Gratis hotline 0800 2633100
 

Stellar Data Recovery 10 Standard

€ 61,00 *

incl. BTW gratis verzending

 • 241822289
 • SP-12287
 • Permanent geldig
 • Alle talen
 • Wereldwijd
[Back-up] Gegevensdrager naar uw software
Herstel al je gegevens!  Deze Windows data recovery software is eenvoudige software voor...meer

Productinformatie "Stellar Data Recovery 10 Standard"

Herstel al je gegevens! 

Deze Windows data recovery software is eenvoudige software voor thuisgebruikers om snel en gemakkelijk gegevens te herstellen! De software heeft genoeg kracht om gegevens te herstellen van veel voorkomende gegevensverlies scenario's zoals verloren en verwijderde bestanden, beschadigde harde schijven, virus aanvallen en nog veel meer.

Probeer het nu om je documenten, foto's en video's etc. te herstellen van elk Windows apparaat, camera SD kaart, USB en andere compatibele opslagmedia.

Nieuwe functies in versie 10

 • Verbeterde gebruikersinterface met de nadruk op gebruiksgemak voor iedereen
 • Installatievideo bij de installatie
 • Sneller scannen op schijven met hoge capaciteit
 • Herstel van 4K schijven
 • Verbeterde bestandsvoorbeelden van te herstellen documenten, audio, video, zip, RAR bestanden, enz.
 • Toont een schermvullend voorbeeld van videobestanden.

Verloren of verwijderde bestanden herstellen
Met deze software kun je verloren of verwijderde bestanden herstellen van de harde schijf van je computer of van een extern opslagapparaat. De geavanceerde functie van de software helpt je een specifieke schijf of map te selecteren waarvan je je bestanden wilt herstellen.

Herstelt foto's, video's en meer
De gegevensherstelsoftware kan een Windows opslagapparaat scannen om te zoeken naar foto's, muziek, video's of andere bestanden. De mogelijkheid om specifieke bestandstypen en scanlocatie te selecteren vermindert de tijd die de software nodig heeft om de verloren bestanden te zoeken en te vinden. Je kunt ook je gegevens herstellen van alle soorten geheugenkaarten, waaronder SD-kaarten, micro SD-kaarten, CF-kaarten, enz.

Effectief zoeken in bestanden
Stellar Windows Data Recovery heeft een slimme functie waarmee je verwijderde bestanden in je logische schijf kunt vinden. Met deze software kun je bestanden zoeken op naam en type en ook de optie "verwijderde bestanden" of "bestaande bestanden" aanvinken. Je kunt ook zoeken naar verloren of verwijderde gegevens in een specifieke map. Bovendien kun je zoeken naar een specifieke map op een logisch station.

Snelle scan en diepe scan
De software heeft twee scanmethoden, Quick Scan en Deep Scan. Quick Scan is in de meeste gevallen nuttig om de verloren gegevens te herstellen. Als de software de gegevens niet kan vinden in Quick Scan, schakelt hij automatisch over op Deep Scan. Je kunt ook overschakelen op Deep Scan als je niet tevreden bent met de resultaten van Quick Scan.

Herstel van mobiele telefoons
Heb je per ongeluk je onbetaalbare foto's van je mobiele telefoon verwijderd? Maak je nu geen zorgen meer over het verlies van je kostbare foto's van je telefoon. Zolang de gegevens zijn opgeslagen op de geheugenkaart van je telefoon, zorgt dit Windows hulpmiddel voor het gegevensherstel.

Herstelt gegevens van beschadigde harde schijven
Met dit geavanceerde programma kun je nu gemakkelijk Windows bestanden herstellen van je beschadigde USB flash drive, harde schijf, geheugenkaart en ook van het geheugen van je camera. Het herstelt ook gegevens van CF kaarten, flash kaarten, SD kaarten (mini-SD, micro-SD en SDHC kaarten) en mini-schijven.

Sorteer je bestanden op jouw manier
Als je je herstelde gegevens in een ongeorganiseerde vorm terugkrijgt, kan het moeilijk voor je zijn om belangrijke bestanden te identificeren, zelfs met de beschikbare voorbeeldgegevens. Stellar Windows Data Recovery Software biedt je de optie Gefilterde Structuur, die het je gemakkelijker maakt je bestanden te sorteren.


Systeemvereisten

Versie 10
Grootte 13,3 MB
Platform Windows 7, Windows 8, Windows 10
Intel-compatibel (x86, x64)
Windows 10, 8.1, 8 en 7
4 GB minimaal (8 GB aanbevolen)
250 MB voor installatiebestanden

Hoe en wanneer krijg ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productcodes en toegang tot het downloadcentrum worden u direct na uw aankoop per e-mail ter beschikking gesteld, tenzij een datamedium is besteld.
Welke betalingsopties zijn voor mij beschikbaar?
PayPal, Amazon Pay, directe bankoverschrijving, creditcard, Apple Pay, vooruitbetaling, aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkwinkel. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
Prijsstelling meer

Hoe komen onze prijzen tot stand?

Het basisprincipe van softwarehandel is de kunst van het weglaten.

 • Door hoeveelheden te bundelen
 • Elimineer leverings- en opslagkosten door virtueel voorraadbeheer.
 • Direct invoer
 • Langdurige relatie met distributeurs.
 • Kleine winstmarge, de belangrijkste prioriteit bij Blitzhandel24 is waardecreatie en de groei van het klantenbestand.
 • Een centrale en lean administratie.
 • Bulkaankopen van geautoriseerde leveranciers / distributeurs.
 • Eliminatie van hoge marketinginvesteringen, omdat we in staat zijn om gericht in te spelen op de behoeften van onze klanten en zo het concept van ''reclame door middel van referenties'' op betrouwbare wijze kunnen implementeren.
 • Maakt dit de kwaliteit slechter?

  We beloven onze klanten uitstekende kwaliteit. De prijzen hebben op geen enkele manier invloed op de kwaliteit, onze klanten ontvangen geteste, geverifieerde producten. Bovendien hebt u met Blitzhandel24 tot € 20.000 bescherming via Trusted Shops en een wettelijk beveiligde winkel met EHI-keurmerk.

Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "Stellar Data Recovery 10 Standard"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken