Gratis hotline 0800 2633100
 
Microsoft Word 2021

Microsoft Word 2021

€ 91,46 *

incl. BTW gratis verzending

 • 241821986
 • DG7GMGF0D7D3:0002
 • Permanent geldig
 • Meertalig
 • Wereldwijd

Platform

Selectie Terugzetten
[Back-up] Gegevensdrager naar uw software
Microsoft Word 2021 - de beste keuze voor tekstdocumenten Wilt u uw tekstdocumenten in de...meer

Productinformatie "Microsoft Word 2021"

Microsoft Certified Reseller badge
Uw partner voor Microsoft: Blitzhandel24
Blitzhandel24 staat aan uw zijde als de officiële Microsoft-partner en ondersteunt u bij uw projecten. Voor individuele aanvragen profiteert u van exclusieve aanbiedingen die op maat voor u zijn gemaakt.
Neem voor gepersonaliseerde aanbiedingen contact met ons op via e-mail: @blitzhandel24.nl
Garantie-informatie

Bij Blitzhandel24 hechten we veel waarde aan kwaliteit en klanttevredenheid. Onze producten worden zorgvuldig geselecteerd om aan hoge eisen te voldoen.

Onze toegewijde klantensupport staat voor u klaar. Uw tevredenheid is belangrijk voor ons - we staan aan uw zijde om oplossingen te vinden.

Microsoft Word 2021 - de beste keuze voor tekstdocumenten

Wilt u uw tekstdocumenten in de toekomst nog eenvoudiger en intuïtiever opmaken? Dan zal Microsoft Word 2021 een uitstekende basis zijn. Het programma overtuigt niet alleen in visueel opzicht met nieuwe ontwerpen, maar biedt ook talrijke functies. Dit maakt het gemakkelijk om ook vanuit technisch oogpunt te vertrouwen op een innovatieve en nieuwe oplossing. Maar hoe precies leidt Word tot een betere toepassing? Wij zullen u dit hier bij ons in meer detail laten zien.

Microsoft Word 2021

Uitgebreide functies voor professionele documenten

Sinds verschillende versies heeft Word zijn eigen imago als zuiver platform voor nieuwe documenten duidelijk kunnen aanvullen. Er kunnen nu ook innovatieve ontwerpen worden geïmplementeerd, die met een paar klikken kunnen worden toegevoegd, net als in PowerPoint. Tegelijkertijd geeft Microsoft Word 2021 u toegang tot alle gebruikelijke functies en inhoud van de groeiende bibliotheek, zodat u uw eigen inhoud in slechts een paar stappen verder kunt ontwikkelen. Ook op dit punt volgt het nieuwe Word de duidelijke aanpak om de creatie van belangrijke documenten op lange termijn te vereenvoudigen en merkbaar te optimaliseren.

Ook de opmaak- en vormgevingsmogelijkheden hebben zich op deze basis merkbaar ontwikkeld. De talrijke formuliersjablonen maken het gemakkelijk om Microsoft Word 2021 te gebruiken voor specifieke documenten en om gebruik te maken van moderne functies. Niet alleen in de vorm van klassieke teksten, maar ook specifiek voor menu's, voor CV's, voor tabellen of voor essays, biedt Word de gewenste ontwerpen om iedere gebruiker zo goed mogelijk te helpen.

Onze versievergelijking - Word 2021 vs. Word 2019

In directe vergelijking met de vorige versie van Word is er veel veranderd. Dit geldt bijvoorbeeld voor de bevordering van actieve samenwerking, wat bijvoorbeeld zichtbaar is in de integratie van het zeer populaire Microsoft Team. Daarnaast zijn er echter nog vele andere ontwikkelingen met Microsoft Word 2021, die wij voor u hebben samengevat in de volgende tabel:

 

Microsoft Word 2019

Microsoft Word 2021

Gemakkelijk beheer van taken

Ja

Ja

Praktische ontwerpvoorstellen

Ja

Ja

Verstrekking van lijnfocus

Geen

Ja

Eenvoudige conversie naar PDF-formaat

Ja

Ja

Rechtstreekse aanpassing aan Windows 11

Geen

Ja

Verbeterde instellingen voor talen

                      Ja           

Ja

Zorg voor een donkere modus

Geen

Ja

Geïntegreerde samenwerking met MS Teams

Geen

Ja


Meer efficiëntie rond de creatie van belangrijke teksten

De talrijke functies tonen op indrukwekkende wijze aan dat Microsoft Word 2021 nu veel beter geschikt is voor commercieel gebruik. Hoewel de nadruk ligt op gebruik in combinatie met Windows 11, kan Microsoft Word 2021 nog steeds zonder problemen worden gebruikt met de vorige versie van het besturingssysteem. Tegelijkertijd zijn de prestaties en de controle met Microsoft Word 2021 in een directe vergelijking opnieuw duidelijk beter en moderner geworden.

Als het erom gaat veilig te werken zonder gegevens te verliezen, wordt het nieuwe Word de beste aanpak dankzij de directe koppeling met de cloud. De automatische opslagfunctie wordt zo ook een van de centrale diensten van het systeem om op lange termijn optimaal te kunnen werken. Dit geldt niet alleen voor eenvoudige tekstdocumenten, maar ook voor vertrouwelijke en dus gevoelige inhoud. Met de juiste autorisatie kunnen ook deze nu zowel thuis als rechtstreeks vanaf de PC op kantoor worden opgevraagd, dankzij de sterk geoptimaliseerde samenwerking.

Microsoft Word 2021 kopen

Koop Microsoft Word 2021 direct hier bij Blitzhandel24

Als u nu zelf Microsoft Word 2021 wilt kopen, kunt u de juiste sleutel voor de nieuwe software bij ons verkrijgen. Zo kunt u rekenen op de vele innovaties op het gebied van tekstcreatie en op lange termijn profiteren van een vlottere samenwerking. U bent dus optimaal beveiligd, zowel voor privé-doeleinden als voor het gezamenlijk werken aan documenten in het bedrijf. Wacht daarom niet langer, maar kies nu voor Microsoft Word 2021.

 

Systeemeisen:

Ondersteund besturingssysteem

 • Windows 10
 • Windows 11
 • de drie laatste versies van Apple MacOS

Hardware-eisen

Microsoft Windows - Dual Core Prozessor - 1.1 GHz - RAM 4 GB - HD 4 GB
Apple MacOS - RAM 4 GB - HD 10 GB

Bijkomende vereisten

Internetaansluiting

eigenschappen: "Microsoft Word 2021"
Office-Toepassingen:
Word
Jaar:
2021
Besturingssysteem:
macOS Big Sur
macOS Monterey
macOS Ventura
Windows 10
Windows 11
Hoe en wanneer krijg ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productsleutels en toegang tot het downloadcentrum worden u direct na uw aankoop per e-mail ter beschikking gesteld.
Welke betalingsopties zijn voor mij beschikbaar?
PayPal, Amazon Pay, directe bankoverschrijving, creditcard, Apple Pay, vooruitbetaling, aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkwinkel. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
eigenschappen: "Microsoft Word 2021"
Office-Toepassingen:
Word
Jaar:
2021
Besturingssysteem:
macOS Big Sur
macOS Monterey
macOS Ventura
Windows 10
Windows 11
Prijsstelling meerWelke Factoren Beïnvloeden Onze Prijzen?

Onze prijsstelling is gebaseerd op verschillende factoren en omvat een combinatie van bewezen strategieën in de softwarehandel:

 • Inkoopstrategieën
  Door bundeling van hoeveelheden, onze 14 jaar marktervaring op internationaal niveau en expertise in softwarehandel behalen we kostenbesparingen en efficiënte inkoopmethoden.
 • Afschaffing van Leverings- en Opslagkosten
  Efficiënt digitaal voorraadbeheer minimaliseert opslag- en logistieke kosten.
 • Relatiebeheer met Leveranciers
  Directe import en langdurige relaties met fabrikanten en distributeurs stellen ons in staat om tussenpersonen over te slaan en exclusieve speciale voorwaarden te bieden.
 • Regionale Prijzen
  We passen onze prijzen aan op basis van regio en valuta om rekening te houden met de wereldwijde marktomstandigheden.
 • Automatisering
  Het gebruik van moderne technologieën maakt efficiënt order- en klantonderzoek mogelijk, waardoor kosten worden verlaagd.
 • Kostenbeheer in Marketing
  De belangrijkste reclamestrategie richt zich op de tevredenheid van onze klanten en vertrouwt voornamelijk op aanbevelingen.
 • Lage Winstmarge
  Onze belangrijkste focus bij Blitzhandel24 ligt op klanttevredenheid en het uitbreiden van onze klantenbasis, waarbij we een slanke winstmarge behouden.

 

Veiligheid en Kwaliteit: Onze Belofte aan U

Kwaliteit staat voorop

Ondanks onze concurrerende prijzen blijft de kwaliteit van onze producten op het hoogste niveau.

Wij garanderen onze klanten eersteklas kwaliteit tegen de beste prijs. Alle producten bij Blitzhandel24 zijn getest en geverifieerd.
Veiligheid en Vertrouwen

Uw veiligheid is belangrijk voor ons. Daarom bieden wij u dekking tot €20.000 via Trusted Shops.

Onze online winkel is juridisch beschermd door het EHI-keurmerk, zodat u met vertrouwen kunt winkelen.

 

Als u verdere vragen of zorgen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn hier om u te helpen!Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "Microsoft Word 2021"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken