Gratis hotline 0800 2633100
 
SQL Server 2019 Enterprise 2 Core

Microsoft SQL Server 2019 Enterprise 2 Core

€ 8.185,24 *

incl. BTW gratis verzending

 • 241822149
 • Permanent geldig
 • Meertalig
 • Wereldwijd
[Back-up] Gegevensdrager naar uw software
Eeuwigdurende licentie voor verkoop aan kleine en middelgrote ondernemingen. Kernlicentie....meer

Productinformatie "Microsoft SQL Server 2019 Enterprise 2 Core"

Microsoft Certified Reseller badge
Uw partner voor Microsoft: Blitzhandel24
Blitzhandel24 staat aan uw zijde als de officiële Microsoft-partner en ondersteunt u bij uw projecten. Voor individuele aanvragen profiteert u van exclusieve aanbiedingen die op maat voor u zijn gemaakt.
Neem voor gepersonaliseerde aanbiedingen contact met ons op via e-mail: @blitzhandel24.nl
Garantie-informatie

Bij Blitzhandel24 hechten we veel waarde aan kwaliteit en klanttevredenheid. Onze producten worden zorgvuldig geselecteerd om aan hoge eisen te voldoen.

Onze toegewijde klantensupport staat voor u klaar. Uw tevredenheid is belangrijk voor ons - we staan aan uw zijde om oplossingen te vinden.

Eeuwigdurende licentie voor verkoop aan kleine en middelgrote ondernemingen.

Kernlicentie. Klanten die voor dit licentiemodel kiezen moeten alle fysieke kernen op de fysieke server licenseren. Een minimum van 4 core licenties per fysieke processor is vereist. Je hebt geen client access licenties nodig, want met Core licenties kan een willekeurig aantal gebruikers de software gebruiken vanaf een willekeurig aantal apparaten.

Pas intelligentie toe op al je gegevens met Microsoft SQL Server 2019. Of je gegevens nu gestructureerd of ongestructureerd zijn, je kunt ze opvragen en analyseren met het gegevensplatform met toonaangevende prestaties en beveiliging.

Microsoft SQL Server 2019 Enterprise Edition is ideaal voor toepassingen die bedrijfskritische in-memory prestaties, beveiliging en hoge beschikbaarheid vereisen.

Microsoft SQL Server 2019 is nu uitgerust met Apache Spark en Hadoop Distributed File System (HDFS) om intelligent gebruik te maken van alle gegevens. Met Microsoft SQL Server 2019 Standard Edition kunnen klanten Big Data Clusters inzetten. Microsoft SQL Server 2019 Big Data Clusters maakt het eenvoudig om een Big Data omgeving te beheren.

Analyseer elk soort gegevens

Verkrijg inzichten uit al je gegevens door relationele, niet-relationele, gestructureerde en ongestructureerde gegevens te bevragen om een compleet beeld van je bedrijf te krijgen met SQL Server 2019 en geïntegreerde Apache Spark.

Kies je taal en platform

Krijg de flexibiliteit om de taal en het platform van je keuze te gebruiken met open source ondersteuning. Draai SQL Server op Linux containers met Kubernetes ondersteuning of op Windows.

Vertrouw op toonaangevende prestaties

Profiteer van baanbrekende schaalbaarheid en prestaties om de stabiliteit en het reactievermogen van je database te verbeteren - zonder wijzigingen in de toepassing aan te brengen. Profiteer van hoge beschikbaarheid voor bedrijfskritische toepassingen, data warehouses en data lakes.

Vertrouw op negen jaar bewezen veiligheid

Bereik je beveiligings- en nalevingsdoelen met de database die de laatste negen jaar als minst kwetsbaar is beoordeeld. Blijf de curve voor met ingebouwde mogelijkheden voor gegevensclassificatie, gegevensbescherming, bewaking en waarschuwingen.

Sneller en beter beslissingen nemen

Zet gegevens om in antwoorden door gebruik te maken van de ondernemingsrapportagemogelijkheden van SQL Server Reporting Services, samen met de meegeleverde Power BI Report Server, die je gebruikers toegang geeft tot rijke, interactieve Power BI rapporten op elk apparaat.

 

Hardware eisen

Om SQL Server 2019 Enterprise in een omgeving te gebruiken, moet aan de volgende hardware- en software-eisen voldaan zijn:

 •     Ondersteunde besturingssystemen: Windows 10, Windows Server 2019, 2012 R2
 •     Harde schijf: Minstens 6 GB beschikbare ruimte op de harde schijf - afhankelijk van de geïnstalleerde SQL Server componenten.
 •     Grafiek: Super VGA grafische kaart met een minimale resolutie van 800x600 pixels.
 •     Minimum geheugen: 4 GB
 •     Processortype: x64 processor: AMD Opteron, AMD Athlon 64, Intel Xeon met Intel EM64T ondersteuning, Intel Pentium IV met EM64T ondersteuning
 •     Processorsnelheid: 1.4 GHz - aanbevolen: 2.0 GHz of snellerHoe en wanneer krijg ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productsleutels en toegang tot het downloadcentrum worden u direct na uw aankoop per e-mail ter beschikking gesteld.
Welke betalingsopties zijn voor mij beschikbaar?
PayPal, Amazon Pay, directe bankoverschrijving, creditcard, Apple Pay, vooruitbetaling, aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkwinkel. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
Prijsstelling meerWelke Factoren Beïnvloeden Onze Prijzen?

Onze prijsstelling is gebaseerd op verschillende factoren en omvat een combinatie van bewezen strategieën in de softwarehandel:

 • Inkoopstrategieën
  Door bundeling van hoeveelheden, onze 14 jaar marktervaring op internationaal niveau en expertise in softwarehandel behalen we kostenbesparingen en efficiënte inkoopmethoden.
 • Afschaffing van Leverings- en Opslagkosten
  Efficiënt digitaal voorraadbeheer minimaliseert opslag- en logistieke kosten.
 • Relatiebeheer met Leveranciers
  Directe import en langdurige relaties met fabrikanten en distributeurs stellen ons in staat om tussenpersonen over te slaan en exclusieve speciale voorwaarden te bieden.
 • Regionale Prijzen
  We passen onze prijzen aan op basis van regio en valuta om rekening te houden met de wereldwijde marktomstandigheden.
 • Automatisering
  Het gebruik van moderne technologieën maakt efficiënt order- en klantonderzoek mogelijk, waardoor kosten worden verlaagd.
 • Kostenbeheer in Marketing
  De belangrijkste reclamestrategie richt zich op de tevredenheid van onze klanten en vertrouwt voornamelijk op aanbevelingen.
 • Lage Winstmarge
  Onze belangrijkste focus bij Blitzhandel24 ligt op klanttevredenheid en het uitbreiden van onze klantenbasis, waarbij we een slanke winstmarge behouden.

 

Veiligheid en Kwaliteit: Onze Belofte aan U

Kwaliteit staat voorop

Ondanks onze concurrerende prijzen blijft de kwaliteit van onze producten op het hoogste niveau.

Wij garanderen onze klanten eersteklas kwaliteit tegen de beste prijs. Alle producten bij Blitzhandel24 zijn getest en geverifieerd.
Veiligheid en Vertrouwen

Uw veiligheid is belangrijk voor ons. Daarom bieden wij u dekking tot €20.000 via Trusted Shops.

Onze online winkel is juridisch beschermd door het EHI-keurmerk, zodat u met vertrouwen kunt winkelen.

 

Als u verdere vragen of zorgen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn hier om u te helpen!Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "Microsoft SQL Server 2019 Enterprise 2 Core"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken