Gratis hotline 0800 2633100
 

AANDACHT!Lees onze
productbeschrijving voordat u bestelt!

Nuance Dragon Legal Individual 15, Upgrade

€ 109,76 * € 142,34 * (Array % bespaard)

incl. BTW gratis verzending

 • 241821167
 • A589G-RD0-15.0
 • Permanent geldig
 • DE | EN
 • Wereldwijd

Upgrade:

[Back-up] Gegevensdrager naar uw software
Als u succes hebt gehad met eerdere versies van Nuance Dragon Legal Individual 15, is het zeker...meer

Productinformatie "Nuance Dragon Legal Individual 15, Upgrade"

Algemene infobox

Merk op dat dit een algemene infobox is en dat niet alle hieronder vermelde klantgroepen in aanmerking komen voor dit product. Een van de onderstaande benamingen moet in de producttitel staan

.
 • Upgrade - Vernieuwingen
  Bezitters van een oudere versie van de software komen in aanmerking. Voor de bestelling hebben wij uw licentiegegevens van de vorige versie nodig.
 • Schoolversie (EDU, Student & Leraar)
  In aanmerking komen leerlingen, studenten en leraren
 • .
 • Overheden (GOV)
  In aanmerking komen overheidsinstellingen (overheid, autoriteiten, enz.)
 • .

  Het bijbehorende bewijs moet worden verstrekt tijdens het aankoopproces in stap 4 "Controle en bestelling" onder "Opmerking". Stuur ons de PDF-bestanden direct per e-mail naar [email protected] met het bestelnummer.

  Zonder proefdruk kan uw bestelling niet in behandeling worden genomen en wordt deze na 2 weken geannuleerd.

  .

  Als u succes hebt gehad met eerdere versies van Nuance Dragon Legal Individual 15, is het zeker de moeite waard om te upgraden. De vele functies maken het voor u nog gemakkelijker om de prestaties verder te verhogen en uw productiviteit uit te breiden. Met de geavanceerde spraakherkenning van de Nuance Dragon Legal Individual 15 upgrade kunt u documenten effectief dicteren en profiteren van de nieuwste trends op kantoor.

  Uw verbetering voor de nieuwe versie

  Bovenal is de snelheid aanzienlijk verbeterd met de Nuance Dragon Legal Individual 15 upgrade in vergelijking met de vorige versie. Dit geeft u het voordeel dat het omzetten van spraak naar tekst niet langer veel tijd in beslag neemt. Welke versie van de voorganger je hebt is totaal irrelevant hier. Zowel de versie van Dragon Legal 13 als die van Legal Individual 14 zorgen ervoor dat u de upgrade Nuance Dragon Legal Individual 15 met korting kunt aanschaffen. Zo kunt u zonder veel moeite profiteren van de optimalisaties die u op uw werk wenst. Niet alleen inhoudelijk, maar ook binnen de operatie profiteert u van vele nieuwe functies en oplossingen. Op die basis hebt u uw documenten steeds in het oog en kunt u veel comfortabeler werken. Ook de herkenning is in de nieuwe versie aanzienlijk verbeterd om fouten bij de transmissie zo veel mogelijk te beperken. De state-of-the-art spraakherkenning met Deep Learning technologie is altijd up-to-date.

  Dit zijn de voordelen van de Nuance Dragon Legal Individual 15 upgrade

  Naast de vele voordelen die al zijn genoemd, kunt u nog veel meer verwachten met de upgrade Nuance Dragon Legal Individual 15. Zo is de transcriptie verbeterd, waardoor het gemakkelijk is om meerdere profielen aan te maken. Dit maakt een veel grotere nauwkeurigheid mogelijk, vooral voor professioneel gebruik van de software in het bedrijf.

  Bovendien kunt u met de Nuance Dragon Legal Individual 15 Upgrade ook rekenen op de volgende voordelen:

  • Beschikbaarheid van een intelligente spraakherkenningsmotor
  • Toegankelijkheid op alle apparaten
  • Mobiele toegang tot de software van overal
  • Eenvoudige koppeling met extra gegevens in de cloud
  • Veilig gebruik door derden dankzij meerdere profielen
  • 99% nauwkeurigheid voor elke transcriptie

  Zelfs plaatselijke accenten en dialecten vormen geen probleem meer met de handige upgrade Nuance Dragon Legal Individual 15. Hetzelfde geldt voor de anders storende achtergrondgeluiden, die ook uitstekend kunnen worden gefilterd met behulp van uw hulpmiddel. Zo bent u helemaal klaar voor de dagelijkse gang van zaken in uw bedrijf, dankzij de eenvoudige transcriptie.

  State of the art spraakherkenning

  De ultramoderne en voortdurend verbeterende spraakherkenning is op dit punt een van de belangrijkste kenmerken, zodat u vanaf het begin toegang hebt tot de gewenste functies. In het desbetreffende profiel kunt u gemakkelijk extra accenten en taalkundige eigenaardigheden noteren en de spraakontwikkeling beïnvloeden. Op die manier wordt de upgrade Nuance Dragon Legal Individual 15 een nuttige uitbreiding van de eerdere toepassingen in de software. Hoe meer u het gebruikt, hoe meer u uw transcriptieresultaten zult verbeteren en hoe meer u zult leren. Als u achteraf wijzigingen wilt aanbrengen in de getranscribeerde inhoud, kunt u dit zonder problemen doen. Daartoe kunnen de desbetreffende teksten gemakkelijk binnen de toepassing worden bekeken en gecorrigeerd. Dit maakt spraakinvoer nog efficiënter met de Nuance Dragon Legal Individual 15 upgrade.

  Ideaal voor gebruik met een groot aantal apparaten

  Als u naast uw computer thuis ook het apparaat op kantoor, uw tablet of een smartphone wilt aansluiten, kunt u dat zonder problemen doen. Met de upgrade Nuance Dragon Legal Individual 15 beschikt u over de nodige interfaces om veel apparaten met meerdere profielen aan te sluiten en samen aan de transcriptie te werken. Dit is vooral belangrijk in grote bedrijven om samen fouten te vinden en de tekstkwaliteit te verbeteren. U kunt de gewenste extra apparaten rechtstreeks in de betreffende instellingen opgeven.

  Mobiel en efficiënt dagelijks werk

  Door de Nuance Dragon Legal Individual 15 upgrade te koppelen aan de talrijke apparaten, kunt u gemakkelijker mobiel en vooral flexibel werken. Dit geldt ook voor notities die snel in de trein of op weg naar het werk worden gemaakt. Zo hebt u het in de hand om nieuwe ideeën in de toekomst op korte termijn vast te leggen en op een later tijdstip uit te voeren - en dat alles zonder extra dicteerapparaat of uitgebreide hardware. In combinatie met de toevoeging van de cloud hebt u toegang tot de voortgang die u wilt, waar u ook bent, en kunt u uw resultaten delen met andere collega's. Op deze manier maakt de upgrade Nuance Dragon Legal Individual 15 het veel gemakkelijker om documenten zonder muis en toetsenbord op te stellen en wordt de spraakinvoer aanzienlijk gestroomlijnd. Wij helpen u graag om op basis hiervan de juiste licenties te kiezen voor een vlotte toepassing.

  Upgrade nu en krijg nieuwe functies!

  Als u besluit om Nuance Dragon Legal Individual 15 zelf te upgraden, kunt u uw bestaande versie eenvoudig upgraden. Talrijke nieuwe functies, zoals het verbeterde menu Opties en de geoptimaliseerde werking van de browser, zorgen voor meer gebruiksgemak in het dagelijks gebruik. Zorg ervoor dat u ons tijdens het aankoopproces informeert over het serienummer van de vorige versie, zodat u uw Nuance Dragon Legal Individual 15 upgrade kunt kopen. U bent ook welkom om ons te e-mailen op [email protected] met uw aankoop. Op dit punt helpen wij u graag uw spraakherkenning te optimaliseren voor uw dagelijkse werk.

  Belangrijke vragen

  Wie komt in aanmerking voor de Nuance Dragon Legal Individual 15 upgrade?

  Als u al een van de vorige versies hebt gebruikt, krijgt u met de Nuance Dragon Legal Individual 15 Upgrade alle nieuwe inhoud en verbeteringen. Dit geldt niet alleen voor individuele licenties, maar ook voor schoolversies, overheidsversies en nog veel meer.

  Wat is het voordeel van de Nuance Dragon Legal Individual 15 upgrade?

  Met de upgrade Nuance Dragon Legal Individual 15 kunt u de nieuwste verbeteringen verwachten voor een nog nauwkeurigere spraakherkenning. Bovendien is de interface veel eenvoudiger gemaakt, zodat hij nog handiger in het gebruik is. Dus de upgrade is voor iedereen de moeite waard.

  Hoe verhoudt de upgrade Nuance Dragon Legal Individual 15 zich tot eerdere versies?

  In vergelijking met de vorige versies is met de upgrade Nuance Dragon Legal Individual 15 de nauwkeurigheid binnen de transcriptie opnieuw aanzienlijk verbeterd. Daarnaast is er een gestroomlijnde gebruikersinterface en optimalisatie voor gebruik met een browser.

  Welke versie hebt u nodig voor de Nuance Dragon Legal Individual 15 upgrade?

  Als u de upgrade Nuance Dragon Legal Individual 15 wilt aanschaffen, hebt u een versie Dragon Legal 13 of een versie Legal Individual 14 nodig. U kunt ons dan uw aankoopbewijs toesturen zodat wij u uw afgeprijsde nieuwe licentie kunnen toesturen zonder dat u een volledige nieuwe aankoop hoeft te doen.

   

  TECHNISCHE DETAILS

  Beschrijving van het product Dragon Legal Individueel (v. 15) - Licentie - Upgrade
  Type product Licentie
  Categorie Kantoortoepassingen - spraakherkenning
  Versie 15
  Aantal licenties 1 gebruiker
  Licentie details ESD
  Platform Windows
  Taal Engels, Duits
  Leveringsmedia Download


  Inbegrepen in de levering:

  • Originele licentiesleutel Nuance Dragon NaturallySpeaking Legal Individual 15 Upgrade Download Duits,Engels
  • Talen: Duits
  • Geverifieerde high-speed download link om de software snel en veilig te verkrijgen
  • Factuur met BTW
  • Instructies voor eenvoudige installatie

   

  Wettelijk:
  Met het juridisch bindende Uteil van het Federale Hof van 11.12.2014 met het dossiernummer: IZR 8/1 /3 wij schenden met ons aanbod geen rechten van derden & dus geen principes, met de software is een single-user licentie van een volume contract over te nemen, een registratie aan een ID is dus niet mogelijk. U kunt het product activeren, gebruiken zonder beperkingen, updates, upgrades en een registratie zijn niet mogelijk.

  Hoe en wanneer krijg ik mijn gekochte product?
  Digitale producten, productcodes en toegang tot het downloadcentrum worden u direct na uw aankoop per e-mail ter beschikking gesteld, tenzij een datamedium is besteld.
  Welke betalingsopties zijn voor mij beschikbaar?
  PayPal, Amazon Pay, directe bankoverschrijving, creditcard, Apple Pay, vooruitbetaling, aankoop op factuur
  Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
  Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkwinkel. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
  Prijsstelling meer

  Hoe komen onze prijzen tot stand?

  Het basisprincipe van softwarehandel is de kunst van het weglaten.

  • Door hoeveelheden te bundelen
  • Elimineer leverings- en opslagkosten door virtueel voorraadbeheer.
  • Direct invoer
  • Langdurige relatie met distributeurs.
  • Kleine winstmarge, de belangrijkste prioriteit bij Blitzhandel24 is waardecreatie en de groei van het klantenbestand.
  • Een centrale en lean administratie.
  • Bulkaankopen van geautoriseerde leveranciers / distributeurs.
  • Eliminatie van hoge marketinginvesteringen, omdat we in staat zijn om gericht in te spelen op de behoeften van onze klanten en zo het concept van ''reclame door middel van referenties'' op betrouwbare wijze kunnen implementeren.
  • Maakt dit de kwaliteit slechter?

   We beloven onze klanten uitstekende kwaliteit. De prijzen hebben op geen enkele manier invloed op de kwaliteit, onze klanten ontvangen geteste, geverifieerde producten. Bovendien hebt u met Blitzhandel24 tot € 20.000 bescherming via Trusted Shops en een wettelijk beveiligde winkel met EHI-keurmerk.

  Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
  Klantbeoordelingen voor "Nuance Dragon Legal Individual 15, Upgrade"
  27 okt. 2020

  Sehr gut!

  Artikel wie beschrieben keine Probleme bei der Installation.
  Günstig gerne wieder. Dank Download keine lange Wartezeit,
  Programm sofort einsetzbar.
  Vorbehaltlos zu Empfehlen.

  Beoordeling schrijven
  Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
  Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

  De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

  Laatst bekeken