Gratis hotline 0800 2633100
 
OneSafe Outlook PST Repair 8 - Technicus

OneSafe Outlook PST Repair 8 - Technicus

€ 244,02 * € 253,18 * (Array % bespaard)

incl. BTW gratis verzending

 • 241820769
 • DS-12038
 • Permanent geldig
 • Alle talen
 • Wereldwijd
[Back-up] Gegevensdrager naar uw software
OneSafe Outlook PST Repair 8 - Technicus Rescue verwijderde & beschadigde e-mails...meer

Productinformatie "OneSafe Outlook PST Repair 8 - Technicus"

OneSafe Outlook PST Repair 8 - Technicus

Rescue verwijderde & beschadigde e-mails

 • Herstelt efficiënt en effectief alle schade aan Outlook PST-bestanden
 • Herstelt e-mails, bijlagen, contactpersonen, notities, tijdschriften en taken
 • Maakt selectief herstel van e-mails in het gewenste bestandsformaat mogelijk
 • Maakt het mogelijk om de PST te comprimeren voor het opslaan
 • Splitst de PST op basis van het mail-ID, de grootte en de datum.
 • NIEUW! Optie om scanresultaten op te slaan en te laden die zijn opgeslagen met de bestandsextensie DAT
 • NIEUW! Ondersteuning voor MS Office 2016
 • NIEUW! verbeterde grafische gebruikersinterface

MetOneSafe Outlook PST Repair Techniciankan repareren en herstellen van gegevens van beschadigde of corrupte Microsoft Outlook-bestanden.

Microsoft Outlook slaat e-mailberichten, contactpersonen, notities en individuele mappen in een .pst-formaat bestand, en Outlook PST Repair eerst scant de beschadigde PST-bestand, redt de gegevens, en slaat het op in een nieuwe bruikbare PST-bestand.

Outlook PST Repair stelt u ook in staat om berichten te herstellen die per ongeluk werden verwijderd en vervolgens uit de map Verwijderde berichten in Outlook werden verwijderd.

Outlook PST Repair redt en herstelt de volgende Outlook-gegevens:

 • E-mails met bijlagen
 • Kalender
 • contactpersonen
 • Opmerkingen
 • Activiteiten
 • Dagboek
 • Concepten
Hoe werkt het?

3 eenvoudige stappen:

1) Selecteer uw beschadigde bestand

2) Analyseer uw Outlook-bestanden

3) Repareren en opslaan van uw bestanden (formaten: MSG, EML, RTF, PDF, HTML)

Stap 1 :

Selecteer uw beschadigde PST-bestand of laat de software het bestand in uw systeem vinden.

Stap 2 :


Klik na het selecteren van het PST-bestand op "Start" om het scannen te starten.

Stap 3 :


Nadat het scanproces is voltooid, geeft de software een voorbeeld van e-mails, agenda, taken, enz.

Sla de gerepareerde e-mails gewoon op door op de knop "Opslaan" bovenaan de software te klikken.

Functies

Reparatie van defecte Outlook PST

Met de OneSafe Outlook PST reparatietool kunt u gemakkelijk Outlook PST-bestanden met fouten repareren. Wanneer u deze software start, wordt automatisch een dialoogvenster "Outlook Mailbox selecteren" weergegeven. Het dialoogvenster "Outlook-mailbox selecteren" kan echter ook worden geopend door "Outlook-mailbox selecteren" te selecteren in het menu Bestand. Dit dialoogvenster geeft u een optie om het PST-bestand te selecteren uit een bekend bestandspad. Als u het bestandspad niet kent, kunt u op "Outlook-bestand zoeken" klikken om het dialoogvenster "Mailbox zoeken" te openen. U kunt dan de harde schijf opgeven waarop u wilt zoeken naar de PST-bestanden. Klik dan op Start om te zoeken naar bestanden. Op deze manier kunt u eenvoudig uw defecte/ontoegankelijke Outlook-mails repareren. Nadat u het bestand hebt geselecteerd, moet u het bestand markeren en op "Nu starten" klikken om het reparatieproces te starten.

Voorbeeld van de mails na de scan

Het scannen van foutieve PST-bestanden start en de afzonderlijke poststukken zoals de mails in de map "Inbox", "Outbox", "Calendar", "Contacten", "Taken", "Notes" en "Journal" etc. worden in het linkervenster van de software opgesomd. U kunt de preview van de mails en andere elementen in het rechtervenster zien.

Reparatiemails vinden of sorteren

Er kan een groot aantal mails in de PST staan. Om het zoeken naar specifieke mails te beperken, biedt de software verschillende opties, zoals "Bericht zoeken" en "Rangschikken op". Door gebruik te maken van deze opties kunt u een specifiek bericht vinden en repareren in het PST-bestand. Om een bericht te vinden, klikt u op het pictogram "Bericht zoeken" in het bestandsmenu. Dit geeft een "Bericht zoeken" dialoogvenster weer. Daar kunt u verschillende zoekcriteria opgeven, zoals ontvanger, afzender, onderwerp, datum. Zodra u de zoekcriteria hebt opgegeven, moet u op de knop "Nu zoeken" klikken om het zoeken te starten. Hierdoor ontstaat een lijst met e-mails die aan de zoekcriteria voldoen. U kunt dubbelklikken op een individuele mail om deze te openen. Op dezelfde manier kunt u de mails ook sorteren op verschillende groepen, zoals "Datum", "Afzender", "Ontvanger", "Onderwerp", "Type", "Bijlagen" en "Betekenis", enz. Om dit te doen, klikt u met de rechtermuisknop op de respectievelijke velden in de preview en selecteert u de groep.

Sla gerepareerde Outlook PST op

Nadat de mails zijn gerepareerd, kunt u het PST-bestand opslaan op elke gewenste bestemming. Klik op het pictogram "Reparatiebestand opslaan" in het menu Bestand. U kunt de geselecteerde berichten ook opslaan in een ander formaat zoals EML, MSG, RTF, HTML, PDF, DBX of MBOX. U kunt ook elk bericht uit de lijst met zoekresultaten opslaan door met de rechtermuisknop te klikken en het gewenste formaat te selecteren waarin het bericht moet worden opgeslagen. Daarnaast heeft u twee opvallende opties om het PST-bestand te comprimeren of te splitsen voordat u het gerepareerde PST-bestand opslaat.

Hoe lees je mails in EML, MSG, RTF, HTML, PDF, DBX en MBOX formaat?

Om de opgeslagen berichten in EML- en MSG-formaat te kunnen lezen, moet u MS Outlook op uw systeem installeren. Het opslaan van de PST als DBX betekent dat u MS Outlook Express nodig heeft om het DBX-bestand te importeren en te lezen. Het MBOX-bestand kan worden geïmporteerd in elke mailtoepassing, zoals Spicebird, Eudora, Thunderbird en SeaMonkey. Waarbij u voor het lezen van RTF-, HTML- en PDF-bestanden WordPad, een browser en een PDF-reader nodig heeft. Om een e-mail te lezen die is opgeslagen als een EML-bestand, moet u naar de bestemming van het EML-bestand navigeren. Dubbelklik om het bestand te openen als een normale e-mail in het MS Outlook-venster. Om een als MSG-bestand opgeslagen e-mail te kunnen lezen, moet u naar de bestemming van het MSG-bestand navigeren. Dubbelklik om het bestand te openen als een normale e-mail in het MS Outlook-venster. Om een e-mail te lezen die als RTF-bestand is opgeslagen, moet u naar de bestemming van het RTF-bestand navigeren. Dubbelklik om het bestand te openen als een normale e-mail in WordPad. Om een als HTML-bestand opgeslagen e-mail te kunnen lezen, moet u naar de bestemming van het HTML-bestand navigeren. Dubbelklik om het bestand te openen als een normale e-mail in de standaardbrowser. Om een e-mail te lezen die als PDF-bestand is opgeslagen, moet u naar de bestemming van het PDF-bestand navigeren. Dubbelklik om het bestand te openen als een normale e-mail in de PDF Reader. Het DBX-bestand wordt automatisch opgeslagen op de locatie van Outlook Express. Om de mail te kunnen lezen, moet u Outlook Express starten. Om de mails als MBOX te kunnen lezen, moet u het MBOX-bestand importeren in een van de applicaties Spicebird, Eudora, Thunderbird en SeaMonkey om alle mails te kunnen lezen.

Comprimeer grote PST & bespaar

De software bevat zeer indrukwekkende functies om het PST-bestand te comprimeren alvorens het op te slaan. U kunt een groot PST-bestand comprimeren nadat het is gerepareerd. Deze functie is nuttig in het verminderen van de grootte van uw PST-bestand en u kunt ook andere opties, zoals

 • Compressie van alle bestandsbijlagen in nieuwe PST

 • Extractie en opslaan van bestandsbijlagen in een map (geen links verloren)

 • Extractie, compressie en opslag van bestandsbijlagen in een map (geen links verloren)

 • Verwijder alle opzetstukken in nieuwe PST

 • Later kunt u de gecomprimeerde PST in uw Outlook-profiel importeren en toegang krijgen tot de mails en andere items.

Het splitsen van de gerepareerde PST & besparing

OneSafe Outlook PST Repair (Tech) stelt u in staat om het gerepareerde PST-bestand te splitsen voordat u het opslaat. Er zijn verschillende criteria, zoals mail-ID, grootte en datum, op basis waarvan u het PST-bestand kunt splitsen. Splitsen op basis van Mail ID betekent dat de software de PST zal splitsen op basis van de geselecteerde Mail ID's. U kunt het PST-bestand ook opsplitsen in groottebereiken van 500 MB, 1000 MB, 1500 MB of 2000 MB. Als u een datum kiest, zal de tool de PST opsplitsen op basis van de data die u opgeeft.

Herstellen van de agenda-items

De tool biedt vijf kalenderopties waarmee u kunt werken. U kunt de optie "Kalender" linksonder in de interface selecteren. Gebruik deze optie om vermeldingen voor dagen, werkdagen, weken of een maand op te geven. Dag: Deze optie geeft een overzicht van alle vermeldingen van een specifieke dag, uit de lijst met gescande e-mails. Werkweek: Deze opties geven een overzicht van alle inzendingen van een werkweek (van maandag tot en met vrijdag). Week: Deze optie geeft een overzicht van alle inzendingen van een week (van maandag tot en met zondag). Maand: Deze optie geeft een overzicht van alle gegevens van een bepaalde maand. Als u echter alle gegevens van een bepaalde datum wilt zien, kunt u de optie "Ga naar" selecteren. Deze optie kan ook worden geselecteerd op de Software Toolbar.

Wat is er nieuw?

Verbeterde grafische gebruikersinterface

Nieuwe & verbeterde grafische gebruikersinterface voor eenvoudige navigatie en snelle toegang tot belangrijke functies.

Optie om de resultaten van de scan op te slaan en te laden

Deze Outlook PST-bestand reparatie software kunt u eenvoudig opslaan en laden van de scanresultaten van het PST-bestand. U kunt het resultaat opslaan met de optie 'Scaninfo opslaan' en het opgeslagen scanresultaat (DAT) laden met de optie 'Scaninfo laden'. Deze functies helpen tijd te besparen bij het herstellen van Outlook PST-bestand gegevens, omdat je niet nodig hebt om de beschadigde of corrupte PST-bestand opnieuw te scannen.

Ondersteunt MS Office 2016

Extra ondersteuning voor de nieuwste MS Office 2016.


Systeemeisen
Versie 8
Besturingssysteem Windows Vista 32-bits, Windows Vista 64-bits, Windows 7, Windows 7 64-bits, Windows 7 32-bits, Windows 8, Windows 10

Compatibiliteit en ondersteuning

 • Verwerker: Pentiumklasse
 • OS: Windows 10 / Windows 8 / Windows 7 / Windows Vista
 • MS Outlook: 2016/2013/2010/2007/2003
 • Geheugen: 1 GB
 • Harde schijf: 100 MB vrije ruimte

Hoe en wanneer krijg ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productcodes en toegang tot het downloadcentrum worden u direct na uw aankoop per e-mail ter beschikking gesteld, tenzij een datamedium is besteld.
Welke betalingsopties zijn voor mij beschikbaar?
PayPal, Amazon Pay, directe bankoverschrijving, creditcard, Apple Pay, vooruitbetaling, aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkwinkel. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
Prijsstelling meer

Hoe komen onze prijzen tot stand?

Het basisprincipe van softwarehandel is de kunst van het weglaten.

 • Door hoeveelheden te bundelen
 • Elimineer leverings- en opslagkosten door virtueel voorraadbeheer.
 • Direct invoer
 • Langdurige relatie met distributeurs.
 • Kleine winstmarge, de belangrijkste prioriteit bij Blitzhandel24 is waardecreatie en de groei van het klantenbestand.
 • Een centrale en lean administratie.
 • Bulkaankopen van geautoriseerde leveranciers / distributeurs.
 • Eliminatie van hoge marketinginvesteringen, omdat we in staat zijn om gericht in te spelen op de behoeften van onze klanten en zo het concept van ''reclame door middel van referenties'' op betrouwbare wijze kunnen implementeren.
 • Maakt dit de kwaliteit slechter?

  We beloven onze klanten uitstekende kwaliteit. De prijzen hebben op geen enkele manier invloed op de kwaliteit, onze klanten ontvangen geteste, geverifieerde producten. Bovendien hebt u met Blitzhandel24 tot € 20.000 bescherming via Trusted Shops en een wettelijk beveiligde winkel met EHI-keurmerk.

Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "OneSafe Outlook PST Repair 8 - Technicus"
2 nov. 2020

Alles Bestens, gerne wieder.

Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken