Gratis hotline 0800 2633100
 

Microsoft Windows 10 Home

€ 30,99 *

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

 • 96964612
 • KW9-00265
 • Permanent geldig
 • Alle talen
 • Wereldwijd
Gegevensdrager naar uw software
Microsoft Windows 10 kopen   Microsoft Windows 10 is het nieuwste en meest innovatieve...meer
Productinformatie "Microsoft Windows 10 Home"

Microsoft Windows 10 kopen

 

Microsoft Windows 10 is het nieuwste en meest innovatieve besturingssysteem voor Windows. Het wordt gekenmerkt door een uitstekende combinatie van goede functionaliteit en een pakkende visuele uitstraling, zodat niets de gebruikersvriendelijkheid en het gebruiksgemak in de weg staat. Dit maakt het een goede keuze op een breed scala aan apparaten, zodat gebruikers kunnen vertrouwen op Microsoft Windows 10 op hun PC, maar ook op laptops, smartphones en tablets.

 

Wat maakt Microsoft Windows 10 zo goed?

Als u Windows 10 Home wilt kopen of besluit om andere versies aan te schaffen, dan heeft u enorm veel gemak. Dit maakt het besturingssysteem een goede keuze voor zowel professionele als privédoeleinden. Dit maakt het eenvoudig om de vele nieuwe functies te gebruiken en terug te vallen op een goed doordacht systeem.

Met een professionele indeling in verschillende werkgebieden is het niet moeilijk om Microsoft Windows precies aan te passen aan uw behoeften en een professionele implementatie te garanderen. In combinatie met de geavanceerde Cortana taalondersteuning kunnen belangrijke vragen van gebruikers worden beantwoord, wat betekent dat Windows 10 vrijwel direct met eigen ondersteuning wordt geleverd. Dit maakt het besturingssysteem aanzienlijk krachtiger dan zijn voorgangers.

 

De belangrijkste functies in één oogopslag

 • Regelmatige updates voor maximaal gemak
 • Eenvoudige bediening en aanpassing
 • Verbeterde beveiliging door Windows Defender
 • Ideaal voor diverse apparaten
 • Directe link naar spellen en kantoortoepassingen
 • Nieuwe integratie van het Security Center
 • Ideaal voor nieuwe Windows Apps
 • Collectieve meldingen in het Info Center

 

Veelzijdige toepassingen voor elke behoefte

Microsoft Windows 10 biedt een van de grootste sprongen in de ontwikkeling van een nieuw besturingssysteem. Om deze reden kunnen gebruikers een aantal nieuwe functies verwachten die gebruikt kunnen worden om te werken aan het optimaliseren van structuren. Op basis hiervan werkt de nieuwe versie veel soepeler en past zich aan de verwachtingen van de gebruikers aan. Het is dus niet moeilijk om het beheer aanzienlijk te verbeteren en de prestaties van uw eigen hardware te benadrukken. In vergelijking met Windows 7 of Windows 8 slaagt de nieuwe versie erin het bestaande potentieel volledig te benutten en biedt ze goede benaderingen voor dagelijks gebruik.

 

Professioneel en modern beheer

Een ander voordeel rond Windows 10 is de verbetering van de Task Manager. Hierdoor functioneren de processen met aanzienlijk hogere prestaties, waardoor noodzakelijke aanpassingen in zeer korte tijd kunnen worden doorgevoerd. Met een paar klikken kunnen concrete acties worden ondernomen om de mogelijkheden van het systeem in het oog te houden en de volledige functionaliteit te garanderen.

 

Met de vele nieuwe administratieve mogelijkheden wordt alles ook steeds beter beveiligd. Wie besluit om Microsoft Windows 10 te kopen, kan dus zeker zijn van een aanzienlijke verbetering ten opzichte van de vorige versie. De nieuwste oplossingen bieden een snelle en doelgerichte oplossing als het gaat om het bestrijden van virussen en andere bedreigingen.

 

Welke software is compatibel met Microsoft Windows 10?

Als u Microsoft Windows 10 wilt kopen, hoeft u niet altijd over de nieuwste software te beschikken. De meeste softwareproducten vullen elkaar perfect aan met de nieuwe interface en de vele functies van de applicatie. Mochten er ondanks de vele verbeteringen toch problemen optreden, dan biedt de geïntegreerde compatibiliteitsmodus een oplossing. Hierdoor kan op elk moment een oudere versie van Microsoft Windows worden geselecteerd om de compatibiliteit te garanderen.

 

Het nieuwe updatesysteem zorgt ook voor een aanzienlijke verbetering van de gebruikers- en toepassingsvriendelijkheid. Door voortdurend nieuwe functies en verbeteringen toe te voegen, is het niet moeilijk om je eigen comfort effectief te bevorderen. Dit geldt niet alleen voor de klassieke besturingselementen, maar ook voor veiligheidsrelevante toepassingen zoals het Security Center of Windows Defender.

 

Koop Windows 10 - het juiste besturingssysteem voor elke gebruiker

Naast de terugkeer van het populaire Startmenu, dat in Windows 8 kortstondig was verdwenen, biedt Windows 10 ook de Persoonlijke Assistent Cortana aan, waarmee u een verscheidenheid aan toepassingen met spraakopdrachten kunt bedienen. Bovendien is Windows 10, net als de vorige versies, verkrijgbaar in verschillende versies. Microsoft heeft zich hier specifiek gericht op de individuele doelgroepen, zodat het voor iedere gebruiker van een geschikt eindapparaat echt de moeite waard is om Windows 10 te kopen. De afzonderlijke varianten zijn inbegrepen:

 

Hint: Houd er rekening mee dat je met deze versie van Windows 10 Home niet kunt upgraden naar Windows 10 Pro!

 

Wilt u Windows 10 gebruiken als uw werkcomputer?

In dit geval raden wij u aan een van de Office suites te gebruiken die speciaal voor Windows 10 zijn ontwikkeld:

 

Systeemeisen

Platform

Windows

Ondersteund besturingssysteem

Vensters 10

Verwerker

Processor of SoC met ten minste 1 GHz

Werkgeheugen

1 GB voor 32-bits of 2 GB voor 64-bits

Harde schijf ruimte

16 GB voor 32-bits besturingssysteem of 20 GB voor 64-bits besturingssysteem

Grafische kaart

DirectX 9 of hoger met WDDM 1.0 driver

Leveringsomvang:

Microsoft Windows 10 Home, ESD, 32/64bit, Meertalig

 • Originele licentiesleutel voor telefoon/online activering van Microsoft Windows 10 Home.
 • Geverifieerde Highspeed Downloadlink om de software snel & veilig te kunnen downloaden, of het kan rechtstreeks van Microsoft worden gedownload.
 • factuur met gedeclareerde BTW
 • Instructies voor een eenvoudige installatie.

Opmerking: Deze aanbieding bevat geen productcodesticker (COA-etiket). Dit aanbod is gericht op zowel particulieren als bedrijven, zakelijke klanten, overheden, organisaties, scholen, gemeenschappen en kerken.

Hoe en wanneer krijg ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productcodes en toegang tot het downloadcentrum worden u direct na uw aankoop per e-mail ter beschikking gesteld, tenzij een datamedium is besteld.
Welke betalingsopties zijn voor mij beschikbaar?
PayPal, Amazon Pay, directe bankoverschrijving, creditcard, Apple Pay, vooruitbetaling, aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkwinkel. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
Hoe komen onze prijzen tot stand? meer

Hoe komen onze prijzen tot stand?

Het basisprincipe van softwarehandel is de kunst van het weglaten.

 • Door hoeveelheden te bundelen
 • Elimineer leverings- en opslagkosten door virtueel voorraadbeheer.
 • Direct invoer
 • Langdurige relatie met distributeurs.
 • Kleine winstmarge, de belangrijkste prioriteit bij Blitzhandel24 is waardecreatie en de groei van het klantenbestand.
 • Een centrale en lean administratie.
 • Bulkaankopen van geautoriseerde leveranciers / distributeurs.
 • Afschaffing van dure marketinginvesteringen, omdat meer waarde wordt gehecht aan vaste klanten in de zin van "klanten bevelen klanten aan"
 • we realiseren kostenvoordelen die we doorgeven aan onze klanten via lage prijzen.

  Maakt dit de kwaliteit slechter?

  We beloven onze klanten uitstekende kwaliteit. De prijzen hebben op geen enkele manier invloed op de kwaliteit, onze klanten ontvangen geteste, geverifieerde producten. Bovendien hebt u met Blitzhandel24 tot € 20.000 bescherming via Trusted Shops en een wettelijk beveiligde winkel met EHI-keurmerk.

Laatst bekeken