Gratis hotline 0800 2633100
 

AANDACHT!Lees onze
productbeschrijving voordat u bestelt!

TechSmith Snagit 2021 EDU, Upgrade + Onderhoudscontract

€ 19,95 *

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

 • 241820623
 • SN01A-U-21
 • Permanent geldig
 • Alle talen
 • Wereldwijd

User:

Onderhoudscontract:

[Back-up] Gegevensdrager naar uw software
TechSmith Snagit 2020 kopen - bij Blitzhandel24 De nieuwe TechSmith Snagit...meer

Productinformatie "TechSmith Snagit 2021 EDU, Upgrade + Onderhoudscontract"

- Upgrade - Uitbreidingen rechthebbende zijn van een eerdere versie van de software. Voor het bestellen van dit product hebben we het serienummer van de vorige versie bij u nodig.
- Schoolversie recht hebben zijn leerlingen, studenten, leerkrachten enz.
- Autoriteiten gerechtigd zijn overheidsinstellingen (overheid, autoriteiten, enz.)

Het bijbehorende bewijs moet worden geleverd of geüpload tijdens het aankoopproces. Of via e-mail: [email protected] , Fax:+49 5064 6924949 of per post.
Zonder bewijs kan uw bestelling niet worden verwerkt.

TechSmith Snagit 2020 kopen - bij Blitzhandel24

De nieuwe TechSmith Snagit 2020-software biedt gebruikers een hulpmiddel voor het bewerken van afbeeldingen, screenshots en screencasts. Daarnaast kunnen instructies, documentatie of educatieve inhoud direct in Snagit worden aangemaakt. Zo weten anderen altijd precies wat een bedrijf wil communiceren. Op deze manier kunnen producten of diensten van hun beste kant worden gepresenteerd. De aandacht van klanten en de gewenste doelgroep kan op deze manier worden vergroot.

Processen snel uitleggen
Met Snagit begrijp je snel wat belangrijk voor je is, zelfs waar het moeilijk uit te leggen is met woorden. Geef uw schermafbeeldingen met pijlen, vormen en teksthints. Of demonstreer workflows en beantwoord vragen met een snelle video.

Afbeeldingen maken voor documentatie
Hoe zou het zijn als u snel documentatie zou kunnen maken en deze eenvoudig zou kunnen updaten? En wat als deze documentatie dan ook nog eens gemakkelijk te begrijpen is voor de gebruikers? Met Snagit zijn een paar klikken voldoende om uw afbeeldingen bij te werken.

aandacht krijgen
Snagit is de ideale oplossing voor screenshots van hoge kwaliteit, aangepaste afbeeldingen of video op het scherm. Laat uw product van zijn beste kant zien, verhoog de interesse van de klant en trek de aandacht van uw doelgroep.

Dit is nieuw in Snagit 2020:

Snagit 2020 biedt twee nieuwe tools voor het maken van documentatie - en direct geïntegreerd delen met Slack en Box

- Maak snel visuele documentatie, tutorials en trainingsmateriaal door afbeeldingen in vooraf ontworpen lay-out-sjablonen te combineren.

- Maak eenvoudig een snelle instructievideo of GIF met gesproken commentaar en getekende markers van uw schermafbeeldingen.

- Deel uw foto's en video's direct met Slack of Box. Snagit biedt meer dan 15 deelbestemmingen die het gemakkelijk maken om inhoud op het werk te delen.

 

TechSmith Snagit kopen - efficiënt en flexibel werken

De software maakt het mogelijk om in korte tijd individuele screenshots te verwerken tot een geannoteerde video. Hiervoor worden eerst de screenshots gemaakt, die vervolgens individueel worden besproken. Softwaregebruikers kunnen de video-opname-beelden individueel bewerken en indien nodig markers toevoegen. Tegelijkertijd kan de webcam een opname maken of een muisaanwijzer laten verschijnen in de te bewerken video. Dit maakt het zeer eenvoudig om verschillende processen op een PC te demonstreren. Vragen over een product kunnen ook op een begrijpelijke manier worden beantwoord.

 

Combineer beelden
In Snagit selecteert u meerdere afbeeldingen en voegt u deze samen tot één eenvoudig te lezen document.

Favorieten
Met de favorietenfunctie kunt u de belangrijkste hulpmiddelen op één plaats verzamelen.

Gereedschap Vereenvoudigen
Nu kunt u uw schermopnames snel en eenvoudig omzetten in vereenvoudigde grafieken.

Koop TechSmith Snagit - toegang tot een breed scala aan functies

All-in-One Capture®
Deze functie kan worden gebruikt om het hele scherm, een bepaald deel van het scherm of zelfs een scrollend venster vast te leggen - zowel als beeld als als video. Het bereik kan worden gedefinieerd met behulp van dradenkruizen.

Scrollende schermopname
Niet alleen kunnen horizontale en verticale scrollgebieden worden vastgelegd, maar ook langere chats en webpagina's kunnen worden vastgelegd met deze software-functie.

voer de tekst in
Tekst kan worden geëxtraheerd uit beelden of opnames. De functie kan worden toegepast op een aangepaste schermopname of op een beeldbestand. Dit bespaart softwaregebruikers kostbare tijd, omdat ze de tekst niet meer hoeven te typen.

Scherm videorecorder
Individuele werkstappen kunnen op het scherm worden opgenomen. Met deze functie kunnen afzonderlijke frames van een video-opname worden gebruikt als schermafbeeldingen. Audio-, video- of muziekopnames kunnen ook vanaf het internet worden opgenomen. Deze kunnen worden opgeslagen als MPEG-4, geanimeerde GIF of als video-opname.

Neem de webcam op
Tijdens een video-opname kunt u heen en weer schakelen tussen de webcamera en de lopende schermopname.

Opname Audio
Geluidsopnames kunnen worden gemaakt met een microfoon of met de audio-uitgang van de PC.

Maak geanimeerde GIF-bestanden
Converteer korte opnames (in MP4-bestandsformaat) naar geanimeerde GIF-bestanden en sluit ze snel in op websites, documenten of chats.Snagit biedt standaard en aangepaste opties waarmee u precies het GIF-bestand kunt maken dat u nodig hebt - elke keer weer.

Videoclips trimmen
Deze functie kan worden gebruikt om ongewenste passages uit de opgenomen schermopnamen te verwijderen.

 

Markeerscherm opnames
Markeer schermopnames met professioneel gereedschap. Geef uw screenshots een persoonlijk tintje en professioneel poetsmiddel - met kant-en-klare of zelfgemaakte stylesheets.

Het documenteren van werkstappen
Documenteer werkstappen en -processen met een automatisch oplopende volgorde van cijfers of letters.

Slimme zet
Het enige wat u hoeft te doen is een schuifknop te verplaatsen en de objecten in uw schermafbeelding worden automatisch gedetecteerd. U kunt knoppen herschikken, tekst verwijderen of andere elementen in uw schermafbeeldingen bewerken.

uitwisselingstekst
Snagit herkent de tekst in uw schermafbeeldingen, zodat u deze snel kunt bewerken. Wijzig het lettertype, de kleuren en de grootte van de tekst in uw schermafbeeldingen zonder het uiterlijk te beïnvloeden.

Magisch Toverstokje
Deze functie kan worden gebruikt om de achtergrond van een afbeelding te verwijderen of de kleur van een logo of tekst te wijzigen.

Snagit-zegel
Personaliseer uw screenshots met speciaal ontworpen stickers. Gebruik de nieuwste postzegels direct in Snagit, of download hier oudere postzegels.

Bibliotheek
Vind uw vorige opnames onmiddellijk terug zonder lang te moeten zoeken. Alle schermopnames worden automatisch opgeslagen in de bibliotheek. Hier kunt u ze taggen om orde op zaken te stellen in uw projecten.

 

Bovendien kunnen de persoonlijke schermafbeeldingen worden gemarkeerd. Gebruikers kunnen de afzonderlijke werkstappen nummeren en documenteren met cijfers of letters. Wanneer een schuifknop wordt ingedrukt, zal TechSmith Snagit de objecten in een opname detecteren. U kunt ook knoppen herschikken, teksten verwijderen en andere screenshot-elementen bewerken. De kleur, de grootte en het lettertype van de teksten kunnen worden gewijzigd en aangepast aan het uiterlijk. TechSmith Snagit 2020-gebruikers kunnen speciale stickers toevoegen aan objecten met Snagit-stempels. De opnames worden automatisch opgeslagen in de programmabibliotheek.

 

Wat is TechSmith Snagit?

TechSmith Snagit 2020 is software waarmee u screenshots, screencasts en afbeeldingen kunt bewerken. Op deze manier kunnen individuele beelden worden gecombineerd tot een video en kunnen instructies worden gemaakt.


Waarom zouden bedrijven TechSmith Snagit 2020 kopen?

Bedrijven en bedrijven die de TechSmith Snagit-screenshottool aanschaffen, ontvangen een programma dat hun interne en externe communicatie aanzienlijk kan verbeteren.


Wat zijn de voordelen van TechSmith Snagit 2020?

TechSmith Snagit stelt u niet alleen in staat om beelden te bewerken, maar heeft ook een video-opnamefunctie. Deze tool kan worden gebruikt om screenshots en schermvideo's te maken, die vervolgens kunnen worden omgezet in geanimeerde GIF-bestandsformaten.


Op wie richt TechSmith Snagit zich?

TechSmith Snagit 2020 schermvangst software is ideaal voor bedrijven, scholen, universiteiten, overheidsinstellingen en organisaties zonder winstoogmerk.


Welk besturingssysteem is compatibel met TechSmith Snagit?

TechSmith Snagit vereist Mac High Sierra versie 10.13, Mojave versie 10.14 of Catalina versie 10.15. PC's kunnen het programma gebruiken vanaf Windows 7 of Windows Server 2012 R2 versie 12.4.1.

 

Systeemvereisten:

Platform: Mac OS High Sierra (10.13), Sierra (10.12), Mojave (10.14), Windows 7, Windows 8, Windows 10

Productbeschrijving: TechSmith maakt het gemakkelijk om afbeeldingen en video's te maken. Leg uw scherm vast, bewerk de beelden en lever resultaten. Snagit is de enige screen capture tool met ingebouwde geavanceerde beeldbewerking en screen capture mogelijkheden. Zo kunt u eenvoudig afbeeldingen en video's van hoge kwaliteit maken in één enkel programma. Leg een werkstap uit, maak beeld-gebaseerde documentatie en verbeter uw communicatie met levendige foto's en video's.
- Leg
het hele scherm
vast
, zelfs grote pagina's die worden gescrolld
.


- Pak alleen de tekst uit een afbeelding met "Tekst invoeren".
- Bewerk afbeeldingen met automatische vulling van de achtergrond, selectie met de toverstaf en Smart Move
- Aantekeningen, oproepen, tekst, stempels en effecten toevoegen
- Meerdere afbeeldingen samenvoegen tot één overzichtelijk document
- Zet uw schermopnames snel en eenvoudig om in vereenvoudigde grafieken
- Deel uw opnamen eenvoudig met andere
minimale systeemvereisten
voor de PC

- Processor: Single-core 2,4 GHz-processor (dual-core i5-processor vereist voor video-opname)
- RAM: 1 GB RAM (4 GB voor video-opname)
- Harde schijf: 400 MB ruimte op de harde schijf voor de installatie van het programma
- Videokaart: Voor video-opname onder Windows N moet het Windows Media Feature Pack voor Windows N zijn geïnstalleerd.
- Ondersteunde besturingssystemen: Vensters 10, 8, 7
- Andere vereisten: .NET 4.6 Volledige of latere versie Minimum systeemvereisten

voor Mac:

- Processor: Single-core 2,4 GHz-processor (dual-core i5-processor vereist voor video-opname)
- RAM: 1 GB RAM (4 GB voor video-opname)
- Harde schijf: 400 MB ruimte op de harde schijf voor de installatie van het programma
- Videokaart: -
- Ondersteunde besturingssystemen: Mac OS Sierra 10.12, Mac OS High Sierra 10.13, Mac Mojave 10.14
Hoe en wanneer krijg ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productcodes en toegang tot het downloadcentrum worden u direct na uw aankoop per e-mail ter beschikking gesteld, tenzij een datamedium is besteld.
Welke betalingsopties zijn voor mij beschikbaar?
PayPal, Amazon Pay, directe bankoverschrijving, creditcard, Apple Pay, vooruitbetaling, aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkwinkel. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
Beschikbare downloads:
Prijsstelling meer

Hoe komen onze prijzen tot stand?

Het basisprincipe van softwarehandel is de kunst van het weglaten.

 • Door hoeveelheden te bundelen
 • Elimineer leverings- en opslagkosten door virtueel voorraadbeheer.
 • Direct invoer
 • Langdurige relatie met distributeurs.
 • Kleine winstmarge, de belangrijkste prioriteit bij Blitzhandel24 is waardecreatie en de groei van het klantenbestand.
 • Een centrale en lean administratie.
 • Bulkaankopen van geautoriseerde leveranciers / distributeurs.
 • Eliminatie van hoge marketinginvesteringen, omdat we in staat zijn om gericht in te spelen op de behoeften van onze klanten en zo het concept van ''reclame door middel van referenties'' op betrouwbare wijze kunnen implementeren.
 • Maakt dit de kwaliteit slechter?

  We beloven onze klanten uitstekende kwaliteit. De prijzen hebben op geen enkele manier invloed op de kwaliteit, onze klanten ontvangen geteste, geverifieerde producten. Bovendien hebt u met Blitzhandel24 tot € 20.000 bescherming via Trusted Shops en een wettelijk beveiligde winkel met EHI-keurmerk.

Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "TechSmith Snagit 2021 EDU, Upgrade + Onderhoudscontract"
4 nov. 2020

Sehr zufrieden!

Prompte Übermittlung der Lizenz Daten nach Kauf! War beeindruckt, konnte die Installation eines Betriebssystem schnell fortsetzen. Bei Bedarf komme ich wieder.

Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken