Gratis hotline 0800 2633100
 
Microsoft Windows Server Remote Desktop Services 2012 User CAL, RDS CAL, Client Access License

Microsoft Windows Server Remote Desktop Services 2012 User CAL, RDS CAL, Client Access License

€ 39,60 *

incl. BTW gratis verzending

 • 241820506
 • 100117-DE
 • Permanent geldig
 • Alle talen
 • Wereldwijd

CAL Aantal

Selectie terugzetten
[Back-up] Gegevensdrager naar uw software
Gebruik Remote Desktop Services voor Windows Server 2012 Met Microsoft Windows Server kunt u...meer

Productinformatie "Microsoft Windows Server Remote Desktop Services 2012 User CAL, RDS CAL, Client Access License"

Certified_Reseller_badge_1_line
Uw partner voor Microsoft: Blitzhandel24
Blitzhandel24 staat aan uw zijde als de officiële Microsoft-partner en ondersteunt u bij uw projecten. Voor individuele aanvragen profiteert u van exclusieve aanbiedingen die op maat voor u zijn gemaakt.
Neem voor gepersonaliseerde aanbiedingen contact met ons op via e-mail: [email protected]
Garantie-informatie

Bij Blitzhandel24 hechten we veel waarde aan kwaliteit en klanttevredenheid. Onze producten worden zorgvuldig geselecteerd om aan hoge eisen te voldoen.

Onze toegewijde klantensupport staat voor u klaar. Uw tevredenheid is belangrijk voor ons - we staan aan uw zijde om oplossingen te vinden.

Gebruik Remote Desktop Services voor Windows Server 2012

Met Microsoft Windows Server kunt u op afstand gebruik maken van Windows-sessies die op de server worden uitgevoerd met Remote Desktop Services. Op deze manier kan een onderhoudsarme en kosteneffectieve IT-infrastructuur worden opgezet met lean hardware-apparatuur in de vorm van thin clients. Remote Desktop Services kunnen onder andere gebruikt worden met Windows Server 2012. Om gebruik te kunnen maken van Windows Remote Desktop Services 2012 heeft u onder andere zogenaamde Client Access Licenties (CAL) nodig voor RDP-toegang. Bij blitzhandel24 krijgt u Microsoft Windows Remote Desktop Services 2012 User CAL tegen de beste voorwaarden: lage prijzen, snelle verzending en topklasse klantenondersteuning.Remote Desktop Services: lean IT met volle kracht

Met Windows Remote Desktop Services kunt u Windows-sessies die op een Windows-server draaien vanaf een externe client oproepen. Dit kan bijvoorbeeld met software van een andere computer (ook Linux of Mac OS). Bij zogenaamde thin clients is de server toegankelijk via speciale, goedkope eindcomputers. Dit betekent dat wanneer u Windows Remote Desktop Services aanschaft, u extreem dunne en eenvoudig te beheren hardware-apparatuur in uw bedrijf kunt implementeren. Vooral het tweede niveau wordt op deze manier ontlast. In de meeste scenario's vereist het gebruik van Remote Desktop Services ook minder hardware. Vooral als je veel deeltijdmedewerkers hebt, is het vaak zinvoller om centrale hardware in de serverruimte te gebruiken dan om elk werkstation uit te rusten met een eigen complete computer. Uw collega's hebben dus flexibel toegang tot de beschikbare resources van de server.

Het belangrijkste is dat wanneer u Windows Remote Desktop Services koopt en gebruikt, het veel gemakkelijker is om systeemupdates te krijgen. Aangezien patches alleen op de centrale server instance van het besturingssysteem hoeven te worden geïnstalleerd, is het tijdrovende werk om elke computer één keer per maand handmatig bij te werken niet meer nodig. Dit is vooral gunstig voor urgente Windows beveiligingsupdates.

Om Windows Remote Desktop Services te kunnen gebruiken, hebt u licenties voor clienttoegang nodig om toegang te krijgen tot de server. Deze zogenaamde User CAL worden voor elke gebruikersaccount apart aangeschaft. Als alternatief heeft u de mogelijkheid om Device CAL aan te schaffen, die elk aan één apparaat is toegewezen.

Weet u nog steeds niet zeker of een Microsoft Windows Remote Desktop Services Client Access licentie voor Windows Server 2012 de licentie is die u nodig heeft? Onze vriendelijke en competente medewerkers adviseren u graag over al uw vragen over de verschillende gebruiks- en licentiemodellen van Remote Desktop Services. Bel ons op, schrijf ons een e-mail of neem contact met ons op in de chat hier op de website. We kijken uit naar uw komst!Wat is een User CAL voor Windows Remote Desktop Services 2012?

Om de Remote Desktop Services op Windows Server 2012 te kunnen gebruiken, heeft u zogenaamde Client Access Licenties (CAL) nodig. Deze bestaan in verschillende varianten. Met de hier aangeboden User CAL heeft u de mogelijkheid om toegang tot de server te verlenen aan precies één (benoemde) gebruikersaccount per keer. Dit betekent dat er normaal gesproken een User CAL nodig is voor elke werknemer in uw bedrijf om gebruik te kunnen maken van Remote Desktop Services. Als alternatief kunt u Device CAL aanschaffen, waarmee u altijd precies één clientcomputer (dit kan ook een thin client zijn) toegang geeft tot de server. Als uw medewerkers alleen af en toe op de computer werken, kan het voordeliger zijn dan het gebruik van User CAL.Wie moet User CAL voor Windows Remote Desktop Services 2012 kopen?

Windows Server 2012 is de oudste versie van Windows Server die momenteel door Microsoft wordt bijgewerkt. In dit opzicht is het aanbod om een nieuwe Microsoft Windows Remote Desktop Services 2012 Client Access Licentie aan te schaffen vooral gericht op beheerders van bestaande externe desktopomgevingen die gebruik maken van Windows Server 2012. Als u van plan bent om een volledig nieuw remote desktop systeem op te zetten, raden wij u aan om Windows Server 2019 en de juiste CAL te bestellen.Wat zijn de voordelen van de aankoop van een Microsoft Windows Remote Desktop Services 2012 User CAL?

Met User CAL for Windows Server 2012 Remote Desktop Services kunt u extra gebruikers laten werken op uw Windows Server 2012. Zo gebruikt u uw bestaande hardware efficiënter en bespaart u op uw IT-budget. Door gebruik te maken van thin clients op de werkplekken van medewerkers, vermindert u ook de onderhoudsinspanning voor uw supportmedewerkers.

 

Leveringsomvang:

Origineel Product Key Cal voor Remote Desktop Services 2012 Gebruiker CAL Volledige versie (geldig voor beide versies met en zonder R2)

Factuur op uw naam incl. BTW.

Instructies voor een eenvoudige installatie.

Dit aanbod bevat geen productcodesticker (COA-etiket).

Hoe en wanneer krijg ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productcodes en toegang tot het downloadcentrum worden u direct na uw aankoop per e-mail ter beschikking gesteld, tenzij een datamedium is besteld.
Welke betalingsopties zijn voor mij beschikbaar?
PayPal, Amazon Pay, directe bankoverschrijving, creditcard, Apple Pay, vooruitbetaling, aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkwinkel. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
Prijsstelling meer

Hoe komen onze prijzen tot stand?

Het basisprincipe van softwarehandel is de kunst van het weglaten.

 • Door hoeveelheden te bundelen
 • Elimineer leverings- en opslagkosten door virtueel voorraadbeheer.
 • Direct invoer
 • Langdurige relatie met distributeurs.
 • Kleine winstmarge, de belangrijkste prioriteit bij Blitzhandel24 is waardecreatie en de groei van het klantenbestand.
 • Een centrale en lean administratie.
 • Bulkaankopen van geautoriseerde leveranciers / distributeurs.
 • Eliminatie van hoge marketinginvesteringen, omdat we in staat zijn om gericht in te spelen op de behoeften van onze klanten en zo het concept van ''reclame door middel van referenties'' op betrouwbare wijze kunnen implementeren.
 • Maakt dit de kwaliteit slechter?

  We beloven onze klanten uitstekende kwaliteit. De prijzen hebben op geen enkele manier invloed op de kwaliteit, onze klanten ontvangen geteste, geverifieerde producten. Bovendien hebt u met Blitzhandel24 tot € 20.000 bescherming via Trusted Shops en een wettelijk beveiligde winkel met EHI-keurmerk.

Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "Microsoft Windows Server Remote Desktop Services 2012 User CAL, RDS CAL, Client Access License"
23 okt. 2020

alles ok,gerne wieder!

Alles bestens und daher Verkäufer empfehlenswert. Vielen Dank.

Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken