Microsoft Windows 10 Enterprise LTSB 2016

€ 199,99 *

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

 • 241820248
 • KW4-00144
 • Permanent geldig
 • Alle talen
 • Wereldwijd
Windows 10 Enterprise LTSB - Stabiele Windows voor veiligheidskritische toepassingen...meer
Productinformatie "Microsoft Windows 10 Enterprise LTSB 2016"

Windows 10 Enterprise LTSB - Stabiele Windows voor veiligheidskritische toepassingen

Met de release van Microsoft Windows 10 in de zomer van 2015 heeft Microsoft het releasemodel van Windows aanzienlijk veranderd. In plaats van om de paar jaar een nieuwe versie van Windows uit te brengen, zoals tot nu toe het geval was, zal Windows 10 in de nabije toekomst de laatste grote versie van Windows zijn. Elke zes maanden worden er uitgebreide functie-updates uitgebracht voor Windows 10, waardoor het systeem een groter aantal functies krijgt. Deze snelle releasecyclus is echter vaak ongeschikt voor beheerders in de IT-afdelingen van bedrijven, overheden en andere instellingen. Het uitrollen van nieuwe Windows-versies twee keer per Jaarop veiligheidskritische apparaten is in de meeste gevallen gewoonweg te veel moeite. Om deze reden definieert Microsoft bepaalde versies van Windows als varianten die voor een bijzonder lange tijd beveiligingsupdates ontvangen. Deze staan bekend als LTSB (Long Term Servicing Branch) en LTSC (Long Term Servicing Channel). Net als alle andere versies van Windows kunt u Windows 10 Enterprise via blitzhandel24 kopen tegen absolute topvoorwaarden: goedkoop, betrouwbaar en vooral met bliksemsnelle verzending van de gekochte licentiesleutels.


Stabiele ramen in professioneel gebruik

Ondersteuning voor de Long Term Servicing Branch (LTSB) is een functie die uitsluitend beschikbaar is voor Windows 10 Enterprise-klanten. Het primaire doel is om apparaten die niet worden gebruikt voor kantoor- of internetactiviteiten in het dagelijks gebruik langzamer te voorzien van bijgewerkte functies. Dit om te voorkomen dat mogelijke veiligheidslekken in dergelijke nieuwe Windows-functies een probleem worden. Dit maakt de LTSB- en LTSC-versies van Windows 10 bijzonder geschikt voor gebruik op bijzonder veiligheidskritische apparaten. Bijvoorbeeld in medische praktijken, advocatenkantoren of de wetenschap. Beveiligingsupdates worden ook automatisch verkregen van Windows Update voor LTSB-versies van Windows (als het draaiende systeem is aangesloten op het internet). Een update naar de volgende LTSC-versie daarentegen is niet geautomatiseerd, maar pas na goedkeuring door de beheerder.


Windows 10 Enterprise-Editie

Naast ondersteuning voor LTSB/LTSC updatemodi biedt Windows 10 in de Enterprise-Editie ook enkele extra functies die de investering de moeite waard maken. Dit omvat bijvoorbeeld geavanceerde beveiligingsopties zoals Device Guard, die de installatie en uitvoering van software die niet expliciet is goedgekeurd, voorkomt. Enterprise Data Protection zorgt ervoor dat de gegevens van uw bedrijf worden beschermd tegen onbedoelde verspreiding door operatorfouten. De mogelijkheid om Windows 10 Enterprise-installaties te leveren maakt het eenvoudig om het systeem naar vele computers tegelijk te distribueren. Een eenmaal aangemaakte configuratie kan dus zonder problemen naar nieuwe computers worden overgezet.

Weet u niet goed hoe de Microsoft Windows 10 Enterprise LTSB 2016-licenties werken en of het zinvol is om nu te investeren in clients voor uw bestaande LTSB-omgeving? Onze competente en vriendelijke medewerkers adviseren u graag over alle vragen met betrekking tot Windows 10 Enterprise en de Long Term Servicing Branch. Neem gewoon contact met ons op via e-mail, telefoon of chat: We zijn klaar voor u!


Wat is Microsoft Windows 10 Enterprise LTSB 2016

Met de Long Term Servicing Branch (LTSB) biedt Microsoft Windows versies aan die voor een bijzonder lange tijd zijn voorzien van beveiligingsupdates. Windows 10 Enterprise LTSB 2016, bijvoorbeeld, zal tot oktober 2021 regelmatig worden bijgewerkt en kan zelfs de belangrijkste beveiligingspatches ontvangen tot oktober 2026 via Extended Support.


Wie moet Windows 10 Enterprise LTSB kopen?

De LTSB- en LTSC-versies van Windows 10 Enterprise zijn vooral gericht op beheerders van bedrijfssystemen met verhoogde beveiligingseisen. Nieuwe clients met Microsoft Windows 10 Enterprise LTSB 2016 zullen worden toegevoegd, vooral in bestaande IT-infrastructuren die al op deze versie van Windows 10 vertrouwen. Als u een heel nieuw netwerk aan het opzetten bent, moet u in plaats daarvan eens kijken naar ons Windows 10 Enterprise LTSC 2019 aanbod. In het algemeen is een latere upgrade naar de volgende versie ook mogelijk vanaf de LTSB-2016-versies.


Waarom zou u kiezen voor Windows 10 Enterprise LTSB 2016?

Door de aankoop van Microsoft Windows 10 Enterprise LTSB 2016 krijgt u toegang tot een stabiele versie van Windows 10 met alle benodigde beveiligingsupdates, vooral als u al andere computers in het netwerk heeft waarop deze versie van Windows draait, om ervoor te zorgen dat alle systemen altijd up-to-date zijn. Zelfs als u van plan bent om op de middellange termijn te upgraden en een meer actuele versie van Windows 10 Enterprise wilt kopen, is de investering in de 2016-editie niet tevergeefs. Omdat updates voor nieuwere versies altijd mogelijk zijn met Windows 10.

 

Leveringsomvang:

 • Originele licentiesleutel voor online activering van Microsoft Windows 10 Enterprise LTSB 2016
 • Geverifieerde Highspeed Downloadlink om de software snel & veilig te kunnen downloaden, of het kan rechtstreeks van Microsoft worden gedownload.
 • factuur met gedeclareerde BTW
 • Instructies voor een eenvoudige installatie.

Opmerking: Deze aanbieding bevat geen productcodesticker (COA-etiket). Dit aanbod is gericht op zowel particulieren als bedrijven, zakelijke klanten, overheden, organisaties, scholen, gemeenschappen en kerken.

Hoe en wanneer krijg ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productcodes en toegang tot het downloadcentrum worden u direct na uw aankoop per e-mail ter beschikking gesteld, tenzij een datamedium is besteld.
Welke betalingsopties zijn voor mij beschikbaar?
PayPal, Amazon Pay, directe bankoverschrijving, creditcard, Apple Pay, vooruitbetaling, aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkwinkel. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
Hoe komen onze prijzen tot stand? meer

Hoe komen onze prijzen tot stand?

Het basisprincipe van softwarehandel is de kunst van het weglaten.

 • Door hoeveelheden te bundelen
 • Elimineer leverings- en opslagkosten door virtueel voorraadbeheer.
 • Direct invoer
 • Langdurige relatie met distributeurs.
 • Kleine winstmarge, de belangrijkste prioriteit bij Blitzhandel24 is waardecreatie en de groei van het klantenbestand.
 • Een centrale en lean administratie.
 • Bulkaankopen van geautoriseerde leveranciers / distributeurs.
 • Afschaffing van dure marketinginvesteringen, omdat meer waarde wordt gehecht aan vaste klanten in de zin van "klanten bevelen klanten aan"
 • we realiseren kostenvoordelen die we doorgeven aan onze klanten via lage prijzen.

  Maakt dit de kwaliteit slechter?

  We beloven onze klanten uitstekende kwaliteit. De prijzen hebben op geen enkele manier invloed op de kwaliteit, onze klanten ontvangen geteste, geverifieerde producten. Bovendien hebt u met Blitzhandel24 tot € 20.000 bescherming via Trusted Shops en een wettelijk beveiligde winkel met EHI-keurmerk.

Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "Microsoft Windows 10 Enterprise LTSB 2016"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken