Gratis hotline 0800 2633100
 
OneSafe Safe Passwords

OneSafe Safe Passwords

€ 25,37 * € 30,49 * (Array % bespaard)

incl. BTW gratis verzending

 • 241820772
 • 400055724
 • 1 Jaar
 • Alle talen
 • Wereldwijd
[Back-up] Gegevensdrager naar uw software
OneSafe Veilige Wachtwoorden Alle wachtwoorden veilig vastleggen, opslaan en beheren...meer

Productinformatie "OneSafe Safe Passwords"

OneSafe Veilige Wachtwoorden

Alle wachtwoorden veilig vastleggen, opslaan en beheren

 • Slechts één wachtwoord om te onthouden
 • Wachtwoorden en aanmeldingsbestanden worden veilig opgeslagen in een versleuteld bestand
 • Wachtwoorden automatisch vastleggen en opslaan
 • Genereer en gebruik een sterk wachtwoord
 • Portemonnee voor veilige opslag van creditcardgegevens
 • Toegang tot wachtwoorden van smartphone, tablet of computer


Ben je het ook beu om zoveel verschillende wachtwoorden te moeten onthouden?

Met Safe Passwords kunt u alle wachtwoorden en ID's beheren in één beveiligde, gecodeerde account. U hoeft niet langer alle verschillende wachtwoorden te onthouden, vanaf nu onthoudt u alleen nog het hoofdwachtwoord. Safe Passwords doet de rest.

Met Safe Passwords vergeet u nooit meer een wachtwoord!

Sterke punten

Een veilig gecodeerd account

Veilige wachtwoorden houden uw wachtwoorden veilig en maken uw leven gemakkelijker. Het is niet langer nodig om tientallen verschillende wachtwoorden te onthouden. Met Safe Passwords verzamelt en beheert u alle wachtwoorden en ID's in een veiligere, gecodeerde account.

Wachtwoorden automatisch vastleggen en opslaan

Safe Passwords legt automatisch de wachtwoorden en gebruikers-ID's vast die gekoppeld zijn aan websites die u bezoekt. De volgende keer dat u de website bezoekt, wordt u automatisch ingelogd. U kunt zelfs direct vanuit Safe Passwords toegang krijgen tot de websites.

 

Maximale veiligheid

Safe Passwords slaat uw wachtwoorden en ID's op in een veilig versleuteld bestand dat wordt beschermd door een hoofdwachtwoord dat alleen u kent. Safe Passwords maakt gebruik van de sterkste encryptiestandaard AES-256 bit en beveiligt het hoofdwachtwoord met PBKDF2. In een Safe Passwords account zijn uw wachtwoorden veilig.

 

Genereer en gebruik een sterk wachtwoord

Als u uw wachtwoorden niet meer hoeft te onthouden, bent u minder geneigd om voor alle websites hetzelfde wachtwoord te gebruiken. Safe Passwords bevat een wachtwoordgenerator die sterke, lange en veilige wachtwoorden creëert. U kunt aangeven of er letters, symbolen en cijfers in moeten staan en hoe lang het moet duren.
 

Eenvoudig beheer van alle wachtwoorden

U kunt een willekeurig aantal wachtwoorden toevoegen aan Safe Passwords en deze daar bewerken of beheren. Wachtwoorden kunnen alfabetisch worden gesorteerd, op basis van het meest voorkomende gebruik, het laatste gebruik of de aanmaakdatum.

Functies

1. hoe veilig is een veilig wachtwoord?

U maakt een Safe Passwords account aan en bezoekt uw favoriete websites. Wanneer u voor de eerste keer inlogt op een account, biedt Safe Passwords u de mogelijkheid om het wachtwoord en de inloggegevens op te slaan. De volgende keer dat u de website bezoekt wordt u automatisch ingelogd. U hoeft dus niet alle verschillende wachtwoorden en gebruikers-ID's te onthouden.

 

2. toegang tot wachtwoorden van smartphone, tablet of computer

Safe Passwords werkt met browsers als Chrome, Firefox en IE, maar ook op Apple-tablets en smartphones of met Android. Dit betekent dat u toegang heeft tot uw wachtwoorden vanaf uw computer, smartphone of tablet. Wijzigingen in uw account worden automatisch gesynchroniseerd, zodat u altijd toegang hebt tot de meest actuele wachtwoordverzameling vanaf elk apparaat.

3. portemonnee voor veilige opslag van creditcardgegevens

Safe Passwords bevat een portemonneefunctie waarmee u uw creditcardgegevens veilig kunt opslaan. De volgende keer dat u online winkelt, biedt Safe Passwords aan om automatisch de creditcardvelden in te vullen. U kunt zelf kiezen welke van de gedeponeerde creditcards gebruikt moet worden. Het automatisch invoeren van uw creditcardnummer is een veilige manier om online te winkelen, omdat u zich geen zorgen hoeft te maken over het onderscheppen van toetsaanslagen. Uw creditcardgegevens worden in hetzelfde gecodeerde bestand bewaard als uw wachtwoorden.

4. wachtwoorden veilig te delen met collega's en vrienden

Het delen van wachtwoorden via e-mail, SMS of chats is erg onzeker. Met de functie voor het veilig delen van wachtwoorden kunt u gecodeerde wachtwoorden veilig delen. De ontvanger kan het gedeelde wachtwoord niet bewerken en u beslist of hij of zij het kan zien of gewoon gebruiken om in te loggen, waardoor het wachtwoord zelf onzichtbaar blijft.

 

5. authenticatie op twee niveaus (2FA)

Twee-factor-authenticatie (2FA) is een extra beveiligingslaag die niet alleen een wachtwoord en gebruikersnaam vereist om in te loggen op uw account, maar ook een unieke beveiligingscode. Safe Passwords 2FA kan codes versturen via SMS of telefoongesprekken. Als alternatief kunnen de codes ook met Google Authenticator worden gegenereerd. Wanneer u 2FA activeert voor uw account, kunt u vooraf instellen dat een apparaat gedurende 30 dagen wordt gedetecteerd, zodat u niet elke keer dat u inlogt de 2FA-code hoeft in te voeren.

 

6. wachtwoorden importeren die in andere programma's zijn opgeslagen

Wachtwoorden die zijn opgeslagen in andere programma's voor wachtwoordbeheer of in Excel-bestanden kunnen worden geëxporteerd naar een bestand in CSV-formaat en vervolgens worden geïmporteerd in Safe Passwords. Safe Passwords bevat filters voor het importeren uit Dashlane, Lastpass, Roboform, 1Password, KeePass, Password Wallet of uit door de gebruiker gedefinieerde CSV-bestanden.

 

7. werkt met gangbare browsers

Safe Passwords werkt met populaire browsers zoals Chrome, FireFox en IE.

Hoe worden veilige wachtwoorden gebruikt?

 

In 3 stappen bent u op uw bestemming!Systeemeisen
Besturingssysteem Vensters 7, 8, 10

 • Web : compatibel met Chrome, Firefox en Internet Explorer, Microsoft Edge is niet compatibel.
 • Tabletten, Mobiel : compatibel met IOS en Androïd
Hoe en wanneer krijg ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productcodes en toegang tot het downloadcentrum worden u direct na uw aankoop per e-mail ter beschikking gesteld, tenzij een datamedium is besteld.
Welke betalingsopties zijn voor mij beschikbaar?
PayPal, Amazon Pay, directe bankoverschrijving, creditcard, Apple Pay, vooruitbetaling, aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkwinkel. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
Prijsstelling meer

Hoe komen onze prijzen tot stand?

Het basisprincipe van softwarehandel is de kunst van het weglaten.

 • Door hoeveelheden te bundelen
 • Elimineer leverings- en opslagkosten door virtueel voorraadbeheer.
 • Direct invoer
 • Langdurige relatie met distributeurs.
 • Kleine winstmarge, de belangrijkste prioriteit bij Blitzhandel24 is waardecreatie en de groei van het klantenbestand.
 • Een centrale en lean administratie.
 • Bulkaankopen van geautoriseerde leveranciers / distributeurs.
 • Eliminatie van hoge marketinginvesteringen, omdat we in staat zijn om gericht in te spelen op de behoeften van onze klanten en zo het concept van ''reclame door middel van referenties'' op betrouwbare wijze kunnen implementeren.
 • Maakt dit de kwaliteit slechter?

  We beloven onze klanten uitstekende kwaliteit. De prijzen hebben op geen enkele manier invloed op de kwaliteit, onze klanten ontvangen geteste, geverifieerde producten. Bovendien hebt u met Blitzhandel24 tot € 20.000 bescherming via Trusted Shops en een wettelijk beveiligde winkel met EHI-keurmerk.

Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "OneSafe Safe Passwords"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken