Gratis hotline 0800 2633100
 
Nuance Dragon Legal Group

Nuance Dragon Legal Group

€ 1.149,95 *

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

 • 241821541
 • LIC-A509G-X00-15.0-AA
 • Permanent geldig
 • DE | EN
 • Wereldwijd

Productschaal

Selectie terugzetten
[Back-up] Gegevensdrager naar uw software
Met het Nuance Dragon Legal Group-product hebt u de mogelijkheid om het vervelende typen in de...meer

Productinformatie "Nuance Dragon Legal Group"

Met het Nuance Dragon Legal Group-product hebt u de mogelijkheid om het vervelende typen in de toekomst te vervangen door dicteren. Vooral voor bedrijven met veel correspondentie schept dit de nodige verlichting voor meer orde in de dagelijkse gang van zaken. Niet alleen eenvoudige documenten, maar ook complexe onderwerpen en inhoud kunnen met Nuance Dragon Legal Group voor elk gebied worden behandeld. Zo kunt u documenten maken zonder zelf achter het toetsenbord te hoeven gaan zitten.

Dit zijn de functies die u kunt verwachten met Nuance Dragon Legal Group

Nuance Dragon Legal Group maakt het eenvoudiger om belangrijke overeenkomsten te sluiten en nieuwe acties te coördineren binnen het hele bedrijf. Dankzij de spraakherkenning en de voortdurende ontwikkeling van het deep-learning proces staat niets een uitstekende tekstherkenning meer in de weg. Zelfs de werking van de spraakherkenning en de omzetting van spraak in tekst werkt al intuïtief en gemakkelijk. Met Nuance Dragon Legal Group hebt u dus de kans om sneller te werken en kostbare tijd te besparen bij elke volgende projectstap. Niet alleen op de pc, maar ook voor mobiele apparaten heeft Nuance Dragon Legal Group zijn sterke punten. Dankzij de aanraakbediening kunt u onderweg gemakkelijk belangrijke documenten maken. Dankzij persoonlijke interfaces hebt u altijd toegang tot de gegevens die u al hebt gecreëerd en bent u altijd up-to-date, waar u ook bent. Deze functie is vooral nuttig voor professionals zoals webagentschappen, ontwikkelaars, advocaten, belastingconsulenten of externe dienstverleners.

Ideaal voor gebruik in moderne bedrijven

Als u moderne ondersteuning nodig hebt voor het maken van nauwkeurige documenten, is de Nuance Dragon Legal Group er om u op een praktische manier te helpen. Dankzij de eenmalige kostprijs van de groepslicentie dekt u niet alleen uzelf, maar ook uw werknemers. Direct daarna kan de transcriptie beginnen om gedicteerde inhoud in tekst om te zetten. Met Nuance Dragon Legal Group bespaart u niet alleen tijd in het praktische proces, maar houdt u ook zicht op de nauwkeurigheid en bijbehorende kwaliteit van uw aantekeningen.

De enorme relevantie van spraakinput

Het is niet alleen Nuance Dragon Legal Group-software die spraakinvoer steeds belangrijker maakt. Veel bedrijven maken er al gebruik van om complexe inhoud te vereenvoudigen en repetitieve routines te automatiseren. Ook andere locaties dan de PC op kantoor zijn perfect voor een vlotte transcriptie van uw inhoud. Nuance Dragon Legal Group biedt u de betrouwbaarheid die u nodig hebt om u, en natuurlijk vele andere mobiele werknemers, de flexibiliteit te geven die u wenst. Vooral in tijden van toenemende thuiskantoren, is het belangrijk om een individuele en op maat gemaakte implementatie in uw bedrijf te hebben. De kosten voor Nuance Dragon Legal Group zijn dus relatief zeer laag om uw eigen werk blijvend te versnellen en volledig te optimaliseren.

Praktische inhoud voor uw dagelijkse werk

Zelfs in de nieuwste versie van Nuance Dragon Legal Group zijn er tal van verbeteringen die uw documentaties kunnen vereenvoudigen. Dit geldt bijvoorbeeld voor spraakherkenning, die dankzij nieuwe benaderingen nog gemakkelijker kan omgaan met wat er wordt gezegd. Dit zal u vervelende fouten en onnauwkeurigheden besparen. Daarom moet u altijd de volgende voordelen in gedachten houden:

 • Moderne spraakopdrachten Snelle en vooral gemakkelijk op te nemen spraakopdrachten maken het werken met Nuance Dragon Legal Group merkbaar eenvoudiger. Met de geïntegreerde interfaces kunt u zelfs onderweg opnamen maken, die al na enkele seconden beschikbaar zijn voor het kantoorpersoneel. Zo kunt u zo snel mogelijk reageren op nieuwe verzoeken en vragen.
 • Optimale automatisering Routines zijn vaak vervelend op kantoor, maar toch moeten ze worden uitgevoerd. Met Nuance Dragon Legal Group kunnen workflows echter volledig worden geautomatiseerd via spraakopdrachten en worden gedeeld met andere ontvangers. U kunt bijvoorbeeld extra clausules toevoegen aan belangrijke documenten zonder dat u het hele document hoeft te herschrijven.
 • Eenvoudig documenteren Veel belangrijke notities en tips blijven niet lang actueel in bedrijven. Met oplossingen als Nuance Dragon Legal Group kunt u echter belangrijke zaken documenteren en bij de hand houden, zelfs na enkele dagen of weken. Productiviteit en betrouwbaarheid zijn sleutelfactoren om efficiëntie te combineren met goede resultaten.
 • Opnemen van technische woordenschat Voor gedicteerde documenten streven veel ondernemers naar eenvoudig taalgebruik. Het risico van verkeerde herkenning is gewoon te groot. Als u Nuance Dragon Legal Group gebruikt, hoeft u dit echter niet meer te doen. Gespecialiseerde vocabulaires op fiscaal en juridisch gebied zijn eveneens reeds ingevoerd, hetgeen een vlot verloop van de werkzaamheden bevordert.

Uitgebreide ondersteuning voor mogelijke fouten

Als er vragen of onnauwkeurigheden optreden tijdens het gebruik van Nuance Dragon Legal Group, kunnen deze zo snel mogelijk worden opgelost via support. Dit zorgt voor een ideale coördinatie zonder u lang alleen te laten als er zich problemen voordoen. Voor bedrijven die vandaag de dag hun mogelijkheden voor spraaktranscriptie willen uitbreiden, biedt Nuance Dragon Legal Group snelle en vooral veilige oplossingen rondom de ondersteuning.

Meer productiviteit, ergonomie en tijdsbesparing

Voor meer productiviteit is de Nuance Dragon Legal Group-software het juiste product vanwege de vele functies en toepassingen. Met de volumelicentie kunt u elk lid van uw team uitrusten en in de toekomst vertrouwen op een op maat gemaakte verbinding. Door te spreken bespaart u de nodige tijd en profiteert u van vlot opgenomen teksten die ter plaatse in het bedrijf of op kantoor verder verwerkt kunnen worden. De vele praktische functies van Nuance Dragon Legal Group bieden u ook vanuit ergonomisch oogpunt zekerheid. Het voortdurende gebruik van een toetsenbord en muis veroorzaakt bij veel werknemers na verloop van tijd frustratie of zelfs fysieke pijn. Dicteren op een comfortabele en tijdbesparende manier maakt het werken op deze manier voor beide partijen positiever.

Koop nu Nuance Dragon Legal Group en wees technisch op uw best

Als u zelf wilt profiteren van een individueel bruikbare en moderne software, is Nuance Dragon Legal Group de beste keuze. Vooral op gebieden met een complexe woordenschat biedt de toepassing de nodige eenvoud en helpt u bij alle praktische taken. Zo kunt u uw efficiëntie gemakkelijk verhogen dankzij de uiterst nauwkeurige spraakherkenning. U bent van harte welkom om Nuance Dragon Legal Group-software rechtstreeks bij ons te kopen en uw productiviteit te verhogen. Wij verheugen ons erop u op maat gesneden ondersteuning te bieden voor uw behoeften op het gebied van bedrijfsautomatisering.

Belangrijkste vragen

Waarom is Nuance Dragon Legal Group zo handig? Nuance Dragon Legal Group staat voor efficiëntie, waarde en eenvoud. Dit maakt het een populaire keuze voor veel bedrijven om vervelende documentatie op spraakbasis uit te voeren. Transcriptie wordt dus het instrument bij uitstek. Voor wie is Nuance Dragon Legal Group specifiek bedoeld? Besluitvormers in advocatenkantoren, belastingkantoren, agentschappen of andere grote bedrijven zouden moeten overwegen Nuance Dragon Legal Group te gebruiken. Het programma biedt de tijdbesparende functies die nodig zijn om kosten te besparen en altijd sneller te werken. Welke functies helpen u met Nuance Dragon Legal Group? Met name de optie voor spraakinvoer zorgt ervoor dat tijdens het werk de snelheid niet verloren gaat. Voor gespecialiseerde juridische teksten of andere complexe inhoud kunt u ook profiteren van de vele gespecialiseerde woordenlijsten die al zijn geïntegreerd. Deze vereenvoudigen de hele toepassing. Hoe verhoogt Nuance Dragon Legal Group de productiviteit? Als u de Windows-versie van Nuance Dragon Legal Group downloadt, kunt u belangrijke feiten gemakkelijk opnemen en met uw stem noteren, waar u ook bent. Dit leidt tot een veel snellere creatie van belangrijke documenten zonder muis en toetsenbord.

Systeemvereisten:

 • RAM: ten minste 2 GB RAM voor 32-bits versies van Windows 7, 8.1 en 10; 4 GB voor 64-bits versies van Windows 7, 8.1 en 10 en voor Windows Server 2008 R2, 2012, 2016 en 2019
 • Processor: Intel® Dual Core of gelijkwaardige AMD-processor. Snellere processors leveren betere prestaties.
 • Vrije ruimte op harde schijf: 12 GB
 • Ondersteunde besturingssystemen: Windows 7, 8.1, 10 (32-bit en 64-bit), Windows Server 2008 R2, 2012, 2016, en 2019
 • Internet Explorer 9 of hoger, of de laatste versie van Chrome of Firefox voor online hulp
 • Geluidskaart voor 16-bit opnamen
 • Ingebouwde microfoon of microfoon met Nuance-certificaat. Bepaalde oudere modellen worden niet langer ondersteund. Voor meer informatie, zie http://support.nuance.com/compatibility/.
 • Internetverbinding voor het downloaden van het product, automatische activering van het product (kort, anoniem proces) en toegang tot de online-Help

Opmerking: Dicteren in zorginformatiesystemen (elektronisch patiëntendossier - ePA) wordt niet ondersteund. Gebruik hiervoor Dragon Medical Practice Edition.

Hoe en wanneer krijg ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productcodes en toegang tot het downloadcentrum worden u direct na uw aankoop per e-mail ter beschikking gesteld, tenzij een datamedium is besteld.
Welke betalingsopties zijn voor mij beschikbaar?
PayPal, Amazon Pay, directe bankoverschrijving, creditcard, Apple Pay, vooruitbetaling, aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkwinkel. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
Prijsstelling meer

Hoe komen onze prijzen tot stand?

Het basisprincipe van softwarehandel is de kunst van het weglaten.

 • Door hoeveelheden te bundelen
 • Elimineer leverings- en opslagkosten door virtueel voorraadbeheer.
 • Direct invoer
 • Langdurige relatie met distributeurs.
 • Kleine winstmarge, de belangrijkste prioriteit bij Blitzhandel24 is waardecreatie en de groei van het klantenbestand.
 • Een centrale en lean administratie.
 • Bulkaankopen van geautoriseerde leveranciers / distributeurs.
 • Eliminatie van hoge marketinginvesteringen, omdat we in staat zijn om gericht in te spelen op de behoeften van onze klanten en zo het concept van ''reclame door middel van referenties'' op betrouwbare wijze kunnen implementeren.
 • Maakt dit de kwaliteit slechter?

  We beloven onze klanten uitstekende kwaliteit. De prijzen hebben op geen enkele manier invloed op de kwaliteit, onze klanten ontvangen geteste, geverifieerde producten. Bovendien hebt u met Blitzhandel24 tot € 20.000 bescherming via Trusted Shops en een wettelijk beveiligde winkel met EHI-keurmerk.

Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "Nuance Dragon Legal Group"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken