Gratis hotline 0800 2633100
 
Nuance Dragon NaturallySpeaking 13 Home, 1 gebruiker, 1 apparaat, DE, EN, FR

Nuance Dragon NaturallySpeaking 13 Home, 1 gebruiker, 1 apparaat, DE, EN, FR

€ 79,99 *

incl. BTW gratis verzending

 • 241820236
 • K409F-W00-13.0
 • Permanent geldig
 • DE | EN | FR
 • Wereldwijd
[Back-up] Gegevensdrager naar uw software
Steeds meer werkzaamheden en toepassingsgebieden leven van betrouwbare en continu functionerende...meer

Productinformatie "Nuance Dragon NaturallySpeaking 13 Home, 1 gebruiker, 1 apparaat, DE, EN, FR"

Steeds meer werkzaamheden en toepassingsgebieden leven van betrouwbare en continu functionerende spraakherkenning. Nuance Dragon Naturally Speaking 13 is op dit punt een efficiënte en tegelijkertijd moderne software waarmee gebruikers zich kunnen instellen op een duidelijke en vooral effectieve spraakherkenning. Rechtstreeks op de PC kan de gewenste inhoud gemakkelijk worden samengesteld met behulp van spraakinvoer, zonder dat muis en toetsenbord nodig zijn.

Het beste gereedschap voor spraakherkenning

In een directe vergelijking met de talrijke gratis tools en aanbiedingen komt Nuance Dragon Naturally Speaking 13 er uitstekend vanaf. Dit is vooral te danken aan de voortdurende ontwikkeling van nieuwe functies die de spraakverstaanbaarheid van de toepassing nog verbeteren. De enorme nauwkeurigheid binnen de spraakherkenning maakt foutloze opname en verwerking mogelijk. Zo zullen gedicteerde teksten ook in de toekomst vrij zijn van fouten en efficiënt werk mogelijk maken. Naast de nauwkeurigheid neemt ook het aantal actieve gebruikers gestaag toe. In het kader van de snel voortschrijdende digitalisering worden programma's zoals Nuance Dragon Naturally Speaking 13 steeds belangrijker. Hoe minder eenvoudige fouten er in teksten staan, hoe vaker dergelijke spraakherkenningsinstrumenten worden gebruikt, zelfs in professionele bedrijven. Daarom is het voor bedrijven de moeite waard om Nuance Dragon Naturally Speaking 13 aan te schaffen.

Efficiëntie, nauwkeurigheid en professionalisme

U kunt de juiste licentie voor Nuance Dragon Naturally Speaking 13 kopen voor zowel PC- als Mac-apparaten. Dit bespaart u de tijd die u nodig hebt, ongeacht uw apparaat, zodat u zich kunt concentreren op de vele andere vereisten op het werk. Voor de meeste mensen werkt het spreken van inhoud veel gemakkelijker en belangrijker nog sneller dan schrijven, wat betekent dat ook u uw efficiëntie kunt vergroten. Specifieke commando's voor het opschrijven van uw gesproken inhoud zijn op dit moment niet nodig. Dit maakt het voor u nog gemakkelijker om u op de inhoud te concentreren en de beslissingen te nemen die u wilt. Voor reclameteksten, brieven, essays, boekvoorstellen, evaluaties, getuigenissen en andere zakelijke documenten van allerlei aard biedt Nuance Dragon Naturally Speaking 13 u de verscheidenheid die u nodig hebt terwijl u werkt. Dankzij de nauwkeurige spraakinvoer hebt u het gesproken document snel in geschreven vorm voor u.

Talrijke functies voor soepel werken

Een blik op de vele functies en toepassingen laat dan ook zien hoe efficiënt en effectief werken met Nuance Dragon Naturally Speaking 13 kan zijn. De combinatie van nauwkeurigheid en snelheid maakt de software tot een echte aanwinst als het gaat om het snel en veilig omzetten van spraak in tekst. Ook de andere kenmerken zijn in dit verband van belang:

 • Snelle en eenvoudige installatie
 • 13% hogere nauwkeurigheid dan zijn voorganger
 • Intuïtieve en moderne gebruikersinterface
 • Automatische leerfunctie van het programma
 • Koppelbaarheid met vele browsers op het web
 • Spreek via de PC microfoon zonder dat u een headset nodig heeft

Nuance Dragon Naturally Speaking 13 is ontworpen om het u gemakkelijk te maken nieuwe inhoud in te spreken en uw werkdag te vereenvoudigen. Bij de meeste apparaten zijn de ingebouwde microfoons van de PC of laptop al voldoende om de gewenste inhoud in te spreken en in tekst om te zetten. Voor de gewenste nauwkeurigheid hoeft u op dit punt niet direct naast het toestel te staan. Zelfs kleinere afstanden brengen de kwaliteit niet in gevaar.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Een goede oplossing voor bedrijfsprocessen

Nuance Dragon Naturally Speaking 13 heeft zich al in veel gevallen uitgebreid bewezen, zowel voor privégebruik als voor zakelijk gebruik. Met name advocatenkantoren, agentschappen en kantoortuinen doen er alles aan om inhoud snel en zonder verlies te kunnen verzenden. Ook voor uw bedrijf zijn toepassingen zoals Nuance Dragon Naturally Speaking 13 een uitstekende keuze om snel belangrijke feiten uit te spreken en te noteren. Dankzij de uitgebreide compatibiliteit met uw kantoorsoftware kunt u ook bestaande microfoons gebruiken. Niet alleen de bedrade versies zijn geschikt, maar ook de draadloze Bluetooth-apparaten. Nuance Dragon Naturally Speaking 13 is ontworpen met gemak en eenvoud in gedachten, zodat het altijd gemakkelijk te gebruiken is.

Maximale verstaanbaarheid - zonder herkenningstraining

Een van de belangrijkste kenmerken is het gemak en de snelheid van het begrip. Dankzij het continue leerproces past de software zich optimaal aan uw spraaktype aan, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over kostbare voorafgaande training. Het resultaat is dat Nuance Dragon Naturally Speaking 13 vanaf het eerste gebruik een betrouwbare en effectieve levering garandeert. In combinatie met de eenvoudig ontworpen en gebruiksvriendelijke interface weet u in één oogopslag welke functies u nu nodig hebt en welke pas later belangrijk voor u zullen zijn.

 

 

 

 

 

 

 

 

Meer snelheid in de dagelijkse administratie

Met zo'n breed scala aan verschillende toepassingen kunt u moderne spraakherkenning zo veel testen als u maar wilt. Zelfs zonder lange opleidingstijd zullen u en uw personeel snel vertrouwd raken met de uitgebreide functies en contexten. Veel werknemers waarderen het gemak van Nuance Dragon Naturally Speaking 13 spraakinvoer, waardoor lange en vervelende tekstinvoer niet langer een zorg hoeft te zijn. Om uw werk nog efficiënter te maken, kunt u met Nuance Dragon Naturally Speaking 13 geavanceerde taalinstellingen en -aanpassingen maken. Dit zorgt ervoor dat de software zich in de loop der tijd steeds beter aanpast aan uw spraakpatroon. Dit bevordert een snelle en, nog belangrijker, doeltreffende uitvoering van uw opdrachten, waardoor het dagelijks beheer gemakkelijker wordt.

Koop nu Nuance Dragon Naturally Speaking 13

U kunt uzelf op deze basis overtuigen en kiezen voor Nuance Dragon Naturally Speaking 13. De software zorgt voor de gewenste eenvoud in elk kantoor en past zich optimaal aan uw dagelijkse taken aan. Het is beginnersvriendelijk, spaart uw middelen en bevordert actief efficiënt werken. U zult dus zeker profiteren van de nieuwste versie en uw spraakherkenning naar een nieuw niveau tillen. Hier bij Blitzhandel24 kunt u Nuance Dragon Naturally Speaking 13 kopen en profiteren van meer gratis updates.

Verdere vragen

Voor wie is Nuance Dragon Naturally Speaking 13 geschikt?

Spraakherkenning wint elke dag aan belang in vele industrieën. Daarom is Nuance Dragon Naturally Speaking 13 niet alleen een handig hulpmiddel voor grote ondernemers, maar ook voor studenten en werknemers die veel met hun thuiscomputer werken.

Wat zijn de voordelen van Nuance Dragon Naturally Speaking 13 voor u?

Een van de belangrijkste voordelen van Nuance Dragon Naturally Speaking 13 is dat het snel en effectief werkt bij het omzetten van spraak naar tekst. Zelfs zonder enige technische ervaring kunt u de gewenste functies effectief gebruiken om de conversie efficiënt en praktisch te maken.

Wat zijn de systeemvereisten van Nuance Dragon Naturally Speaking 13?

Om Nuance Dragon Naturally Speaking 13 te gebruiken, hebt u 4 GB RAM nodig, een vrije harde schijf in de grootte van 8 GB en een besturingssysteem van Windows 7 of hoger. Voor een vlot gebruik van de software voor Apple-producten kan ook worden gekozen voor een recent Mac OS-systeem.

Hoe lang is Nuance Dragon Naturally Speaking 13 geldig na aankoop?

Als u ervoor kiest Nuance Dragon Naturally Speaking 13 aan te schaffen, ontvangt u een eeuwigdurende licentie. U kunt bij ons ook doorlopend gratis updates verkrijgen om de software up-to-date te houden. Natuurlijk zijn er ook meerdere licenties voor u beschikbaar indien nodig.

 

Omvang van de levering:

 • Originele licentiesleutel Nuance Dragon NaturallySpeaking 13 Home, 1 gebruiker, 1 apparaat, Duits
 • Geverifieerde high-speed download link om de software snel en veilig te verkrijgen
 • Factuur met BTW
 • Instructies voor eenvoudige installatie


Systeem Vereisten

 • Processor: Minimaal Intel Dual Core op 2,2 GHz of gelijkwaardige AMD-processor. OPMERKING: Snellere processors zullen beter presteren. (BELANGRIJK: SSE2-instructieset vereist)
 • Processor Cache: 2 MB L2 cache aanbevolen (512 KB L2 cache minimum)
 • Vrije ruimte op harde schijf: 4 GB
 • Ondersteunde besturingssystemen: Windows 7 (32-bit en 64-bit), Windows 8 en 8.1 (32-bit en 64-bit), Windows Server 2008 R2, Windows Server 2012
 • RAM: ten minste 2 GB voor 32-bits versies van Windows 7, 8 en 8.1; 4 GB voor 64-bits versies van Windows 7, 8 en 8.1 en Windows Server 2008 R2, Windows Server 2012
 • Microsoft Internet Explorer 9 of hoger voor of de laatste versie van Chrome of Firefox de online help (gratis te downloaden op www.microsoft.de).
 • Geluidskaart voor 16-bit opnamen
 • DVD-station voor installatie
 • Door Nuance gecertificeerde ruisonderdrukkende headset (bij aankoop inbegrepen). Ga voor meer informatie naar support.nuance.com/compatibility/ (bevat ook informatie over USB-adapters en digitale opnameapparaten).


Opmerking: Internetverbinding is vereist voor de automatische activering van het product (kort, anoniem proces).

Ondersteunt Microsoft Office 2010 en 2013. Dicteren in zorginformatiesystemen (elektronisch patiëntendossier - ePA) wordt niet ondersteund.
 
Juridisch:
Met het juridisch bindende Uteil van het Federale Hof van Justitie van 11.12.2014 met het dossiernummer: IZR 8/1 /3 wij geen rechten van derden schenden met ons aanbod & dus geen principes schenden, met de software is een single-user licensing van een volume contract overname, een registratie op een ID is dus niet mogelijk. U kunt het product activeren, het zonder beperkingen gebruiken en ook updates enz. verkrijgen, maar u kunt het niet registreren.

Hoe en wanneer krijg ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productcodes en toegang tot het downloadcentrum worden u direct na uw aankoop per e-mail ter beschikking gesteld, tenzij een datamedium is besteld.
Welke betalingsopties zijn voor mij beschikbaar?
PayPal, Amazon Pay, directe bankoverschrijving, creditcard, Apple Pay, vooruitbetaling, aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkwinkel. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
Prijsstelling meer

Hoe komen onze prijzen tot stand?

Het basisprincipe van softwarehandel is de kunst van het weglaten.

 • Door hoeveelheden te bundelen
 • Elimineer leverings- en opslagkosten door virtueel voorraadbeheer.
 • Direct invoer
 • Langdurige relatie met distributeurs.
 • Kleine winstmarge, de belangrijkste prioriteit bij Blitzhandel24 is waardecreatie en de groei van het klantenbestand.
 • Een centrale en lean administratie.
 • Bulkaankopen van geautoriseerde leveranciers / distributeurs.
 • Eliminatie van hoge marketinginvesteringen, omdat we in staat zijn om gericht in te spelen op de behoeften van onze klanten en zo het concept van ''reclame door middel van referenties'' op betrouwbare wijze kunnen implementeren.
 • Maakt dit de kwaliteit slechter?

  We beloven onze klanten uitstekende kwaliteit. De prijzen hebben op geen enkele manier invloed op de kwaliteit, onze klanten ontvangen geteste, geverifieerde producten. Bovendien hebt u met Blitzhandel24 tot € 20.000 bescherming via Trusted Shops en een wettelijk beveiligde winkel met EHI-keurmerk.

Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "Nuance Dragon NaturallySpeaking 13 Home, 1 gebruiker, 1 apparaat, DE, EN, FR"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken