Gratis hotline 0800 2633100
 

TurboCAD 2019 Platinum, FR, EN

€ 1.199,95 *

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

 • 241821451
 • Permanent geldig
 • EN | FR
 • Wereldwijd
[Back-up] Gegevensdrager naar uw software
TurboCAD 2019 platina   De meest complete oplossing: ontwerp, documentatie,...meer

Productinformatie "TurboCAD 2019 Platinum, FR, EN"

TurboCAD 2019 platina

 

De meest complete oplossing: ontwerp, documentatie, ontwerptechniek, mécanique, modellering 2D/3D...

 • Geavanceerde technologie
 • Palette de dessin puissante
 • Beperkingen D-Kubus
 • ACIS® motor
 • Productiviteitswinst
 • NOUVEAU ! Interface "Ruban" gemoderniseerd en volledig personaliseerbaar
 • NOUVEAU ! Onderdrukking mogelijk van alle "doublons" in het ontwerp
 • NOUVEAU ! Fonction dessins d'objets gebruik makend van dezelfde eigenschappen als een andere bestaande

TurboCAD Platinum 2019 is een reeks hulpmiddelen voor professionele 2D/3D-cao's die het ontwerpen, wijzigen, presenteren en documenteren in geïntegreerde modus vergemakkelijken. Dankzij een interface voor 2D-dessins van het type AutoCAD® 2019 met een commandolijn en een dynamische ingangscurve kunnen gebruikers die AutoCAD kennen, snel aan de slag.

Met zijn uitgebreide gamma van hulpmiddelen voor de mechanica en de architectuur, biedt de Platinum editie de gebruikers de souplesse en de controle die nodig zijn voor het vervaardigen van percutantes met een superieur rendement. Bovendien is TurboCAD Platinum 2019 programmeerbaar en kan het meer dan 40 bestandsformaten aan, waaronder .DWG, .DXF, .SKP, 3D .PDF, 3MF, FBX en .STL voor 3D-impressie.

 

Belangrijkste functies

Krachtige en performante gebruikersinterface

Wanneer u TurboCAD Platinum gaat gebruiken, profiteert u van functies zoals een volledig aanpasbare interface, met een optionele AutoCAD® 2D ontwerpinterface om u op weg te helpen.

Gagnez nochore plus de temps avec l'édition facile à l'aide de poignées et un moteur de dessin accéléré par GPU. ePack simplifie même la collecte et l'assemblage de toutes les ressources externes et entités liées à un dessin en vue de leur distribution. Bovendien is TurboCAD 64 bits compatibel, waardoor ook de meest volumineuze CAO-files kunnen worden bewerkt.

Assistent ontwerp

Organisez, consultez et explorez facilement des alternatives de conception. Het palet van de assistent biedt geavanceerde functies voor het maken van calques, het filteren van calques, het maken van jeux de calques, het definiëren en registreren van werkplannen, het controleren van genomineerde beelden, en meer nog, alles om het werk te vereenvoudigen en de productiviteit te verhogen.

2D ontwerp en bewerking

TurboCAD biedt een groot aantal professionele ontwerpgereedschappen voor 2D/3D en bevat ontwerpondersteunende functies die het ontwerp versnellen. Creëer beelden en visualisatievensters in alle vormen en maten. Accédez à des options étendues d'espace de papier et d'impression. Kies uit nog veel meer dessins, hulpmiddelen en nog veel meer  

 

Modellisatie van oppervlakken 3D

TurboCAD bevat een complete set gereedschappen voor het wijzigen van 3D oppervlakken, waardoor het de ideale oplossing is voor unitaire mechanische ontwerpen of kleine assemblages.

 

Volumemodellering ACIS® / Dessin mécanique avancé

TurboCAD Platinum biedt geavanceerde hulpmiddelen voor 3D-modellering van oppervlakken en solid ACIS. Les outils de filetage, d'extrusion avec rotation, d'extrusion booléenne, d'empreinte, de trous paramétriques et bien d'autres vous permettent de réaliser facilement vos projets de conception professionnels les plus complexes

Gebruik geavanceerde hulpmiddelen zoals Courber, Redresser en Décalage de facette om de bestaande géométrie gemakkelijk te wijzigen. Gebruik de hulpmiddelen voor modellering en oppervlakteveredeling om meer organische vormen te creëren.

Architectonische elementen en GIS

TurboCAD bevat een suite van geïntegreerde architectuurgereedschappen die de productiviteit verbeteren tijdens de ontwerp- en tekenfasen, maar ook tijdens de documentatiefase van bestaande architectuurmodellen. Aangezien de architectonische objecten compatibel zijn met AutoCAD® Architecture (ACA), kunt u de DWG-modellen met de extensies ACA lezen, wijzigen en documenteren om aan uw behoeften te voldoen.

 


Rendu et visualisation photoréalistes

De Lightworks rendering engine, geïntegreerd in TurboCAD Platinum, versnelt uw ontwerpwerk en stelt u in staat om uitzonderlijke presentaties te maken. Het beheer van de rendering van de materialen, luminanties, omgevingen en de geavanceerde renderstijlen stellen de gebruiker in staat presentaties te maken die zeer fotorealistisch zijn.

 

Gestionnaire d'éléments paramétriques

Créez des éléments qui restent paramétriquement contrôlés, même après leur insertion dans le dessin. Dessinez des éléments contraints de façon variable et convertissez-les en éléments paramétriques. Aangezien de onderdelen individueel kunnen worden geregistreerd, kunt u bibliotheken van voorwerpen aanmaken, delen en hergebruiken van het ene project tot het andere.

Externe referenties

U kunt als externe verwijzingen alle bestandsformaten gebruiken die u kunt openen en importeren, met uitzondering van de bitmap-afbeeldingen. TurboCAD biedt externe referenties voor vele formaten fiches. Eenmaal gekoppeld, kunnen deze externe referenties worden opgehelderd en gewijzigd. Het is mogelijk om externe calques de référence, en met name de filtres de calque, te controleren.

Programmeren (Kit de développement logiciel et script Ruby)

Vernieuw de functies van TurboCAD Platinum en ontwikkel nieuwe hulpmiddelen, functies en voorzieningen. U kunt uw persoonlijke routines die u regelmatig uitvoert automatiseren. U kunt specifieke hulpmiddelen creëren en toevoegen voor verticale toepassingen. Het is ook mogelijk om plug-ins te ontwikkelen en te verkopen. Er is actuele documentatie en er zijn voorbeelden van functies beschikbaar, en er zijn een wiki-site en assistentie via een forum beschikbaar.  

 

Nieuwigheden TurboCAD 2019 Platinum

 

ERGONOMIE EN INTERFACE

 


NOUVEAU ! Interface Ruban personaliseerbaar

 

De nieuwe TurboCAD 2019 biedt een geheel nieuwe werkruimte, met name een nieuwe INTERFACE RUBAN, vergelijkbaar met die in Microsoft Word en in de nieuwste versie van AutoCAD. Il comporte également une INTERFACE CADCourse mise à jour avec des raccourcis clavier plus rapides pour toutes les commandes

En parallèle, l'interface classique a également été conservée afin que vous soyez parfaitement à l'aise avec cette nouvelle version, quelle que soit votre interface préférée. Er worden verschillende soorten THÈMES voorgesteld om u in staat te stellen de interface te kiezen die u wilt weergeven. Bij de start van het programma wordt een contextueel venster weergegeven waarin u gemakkelijk uw voorkeur kunt selecteren.

NOUVEAU 4K camera's opgeladen

Met zijn nieuwe vectoriële pictogrammen, is TurboCAD nu volledig geoptimaliseerd voor 4K-schermen. Met behulp van dynamische curseurs kunt u de pictogrammen van de uitrustingsstaven en de interface opnieuw dimensioneren voor een optimale leesbaarheid op de afbeeldingen met hoge resolutie.

 

NOUVEAU Verbeteringen aangebracht aan de genaamde uitzichten

De gebruikers kunnen nu de calques associëren met de benoemde views om ze gemakkelijker te beheren.

 

DESSIN TECHNIQUE ET ÉDITION 2D

NOUVEAUTÉ ! Selecteren op gelijken

Dit krachtige hulpmiddel stelt gebruikers in staat om elk type object in 2D of 3D of een blok te selecteren en om alle voorkomens in het dessin op te zoeken. Het is mogelijk om zeer gedetailleerde selecties uit te voeren met inbegrip van parameters zoals kleur en stijl van de stylo, kleur en stijl van de pinceau, kaliber, en ook het coördinatensysteem van het geselecteerde voorwerp. Dit hulpmiddel vergemakkelijkt de toepassing van globale wijzigingen op het geselecteerde voorwerp.

NOUVEAU Uitleg Créer similaire

Dit hulpmiddel maakt het mogelijk de eigenschappen van een referentieobject te extraheren en deze toe te passen bij de creatie van het volgende object. Het biedt een snelle en efficiënte methode om objecteigendom toe te wijzen, zoals ligplaatspolissen, stijlen van randen en muureigendom, in één klik.

NOUVEAU Supprimer les entités de chevauchement

L'outil " Overkill " permet de supprimer des lignes, arcs, textes et cotes qui se chevauchent et donc de simplifier les dessins en retirant les entités redondantes ou en double. Het overzicht van gebeurtenissen geeft het aantal objecten aan die zijn gewijzigd.

NOUVEAU Keuzehaakjes 

L'outil Hachures de sélection fonctionne maintenant avec les vides des objets 2D. Zij maakt het bij voorbeeld mogelijk een door een polyligne begrensde zone te herbegrenzen, wanneer deze een aantal kleppen bevat. De aangebrachte verbeteringen zijn ook van toepassing op de objecten ADT (murs, portes et fenêtres) en maken het mogelijk om de tussenruimten tussen deze objets te hermpliren.

 


DESSIN, MODELLISATION ET ÉDITION 3D


NOUVEAU Outil Dégradé

Trois types supplémentaires de dégradé ont é ajoutés à l'outil Arrondir les bords, soit dégradé courbure continue G2, dégradé avec largeur fixe et dégradé trois faces.

NOUVEAU Tôle

Er zijn veel verbeteringen aangebracht aan de uitrustingen, met name: une nouvelle propriété a été ajoutée à l'outil Brider feuille - Angle de dépouille ; plusieurs nouvelles options ont é ajoutées à la barre de contrôle lors de l'utilisation de cet outil, soit Décalage de début et de fin, Angle de début et de fin. Er zijn verbeteringen aangebracht in de nauwkeurigheid van het middel Redresser en in de suivi functie van het verloop van deze operatie ACIS®, zodat kan worden ingegrepen als de gewenste resultaten niet zichtbaar zijn.

NOUVEAU Extrusie van oppervlakten

Les utilisateurs peuvent désormais sélectionner des polylignes 3D plates ou des courbes 3D pour des outils d'extrusion de surface tels que Tour. Bovendien zijn de uitrustingen Courbe 3D en Courbe 2D thans verschillende uitrustingen.

 

ARCHITECTUUR & BOUW 


AMÉLIOR
É ! 
Objets ADT (Architectural Desktop) 

Het is nu mogelijk om met nauwkeurigheid en in hun integraliteit de objecten ADT te gebruiken met de hulpmiddelen Copier en de copie de matrice linéaire. Zo houdt de lineaire matrixaanpassing nu rekening met alle eigenschappen van het gekopieerde ADT-object (werkplan, kaliber, materialen, enz.). Tot dan toe kon met dit hulpmiddel niet meer dan één enkel voorwerp worden gemaakt. U kunt nu een groot aantal objecten creëren. Bovendien is de globale behandeling van alle ADT-objecten in een dessin, waaronder de assistent-huiskamer, aanzienlijk versneld.


AMÉLIOR
É ! 
Outil BIM

Het verzamelen van gegevens over IFC-fiches is verbeterd. Het BIM palet toont nu de structuur van de BIM bestanden, en de BIM tool en de IU van het BIM palet zijn naadloos geïntegreerd, wat het gebruik van deze architectonische modelleer elementen in TurboCAD aanzienlijk vergemakkelijkt.

 

WEERGAVE EN VISUALISATIE VAN REALISTISCHE FOTO'S


NOUVEAU 
Moteur de rendu LightWorks® et nuanceur soleil et ciel

De LightWorks weergave is op een hoger niveau gebracht dan de versie 9.3. De nieuwe eigenschappen " Orientation du soleil par géolocalisation " en " Orientation par géolocalisation " zijn respectievelijk toegevoegd aan de lichtbronnen " Ciel " en " Soleil ".

AMÉLIORÉ ! Portage van RedSDK naar LightWorks 

De beelden van RedSDK worden automatisch, nauwkeurig en volledig, omgezet in een beeld van LightWorks.

 

FICHIERS PRIS EN CHARGE / INTEROPÉRABILITÉ


NOUVEAU Compatibiliteit met AutoCAD 2019 :

TurboCAD 2019 neemt ook de formaten AutoCAD DWG, DXF en DWF voor zijn rekening.

NOUVEAU ! Filtre STL - Contrôle d'impression 3D :

Een optie Contrôle d'impression 3D is toegevoegd bij het exporteren van een fichier STL. Dit hulpmiddel onderzoekt in één element de gemeenschappelijke fouten in de topologie, met name: niet gepermanente ruggen, dupliquée en cassée ruggen, omgekeerde ruggen, enveloppen, enz. L'outil Contrôle d'impression affiche également des informations géométriques comme les portées, le nombre de facettes/sommets, la surface et le volume.

Galerij

 

 

 

    

Configuratie en compatibiliteit

Vereiste configuratie:

 • Processor Pentium IV
 • Versie 32 bit: Microsoft Windows ® 10, Windows ® 8, Windows 7 avec  4GB RAM
 • Versie 64 bit: Microsoft Windows ® 10, Windows ® 8, Windows 7 avec 8GB RAM
 • 300 Mo vrije ruimte, afhankelijk van de geïnstalleerde hulptoepassingen, 64 Mo uitwisselbare ruimte
 • Beeldscherm super VGA (1024 x 768)
 • Carte graphique 65536 couleurs (16 bits)

 

Hoe en wanneer krijg ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productcodes en toegang tot het downloadcentrum worden u direct na uw aankoop per e-mail ter beschikking gesteld, tenzij een datamedium is besteld.
Welke betalingsopties zijn voor mij beschikbaar?
PayPal, Amazon Pay, directe bankoverschrijving, creditcard, Apple Pay, vooruitbetaling, aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkwinkel. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
Prijsstelling meer

Hoe komen onze prijzen tot stand?

Het basisprincipe van softwarehandel is de kunst van het weglaten.

 • Door hoeveelheden te bundelen
 • Elimineer leverings- en opslagkosten door virtueel voorraadbeheer.
 • Direct invoer
 • Langdurige relatie met distributeurs.
 • Kleine winstmarge, de belangrijkste prioriteit bij Blitzhandel24 is waardecreatie en de groei van het klantenbestand.
 • Een centrale en lean administratie.
 • Bulkaankopen van geautoriseerde leveranciers / distributeurs.
 • Eliminatie van hoge marketinginvesteringen, omdat we in staat zijn om gericht in te spelen op de behoeften van onze klanten en zo het concept van ''reclame door middel van referenties'' op betrouwbare wijze kunnen implementeren.
 • Maakt dit de kwaliteit slechter?

  We beloven onze klanten uitstekende kwaliteit. De prijzen hebben op geen enkele manier invloed op de kwaliteit, onze klanten ontvangen geteste, geverifieerde producten. Bovendien hebt u met Blitzhandel24 tot € 20.000 bescherming via Trusted Shops en een wettelijk beveiligde winkel met EHI-keurmerk.

Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "TurboCAD 2019 Platinum, FR, EN"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken