DM (Rhino), OBJ, SHX (alleen opslaan) , STP-bestanden - Alleen OBJ, SHX
Google Earth (KML en KMZ) bestandsondersteuning -
Terreingegevens (XYZ) Bestandsimport en -export ondersteuning -
Puntenwolkondersteuning (PCD, PCG, XYZ, ASC) -
Bestandsconversietool met Batch-bestandsconversie - -
Openen en opslaan van ASAT, SAT, IGS, STP mechanische tekeningen - -
3MF -
3DM, 3DS - -
OVERIGE
netwerklicentieondersteuning
Puntenwolk Triangulatie -
Subsetpunt Wolk -
 
 
systeemvereisten
versie 2020
Grootte 880Mb
Platform Vensters 7, 8, 10

TurboCAD Deluxe wordt geleverd in een 64-bits versie om optimaal gebruik te maken van het beschikbare computergeheugen van uw hardware om CAD-bestanden te laden, te verwerken en te renderen. Een 32-bits versie is ook beschikbaar als uw hardware dat vereist.

 • CPU-type:1 gigahertz (GHz) of snellere 32-bit (x86) of 64-bit (x64) processor
 • 64-bits systeemvereisten: Microsoft Windows 10, Windows 8* 64-bits, Windows 7 (64-bits), Vista (64-bits) - 8 GB RAM.
 • 32-bits systeemvereisten: Microsoft Windows 10, Windows 8*, Windows 7, Windows Vista** - 4GB RAM.

*TurboCAD is ontworpen voor desktops of laptops die voldoen aan de aangegeven systeemeisen. Windows RT technologie voor gebruik op tablets wordt niet ondersteund.

** 32-bit versie van TurboCAD Deluxe zal draaien op het Vista platform; deze platformen worden echter niet meer officieel ondersteund.

 

Aanbevolen:

Uw ervaring met TurboCAD Deluxe zal sterk worden verbeterd met een nieuwere generatie, een snellere CPU en 16 GB RAM.

 

 

 

Hoe en wanneer krijg ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productcodes en toegang tot het downloadcentrum worden u direct na uw aankoop per e-mail ter beschikking gesteld, tenzij een datamedium is besteld.
Welke betalingsopties zijn voor mij beschikbaar?
PayPal, Amazon Pay, directe bankoverschrijving, creditcard, Apple Pay, vooruitbetaling, aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkwinkel. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
Prijsstelling meer

Hoe komen onze prijzen tot stand?

Het basisprincipe van softwarehandel is de kunst van het weglaten.

 • Door hoeveelheden te bundelen
 • Elimineer leverings- en opslagkosten door virtueel voorraadbeheer.
 • Direct invoer
 • Langdurige relatie met distributeurs.
 • Kleine winstmarge, de belangrijkste prioriteit bij Blitzhandel24 is waardecreatie en de groei van het klantenbestand.
 • Een centrale en lean administratie.
 • Bulkaankopen van geautoriseerde leveranciers / distributeurs.
 • Eliminatie van hoge marketinginvesteringen, omdat we in staat zijn om gericht in te spelen op de behoeften van onze klanten en zo het concept van ''reclame door middel van referenties'' op betrouwbare wijze kunnen implementeren.
 • Maakt dit de kwaliteit slechter?

  We beloven onze klanten uitstekende kwaliteit. De prijzen hebben op geen enkele manier invloed op de kwaliteit, onze klanten ontvangen geteste, geverifieerde producten. Bovendien hebt u met Blitzhandel24 tot € 20.000 bescherming via Trusted Shops en een wettelijk beveiligde winkel met EHI-keurmerk.

Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "TurboCAD 2020 Deluxe"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken