Gratis hotline 0800 2633100
 
Stellaire Data Recovery Premium 8
Dit product is momenteel niet beschikbaar!

Onze aanbeveling

Stellar Data Recovery 9 Premium Windows Stellar Data Recovery 9 Premium Windows
Stellaire Data Herstel Premie 9 - 1 jaar Zoek & herstel verwijderde bestanden   Herstelt alle soorten bestanden, waaronder Office-documenten, foto's, video's, e-mail & meer Volledig gegevensherstel...
€ 94,99 * € 99,99 *
Stellaire Data Recovery Premium 8 Herstelt alle soorten bestanden, waaronder...meer

Productinformatie "Stellaire Data Recovery Premium 8"

Stellaire Data Recovery Premium 8

 • Herstelt alle soorten bestanden, waaronder Office-documenten, foto's, video's, e-mails & meer
 • Compleet gegevensherstel van ontoegankelijke hardeschijfpartities of -schijven
 • Herstelt gegevens van HDD, USB-sticks, geheugenkaarten, CD-DVD & andere opslagapparaten
 • Herstelt gegevens van harde schijven met slechte sectoren
 • PLUS! Reparaties van ernstig beschadigde video's en foto's
 • NIEUW!Interface ontwerp

  Herstel al uw gegevens

  Stellar Data Recovery Premium is een compleet pakket om data te herstellen van elk type opslagmedium met een eenvoudig te gebruiken interface.

  Stellar Data Recovery Premium is ontworpen om te werken op het Windows-platform om uw schijnbaar verloren gegane bestanden, foto's, documenten en meer te herstellen. Met deze tool kunt u omgaan met alle aspecten van het verlies van gegevens, inclusief het per ongeluk formatteren van de schijf, het beschadigen van de schijf en het per ongeluk verwijderen van bestanden.

  De software is uw ultieme oplossing voor het verlies van gegevens wanneer het datasysteem op uw Windows-schijf een soort van schade oploopt en u uw verloren gegane documenten terug moet krijgen. Deze tool ondersteunt het herstel van FAT, NTFS en ExFAT schijven en partities.

  Functies

  Herstel van verloren of verwijderde bestanden

  Met deze Windows-software voor gegevensherstel kunt u verloren of verwijderde bestanden van de harde schijf van uw computer of een ander extern opslagapparaat herstellen.

  Herstel van uw kostbare herinneringen

  De Windows data recovery software herstelt niet alleen uw documenten, omdat u ook verloren of verwijderde foto's en video's kunt herstellen, het enige wat u hoeft te doen is klikken op de 'Foto' optie onder 'Multimedia Bestanden'.

  Effectief zoeken naar bestanden

  Stellar Data Recovery wordt geleverd met een slimme functie waarmee u verborgen bestanden op uw logische schijf kunt vinden. Met deze software kunt u zoeken naar bestanden op naam en type, en kunt u kiezen of ze worden verwijderd of bestaande bestanden. U kunt ook zoeken naar verloren of verwijderde gegevens in een specifieke map. U kunt ook zoeken naar een specifieke map op een logische schijf.

  Snelle & diepe scan

  De software heeft twee niveaus als het gaat om de scanmethode - Quick Scan en Deep Scan. Quick Scan is in de meeste gevallen nuttig om de verloren gegevens te herstellen. Als de software de gegevens in de Quick Scan niet kan vinden, wordt automatisch overgeschakeld op de deepscan. U kunt ook overschakelen op deepscan als u niet tevreden bent met de resultaten van de Quick Scan.

  Mobiele telefoon herstel

  Heeft u per ongeluk uw onbetaalbare foto's van uw telefoon verwijderd? U hoeft zich geen zorgen meer te maken over het verlies van uw waardevolle foto's op uw telefoon. Zolang de gegevens op de geheugenkaart van de telefoon zijn opgeslagen, zorgt deze software ervoor. Het enige wat u hoeft te doen is uw telefoon aan te sluiten op uw computer en onze software te draaien. Al uw verwijderde foto's worden snel hersteld.

  Gegevensherstel van beschadigde harde schijven

  Met dit geavanceerde hulpprogramma kunt u nu gemakkelijk bestanden herstellen van uw beschadigde USB-stick, harde schijf, geheugenkaart en camerageheugen. Het herstelt ook gegevens van CF-kaarten, flashkaarten, SD-kaarten (Mini SD-, Micro SD- en SDHC-kaarten) en minischijven.

  Suw bestanden op uw eigen manier te lokaliseren

  Als u uw herstelde gegevens op een ongeorganiseerde manier herstelt, kunt u het moeilijk vinden om belangrijke bestanden te identificeren, zelfs als er voorbeelddetails beschikbaar zijn. De Stellar Windows Data Herstel software biedt u de 'Gefilterde Boom' optie waarmee u gemakkelijker bestanden kunt sorteren.

  Uitgebreide functies
  • Optisch schijfherstel

  Dit is een krachtige functie om gegevens te herstellen van bekraste, beschadigde of gedeeltelijk gebrande optische media zoals CD's, DVD-schijven. Nou, dit Windows data recovery software herstelt bestanden met hun originele bestandsnamen en mapstructuur. Het ondersteunt het herstel van alle diskformaten (cd's, dvd's, hd-dvd's) die op elk systeem zijn gebrand.

  • Harde schijf in kaart brengen

  Stellar Data Recovert heeft een speciale functie waarmee u gegevens kunt herstellen van harde schijven met slechte sectoren. U kunt een afbeelding maken van de harde schijf, bestaande logische volumes in de harde schijf en eventuele andere verwijderbare volumes zoals pennenbakjes, externe harde schijven. Daarnaast kunt u de sectoren 'Start & Einde' specificeren om afbeeldingen van geselecteerde gebieden te maken.

  • Diepe scan voor een beter resultaat

  De software biedt twee scanmodi: Snelle scan en diepe scan. Quick Scan scant de media en de geselecteerde locaties en geeft een lijst van alle herstelbare bestanden voor preview. In het geval dat u niet in staat bent om het gewenste bestand te zien in de Quick Scan resultaten, kunt u overschakelen naar de 'Deep Scan' knop en een pass through scan uitvoeren die gegevens zal zoeken in de schijf op basis van uw bestand kenmerken en laat u comfortabel te herstellen van eventuele zwaar beschadigde media. Het zal meer tijd kosten, maar het zal alle bestanden zoeken en herstellen, zelfs ruwe bestanden.

  Alleen in de Premium versie

  Maakt een snelle en eenvoudige reparatie van videobestanden mogelijk, terwijl het formaat intact blijft

  Stellar Data Recovery premium helpt u eenvoudig een aantal video lees-/schrijffouten te repareren die optreden als gevolg van verschillende fouten, waaronder virusaanvallen, stroomuitval, abnormale systeemcrash, compressie, of elk geval van verkeerd gebruik.

  Repareert defecte JPEG-beeldbestanden in computers, camerageheugen en geheugenkaarten

  Stellar Data Recovery premium is een handige JPEG/JPG reparatiesoftware die beschadigde of beschadigde foto's en beeldbestanden herstelt die de bestandsextensie JPEG of JPG hebben zonder de originele gegevens te wijzigen. Dit effectieve programma herstelt zelfs die beelden van de geheugenkaart die volledig onleesbaar of verwijderd zijn.

  Systeemeisen
  Versie 8
  Grootte 34,7 MB
  Besturingssysteem Vensters 7, 8, 10

  Minimum systeemvereisten:

  • Verwerker: Pentiumklasse
  • Harde schijf: 50 MB vrije ruimte

Hoe en wanneer krijg ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productcodes en toegang tot het downloadcentrum worden u direct na uw aankoop per e-mail ter beschikking gesteld, tenzij een datamedium is besteld.
Welke betalingsopties zijn voor mij beschikbaar?
PayPal, Amazon Pay, directe bankoverschrijving, creditcard, Apple Pay, vooruitbetaling, aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkwinkel. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
Prijsstelling meer

Hoe komen onze prijzen tot stand?

Het basisprincipe van softwarehandel is de kunst van het weglaten.

 • Door hoeveelheden te bundelen
 • Elimineer leverings- en opslagkosten door virtueel voorraadbeheer.
 • Direct invoer
 • Langdurige relatie met distributeurs.
 • Kleine winstmarge, de belangrijkste prioriteit bij Blitzhandel24 is waardecreatie en de groei van het klantenbestand.
 • Een centrale en lean administratie.
 • Bulkaankopen van geautoriseerde leveranciers / distributeurs.
 • Eliminatie van hoge marketinginvesteringen, omdat we in staat zijn om gericht in te spelen op de behoeften van onze klanten en zo het concept van ''reclame door middel van referenties'' op betrouwbare wijze kunnen implementeren.
 • Maakt dit de kwaliteit slechter?

  We beloven onze klanten uitstekende kwaliteit. De prijzen hebben op geen enkele manier invloed op de kwaliteit, onze klanten ontvangen geteste, geverifieerde producten. Bovendien hebt u met Blitzhandel24 tot € 20.000 bescherming via Trusted Shops en een wettelijk beveiligde winkel met EHI-keurmerk.

Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "Stellaire Data Recovery Premium 8"
2 nov. 2020

Alles Bestens, gerne wieder.

Guter Shop. Schön wäre es, wenn man den Key zur Software etwas schneller erhalten könnte.

Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken